Valborg :)

Under dagen har jag i princip inte uträttat något, vaknade först vid halv 8 och kände att det va alldeles för tidigt eftersom att jag inte somnade förrens 1-halv 2, så jag somnade om och blev helt chockad när jag kollade lite yrvaket på klockan och insåg efter 2 extra kollar att klockan faktiskt var HALV 12!! Jag gick upp och skulle boka tågbiljetter till min, Elins, Malins och Rebeccas resa i juni (!!!) men upptäckte att man var tvungen till att ha en särskilld 'anslutning' till kortet så jag åt och kollade några avsnitt av Sex and the city och fixade sen biljetterna. Skönt att allt nu är färdigt :) Det ska bli SÅÅ kul och jag längtar verkligen redan! Vi ska shoppa, kolla sevärdheter och bara ha det skönt i 4 dagar!
Nu ska jag ta och duscha och göra mig i ordning för att åka till Timmele och farmor och farfar för att sen traditionsenligt gå och kolla på elden och fyrverkerierna pappa och farbror fixar. Det brukar va väldigt mysigt! Sen drar jag vidare in till stan för att möta upp med Elin och vi ska gå till hotellet en sväng och ha det trevligt :)

Vill även tillägna ett stort GRATTIS till min söta kusin Felicia Skattberg som idag fyller 16 år:)
GRATTIS GRATTIS!Ha en trevlig kväll :)

Pussokram


Snabbt inlägg

Jag sitter och väntar lite på att snart klippa. Sitter under tiden vid datorn. Ett avsnitt av Hollywood fruar och läser lite bloggar. Snyter mej stup i kvarten för jag är så himla snuvig, har dragit på mej bihåleinflammation tydligen.... Onödigt men sant!
Nu ska jag gå och kolla om det finns nån tvätt och hänga, i väntans tider :)

Pussohej, dags att snyta sej


Ensam hemma med tankar på USA

Ja tankarna faller på USA och hur gärna jag vill åka dit! Ansökningarna börjar bli färdiga snart och ska skickas in och sen hoppas jag att det inte tar allt för lång tid innan man kan komma iväg :) Det skulle vara så roligt och man skulle förmodligen lära sig så sjukt mycket av att komma iväg. Och USA är ju landet jag typ alltid har velat åka till och se om det är som det verkar i alla serier  och i alla filmer! Jag vill åka till New York och kolla in Frihetsgudinnan och Ground zero och gå på gatorna och tänka på alla filmer man har sett som har spelats in där. Jag vill bo i Kalifornien och ha bra väder nästan jämt, se Orange county och Newport där min favoritserie spelades in. Jag vill åka runt i L.A och kolla på alla gigantiska rikemansvillor och kanske se en och annan kändis! Åh USA, JAG VILL, JAG VILL! Jag vill så gärna åka dit och förverkliga en dröm som man har haft ett bra tag, jag SKA åka dit och jag MÅSTE få tummen ur och göra färdigt det sista på ansökningarna :) Åsa hjälpte mig innan och läste igenom mitt personliga brev och nu ska jag översätta det och Ros-Marie ska kolla igenom och eventuellt rätta engelskan (smidigt att känna en engelska-lärare!) sen är det bara ett fotokollage kvar typ. Det ska väl inte behöva ta så lång tid?!

Nu ska jag sätta mej och översätta lite innan jag kollar på handboll och gör mig i ordning för att gå på 20-årskalas :) Det ska bli mycket trevligt och jag grattar Malin i förskott redan nu! GRATTIIIS!!


Pussokram, USA here I cam  ;)


RSS 2.0