Oktoberfest

I morgon ska vi ju då ha Oktoberfest på gården med hela gänget i the city of Götåkra. Jag har suttit och grejat med lite tävling och hittade denna låten när jag sökte på Spotify på 'Berlin'. Tycker den är rätt skön, fast då lyssnar jag ju inte särskillt mycket på vad dom sjunger, men gött gung om man säger så ;) Haha




Har dock inspirerat lite att åka till Berlin!


Hösttema

Idag har varit en lite knasig dag, det blir så när man börjar jobba halv 1 (?!). Hade ju bytt tid för en som hade semester så skulle jobba stängning, därav den sena starten. Men när jag väl kom dit hade föräldrar till det senast schemalagda barnet hört av sig och kanske skulle komma tidigare. Och så blev det, 2 timmar tidigare. Och dom andra barnen som skulle va kvar gick hem tidigare också, så jag blev "klar" med jobbet nästan 2 timmar tidigare än beräknat. Då blev det att åka hem och fixa lite inför festen här på gården i morron. Städa logen och koppla dator till sladdar och förstärkare och grejer...! Riktigt min grej det där ;) Men det gick bra och allt gick till slut (KANSKE med liiiite hjälp... Men inte alls mkt) Sen satte jag, ÄNTLIGEN, igång med mitt lilla "arrangemang" som jag har planerat en vecka ungefär nu, ett höstarrangemang att sätta på mitt släta rabarberblad, och jag blev nöjd :)






Va tycker ni, höstigt nog?!


Mys-torsdag

En film och 1,5 garnnystan senare så ska jag nu sussa! Tänk va mysigt man kan ha det en helt vanlig torsdag. Sitta och sticka framför favoritfilmen The Holiday, bättre kan det inte bli :) Är än så länge supernöjd med hur halsduken blir också, färdig om ett par dagar!
God natt


Himma

Nyss hemkommen från ett jobb och hoppar nu på nästa. Tur jag hade sovmorron ;)


Min favvo

Har precis laddar ner blogg-appen från blogg.se på min iphone, och måste ju då såklart pröva att mobilblogga direkt! Jag och mitt bloggande.. Blir nästan trött på mej själv..!
Men för att riktigt pröva detta nu så ska jag lägga upp en bild också, från eftermiddagen då jag va hos min favvo-frissa och "klippte" mej lite ;) Bjuder på den! (hoppas det funkar)
God natt


Never enough

Denna har varit en dagens innan, men kan aldrig lyssna nog på denna!


En dagens

Inte vilken dagens som helst, utan ett tips! Eller snarare två...
Med tanke på mina sjuttio-elva myggbett på benen.

-För att uppnå en fantastisk känsla, skaffa dej ett myggbett och vänta riktigt länge med att klia när det kliar som värst. Fruktansvärt skönt känsla faktiskt, när man väl börjar klia!
-Annars, nu kommer tips 2, använd typ termobyxor när du ska på fotboll. Utomhus. På sensommaren. Och har lätt för att dra till dej myggor.


Jo ja tackar, igen?

Nej denna gången tackar jag inte 'någon', är bara allmänt nöjd med vart jag bor!




Inte så illa va? Igårkväll såg himlen ut såhär, och jag va ju såklart tvungen att knäppa en liten bild på det. Älskar när himlen ser ut som igår!
 Jo jag tackar ja!


TACK!!

Tack ÅSA för mitt brev, det skulle väl egentligen vara öppnat i USA, men efter "omständigheterna" blev det på närmare breddgrader (klagar inte..!). Men jag tackar väldigt mycket för den lilla födelsedagstanken :) Hade jag varit i USA hade den värmt något otroligt, ska bli gott!


Sen tackar jag ELIN igen för min födelsedagspresent! Kommer definitivt komma till användning många gånger, inte minst när du ska komma till mej på fiiiin supé! Vänta du bara, jag ringer snart och kräver att du kommer ;) Puss på dej!




TACK SÅ MYCKET!


Pensionärsvarning?

Min nya syssla...



Halsduk, here I come


Pensionärsvarning?


God morgon!

Sitter nu och ska försöka mej på att göra en musiktävling för helgen, ska nog kunna bli bra detta! Sen blir det jobb hela eftermiddagen och avslutar nog dagen med att färga mamma. Och såklart min nya hobby...! Skriver mer om det sen :)


26 september-Set fire to the rain

Sen Sara gjorde om denna låttitel lite i fredags har det varit ett av helgens ledord och jag kan inte sluta nynna på låten! Så himla bra :)

Adele-Set fire to the rain


Minnen...

På min TVbänk har jag, såklart..?!, en TV och så har jag satt ihop en till liten 'grupp' av saker som denna gång har ett speciellt minne med sig.



Stenar från semester på Kreta

Minnen från USA. Snäckorna längst ner till höger är från South Carolina, resten av snäckorna är från WPB i Florida. Tänderna som är precis under den mörka snäckan är HAJTÄNDER som Ashleys pappa hade hittat där dom bodde innan, också dom från South Carolina. Många fina minnen <3

Tänk att jag har varit så liten... Dessa har strl 20 :)

Presenter från mina fina kusiner Ninna och Felicia, matchar ju bra ihop!

Den dagen då jag fick detta, eller rättare sagt dagen då jag klarade provet för att få detta var en oerhört rolig dag! Blev så himla glad och väldigt stolt över mej själv, jag klarade något som jag verkligen vill göra i framtiden. Än så länge står den i mitt rum men ska så småningom ner i salongen och sen ut på en "riktig" salong och visas för ALLA!!


En bit.....

Gårdagen avslutades på detta vis

En bit tårta om dagen är bra för magen.. Eller hur?!




Först skypade jag med min amerikanska familj och catchade upp lite med dom, och sen smaskade vi födelsedagstårta. Alla blev ju så mätta på pannkakstårta i torsdags när vi åt så igår blev själva födelsedagstårtan. Maräng, såklart eftersom det är min solklara favorit, med grädde, banan och riven choklad! Bättre kan det inte bli. Eller, jo, denna gången kunde det ha blivit aningens bättre. Den kunde ha 'legat' till sig lite så den hade blivit lite segare, det hade varit gott ;) Dagens I-landsproblem. Gott va det iaf! Och sen god natt.


Dagens sista

Idag blir dagens sista inlägg om min fina födelsedagspresent från Jossan, mycket väl värd att visas för offentligheten!





