Ledig 27/5

Dagen har varit lugn, och den lär nog fortsätta på det viset också. Elin kom hit vid 10 och innan dess hade jag ätit lite frukost och betalat räkningar, trafikskatt och från Romali (frisörbutik i Borås), som tillsammans gick på 2082 kr. Inte så himla kul. =S När Elin kom klippte hon iaf mej och sen rullade hon upp håret på spolar inför måndagens andra försök till kort fest på gesällen. Jag såg ut som en liten tant efteråt, och det kändes ju väldigt smickrande..
Till middag lagade vi en enkel skinkgryta med champinjoner och tomat och makaroner till. Det blev helt okej, men ingen direkt kulinarisk upplevelse! Fullkorns-makaroner är förresten inte så goda, dom är liksom torrare och nästan lite mjöliga och har inte samma smak som dom ljusa och goda! Sen blev det till att ta hand om diskberget på diskbänken som min bror egentligen skulle ta hand om men det är ju ite jobbigt... Duktig som jag är blev det lite dammsugning också innan jag skulle klippa lite, och det får jag väl fortsätta med när inlägget är färdigt.
Det kan bli så att jag kollar bort en sväng till Gällstad när min bror spelar fotboll, annars får jag väl vara hemma och glo lite på TV. Kan vara så att jag hinner med både och.

Kollade ju på balen igår också och alla var så fina! Jag, Elin och Stina var lite sugna på att hoppa in i ledet och följa med in, jag tror ingen hade märkt något! Det ska komma upp lite bilder men min förbaskade kamera vill ju inte ens starta numera så det lev lite kort tagna med mammas kamera, och den har hon lagt någonstans. Men det kommer nog som sagt!

I morgon är det hemligheter på gång också, men det kan jag ju inte berätta nåt mer om här om vederbörande kanske på något vis har fått nys om bloggen och har fått för sig att läsa den just idag. Men jag ska försöka skriva lite i morron och kanske till och med fixa lite bilder med Lisas kamera!

So long!

Balen var SÅÅ himla kul! 23/5

Ja den var verkligen så fantastisk som man kunde tänka sig och lite till! Den var så himla rolig och trevlig och mysig och bra och kul. Har säkart missat något, men ni fattar. Den var alltså FANTASTISK! Dagen började med att jag åkte en snabbis till Elin och grattade henne och gav henne en liten present. Sen åkte jag ner till stan och blev fixad i håret av Helene på HårAteljén.

Sen köpte jag en liten blomma til Marcus och sen åkte jag hem. Där målade jag naglarna lite och åt och fixade det sista. Sen åkte jag och mamma in till stan och tog lite bilder i stadsparken, några själv och några med Elin. Vidare till Emma där vi hade lite förfest och skålade med champagne och hade väldigt trevligt!



Runt 5 åkte vi mot Borås och körde lite vimsigt fram och tillbaka, men sen hoppade vi iaf av vid Grand och gick och blev fotade och fick kramp i kindmusklerna av att le så mycket! Marcus va jättenervös för att gå bland alla människor och alla kollade på honom, men han överlevde och fick nog till några fina leenden iaf! Men han ville som sagt gå in så fort som möjligt för det var lite drygt att bara stå och posa, så vi gick in vid halv 7 och då upptäckte jag till min förbannelse att jag inte hade tagit med mitt leg.. Fy va trött jag blev.. Jag grämde mej hela tiden sen, eftersom att jag inte fick vin till maten eller nåt, det blev alltså 7-up. Jag överlevde väl men det var lite surt. Maten var iaf väldigt god och vi blev helt proppmätta! Elin försökte fanatiskt att få till den mytomspunna grimasen Pelikanen men lyckades aldrig riktigt, men hon bjöd på väldigt mycket skratt!

Ett försök till pelikanen
Killarna gjorde tappra försök också, och Anton ser ju så skön ut!


Eftersom att det var Elins födelsedag också så sjöng alla för henne innan balens kung och drottning presenterades

Andreas Thulin och Joanna Baker

Efter efterrätten skulle vi gå ner en våning och dansa vals och sen också ha disko, men jag vet inte riktigt vad som hände med valsen..? Det blev ingen iaf, och jag som så gärna ville dansa vals! Men vi pratade och dansade lite om vartannat en stund men det sista dansade vi nog några timmar i sträck, och vi hade så himla roligt.
Ida och Putte rockar loss

Anton och Wickan tog sig en sväng om också!

