ZOO

Vaknade och saknade allt jättemycket och kände inte alls för att gå upp. Hoppade segt ur sängen ändå och tog en dusch och fixade mej lite och gick sen upp. Fixade frukost och slängde iväg lite sms om playdate i nån park typ, men nappade ist på idéen att gå till djurparken vi är medlemmar i. Har inte varit där innan och det va ju ett tag sen man va på zoo, så det va lite mysigt :) Klappade giraffer och matade fåglar i väldig fart innan vi åt lunch och körde hem två trötta ungar. Pratade med kära Elin och fnissade lite allmänt åt min blondaste kompis, både till utsida och insida! <3
Lilleman hade fortfarande inte somnat efter vårat samtal så la mej jämte honom och blundade lite, lite länge kan man säga! Skönt att man har små barn så man kan lägga sig och vila lite middag ;)
Sen lekte vi ute i värmen, ja det va skönt igår när vi landade och kom ut från flygplatsen och det va riktigt varmt och skönt! Helt klarblå himmel hela dagen idag typ, göttit! Och sen lasagne, bada barn och titta på Disney-film. Det va min dag i det stora hela, har packat upp väskan nu också.. Nu är jag i bättre mood, men saknar fortfarande allt så otroligt mycket.






Elefanternas utsikt, dom har det rätt bra! Lilla, lilla downtown här i COS skymtar precis till höger om taket typ.


Ligan, minus en


Stolt kille som tycker det va coolt med en fågel på axeln...

..medans andra va mer skeptiska!

Och här är det moi som håller i pinnen! Lilla pippin :)

Och i en av de sista burarna vi gick förbi satt någon som va ruskigt lik min kära lillasyster..! ;D Hehe, men den va otroligt söt!



I'll see you then


Skriv en kommentar!

Kommentera :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0