En 'månads/kalendertavla' så man ska hålla reda på vilken datum det är. Lite sådär rolmatisk stil som jag nu har börjat ha mer och mer utav i min inredning, mysigt!

Tackar och bugar för denna fina gåva :)


25 september-Who says

Lyssnade på denna låt innan idag från min spellista på Spotify, och har nu fått den på hjärnan. Så vad passar bättre än att såklart dela med sig av den till min lilla läsarskara som dagen låt!?

John Mayer-Who says


Only for you

Endast för dej Sara!


Bright lights







Snyggare festfolk får man leta efter!


Rosenhill

Varning för ett långt men roligt inlägg!


Nu så, hemkommen från en superhelg på Rosenhill! Vi åkte ju dit fredag, handlade lite på vägen och när vi kom dit åt vi Västerbottenos-paj med räkor till. Och hembakt bröd och lite ostar och diverse gottigheter :) Som vanligt gick munnarna varma och inte en sekund va tyst! Efter maten satt vi bara och pratade lite, och sen spelade vi 'Utan tvekan'. Det är en som ställer frågor och man får inte säga JA, NEJ eller tveka. Det va väldigt roligt och vi skrattade en hel del åt hur vi bar oss åt! När vi börjde lära oss tekniken att inte säga dom förbjudna orden så slutade vi spela och jag gick som enväldig vinnare ur det hela ;) YEEEYY!
Sen fixade vi oss för sängen och gick och la oss.
På lördagen vaknade vi alla rättså tidigt, och jag började min morron med att se en fnittrande Elin och få en kamera uppkörd i ansiktet...! Kunde ju inte varit bättre ;) Vi dukade sen upp brakfrukosten och satt och njöt länge av den. Kände för övrigt mej som en barnunge vissa stunder helgen igenom, när alla dom andra "vuxna" började snacka om te och kaffe, och vin o sån skit...! Bättre med vatten och cider ;) Efter frukosten försökte vi iaf planera dagen och kvällen, och det va ju inte det lättaste....! Vi gick en promenad och Jossan anslöt sen till ganget och Elin, Stina och Kristin lagade smarrig räk- och kräftsoppa till lunchen. Vi planerade lite till, spelade badminton och satt och stekte lite i solen. Så himla bra och skönt väder hela helgen! Tur med det :) Vi gick in och kaffetanterna drack kaffe, jag vatten, och vi åt födelsedagstårta för mej och Kristin! Och lite för de blivande jubilarerna i oktober tror jag allt! Sen satte vi oss och slappade lite, Elin begav sej hemåt och vi andra frick paket. Efter lite massage och powernapande så gick vi på en till kort promenad och stannade på ett superfint ställe vid en sjö och satte oss och filosoferade lite, så himla skönt! Värsta hälsoresan man kommit på märkte jag, 2 promenader om dagen och så lugnt och härligt ute i skogen! Dock vet jag inte om alkohol passar in riktigt där då??! ;) Men sen när vi kom tillbaka började vi med maten och vi körde duschar på rullande band efter varandra. Outfiter skulle väljas och frisyrer fixas. Men mellan allt åt vi en god middag med tacopaj och lite gott att dricka. Sen på med stassen och sminket och vips va det 5 snygga och festredo brudar i Sjötofta! Vi spelade spel och hade lite lekar resten av kvällen tills vi drog oss till Sigges och väl där dansade vi och skrattade ända in i slutet, och vi hade lätt kunnat stanna nån timma till för det va så kul! Träffade en hel del roliga typer och andra skumma människor... Det är väl tjusningen med Sigges, det är så himla blandat folk där! Hem efter och tjejerna dukade upp värsta brakbuffén och satte sig och åt lite, jag tog några kex med ost och en munk, och åter igen lite vatten ;) Sen va det god natt sådär runt halv 4 och vi sov som små prinsessor till halv 10 ungefär. Sen åt vi frukost, packade ihop oss och begav oss hemåt.

Det har varit en så himla rolig och härlig helg, hoppas på fler av detta slaget nu i höst!
TACK BRUDAR FÖR EN TOPPENHELG!!

Fredag






Lördag

Vaknade med lite sol

Har jag någon gång sagt varför jag gillar hösten?! 

Tänk att sitta på den bänken där borta och titta ut över sjön


I väntan på Jossan

Badmintonduell



Sara snapade denna bilden på Kristin, fick definitivt med farten på vårat spel ;)


En av kvällens underhållningssysslor




Tack igen för en superhelg!


Mot skogarna

Nu är det bara en stund kvar innan jag och brudsen sticker till skogen för att mysa och bara umgås! Idag ska vi äta räkor och mysa och i morron ska vi hitta på nåt på dagen och sen festa loss på "krogen i skogen" på kvällen :) Ska bli kul och skönt att komma iväg en sväng. Får väl se om vi, 6 tjejer, kommer gå varandra på nerverna ;)


Hörs på söndag!


22 september-Your song

Idag borde man ju ta favoritlåten, den låten man kan lyssna på 1000 gånger om och som betyder nåt väldigt bra när man lyssnar på den. Men vilken av alla miljoner låtar som är just sånna för mej ska man ta?
Jo just idag blev jag sugen på denna! Favorit i repris och den är ju bara så härlig :)

Billy Paul-Your song


MIN dag

Började ju som sagt/skrivet dagen med att åka och färga håret, kunde ju inte ha blivit bättre! För det första blev jag ju av med utväxten, och till på köpet hade GULLE-ELIN fixat bakelse, med ljus!!, dagen till ära!



Sen gick vi, jag och Jossan, en snabbis till Panduro och köpte ljuskoppar till gjutningen, och sen åkte vi hemmåt och mot jobbet. Massa snack om helgen och nu är nog planerna så gott som färdiga. Jag jobbade iaf och fick en del grattis och några teckningar, och några som va väldigt sugna på tårta också! En kille sa att han kunde ju hänga med mej hem då, "så kan ju pappa hämta mej hemma hos dej!" Mycket bra idé tycker jag ;) Men det blev inte riktigt så, när jag hade "skickat hem" alla barnen så åkte jag och handlade lite. Blev sugen på pannkakor så tänkte att jag slår till på pannkakstårta! Jag kommer aldrig att växa in i normen "vuxen". Men va sköven, det är ju apgott. Och det va länge sen jag åt pannkakor!

Blev några paket också, inte så många men det jag hade önskat mej! Eller egentligen hade jag bara önskat mej pengar och en cykel, och nu fick jag pengar TILL en cykel, och två böcker om betong och CARPE DIEM i trä till dekoration.