Och när sista låten spelades, som var Stand by me, fanns det inga gränser och alla dansade och hade väldigt mysigt
 
Så söta så :-)

Sen bar det av hemmåt och Antons snälla mamma styrde mot U-hamn för att lämna av Marcus och sen hemmåt Götåkra och Vegby. Efter att ha upptäckt att en av mina tår blödde eftersom att halva nageln hade lossnat typ, tvättat bort sminket och plockat ur korven och "håret som inte var mitt" ur håret och ha fått av sig klänningen så somnade jag väldigt fort. Då var klockan runt halv 4. Vid 12 fick jag ett sms och gick upp, åt lite choklad, satte mig vid datorn och väntade på att dom jag skulle klippa och färga lite kom. När dom åkte igen vid kanske 4 så satte jag mig vid datorn igen och har nästan suttit där hela tiden tills nu, halv 10! Har kollat bilder och annat som en del har lagt upp på Facebook, och kollat på blden och filmen som jag, Elin, Stina, Marcus, Anton och Emil är med på på bt.se!

Men åter igen, det var JÄTTEKUL och jag längtar tills om tre veckor när alla treor kommer samlas där igen och festa ordentligt! Och det är helt otroligt att det bara är ynka tre veckor kvar av skolan!

Pussohej leverpastej!


Frukost, 20/5

MMM! Frukost är ju gott! Idag består den av fil och flingor med jordgubbssylt och det smakar super. Jag är ju lite dålig på edt där med frukost, men idag tabbade pappa sig lite så då blev det tid över som man kunde ägna åt lite frukost. Pappa skulle ha lämnat bilen på verkstan och då skulle jag ha hämtat honom och så skulle han ha åkt och förberett något för sina sånna där Robomove, alltså självgående gräsklippare.

Robomove - Den klipper Du slipper
Men när han hade åkt till verkstan och jag i princip precis hade kommit utanför dörren så ringde han och sa att det visst va nästa onsdag som han skulle lämna in den, så då fick jag stanna hemma en stund till innan jag beger mej mot Elin, och Borås.
Idag är det ju dags för Arenakampen och Sanna va jättenervös igår! Jag tror Almås tar hem hela skiten! Arenakampen är alltså en fotbollsturnering mellan gymnasieskolorna i Borås och den utspelar sig på arenan. Därav det kanska logiska namnet...

Nu ska jag snart åka till Pillan så detta inlägg får faktiskt vara slut nu.


Heppåre!

Dålig uppdatering och saknad av kort, 19/5

Länge sen? JAG VET! Jag har hundra saker i skallen nu och då kommer inte bloggen i högsta prioritet, så dom som nu har läst min blogg några gånger kanske kan ursäkta mig?! Men just nu är siktet iaf på BALEN på fredag och det ska bli SÅÅÅÅ KUL! Klänningen ska läggas upp och sen är nog allt färdigt. Tänkte köpa en blomma till Marcus också men det blir ju samma dag. Jag ska ju som sagt gå med Marcus Johansson från lilla Liared. Vi gick i samma klass i 7:an till 9:an och han är nog en av de snällaste killarna jag vet! :-) Det har även varit lite krångel med bil, men det blir förmodligen en vanlig Volvo, och jag hoppas att det funkar. Men det blir nog iaf en körig dag. Elin har ju lyckats pricka in att fylla år den dagen också, så henne måste man ju uppvakta lite! Om hon bara kunde komma på något att önska sig! Men jag vet nog vad jag ska köpa och fixa ihop! ;-)

Jag har ju också fått lite "klagomål" på att jag inte har några bilder på min blogg, men det är för att min kamera inte vill fungera. Men jag och Elin har iaf varit och kollat på kamera idag och jag vill köpa NU! Det ska vara en systemkamera så man kan ta riktigt bra kort. Dessvärre lär jag väl inte hinna det tills på fredag, med tanke på att plånkan är ganska tom och jag har lite andra utgifter att punga ut till först, men så fort skatteåterbäringen kommer blir det nog en kamera! Men till balen på fredag ska jag iaf låna Lisas kamera och det är ju tur!

