Tjejkväll

Är på en riktig tjejkväll i götet och jag tycker det är så skönt att bara få snacka och mysa och umgås med människor jag gillar! Nu har vi klarat av Earth hour och det är dags för dessert :)


Black hole

Känns lite segt just nu. Allmänt trött, sur och irriterad.

Vill för mycket och vill ingenting...?
BLÄÄÄHH


Med en enkel tulipan

Ett litet grattis här till min kära mamma som idag fyller ... år! (snällt ändå att jag inte skriver åldern?!)


Bortamatch

Det blev inte mycket tid man skulle spendera hemma denna helgen inte! Åkte igår vid 10, kom hem idag vid 5 och hann vara hemma i 10 minuter innan Jonatan och pappa ringde och sa att pappa hade ramlat på banan och skadat sig.. Var bara att ge sig iväg igen och flytta lite bil och hämta Jonatan och nu sitter vi i Borås på akuten och tycker synd om våran lilla pappa! <3


God morgon!

Fick en gäst nu på morgonen, en som ville ha lite uppmärksamhet! Och bästa sättet att få någon att uppmärksamma en själv är ju såklart att lägga sig PÅ den andre, så det gjorde han ;)
Hej Skorpan!


Dubbeldip

Doppa frukt i smält choklad är smaskigt det! Bra lördagssyssla också ;)


Lycka

Ååååh det bara spritter i kroppen av lycka! Älskar solen, vädret och mina vänner som gör livet så jäkla underbart!!

Lycka <3


Underbart

Sämre kan man ha det, definitivt!


Bästa

Efter min eftermiddagsfärgning åkte jag in mot stan för att själv fixa och få håret fixat med Elin. Nu är man äntligen, nästan, så ljus som jag vill och brukar vara! Skönt att få bort en del hår också. Blev en mysig fredagskväll på salongen med bästa möjliga sällskap, roligaste sysslan och thaimat :) sämre kan man ju ha det!


Grönt är skönt

Det börjar bli härligt vår-grönt ute! Oslagbart ihop med converse :)


Lugna fredag

Det var längesen jag hade en lugn dag som denna och då är det lite extra skönt! Har haft sovmorron, vaknade dock rättså tidigt ändå, men lyxen är att kunna ligga kvar en stund ändå! Började fixa med lite tvätt, gjorde en klippning, tvättade lite till och har nu satt in en plåt med knäckebrödsdeg i ugnen :) Ska ge mej ut på en promenad också i det underbara vädret hade jag tänkt, innan lite mer jobb i eftermiddag.
T.G.I.F


Grusplan och underställ utan elasticitet

Har gjort min första uteträning för i år, eller min första över huvud taget egentligen...! På med underställ och shorts och man var snygg som aldrig förr! Specielt med underställsbyxor som är för tighta över ljumskarna så dom sitter aningen lågt i grenen.. Dåligt med stretch tycker jag..! Men man kan glädja sig med att inte många varken ser eller bryr sig om det i Grönahög ;) jag vet inte om jag inte sprang tillrckligt eller nåt men det var inte så jobbigt som jag trodde det skulle va, är jag i smyg mer vältränad än jag trodde?! Nja tror knappt det... Kul va det iaf och nu känns det mer att det drar igång på riktigt! Spännande :D


Mumsish

Ninna, only for you!

Yummy in my tummy :D


Morrn

"Gammal" bild, men det ser nog ungefär likadant ut nu!


Välkommen sol

Jag hälsar hjärtligt välkommen tillbaka till solen och hoppas den är här för att stanna länge nu! Börjar jobba om en timma och hade tänkt att jag skulle gå upp tidigt och göra knäckebröd, men just idag somnade jag om...! Skönt det iaf, då kanske det inte behöver kännas som att man har marshmallows som hjärna idag! Haha, och så ska vi ju ut på roligheter ikväll :)


Falks grav

I lördags skrev jag ju att vi skulle ut på spännande "utflykt", och det blev det! Dock försvann förtjusningen och spänningen rättså snabbt sen! Vi skulle ut i skogen och titta på 'Falks grav'. Flera gamla spökhistorier fanns om den och det verkade hända mycket konstiga grejer där. När vi väl kom dit var det dock mindre än förväntat och inte alls så spännande som man tänkt sig ;) men lite kusligt iaf när man hört de spännande historierna i mörkret i bilen på vägen dit!