Det va min bästa 21a födelsedag NÅGONSIN!! Har ju upplevt så många menar jag. Men den kunde inte ha blivit bättre :)


Nu ska jag sova en god natts sömn för att pigg o glá göra veckans sista arbetsdag och sen ladda för en tjejhelg i bushen med fest och galej! Kommer bli galet mysigt och kul :) Helgen, here I come


Before/After


Igår kväll precis innan läggdags, FUL utväxt

Idag förmiddag, HOKUS POKUS, INGEN utväxt!


Gillar starkt!


Rullande pannkakstårta

Hemkommen från jobbet och nu ska jag tillaga en (förhoppningsvis) smarrig pannkakstårta! Och sen såklart favoriten, marängtårta :P NAMS!


7670

Idag fyller jag 7670 dagar, inte illa va?! Man skulle även kunna säga 21 år, men det låter ju inte lika flashigt ;)
Telefonen har plingat hela morronen med uppdateringar från fb, än så länge är jag uppe i 19 inlägg på loggen, kan ju gissa vad det handlar om! Haha

Firar dagen med att färga håret och umgås med fina vänner och sen jobba hela eftermiddagen, jodå det duger!

Lite suddig, så som min morron ;)


Vid mitt huvud

Jag kommer lägga upp lite bilder här hemifrån nu framöver, små pynt jag gillar och har fixat och trixat med. Små delar av rummet som är pyntat på ett eller annat vis och som har små fina detaljer och utgör en helhet ihop :)

Dagens lilla område är min nya säng och myshörna. Det första man möts av när man kommer in i rummet kan man säga! Marilyn välkomnar med öppna armar (tror vi) och "sug-på-den-du-min, medans myspys-belysningen är på. Dock orkade jag inte tända några ljus bara för att ta kortet. Har sen riktat in mej på den lilla röda hörnan uppe på hyllan. Saker som är fina för sig själva, men som bildar en söt grupp ihop :)




Rosor av olika slag! Den ena egengjord och den andra buketten samlad för minnets skull, några från avslutningen i 9:an och studenten.




Bra?

Hörde denna låten första gången igår. Vet inte riktigt vad jag ska tycka..! Nu när man har lyssnat några fler gånger går det bättre, men jag tycker fortfarande det låter som typ en vinjett för ett barnprogram i början! Och sån "datagjord" musik (kom inte på nåt bra ord för den genren..?!) är ju inte min standardmusik att lyssna på i vanliga fall. Men lite go!


Söndag

Söndagen va dagen D för Jonatan, hans tävlingsdag och dagen då han ska va laddad. Och det va han nog, för hans vanliga "tagg-humör" kommer fram då. Han är sur på allt och alla ungefär och helst får man inte säga något till honom som kan vara "stötande" enligt honom just då. Allt ska va som grädde. Men han hade rättså bra tagg-humör denna dag ändå. Sen kan det ju bero på att det gick så bra för honom också. Jag hade spring-syssla den dagen och sprang med papper från innerplan på banan till huset där resultaten skulle sitta, så jag hade bra läge att se den dagen också, och tog såklart massa bilder då med. Så många jag vågade innan batteriet skulle ta slut!


Albin


Lille bror
(ja det är meningen att det ska va isärskrivet, han är ju min LILLE bror!)



Kevin


Rasmus




Sebbe


Jossan


Oliver


Tycker denna bilden är så härlig så den tål att läggas upp fler gånger!

Titta, han ler nästan!

Sen packade vi ihop oss, stände allt på banan och åkte, alla i familjen åt olika håll typ. Men jag åkte hem och lagade mat åt lilla familjen. Peppar och vitlöksmarinerad fläskytterfilé med klyftpotatis och pestokräm. Det va smaskigt :)


Hard work work

Har fixat ett tidsinställt inlägg som kommer in på eftermiddagen, nu ska jag nämligen göra mej redo att dra till jobbet några timmar!

Hörs sen


Lördag

En lördag på crossbanan. Denna dag körde 3 olika klasser, de minsta på 50cc, 65cc och sen 85ccG. Dom minsta är ju så söta att kolla på, knatar runt på banan och slirar runt och så är spåren i banan lika djupa som deras små hjul så dom kör ju på i fullgas hela varvet runt typ för att inte fastna i sanden! Låter som en bisvärm har släppts lösa på banan ;) Dom stora händer det ju lite mer grejer med, dom går fortare och hoppen blir ju såklart högre, det vill säga att dom över huvud taget lämnar marken, som dom små typ inte gör! Haha





Ser ut såhär en hel del...!




Ögonkontakt?! HÅLL KOLL PÅ VART DU KÖR!


Bra väder va det iaf, nästan hela dagen


Och såhär blir en del bilder.. Huvudsakligen blir dom flesta bra, men innan man har fått in tekniken på stället man förflyttat sig till så kan det bli lite såhär!




Och sista bilden är på duktige hemmaåkaren Linus som totalt blev 3:a tror jag!


Lördagen fortsatte sen med lite fix otrix med diverse småsaker på banan, hjälpte till lite i kiosken och sen grillade vi och drack lite gott på kvällen. Blev tjatad till att prova whiskey, trots att jag sa att jag inte gillar det, men det hjälpte inte att jag fick "expertråd" om hur man skulle dricka det för att det skulle bli "gott". Det blev inte godare för det..! Men sen snackade vi om diverse olika samtalsämnen och det va väldigt trevligt hela kvällen. Provsatt i "den lilla blå" som ägaren så fint kallade den. En blå, inredd skåpbuss helt enkelt! Sen gick jag och pappa tillbaka och jag sov kass den natten för jag sov nära en pappa som snarkade som en gorilla... Och när han inte snarkade andades han så högt så fönstren skakade, typ. Men men, några timmars sömn blev det nog ändå.


Beroendeframkallande?

Jag har nu börjat spela Wordfeud på telefonen, och inte så himla beroendeframkallande va, inte än iaf. Ska kanske inte säga nåt egentligen för då blir det väl så sen.. Men än har jag nog inte riktigt kommit in i det riktigt för jag har så dålig fantasi för hur man kan använda bokstäverna just nu. Men jag heter iaf MiaAmandaSkattberg ifall nån vill lägga till mej!