Nu ska jag och Lisa leka lite och sen ska jag vänta på att Sanna-panna ska komma och då ska vi färga lite. Har ni/du som läser tur så kanske det blir en uppdatering redan ikväll :-)

Haj haj


Eurovision song contest 15/5

Det var ett tag sedan jag skrev, men jag har haft massa annat att tänka på nu. Har i och för sig fortfarande det. Men dte känns so att det blr lite mindre kanske. Och så har jag ångest för att bli vuxen också. Det låter ju lite konstigt och är förmodligen inte så lätt att ändra på, men det skulle vara skönt att fortsätta ha det som när man är barn för då är allt så bekymmersfritt och man behöver inte ta så mycket ansvar och allt skit... Men å andra sidan så vill man ju inte vara barn, utan liksom stanna i det läget som man är i nu, vara myndig, ha körkort ta studenten och allt.

Har iaf kollat lite på eurovision nu, och gör fortfarande, och just nu är det låtarna som går vidare som håller på att räknas upp. Jag hejar väl på Norge och Danmark, lite måste man väl stödja sina grannar, och så är ju faktiskt det norska bidraget ganska bra! Men såklart så ska ju Malena Ernman vinna i finalen!

Sen har jag ju en annan rolig nyhet att avslöja och det är att tåget genom munnen nu har slutat att gå! Rälsen är alltså borta. Och det var ju inte helt fel och tänderna har blivit jättefina! Och ganska stor skillnad att `slicka´ på tänderna nu mot innan, från att dra tungan mot lite rispiga små typ metallbitar, till jämna släta och putsade tänder! Och så har jag ju hunnit bli väldigt bra kompis med lokföraren så det blev ett tårfyllt farväl!  ;-)

Igår var jag också hos min kära kusin Ninna och den fantastiska mostern Marie! Dom kan verkligen göra en glad och det är alltid kul att träffa dem. Som vanligt fick man ju stå till tjänst med lite arbete, men vad gör man väl inte för släkten?! Men jag måste säga att moster har blivit bättre på att inte tjata så mycket under tiden man klipper och det är ju framsteg, efter att ha klippt henne i 3 år bara...!
Och så håller jag med Ninna i det hon skrev i sin blogg igår också, om att andra som håller på att snacka massa SKIT bakom ryggen på andra, och inte ens veta om det är sant eller tänka på att andra kanske tar illa upp. Det är väl samma här också att man kanske inte är helt en ängel själv, men jag försöker ju att tänka mig för om jag nu ska säga något. Verkligen SÅÅ DÅLIGT...

Nu ska jag iaf gå och lägga mig för i morron är det praktik och då måste man ju va lite pigg!


PUSSOKRAM SKUMBANAN

Ninna is the BEST


Mamma spelar munspel 7/5

Mmm...? Ja, jo det låter ju inte allt för bra..=S Hon och pappa fick varsitt munspel när de var i GBG för 2 helger sen och det har hon spelat in på sin mobil och ahr som ringsignal.. Ja herregud. Hoppas jag inte har ärvt för mycket av henne! Hon är ju lite galen.
Dagen har varit ganska lugn och jag hade lång sovmorron vilket var väldigt skönt. Jag vaknade typ första gången vid halv 6 och var kissenödig, så jag gick på toan och somnade om. Vid 7 ringde telefonen och det var förmodligen mamma, men syskonen var ju fortfrande hemma så nån av dem svarade. Då somnade jag om igen och vaknade ett antal gånger till innan jag vid ungefär 10 bestämde mig för att gå upp. Sen segade jag runt lite och klädde på mej och åt och lite allt möjligt.. Sen bar det av till Elin och där bytte jag bil och sen bar det av mot Borås med lite små stopp på vägen. Och lite förvirring med hämtandet av Emma som Elin skulle permanenta. Jag pratade om Emma Johansson, medans Elin och Stina pratade om Emma Hallgren, och jag tänkte ju då att vi skulle åka hem till Emma Johansson, och Stina pratade om Emma Hallgrens hemma och Elin pratade om tingsholm, så ja det blev lite förvirrat! Men tillslut blev det rätt och vi kom till skolan, om än lite sent.
Där fick jag iaf reda på betygen från gesällen och bestämde mig för att rulla lite kort fest, men jag hann bara tvätta dockan och sen fick jag ta en kund från andra klassen för Linnéa var sjuk. Hon hette Ludmilla och var trevlig! Jag färgade och klippte henne och sen efter en stund så åkte vi hemmåt igen. Då åkte jag faktiskt och köpte en burgare på Sibylla, smarrigt! Vidare till träningen där vi skulle ha triatlon, men jag hade ju inte med min cykel. Men jag var ute och sprang och gick lite och sen körde jag lite armhävningar och situps och ja lite allmän styrketräning. Sen gick jag och Amanda och simmade, så det blev lite triatlon ändå!
Nu när jag är hemma har jag precis ätit lite och ska gå och kolla lite på TV nu för mamma har satt på Nöjesmasakern!

