Ledig 27/5

Dagen har varit lugn, och den lär nog fortsätta på det viset också. Elin kom hit vid 10 och innan dess hade jag ätit lite frukost och betalat räkningar, trafikskatt och från Romali (frisörbutik i Borås), som tillsammans gick på 2082 kr. Inte så himla kul. =S När Elin kom klippte hon iaf mej och sen rullade hon upp håret på spolar inför måndagens andra försök till kort fest på gesällen. Jag såg ut som en liten tant efteråt, och det kändes ju väldigt smickrande..
Till middag lagade vi en enkel skinkgryta med champinjoner och tomat och makaroner till. Det blev helt okej, men ingen direkt kulinarisk upplevelse! Fullkorns-makaroner är förresten inte så goda, dom är liksom torrare och nästan lite mjöliga och har inte samma smak som dom ljusa och goda! Sen blev det till att ta hand om diskberget på diskbänken som min bror egentligen skulle ta hand om men det är ju ite jobbigt... Duktig som jag är blev det lite dammsugning också innan jag skulle klippa lite, och det får jag väl fortsätta med när inlägget är färdigt.
Det kan bli så att jag kollar bort en sväng till Gällstad när min bror spelar fotboll, annars får jag väl vara hemma och glo lite på TV. Kan vara så att jag hinner med både och.

Kollade ju på balen igår också och alla var så fina! Jag, Elin och Stina var lite sugna på att hoppa in i ledet och följa med in, jag tror ingen hade märkt något! Det ska komma upp lite bilder men min förbaskade kamera vill ju inte ens starta numera så det lev lite kort tagna med mammas kamera, och den har hon lagt någonstans. Men det kommer nog som sagt!

I morgon är det hemligheter på gång också, men det kan jag ju inte berätta nåt mer om här om vederbörande kanske på något vis har fått nys om bloggen och har fått för sig att läsa den just idag. Men jag ska försöka skriva lite i morron och kanske till och med fixa lite bilder med Lisas kamera!

So long!

Skriv en kommentar!

Kommentera :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0