PS. Jösses, glömde nog mej lite! Nu kan ni lägga till mej om ni vill för NU står det rätt användarnamn..! Glömde ju visst mitten-namnet märkte jag nyss, jaja så det kan bli med nya grejer.. ;)


Höstruset

Idag ahr vi varit igång på jobbet, vi hade ett höstlopp då vi skulle springa ett varv på lilla elljusspåret här i Gällstad (1,6 km). Lång för små ben, men en liten nätt slinga för en elittränat soldat som jag.... Nästan. Inte det där med soldat kanske.... ;) Men det va väldigt roligt att se barnen så taggade iaf och hur dom nöjda sprang in i mål, och sen dessutom högtidligt fick ta emot en medalj! Handmade, from Scchweeeden, downtown G-town. Sen började det regna, och har i princip gjort sen dess. Jag säger då det, Sverige i sitt väder-esse. Fy f**. Och så hör man att det fortfarande är runt 23 grader i Colorado, hade inte skadat!

När jag kom hem bakde jag sen en kladdkaka, hade liiite för lite socker och liiite för lite kakao, så resultatet blev sådär lite platt och mediokert. Smakade typ ingenting tyckte jag, synd för jag va sugen på en god 'mustig' kladdkaka.. Men men, det av iaf för att fira att lilla skatan hade namnsdag, grattis alla LISOR på namnsdagen :)



Nu ska jag kolla förra veckans program av Hollywoodfruarna, Gunilla är störd.


Tack o hej 


Nu då?

Ellen insinuerade att den nya headern inte hade kommit upp, fler som inte ser den?! När jag har kollat är det den nya iaf :)


WF

Har precis nu laddat ner Wordfeud till mobilen, så får väl se hur det verkar sen! Man verkar ju tydligen ha svårt att sluta så jag kanske tar bort det innan jag fastnar fullt för det ;) Upp till bevis i morron.


Jonatan!

Min käre lille bror, kan skriva så för han läser ändå inte min blogg, är GRYM! Han körde igår till sig en seger i sin klass, vilket race han gjorde. Han fick en superstart och höll sen ledningen 2/3 av heatet och hade då fått en liten lucka till 2:an. Han välte sen med cykeln precis efter ravinen, men höll igång cykeln och va snabbt uppe så han kom upp precis när 2:an och 3:an passerade. Då jagade han dom båda och körde så bra så sista varvet va han förbi och gick sen i mål som ETTA!! Han va riktigt nöjd med det och det ska han va! Så bra som han körde och att han kämpade ända in i mål, strongt :) Är stolt över dej lillen!!



Stolt segrare i 85cc
(ser dock rättså sur ut ;) eller oberörd, vet inte..!)


Utvilad

Nuså, pigg o glad! Låg och fixade och kollade igenom bilderna igår, och kände mej bara så trött så jag skulle bara blunda lite och sen fortsätta fixandet. Jo tjena... Trodde nästan på det själv..! Somnade ju såklart och har nu vaknat och är mycket pigg och utvilad. Så nu fortsätter fixandet, och ni kan såklart få en bild som smakprov på helgens bravader! Ska försöka få in ett inlägg med fler bilder. Kanske. Eventuellt. Nån gång....


Grymma brorsan


Ny header

Det är grymma Martina har hjälpt mej med headern, och visst blev den snygg?!


TACK MARTINA!


PJUUHH

Tänkte bara meddela min lilla läsarskara att jag nu är hemma efter den roliga helgen i grushögen. Jeansen bytta mot leggins, köttet i marinad och jag spelar bra musik på Spotify. Och så laddas dom 1083 bilderna från helgen in på datorn också. Jodå, jag gillar att ta kort! Sen ska dom "bara" kollas igenom också, pjuuuhh, och läggas in på fb och skickas till klubbens hemsida.. Det kan nog ta en stund det, men jag har ju hela kvällen på mej. Typ...


El crosso

Fredagen är snart slut, om typ 25 minuter. Har spenderat den på jobbet, lite hemma, hos farmor och farfar och nu på crossbanan. Haft datakurs hos farmor och farfar och försökt få nya laptopen att fungera där, och fick även ringa och beställa nytt modem och router hos Telia! Får la se hur många gånger till jag får va där och ha kurs, farmor va inte helt 100 på allt nytt ju! Nu har jag de senaste timmarna hängt i mörkret på banan, ätit grillat och kollat Doobidoo på datorn. Och en massa massa tjöt :) Nu ska jag, och resten av gänget, sova för att ladda inför en hel helg av el crosso-driving. De 4 mongona och Mia, YYYEEEEEESSSSS!



NATTI NATTI


Nya grejor!

Här kommer lite fler betongpics







Rabarberbladen tog jag bort bladen från idag, därför det stora är lite brunt och fläckigt. Men nu ligger dom ute och jag tänkte för en gångs skull försöka ha lite nytta av regnet så dom blir lite mer rensköljda och fina! Det lilla bladet kommer jag använda som ett fat och det andra är ett typ fågelbad.
Och sen är det påsen jag skrev om, bara en söt dekoration och jag tycker det ger ett lite mysigt välkomnande där det ligger utanför ytterdörren :)

Idag blev det några fler smågrejer gjutna, så får vänta några dagar och se hur resultatet blir!


Till Ellen

Såhär mycket fest va det faktiskt, Ellen



Du ser ju, LILL-LÖRDAG!


2 veckor

Jag har nu i 2 veckor prövat något som jag köpte i USA. Malin beställde att jag skulle kolla efter en "frans-förlängare/förtjockare". Kollade och hittade en för ca en tiondel av priset hon hade sett hemma! Dock inte samma som den hemma såklart. Men jag köpte till mej också, för 70 spänn kan man fasen pröva!

Så, i två veckor har jag nu tagit eyebooster i form av en genomskinlig eyeliner, en gång på morronen och en på kvällen. Jag har ju rättså långa, men ack så tunna ögonfransar så jag hoppades på en riktig BOOST!


Taget för 2 veckor sen


Taget idag


Vet dock inte vad jag ska tycka. Känns inte som en enorm skillnad precis, och på bilden ser dom ju bättre ut på första! Sen är det ju inte exakt samma avstånd och jag tittar inte upp lika mycket på andra, men jag ger det några veckor till och ser om denna mirakelkur ska funka! Jag kan nästan tycka att det kan ha funkat liiite på mitt vänstra öga, alltså inte bilderna, för där hade fransarna gått av lite innan jag började. Dom känns nästan lite längre ;)

Vad tycker ni?