Men är du dum i huvudet?!

ARRIBA!

Snabb blogg 5/5

Ja under tiden jag skulle ha bloggat innan blev det så att jag fastnade inne på FB och sen skrev jag med två kusiner på msn. Varav en utav dom är kille, 24 och har en extremt störd kvinnosyn! =S Så jag vill bara inflika en liten hälsning till Simon: DU ÄR KNÄPP!!
Så, då va det gjort också. Nu har jag precis skickat mitt Agnetha Fältskog-arbete till min mail så att jag i morron kan skriva ut det i skolan, och sen hålla en jättespännande föredrag om Agnetha för min fantastiska klasskompisar! Jag kommer bl.a få hör  lite om Greta Garbo, Marilyn Monroe, Pink och Kitty Jutbring från dom andra, så det ska bli spännande!
Men nu måste jag gå och nana, så....

NATTI NATTI

MAT! 4/5

Äntligen hemma och ska ÄTA! Skoldagen har varit kort men intensiv. Vi hade färg och stil och där sminkade vi lite. Scensminkning var det idag. Jag gjorde inte så mycket för Wictoria som jag la basen på på halva ansiktet, blev övertagen av våran lärare Satu. Hon blev väldigt tjusig och passade verkligen bra i skotthål i pannan och näsblod och blåtira på kinden! Vid 11 hade jag fått tid hos tandläkaren för jag hade tappat ett jäkla gummband igen på tandställningen. Men som tur är så ska den snart bort! Jippii! Ja, sen gick jag tillbaka till skolan och då hade Wictoria på andra halvan av ansiktet blivit en gammal tant/häxa/monster. Hon skulle nog vidare nu till Gasten på Liseberg och provjobba! Haha!
Bussfärden hem tillbringades med Elin som förmodligen hade fått sluta tidigare från sin älskade matte. I U-hamn gick jag till banken och inkasserade hela 95 kr från försäkringsbolaget. 95 kr är ju faktiskt hela 95 kr när allt kommer omkring.
Sen blev det en bussfärd till och den var i sällskap med fröken Sanna Axengren. Och eftersom att bussen inte går ända hem fick jag ju gå en bit, och det var nära att det började regna över mej. Tur att det inte gjorde det. Och sen var man alltså hemma. Och middagen blev köpt kycklingsoppa med creme fraise. Mycket gott!

Jag skrev ju aldrig igår heller efter ridningen, så det får jag väl göra nu då. Det var härligt att komma ut på hästryggen igen för det var ett bra tag sen. Och sen självklart att få träffa Malin, som man inte heller har sett på ett tag. Det blir väl så nu när alla studenter har tusen saker att göra och tänka på. Men det kändes iaf i rumpan också att det var ett tag sen! Vi hade med lite fika och stannade efter en stunds ritt och åt upp det. Efter fikat så ville lilla brodern pröva att rida, så han fick ta den lite lugnare hästen och jag satte upp på Cassandra igen. Malin fick då ta över kopplet med Nelson i täten. Vi gick en stund till och sen sa Jonatan att det vore roligt att pröva hur det känns att sitta på Cassandra, så då blev det ett byte till och jag fick då ta över hunden, Malin tog Lindie och Jonatan tog Cassandra. Hästarna hade inga skor på sig så det blev inte så mycket trav, men lite hann vi med iaf och det dröjde inte länge innan jag och Malin fick ett skrattanfall av att se Jonatan fullkomligen sitta och studsa som en studsboll på Cassandras rygg. Hans stigbyglar (remmen med det man har fötterna i) var för långa så han hade ju liksom inget att stå på. Och eftersom att Cassandra då är en gammal travhäst så gick det ju bara fortare och fortare när ingen direkt bromsade henne. Och SHIT vilken syn det var bakifrån när Jonatan flög fram och tillbaka  och höll på att glida av på sidan!! Jag och Malin blev helt kissenödiga! I början av ritten blev vi dessutom förföljda en bit av 4 unghästar, små hingstar (antar jag att det var), eller det var iaf kill-hästar men dom kan ju ha varit kastrerade, det vet jag ju inte..
Efter ritten så låg också något av det sötaste jag har sett i en av hästarnas boxar. Det var en kattunge!! Och den var inte större än att den fick plats i handen! ÅÅH va söt den var! Mamman därimot var helt uffsig och hade inte mycket päls kvar nedanför magen kan man säga. Monica sa att den hade en hormonstörning, efter att hon hade fått kattungar. Det var 4 kattungar från början, men jag vet inte om dom hade dött från början eller om Ingemar och dom hade gjort sig av med dom ändå, för det är redan väldigt många katter där. Jaja, den som var kvar var iaf gudomligt söt!
Jag och Lisa ska nog bort och hälsa på den om en liten stund.

