MYS

Med mina underbara vänner nere vid Rånnavägssjön igår! Började dagen med att vara i sandared och hälsa på kusinerna, men åkte hem på eftermiddagen och packade ner saker till picnic.
Prat, grill, musik, mycket trevligt sällskap och alla atiraljer (?) man kan tänka sig att behöva och lite till fanns med bland min och Jossans packning :) Röda bilen var fullpackad när vi anlände till sjön och vi okuperade snabbt ett bord och ytan runt omkring. Blev först lite förrätt med vitlöksbröd i väntan på grillen. Sen tände vi på och la på köttet, och det va inga 12 minuter som det stod om på paketet ;) Dock kanske det måste va lite varmare och jämnare värme för att det ska stämma..? Njae...
Vi fick iaf gott grillat kött till slut och pastasallad i mängder var förberedd. Kunde ha räckt till några till.... ;)
Sen kom chokladen och marschmallows-arna fram och vi satt och tjötade massor som vanligt och grillade sen marschmallows för att slippa alla knott som invaderade och förmodligen ville va med i våran mysiga gemenskap. Något vi inte uppskattade lika mkt.

Här kommer lite bilderHightech (?) kvinnor som vi är, datorn är såklart med :P

Jossan hade som sagt allt o lite till medMarschmallowsgrillning
 
Bränna läppen lite

Efter att vi hade grillat färdigt och allt körde vi lite photoshoot
Känner mej lite utanför gemenskapen ;)

Snygg stil!

Avslutar med den bästa bilden på oss <3Vi är ett så jäkla gött gäng och jag hoppas vi kommer hålla ihop jämt, i ur och skur, och hur gamla vi än blir  :)

PEACE OUT PEOPLE


Skriv en kommentar!
Postat av: Linnéa

Åh, vad mysigt vi hade det igår! Tack för en toppenkväll! :) Sorgligt att det inte blir fler sådana med hela gänget på ett tag..

2010-08-04 @ 16:49:13

Kommentera :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0