Lill-lördag

Skriver bara ett snabbt inlägg från mobilen, en vanlig onsdagkväll som denna. Har jobbat heela dagen och sen hängde jag med Jossan resten av kvällen! Hon mötte mej på jobbet och vi gick en promenad, åt på lager och sen snacks-shoppade vi lite på ICA och gick hem och laddade för Bonde söker fru, efter det va det ett program om svenska miljonärer så det blev som så att jag stannade en timma till! Mysigt värre, men är det lill-lördag så är det. Kommer inte ha några som helst problem att somna ikväll kan jag säga, inte för att det brukar va några problem annars heller iofs ;) i morron kör vi ännu lite längre jobbdag så... GOD NATT!

En grå ros

Jobbat dagen lång, nästan. Hann pusta och fika lite i soffan mellan jobben en stund på eftermiddagen. Fika gör jag nästan aldrig, om man inte är hos typ mormor och morfar som alltid har sitt 11- och 3-kaffe! Men nu när vi dessutom har varit utan frys har man ju inte ens haft en bulle att ta upp o smaska på.. Har klarat mej rättså bra ändå också kan jag väl tycka ;)

Men hämtade idag in lite mer saker jag gjöt i fredags, tog bild på en av grejerna från fredagen och skålen är sen innan.




Har nu en söt "kudde" att visa också! Och såklart mina fina rabarberblad :)


Nu ska jag läsa och sova, och ladda för långpanna i morron! Veckorna bara försvinner.


Gonza

Så. Jäkla. Bra.

(Låten börjar vid 2.40 om man vill skippa början)


Han är med i True talent och jag tycker bara han har så skön röst!


Pausunderhållning

Skriver ett kort inlägg i pausen på True Talent som jag kollar på på datorn. Har jobbat i princip heeela dagen, först börja tidigare på förskolan och sen hem och jobba en stund till. Sen fixade jag lite goa vitlöksbröd och kollade på Idol. Uppdaterade mej på fb och nu har jag alltså satt igång TT.

Förresten, tog "skolkort" idag också! Kändes sådär kul som det brukade när man själv gick i skolan och alla va lite extra tillpiffade och pirriga för dess skull :) Och jag har såklart övat nu i flera dagar på hur jag skulle le o se ut på kortet ;) Bara den lilla skillnaden att det va 22 ungar som kollade på alla olika saker och pillade sig i näsan och på varandra och sen duckade elr vände på sig och så denna gången...! Sist jag tog apade vi oss iofs också en del på vårat, men under ordnade former liksom eftersom att vi då själva va 18 år!


Nu börjar programmet igen (ne, det har egentligen redan börjat men jag pausade det.. Men det lät bara så bra att skriva det bara ;) Men hur stor är chansen att man hinner skriva färdigt PRECIIIS när programmet börjar egentligen? Nej, det tror jag inte på!) så nu får jag ta och avsluta!! Nattis


Decennium

Jag minns precis vad jag gjorde när jag för 10 år sen första gångern fick höra vad som hade hänt på andra sidan jorden. Man fattade inte riktigt då, vid 11 års ålder, vad som egentligen hade hänt. Såklart va man så medveten om världen och allt så man förstod hur illa det var och att det innebar att väldigt många dog och skadades, men det "slog" liksom inte så hårt som man nu förstår att det var. Sen va man väl lite chockad o så också.
Men just den dagen skulle jag hänga med Malin, och när vi kom hem sa storasyrran Pernilla vad som hade hänt, och innan man såg det på nyheterna fattade man inte vad hon snackade om! Flygplan i husen, terrorister, massa döda..... Så mycket nytt man aldrig kunnat tänka sig att det ens kunde hända, så stort och ofattbart. Sen satt vi och kollade på TV och alla kanaler visade samma sak. I flera dagar var det mesta, såklart, om denna stora nyhet. Shit vilken grej liksom, MEN DET GICK LIKSOM INTE IN I HUVUDET HUR STOOORT DETTA VA...

Inte förrän nu egentligen, när jag sitter och ser ett program på TV om denna dagen för 10 år sen, så fattar jag och verkligen känner mej ledsen för hela händelsen. Det är nästan så jag tycker det är 'jobbigt' att se på på nåt vis, för JAG va DÄR så nyss, gick på gatorna jag nu ser på TV bli begravda under rasmassorna, där röken vällde fram och såå många människor dog. Nu när jag har varit där och känner igen husen runt omkring, hur brandbilar stod parkerade på gatorna, allt folk som hela tiden va i rörelse och vet hur mycker folk det är på Manhattan så känns det mer än det gjorde då. Usch, vilken tragedi.

Vi träffade t.o.m en kvinna på Staten Islad-färjan som "skulle ha varit" i Twin towers precis när flygplanen flög in där. Hon jobbade där, men just den dagen skulle hon på ett möte på sin sons skola för han hade lite problem i vissa ämnen. Så hon skulle bli sen till jobbet, just den dagen. Tänk hur hon känner, att JUST DEN DAGEN hade hon sin son att beskylla/tacka att hon skulle bli sen till jobbet, vilket gjorde att hon långt ifrån ist kunde se jobbet försvinna, och att det förmodligen hade räddat hennes liv. FATTA hur hon känner idag. Ledsen för sina kollegor, och känna att "det kunde varit jag".


Ground zero för 1,5 månad sen


Här "fattas" det 2 hus


Ett decennium.
Fortfarande så svårt att fatta.


Jobba, jobba, jo-obba

En söndag i jobbarens tecken. Och hänga med kusin och moster, då är det ändå rättså ok!


Spontant

Mamma ringde innan och sa att hon bjudit hem familjen Dahl, och eftersom jag hade tänkt laga mat för ikväll fick vi bara dubbla satsen, typ. Spontant fast ändå inte! Hade ju planerat sen innan maten jag skulle laga, bara spontant att det fick bli till några till och att mamma "råkade" ha en fläskfilé i husbilen som dom inte använde igår. Men gott blev det iaf, fläskytterfilé/fläskfilé med chevreost, soltorkade tomater och basilika och till det klyftpotatis och en gräddsås med tomat och basilika. Smarrig och rättså enkel lördagslyx! Bara bädda in fyllningen i en skuren filé, knyta några band runt, blanda såsen och hälla den över köttet och skjuts in i ugnen! Sen är det bara att vänta en stund och allt är sen färdigt att servera, behöver inte tänka på att blanda sås eller nåt :)



Och efter maten har vi bara suttit och tjötat och kollat lite bilder från USA-semestern med familjen!
Tänk va häftigt egentligen att man har sett så mycket från saker man ser i filmer och på TV när vi va i NY! Har sett filmer sen vi kom hem och har flera gånger kunnat säga, "DÄR HAR JAG VARIT!! Precis där där han/hon står eller sitter, där har jag varit!!" Härlig känsla på nå vis :)



Go natt!


