Klippa+färga, banken, staden, träning, tjejmys! 9/11

Schemat för eftermiddagen.. Klippningen och färgningen är redan grejade men ska nu lasta ur sommardäcken ur bilen, som byttes mot vinterdäck i fredags. Sen drar jag till gällstad och banken och ska sätta in lite pengar för betalning av bilförsäkring. Upphämtning av Jossan och sen drar vi till stan för att kolla lite grejer, Sen träning i 2 timmar för att sedan skynda sig vidare till Stina där förra veckans 70-talare håller hus! Det blir nog mys och mat och kanske något spel som vanligt. Annars är vi ju bara ganska bra på att tjöta en del :)
I morgon väntar jobb på förskolan Myran borta i Gällstad och det ska bli kul! Barn är alltid så spontana och har ofta roliga kommentarer eller funderingar.


Nu ska jag packa min väska så...

Hej så länge!


Uppdatering 8/11

Japp, en hel del har hänt sen sist. Jag har varit hos kusin och moster och hämtat kläder till ABBA/70-tals"festen" som vi hade förra veckan. Jag och Elin har friserat varandra, varit i jkpg och jag har sett min morbror och giftas-moster´s nya hus! Bland annat...
Idag är det ju också fars dag så lite firande har det blivit. God frukost och lite paket till pappa. Har även tagit en hel de kort på oss syskon för att göra ett kollage till fadern och för vissa andra framtida ändamål! VISSA var dock en aning aviga vid fotograferingen så det tog typ mer än dubbelt så lång tid som det hade behövt göra.. Inga namn nämnda..(JONATAN!!)

 ABBA/70-TALSFEST
Kläderna var framrotade djupt ner ifrån garderoben, mittbenan är kammad och Abba går på högsta volym i CD-spelaren! Det är dags för ABBA/70-talsfest :) På menyn stod det att det skulle serveras

 • Hot Hawaii                                                
 • Raggarballe med svängdörr och en 08:a
 • Banana split                                             
  Vi sjöng sing star med ABBA och vi åt och pratade en hel del. Senare blev det en musiktävling som lag SEJ vann!

   

   
  Sing Star

        The Hostess

  Elin förklarar något med andra ord!

  Sara hade en liten hemlig påse med sig ;)

 
Musiklek, många funderingar här!


Lite bilder och uppdatering vare här!

Pössohej


RSS 2.0