Så söt! Fast Ingemars kattunge va nästan ännu mindre, den kunde inte ens gå och hade nog presis öppnat ögonen!

Ikväll blir det nog välbehövlig träning också, får se om jag skriver efter den!
Hej så länge!

Hon har anlänt!

Nu är hon här! Hey Ho Let´s go RIDING!

Vart har hon tagit vägen?

Ja det kan man undra.. MALIN VAR ÄR DU? Hon skickade sms innan och skrev att hon kom vid halv 2 men nu är klockan mer, snart 2. Vart kan hon vara tros?! Jaja hon dyker väl upp inom det närmaste. Hon skrev iaf på msn för typ en halvtimma sen att hon skulle rida med mej så hon har väl inte glömt av det iaf! Nej det tror jag inte hon skulle göra..
Molly-polly kom nu då så vi kan rida på våra favoriter!

Hej!

Hästeftermiddag 3/5

Idag har det bara varit lugnt än så länge. Jag har fått pröva min fina klänning lite och hängt en stund i hängmattan med min lilla bror, och studsat på studsmattan och ficklite ont i huvudet en stund efter för jag skulle göra mig till och hoppa lite olika, på knäna och på magen och på ryggen och till sist på magen. Och jag vet inte hur jag lyckades men jag lyckades typ få en lätt whiplash-skada i nacken när jag skulle hoppa från rumpan till magern, som gjorde så att det gjorde ont i huvudet. Men det gick över som tur var.
Nu har vi precis ätit och det blev lite rester från igår. Innan maten dammsög jag även lite med pappas nya minidammsugare som han köpte på IKEA till sin fantastiska husvagn. Den funkade ju väldigt bra!

En så här fin dammsugare har pappa, fast ännu finare för den är rosa!
Eftermiddan kommer spenderas tillsammans med Malin på en hästrygg. Och det kommer bli trevligt som alltid. Hästarna heter Cassandra och Lindie, och om inte Malin har fått för sig något så blir det nog så att jag rider på Cassandra och Malin rider på Lindie. Jonatan ska gå ut med oss också med hunden Nelson som är så söt!
Nej, nu ska jag gå och byta om lite och packa ner fika att ta med och hämta hjälm och allt som man ska ha. Det blir nog en ganska lång runda över Boarp nånstans, vi får väl se vart vi hamnar. Bara vädret håller upp så är jag nöjd.
Kanske skriver nån rad efter ritten och säger hur det har gått.

Trumspelande lillebror.

Hej svejs på dej(s)!

Sol 2/5

Ja idag skulle jag ju ha åkt en stund ute på sjön, men så blev inte fallet. Det var inga människor som ville åka med båten så vi fick stanna kvar i U-hamn. I stället fick vi gå igenom rutinerna för båten mer och springa lite framoch tillbaka mellan husen och kolla lite grejer. Vi putsade nog ungefär 90 glas ihop också, och med vi menar jag jag och Malin Petterson. Det är vi och kanske 2 till som ska vara på båten i sommar. Jag hoppas fortfarande att jag inte är sjösjuk. Efter jobbet åkte jag i alla fall ut till crossbanan där min pappa och bror höll till. Det var väldigt torrt i sanden och därför blåste sanden överallt när dom burnade förbi, och därför blev hela jag helt sandig och smutsig. Därefter blev det ICA och inköp som karréskivor till grillningen och lite sallad och sen tänkte jag att jag skulle pröva att grilla lite fetaost-skivor med tomat och paprika. Och i folie så klart annars kan det bli lite komplikationer! Nu när jag väl är hemma så måste jag ju tvätta mina enormt skitiga fötter så jag sitter i detta nu med fötterna i fotbad. Mycket skönt, förutom att vattnet börjar bli lite ljummet. Ska nu göra lite sallad till maten, förbereda för grillningen av fetaosten och ringa till Ingemar (pappas farbror som bor i närheten) och fråga om jag och Malin kan rida i morron, och den här Malin heter Johansson i efternamn och bor i Gällstad. Det är något som väldigt roligt och mysigt att göra men som inte blir av så ofta.