Planlös lördag

Skööön sovmorron, inte ställt klockan och kunde somna om! Härlig lördag. Inget planerat idag direkt, tänkte "möbla" om lite på mitt rum och laga mat till familjen ikväll, med en rätt jag har laddat med sen i torsdags :)

Igår efter kvällens inlägg åt jag och Lisa våran goa lagade mat och satt sen i lite matkoma en stund framför TVn som visade Finnkampen och sappande mellan Idol och Doobidoo. Dukade sen om till efterrätt och smaskade i oss hallonmousse med choklad och passionsfrukt, äkta hemmagjord...! Inget roligt på TV sen heller tyckte vi så satte igång Sex and the City 2 och myste med tända ljus. Härlig fredag!






Men nu då, ta tag i ett stökigt och dammigt rum... Ommöblering, here I come!


Fredag

I detta nu är tacoköttfärsen strax färdig, grönsakerna hackade och efterrätten vispad. Jag och Lisa är själva hemma och myser till det, en härlig solig fredag som denna!


Har hört...

...att Polly har/ska komma ut med en ny smak. Lakrits, citron och choklad! Dregen hade varit med och "designat" och tagit fram det också så lite extra coolt då ju ;) Låter iaf lite spännande och jag tänkte försöka hitta o testa den i helgen!


Gåd najt

Dagen har varit bra och lugn, samma som alltid mer eller mindre! Jobbat och kom hem till att mamma hade köpt Kina-mat, det va länge sen kan jag säga! Men det slank ner och jag är fortfarande mätt. Sen blev det TVtittande och nu har jag slappat i sängen en stund. Ska idag somna liite tidigare än jag brukar. Inte bra att börja sent då man kan va vaken lite längre utan att riktigt behöva "bry sig". Men i morron är det tidigt igen och även sluta tidigt! Har lite planer för eftermiddan tror jag och sen ska nog jag och Lisa ha myskväll själva hemma, resten ska till Hisingen och brumma. Eller en av dom ska brumma o dom andra heja, typ..! Förmodligen meka lite också, det vanliga med hans brum brum nu för tiden :)

God natt kära läsare


Tips

Nyligen inkommen från en lite regnig promenad/joggingtur. Men det va lagom mycket regn, inte mer än lite dugg och då är det nästan bara skönt. Det kyler och luften blir bra och fuktig!
Men måste bara tipsa om en grej jag gillar väldigt mycket i träningssammanhang. Som nu när jag är ute och springer eller när jag cyklade häromdagen. Denna är perfekt!


En mp3-hållare att sätta på armen. Man kan ju ha en nyckel eller telefon i den också, men i mitt fall är det mp3 då jag aldrig springer utan musik! Jag vet att den har funnits ett tag, men jag köpte ju min i USA och har sen dess använt den flera gånger. Problemet innan va ju att man antingen fick hålla i spelaren eller så lägga den innanför sport-bh:n.. Sådär lagom smidigt, och snyggt när man ska byta låt...! In o gräva innanför tröjan ;)


Så för den hurtige musikälskaren, köp en!


Yeeay

Det blir en promenad! Det regnar inte iaf så nu drar jag.

(bara för att jag skriver så, så kommer det börja regna när jag är ute o går.. Vem vill "betta" på det?!)


En dagens

Och då blir det allstå en bild från vädret ute idag..!


Hoppas ni ser regnbågen! Dagens väder har varit såå knepigt, ena stunden ösregn och nästa sol, för att sen återgå till regn. Och så bra med blåst på det och lite mer regn. Skönt.
Hoppas på bättre väder i morron så jag kan ta min promenad på morronen som jag brukar på torsdagar...


Svar till Kajsa: Jag körde på vanliga, hittade ett paket med det efter lite letande! Fanns typ 3 paket på en hel hylla med olika modeller och sorter och märken. OB is the shit ;)


Hälsning från mej

En liten kvällshälsning från mej!




Snart Bonde söker fru och jag har laddat upp med lite torrostade jordnötter!


7 september-Bohemian Rhapsody

En gammal klassiker, men en av världesn bästa låtar!

Queen- Bohemian Rhapsody


En vanlig dag på jobbet

Ett samtal vid matbordet idag, en vanlig dag på jobbet.

O: Man får inte äta snö.
Jag: Nej det är ju inte bra, den är smutsig och då får man ont i magen. (väldigt klyschigt och pedagogiskt sätt att inte säga att det kan va kryp elr kiss i snön, bra va..?!)
W: DÅ KAN MAN BLI DÖD!
Jag: Njae, inte död kanske men man får ju ont i magen.
V: Man kan bli sjuk.
W: Ja, och kanske bara lite, lite död...!


Ja, om man bara kan bli lite, lite död så är det av att äta snö.
Älskar barn och deras kommentarer!


Plugg-snack

INTRESSEKLUBBEN NOTERAR!!

Idag ska vi snacka om pluggar, och inte vilket pluggar som helst, bomullspluggar som alla tjejer känner till. Förmodligen killar också, men det är tjejerna som är in charge för dom liksom! Och för den som ännu inte fattar vad jag syftar på, tamponger.
Det va en sak jag upptäckte i USA, det enda som inte är så där mastodont-extraextraallt-large-ochalltvaddetheter så va det tamponger. Vet inte varför, men så va det. De flesta tamponger va med såndär införingsgrej också, gick knappt hitta "vanliga" utan. Kanske även det pga lathet? Men här i Sverige har vi ju typ dom största som heter 'super' och är kanske 1 cm i diameter, knappt. Men där är den största som en 'normal' här hemma, och heter där då 'super'.

Detta är förmodligen ett inlägg som går till historien för sitt extremt intressanta och viktiga innehåll, men jag kom o tänka på det när jag plockade undan och rensade lite mer bland alla mina väskor. USA finns överallt hos mej numera, vare sig det handlar om kläder, pyssel, elr då TAMPONGER!