Life


Vårtecken!

Medans vinden håller på att blåsa bort allt som kommer i dennes väg så är jag glad över vårtecken i trädgården :)


18 mars-Home again


Detta får representera min söndagsmusik! Home again efter lite farande och diverse utflykter och man slappar en stund med lite lugn och go musik :)

Michael Kiwanuka-Home again


Kalajs

Är på kalas och myser med såväl kattunge som bebis! Nu ska vi gå på promenix, för att kunna smäcka i oss lite tårta sen ;)


Eftersnack

Efter GoCarten i förra fredagen åt vi goe-mat på Oliven och blev fotograferade av en random fotograf vi hittade som klättrade i både buskar och på bord för att få bästa korten, och gjorde ett utmärkt jobb ;)



Kul man kan ha med en citronklyfta... ;)


Spännande!!

Nu ska vi ut på spännande "utflykt", 10 en lördagskväll... Kommer jag inte tillbaka så tackar jag alla för att ni är så underbara ;) iiihh detta är lite läskigt!!


17 mars-Anyway


Lite lördagsmusik såhär till aftonen! Är det festpepp funkar denna fint, är det hemmakväll går det lika bra ;)


Cee Lo Green-Anyway


Läst

Läste innan i en bok, tycker det är rätt inställning!


Music is my best friend

Nu har jag hängt med Kajsa i några timmar och det har varit jättemysigt! Kul att att man kan bli vänner av att bara träffas ett så litet tag :) vi träffades i NJ innan vi åkte vidare i USA för att jobba som au pairer, och då var det ju bara under 2-3 dagar. Men nu bor vi ändå rätt nära varandra så det är kul att hålla kontakten!
Nu sitter jag på resecentrum och väntar på Ninna som ska komma så ska vi på bio :) music is my best friend...


Och ja, jag har visst gjort lite inköp också... Men bara nödvändiga saker, lovar mamma..!


Dress-up





Så sant, så sant!


On my way

Mot jönkan för att träffa härligt folk!


16 mars-Älskar din stil


Så himla skön! 'Älskar deras stil'

Petter ft. Timbuktu-Älskar din stil


Min taktik


Pain in my....

Fick mej en knuff och flög med huvudet rakt i backen igår på träningen. Inte skönt kan jag meddela..! Huvudvärk innan och med ännu en smäll, huvudvärk deluxe. Det blev hem och slänga i sig lite fil och sen sussa, och i morse var huvudvärken borta! Bara det att jag ist har lite ont i nacken, antingen i musklerna för att jag gick och spännde mej igår elr så sträckte jag till mej lite i fallet. Vilket som är det inte heller särskillt skönt! Men träningen va kul innan dess ;)


Plattan i botten

Det var vad som gällde i fredags kväll!



And the ultimate winner is JONATAN!

Det va superkul, så det lär bli igen! Tjejgänget, är ni på? :D


Full fart

Det går bra för mej o Lisa ändå... Och nu är vi ännu några levels högre! Känner att jag borde skaffa mej ett liv, haha ;)


Be yourself


HAPPY B-DAY!

Grattis mina allra käraste små syskon på eran 15-årsdag :)




Älskar er <3


Min käraste ägodel

Höll på att få hjärtsnörp innan när jag trodde att jag hade glömt min telefon i idrottshallen efter fotbollen! Jag ringde till den och försökte komma på vart jag hade lagt den, om jag hade med den till bilen i fickan eller lagt den på bänken i hallen... SOM TUR VAR hade jag haft med den till bilen och hittade den när jag gick ut för att kolla! Min käraste lilla ägodel ;)


Här är den precis ny och jag var så glad över min nya hallohån! Va skulle man göra utan den nu?
Den måste förresten ha firat ett år ganska nyss, köpte ju den i USA förra året. I slutet på januari kom jag på...


Dille

Började spela 'drawsomething' igår och det är superkul! Har fått dille på det och spelar och spelar och spelar, och nu spelar jag mot Lisa och Elin här också ;) utmana mej vettja, miaamanda!