Hej svej leverpastej!

Här igen, lite OC-snack 1/5

Ja nu sitter jag här igen och skriver. Det blev alltså inte Limmared för min del. Synd.. Det hade varit roligt. Men jag kände att jag inte orkade det och dom andra skulle åka så pass "sent" så jag struntade i det. Jag tar det väl lite lugnt inför i morron när jag ska jobba, för första gången på båten (tror den heter M/S Sylvia)! Det ska nog gå bra, hoppas bara att jag inte är lite hemligt sjösjuk =S Jag tror ju inte att fallet är så men man vet ju aldrig. Har trots allt inte varit ute på en båt på länge. Men det ska i alla fall bli roligt att se vad det innebär. Hoppas bara att det kommer lite folk så det blir något att göra.

Nu ska jag göra mig i ordning för att sova, inte sova riktigt än men fixa lite tills i morron och byta om och bädda ner mig i sängen, för att efter det kunna se ett program med OC. Det är för övrigt den enda serien som jag har sett ALLA avsnitt och dessutom typ tre gånger om. Men det är ju inte så konstigt för den är ju så himla bra! Är nu inne på säsong 3.
När jag åker till USA så ska jag åka dit och kolla på allt i verkligheten och se om jag ser Ryan och Seth och Summer där när dom glassar runt och bara lever livet. Fast nej, kom på att dom flyttar i slutet på säsong 4, så det går ju inte. Men jag kan ju i alla fall kolla på alla ställen där dom brukar vara. Och vädret är ju alltid så himla härligt också! Jag längtar! Men först måste jag bara jobba ihop pengar till flyg och allt för det kostar en slant. Tror att bara en enkel biljett kostar runt 20 000 nu för tiden=S
Vi hörs i mörn.
Puss och kram OC-fan

The OC Säsong 3

Hela härliga gänget!

Hej hej!

Jaha, då har man en blogg då! Får väl se hur det här slutar..
Nej det ska nog gå bra, men jag är väl inte den som kommer uppdatera flera gånger om dagen, kanske inte ens en gång om dagen. Men jag ska göra mitt bästa.

Ja dagen har utspelat sig mestadels i JKPG (jönköping) och det har varit trevligt. Var en stund på det fantastiska IKEA och köpte lite småsaker. Sen bar det vidare till middag hos mormor och morfar, mycket smarrigt! Jag och mina kära syskon skulle sen till kussen i Svartorp (?), men hon kom till oss istället och det gick ju lika bra. Hon fick sin kära beställda handkräm som luktar så gott, och sen var hon nöjd! Vi pratade lite och gick ut och gick en sväng, fikade och prövade lite gamla glasögon som mormor hade förr och några som min morbror hade, OTROLIGT snyggt! Några glasögon var ca 1 cm tjocka, och jag skojar inte, dom var 1 cm!

Nu är jag i alla fall hemma och ju som sagt skapat en lite blogg, och funderar på hur kvällen ska se ut.. Ska man åka till Limmared tro? Jag ska ju jobba i morron, men det är ju å andra sidan inte förrän 9 i Ulricehamn. Hmm?
 Jaja vi får se hur det blir. Nu ska jag se hur det går för min mamma att sy på min balklänning. Hon verkade ha lite problem innan. Det tyget är väl inte det lättaste att sy i.

Var ju tvungen att ha en bild på kusinen eftersom att jag har fått ståta på hennes blogg!
Kusinen Ninna.
Var ju tvungen att sätta in en bild på henne eftersom att jag har fått vara med på bilder på hennes blogg!

Puss o kram skumbanan!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0