Chockuppvakning

Skönt idag med lite sovmorron, och jag hade ställt klockan men stängde av den när den ringde! Sov en stund till och hade superkonstiga drömmar. Vet inte hur länge, men kommer ihåg en del av dom.. Jag va bland annat gråhårig, träffade en kille, hade fortfarande barbies framme, i Rocky Mountains fast ändå kvar i Sverige, och sen lite jag tror att jag i drömmen såg på film, fast det va jätteverkligt så de kunde lika gärna varit jag med där. Ska nämnas också att det sistnämnda handlade dessutom att en som satt på en motorcykel blev överkörd, och att en gubbe sen skulle lösa mordet... Wierd, jag vet....!

Även trevligt när man ska göra sitt morgon-toabesök och verkligen får sig en chockuppvakning, typ iskallt där inne eftersom fönstret står öppet. LISA, bra jobbat!


Händelserikhet vare här

Snacka om händelserik dag... NOT. Jobbade, åkte hem o bytte om lite och fixade med lite tvätt och cyklade. Big time. Till crossbanan idag igen, en liten runda på sådär lite drygt 2 mil och tar lite mer än en timma i rättså snabbt tempo. Benen blir lite lagom ömma precis när man har kommit fram men sen känns det knappt, vilket jag förmodligen kommer få sota för i morron för att jag nu skriver..! Men ne, inte så värst farligt tror jag ej. Jag klarade mej rättså bra undan regnet också vilket va skönt. Droppade pyttelite innan jag ens kommit ur Götåkra och sen inget tills jag va nästan framme då det kom några dropp till. Sen började det regna precis när vi skulle hem så rättså lagom!

Har kollat lite på Idol, men det är ju samma som vanligt så det kan man väl kolla på med en nypa salt, om amn skulle springa förbi och TVn stod på liksom! Men när det börjar närma sig lite finaler elr så kan man ju börja kolla lite för att hålla sig uppdaterad i Idol-svängen.

Annars, inga direkta nyheter från mitt håll... Sovmorron i morron, jobba och sen till crossbanan igen med la familia, och typ massa andra medlemmar som ska ha grillkväll, och om det inte blir försent ska jag kolla på Bonde söker fru, kul-t liksom :)



GOD NATT


6 september-Save the world

Gullig video!

Swedish House Mafia-Save the world


5 september-Without you

Party nästa!

David Guetta ft. Usher-Without you


Mekar-Mia

Med något smutsiga nagelband och lite tunnare hår går jag nu o lägger mej. Plus att jag är 200 kr fattigare men med en bil som har gått igenom besiktningen, skönt det iaf! Åkte ut till pappa och fixade spolarvätskepumpen som va sönder. Som vanligt får jag fixa det själv och jag tycker ju det är kul, tekniska och fingerfärdiga Mia är i farten igen! Efteråt fick jag jobba ihop till lite av "lönen" genom att städa där ute på firman, kan behövas det..
Blev tidigare idag sugen på lasagne så när jag kom hem skulle jag laga lite mat, men tog o klippte mej lite först. Kanske inte är den mest korrekta klippningen om man kollar igenom den, men hur ofta gör någon det? Förutom om man klipper sig då förstås :) Men det duger när man bara behöver bli av med lite hår i nacken, jag har ju liksom lite kunskap om det dära, klippande alltså, så det funkar med lite fix o trix.
Sen skulle jag ju alltså göra lasagne, men under tidens gång hann jag ändra mej! Vi hade pasta sen igår så gjorde bara en köttfärssås ist och åt den med pastan, minst lika gott, och enkelt!

Nu märks det att man ändå vaknade ganska tidigt i morse, fattar inte att det blir så. Att kroppen liksom ställer in sig efter när man brukar vakna elr så, lite coolt med inbyggd väckarklocka! Jaja, bara lite tankar.. Som vanligt med mej, funderar lite för mkt på onödiga saker ;) Men kul saker om man skulle veta dom! Haha


En vanlig dag hos pappa...!

God natt


Pengar i sjön, och uppskattning

Känner mej lite som en pensionär idag också, vakande kl 8 och kunde inte somna om.. Inte likt mej, när jag dagen till ära är ledig och hade kunnat sova lite till! Men jag satte på datorn och läste från sängen lite på bloggar och torkar mina för dagen väldigt rinniga ögon. Bara så det blir ibland.
Men nu ska jag dra mej ur sängen och åka ut till pappa och få bilen lagad en gång för alla och sen kanske man hinner med en liten kontrollbesiktning i eftermiddag.... Jihoo va kul, skrattar på mej. Pengar i sjön. Inte där jag gillar att kasta dom kan jag tillägga.

Kul iaf att jag får uppskattning för mina betong-grejer :) Kanske ska ta o samla ihop ett gäng och ha en gjutkväll nån dag, vore mysigt!


Ljuseffekt

Här är några till grejer jag har gjort i betong som jag har pysslat med ikväll.



Först är det en platta med en ring klädd i pärlor typ, bakom den finns en ljuskopp och när det är lite mörkt och mysigt blir det en väldigt fin ljuseffekt.
Sen bara en prydnad i form av en "cementklump" med några stenar och ett svajande hjärta!
Och sist ett ljusfat med ett eklöv på, tänkte det som ett lite höstfat och skulle haft ekollon i det lilla hålet, men dom är fortfarande ute så det fick bli ett ljus istället, men minst lika fint och mysigt!


Har fler grejer på G, men det va allt idag :)


Idag

En söndag som kan sammanfattas kort med huvudvärk, sand, sol, härligt ljud och grillade hamburgare! Låter väl som en höjdarsöndag, förutom huvudvärken som kunde kvittat då men..
Men jag va uppe med tuppen o åkte med pappa och Jonatan till Smålandsstenars crossbana där det va VMX tävling idag. Fick igår förfrågan om att hänga med till Göteborgs roligaste ställe, Liseberg, idag men kände att jag får tänka lite på min ekonomi och sparar ist dom pengarna. Så jag spenderade istället dagen på en sandig crossbana med massa solljus och härligt brummande. Huvudvärken börjar bli lite av en vana, jobbigt men sant. Jag får så himla ont av solen för jag kisar så, och använder jag glasögon kisar jag fortfarande lite och skalmarna trycker åt på huvudet så får ont av det också. Hade idag med en keps också för att känna om det kunde hjälpa lite, och lite hjälpte det allt. Så kepsen lär väl få hänga med den också om man ska iväg..!
Jonatan gjorde en supertävling och kom 6a totalt. Sen åkte vi hem och jag slumrade skönt i bilen ;) Väl hemma pysslade jag lite och pappas farbror kom o snackade lite skit och sen grillade vi hemmagjorda burgare, mumsisch!