Watch out

Sara, high five...


What comes around goes around...

Fick denna bild av Sara på fb innan.
Vänta du bara Sara, What comes around goes around...


Vårväder

Bara älskar vädret ute idag! Så himla härligt att inte behöva dra på sig så himla mycket kläder och ist byta ut mot solglasögon! Då har man ett bra jobb, har varit ute två gånger idag :)


Powerwalk

Går en skön söndagspromemad i snabbt tempo! Bra musik och härligt skönt väder, kvalité på träningen ;)


I eftermiddag

Än så länge är inlägget om gocarten under uppbyggnad, så ska försöka få klart det tills i eftermiddag! Håll till godo kära vänner, det blir många fartfyllda bilder ;) Haha


3 små rätter

Som sagt så inkluderade kvällens firande 3-rätters middag! Till förrätt blev det bruchetta med pesto, chevreost och parmaskinka. Till varmrätt potatisgratäng med oxfilé och pesto- och timjanskräm. Mamma hade bakat en tårta som blev efterrätt! Man kan säga att jag är lite mätt ;) Ändå rättså lagom mätt för jag gjorde portionerna ganska "lagom" stora så att man skulle orka alla...! Men gott var det! Dyyyrt, men gott.... ;) Det var det värt!







Medium

Har nog aldrig köpt så dyr mat för en kväll, det är oxfiléns fel... Men gott ska det bli!


Vårtvätt

Röda faran får sig en omgång av högtryckstvätten och dammsugaren för vårstädningen! Bilägandets baksida ;)


Härligt härligt

Nu är det helg igen, gött! Gårdagen blev verkligen superbra, bra sällskap och rolig underhållning :) åt entrecote på oliven och blev proppmätt, och sen en sväng till kussarna och (inte jag) drack kaffe.
Nu ska det firas en pappa!


Aooutch

Mina underarmar är som överkokt spagetti, jösses va jobbigt det va för armarna! Jag kom till a-final och kom där 4!
Nu sitter vi och har precis beställt på Oliven :)


9 mars-Emmylou

Har lite smått börjat lyssna på FirstAid Kit, dom är bra!

First Aid Kit-Emmylou


Det gick av

Jag är ledsen Sara, men det gick inte längre...! Men jag klippte INTE av det :)


Laddad

Ikväll blir det roligheter på hög nivå! Vi har hemlig resa för Jonatan och pappa och farbror Micke som fyller år i morron, på söndag och på tisdag och vi laddar nu för att köra gocart! Jag har inte kört det innan så ska bli väldigt kul :) efter blir det god mat på Oliven!


Six Songs Collide

Snodde från Ellen....!




Jason Mraz-I'm yours
Howie Day-Collide
Five for Fighting-Superman
Boyzone-All that I needed
Three doors down-Here without you
Angela Ammons-Always getting over you


Skogstrött

Blev inringd lite tidigare i morse och hann därmed hänga med till skogen. Nu är man sådär lite trött och mosig på rasten och chillar mest!


Snöö??!?

Jag vill inte ha nån jäkla snö!! :@ Nu har våren börjat och så ska det fortsätta. Nästa vecka hoppas jag att meteorologerna har rätt i att det ska bli ca 10-15 grader, så all förbannad snö kan försvinna. Blä!


Froggy

Här är mina fina grodor, ska pröva att inte sockra dessa och se om det funkar ändå. Sockrade några men då försvinner ju själv "trycket" och alltså ansiktet. Men ska man lägga ihop dom måste det vara socker, det skulle bli en enda stor grodklump annars ;)


American breakfast

Måste man äta frukost på morronen? Man kan väl lika gärna äta det på kvällen?! Det gjorde jag idag iaf, fixade lite fluffiga american pancakes med sirap, scrambled eggs and bacon! Det va gott, och gick lika bra på kvällen ;)


So far

Nu är grodorna gjorda, bara några timmar i kyla innan man kan se resultatet!