Nu ska jag pyssla lite till med mina betonggrejer och sen ska jag ta kort och visa er :)


Söt-Clara

Hade ju fram tills idag inte träffat Clara, farbror och faster på ungefär 8½ månad så det va et kärt återseende! Felicia träffade jag ju för några veckor sen när jag fixade hennes hår. Men idag åkte vi alltså dit för att fira lilla skitungen, är fortfarande inte heeelt säker på att hon verkligen är 14?! Tyckte det va konstigt att hon, och mina syskon, skulle börja 8an nu i augusti, det va la inte så länge sen man själv gjorde det. Kom dock fram till att det visst va några år sen... Det va ju bannemej hela TVÅ år sen jag en SLUTADE GYMNASIET!! Och då hade jag såklart gått där i 3 år, plus att jag då gick 8an o 9an på högstadiet också... Nästan så man börjar känna sig gammal ju... ;) hehe
Gled av ämnet lite, men det va iaf en trevlig kväll med "släkten-är-värst", en hög med ved (kubbet) och ett knippe rödingar (kräftorna!) Plus en liten lurvig boll som knappt kunde stå still också :)

Wilma


Skål!!

Jag med mitt lag in action

Finalen gick mellan dessa två lag, och Claras gick som sagt segrande ur den duellen. Grattis till det (även om ni fuskade med kast o lite annat...!)

Lyckades även fånga en väldigt charmig bild på Clara, självklart i full fokus, lagledare som hon va. Det roliga är ju bara att det är ju inte ens hon själv som skjuter ;)

Söt-nöt

Kvällens mat, smaskens  :P


Sen va det massa tjöt som vanligt och lite bus med hund o småkusiner. Släktkalas i ett nötskal, så som det ska va!


Bridezillah-ha

Ne nån sån mötte jag inte idag, men allt en lite nervös brud! Det va mitt förmiddagsäventyr det! Moster ringde igår och min (förbered för en krånglig lösning...) kusins-tjejs-syster/mosters-svärdotters-syster skulle gifta sig idag och hade problem med frisören som inte va hemma utan på vift till Turkiet, och egentligen skulle komma hem men missade flyg hitodit och slarvade bort sitt pass m.m. Så dom undrade helt enkelt om jag hade något för mej idag och om dom kunde ha mig som back-up om frisören inte kom hem elr hörde av sig. SÅKLART!! Så i morse ringde Madelene, bruden, och frågade om jag kunde komma för dom hade inte hört alls från den andra så jag packade ihop mej och drog till Jönkan och fixade en brudfrilla! Dom skulle gifta sig på medeltidsdagarna i Sävsjö, tydligen årlig happening, så temat för frisyre va ju såklart medeltid också. Satte i lite löshår, lockade och satte fast en "pann-tiara" och gjorde sen lite flätor och hon blev väldigt fin :) Skulle velat se med klänningen på också för att få mer helhet, men den skulle hon ta senare så får snällt vänta på bilder från bröllopet. Sen åkte jag en sväng till IKEA och köpte några hjul som mamma hade beställt när jag ändå skulle dit. Mia fixar, liksom. Sen hem en sväng med ett stycke huvudvärk, äta kladdkaka där hälften av den ännu va i smetform typ, sen byta om och ge sig iväg på nästa galej. 14-års party i Sandared. Den, snart, årliga kräftskivan hos kusinerna med firande av min lilla pluttekusin Clara :) Myspys! Och i år hade vi även lite miniturnering i kubb, dock gick inte mitt lag segrande ur den drabbningen. Skäms som lagledare för min bleka insats...! Men tur att Claras lag vann så vi kunde gratta henne dubbelt (och hon inte gick o surade inne på toan elr nåt ;) hehe)




Hittade denna på IKEA, skulle man ju haft ;)


Kvällen får ett eget inlägg med bilder!


 Hej hopp


Mot Sherwoodskogen

WIHHAOOOO! Nu drar jag på nya äventyr.


Cliffhanger i världsklass

Inget direkt häpnadsväckande har hänt idag precis. Jobbade, åkte till pappa för att kolla bilen, handlade mat och började tillaga den och tog en sväng på en 4-hjuling här hemma. Sen avslutades ju kvällen då med att äta den goda maten framför TVn och med några godisbitar till dessert! Sen ringde det vid sådär 20 över 11 och hade en förfrågan som jag i morron hoppas på! Lite ändrade planer mot min än så länge bara planerade IKEA-rutt, kan förhoppningsvis bli mer grejer att göra vilket skulle va väldigt kul! Cliffhanger i världsklass här alltså, men i morron ska jag förklara vad det handlar om :)

Nu ska jag lägga mej och få min skönhetssömn så jag orkar upp, pigg o fräsch, för att möta dagen utmaningar! Ska ju nämligen på 14-årspartaj på kvällen också, riktigt hålligång här ;)


Etta

Idag är det första september, inte klokt va tiden går fort! Känns konstigt att jag halva detta året ha varit på andra sidan jorden.. Känns så långt borta liksom, både landet och tiden där. Men nu är det alltså början på den BÄSTA månaden! Nummer ETT av 22 dagars countdown...


Nattuggla

Det är jag det! Jobbar bäst på kvällen, alltså min stora nackdel. Om man nu inte har ett annat jobb än det jag har liksom!
Jag kan få värsta svackan på eftermiddagen och bli supertrött, men sen när kvällen väl kommer då är jag som ny och pigg igen. Iofs bara tills jag väl släcker lampan och lägger på huvudet på kudden, för då tar det bannemej inte lång tid innan John Blund kommer och strör lite sov-sand i mina ögon och det sen helt plötsligt blir morron igen! Idag va jag ändå uppe ganska tidigt o jobbade men det "hjälpte" tydligen inte mot kvällspigghet (?!), för nu har jag den senaste 1,5 timmen städat mitt rum, plockat upp lite packning (tar faktiskt ordentligt på krafterna att plocka upp ett halvår av sitt liv vill jag lova) och plockat undan/slängt lite skit inne på min toa. En kväll då jag är i mitt esse, hehe. Men med lite musik på, jag får jobba ostört och i min egen takt så går det fiiint! Blir nog fortsättning i morron, där ryker min lediga fredagseftermiddag ;)


RSS 2.0