Ser grönt

Först ska jag bara slappa och njuta av en helledig kväll, sen har jag tänkt experimentera lite igen! Gelégrodor är det tänkt att bli denna gången, får väl se om även resultatet slutar med att vara gelégrodor ;)


Hockeysnack

Den första bilden tycker jag är lite rolig, för den som hejar på rätt lag då såklart!
Och på den andra bilden ser jag lite smått galen ut, men det jag ville visa är fina mössor som denna som man får låna av Jossan när man själv är utan på jobbet ;)


Wild and crazy

Jag är helt veckovild! Har knappt nån aning om vad det är för dag eller vilken vecka, tiden springer ju bara förbi ändå! Var tvungen till att tänka efter om det va igår det var helg eller om det faktisk hade hunnit passera en måndag emellan. Galet!


Lite kul!

Självförtroendet på topp!


En helg i mars

Irriterande att jag skrev värsta inlägget (eller värsta och värsta, men långt för att vara på mobilen!) om helgen på mobilen och när jag var färdig och skulle lägga in det så hade all text försvunnit..

På fredagen åkte jag med 3 snygga brudar i en snygg mini bil till Götet för inflyttningsfest nummer 1 hos Sara. Det var ett gött gäng med blandade tjejer i en liten studentlägenhet som utgjorde en mycket trevlig kväll! Vi åt knytis-taco och lyssnade på en fin sammanfattning av hur Sara lärde känna alla tjejer på festen! Ganska kul när vi var ett så blandat gäng med både barndomskompisar, pluggkompisar och kompis via kompis-kompisar! Vi tjötade ända in på småtimmarna och somnade sen gott i den lilla lyan.
På lördagen tog vi sovmorgon och gick sen och åt brunch på Egg & Milk. Lämnade sen göteborgarna för att spendera lite tid med mamma. Först var det "stick-café" där en underbart söt liten bebbe var i blickfånget hela tiden och man bara ville myyysa! Sen gick vi lite på stan och tog en fika innan jag släpade med min tunga packning mot Malin och Katta för inflyttningsfest nummer 2 för helgen! Där blev det snabbt klädbyte och sminkning och sen lite fix och hjälp med förberedelser av snittar och plockmat. Sedan började nice folk trilla in och jag fick även snacka härlig engelska med en charmig och trevlig lärare ursprungligen från England! Även där blev det mingel och massa snack tills sena timmar (tidiga?!) då vi gick och la oss. Vaknade sen på morgonen och möttes av en liten mysig katt jämte mej :) Vi kollade lite på Vasaloppet under tiden vi åt frukost (alltså jag, Malin och Katta. Inte jag och katten! Han var iofs med han också ;) men vi gjorde det mesta ätandet..) och sen begav jag mej hemåt. Eller först via u-hamn och en hockeymatch!
Tyvärr var kameran inte i högsta hugg under helgen, men någon bild blev det men den finns inte än på datorn så ni får klara er utan!

Det var den bästa helgen på ett bra tag och jag tackar alla inblandade för att ni var med och gjorde den så rolig!


Dålig update

Lite dåligt med inlägg nu i helgen. Men ett sammanfattningsinlägg kommer!


Egg & milk

Sitter och brunchar på Egg & Milk!


Sesame bagel

Efter en rolig kväll igår va det skönt att äntligen få ha lite sovmorron! Om en stund ska vi gå o äta amerikansk frukost, det va längesen nu :) jippi, sesame bagel!


Äntligen!

Äntligen är det fredag eftermiddag, nyss slutat jobbet och är snart på väg mot helgens äventyr och roligheter! Har laddat och sett fram emot det ett tag nu, nu kör vi ;)


I'm a winner

Känner mej träffad...!


110 knyck

Högt tempo med jobb, jobb och lite nöje. Timmarna tickar på i ultrarapid och blir till dagar och dagarna smälter samman och bildar veckor. Jag hinner inte med att tänka, förutom att jag känner att jag knappt räcker till! Sent jobb hela veckan och helgen avslutas nu med efterlängtade inflyttningsfester. Japp, fest-ER! Plural, alltså..! Jag har inte festat på superlänge och vips så har man inbjudan till 2 fester på en helg ;) gäller att komprimera och passa på kanske! Kul ska det bli iaf!

Dags att sova för att orka med, natti natti :)


RSS 2.0