Inflyttning

Mycket trevlig kväll igår, med bjudning i Borås.
Dagen spenderades med att vara med och hjälpa till på Gällstad dagarna och stå där barn fick provköra motocross. Det gick bra, inga skadade ungar elr crashade crossar, och skönt va väl det! ;) Sen blev det lite fotboll, derby mellan Gällstad och Dalstorp. Och självklart vann hemmalaget! Sen bar det av in mot stan, och Elin och Malin. Vi fixade oss och åkte till Borås och va på en mysig inflyttningsfest. Det bjöds på goda snittar och en välkomstdrink med vin i, alltså inte direkt i min smak! Vid lite efter 12 gick vi in till centrum och skulle väl ha gått ut, men klockan hann bli lite mycket för att det skulle kännas lönt innan vi åkte hem med bussen så vi gick till McDonken och åt lite nuggets ist. Det gick också rätt bra ;) Där träffade jag också min lilla gulliga kusin och vi pratade lite och jag räddade hennes kissenödiga kväll genom att skänka en femma, typ den enda utgiften den kvällen med tanke på att kortmaskinen inte funkade på bussen heller... Femman och maten va nog de enda, och det kan jag nog leva med..! Bussresan hem gick också bra, inga fyllon som satt o spydde eller nåt som man har hört om innan, och jag somnade så fort gick det också. Väl framme och man ska sätta på sig skorna igen så ömmar det ju en del... Men det är smällar man får ta om man ska bli lite längre för en kväll! Väl hemma i lägenheten somnade jag, och dom andra två också tror jag allt, som en stock och sov väldigt gott. Det bjöds på mycket god och stor frukost och sen bar det av hemmåt igen. Har inte gjort mycket ansträngande idag mer än att ha varit ute och sprungit lite i skogen i Grönahög. Kunde ha sprungit lite längre än jag gjorde men kände att jag kanske ska ta det lite lugnt med tanke på att man har dragit på sig lite förkylning. Kan det ha nåt att göra med jobbet man har haft den senaste veckan tro...? :)


Det var hos denna beduinkvinnan som det var inflyttningsfest

AKA Söt-Malin :)


NU är det hög tid att sova för i morron blir det tidig morgon och långdag med jobb. GOD NATT!

Peace-out


Biljetter bokade

Igår bokades biljetter för att åka till Ullevi i september! Sjukt kul och coolt kommer det bli :) Det blev slutligen kusin Felicia som hänger med och det blir roligt att träffa henne lite, det händer ju inte allt för ofta tyvärr. Men men, det kan ju bli lite nu iaf med tanke på att en i släkten också fyller 20 om inte allt för lång tid och då kanske det ställs upp för kalas o så... vem vet ;)

Idag har jag vartit ledig och jag har varit i Borås och köpt färg o lite grejer till min lilla salong så nu kan man bli ordentligt färgad om man kommer till mej :) Sen mötte jag upp med Malin och vi åt lunch på Orion och kollade lite snabbt i affärer. Blev ett par goa byxor och en basic vit tröja och ett par leggins för min del. Sen hemfärd och lite klippning av farfar. Kvällen har spenderats hos Linnéa med lite 'hej då'-mys och vi åt riktigt god mat och pratade i massor som vanligt! Väldigt lugn o trevlig kväll som avslutades med lite bil-bus med Stina och Sara i den ena bilen och Jag och Elin i dan andra ;) hehe vi är rätt lättroade faktiskt!


Nu är det dags att sussa och hoppas att min hals ska må lite bättre i morron.. Då blir det jobb, och lite motionerande också tror jag allt.

Pussohej


Skype

Ja Skype är nu nerladdat så nu kan jag prata live med min amerikanska vän! Ska bara se till att komma överens om när man ska kunna göra det. Det är ju detta med tidsskillnad och allt, plus att man ska kunna dom tiderna när man inte jobbar elr går i skola/tränar då. Men herregud, det är väl inga problem. Vill man nåt så löser man väl det och när det gäller vänner så sätter jag det högt upp på 'att göra'-listan.
Idag har jag mest jobbat. Gick upp lite tidigt för att fixa så det skulle finnas varmvatten och färgade sen lite hår och klippte. Sen åkte jag till förskolan för att få tiderna inför nästa vecka och två veckor till. Stannade på Lager 157 och köpte med en pastasallad hem. När den va uppäten åkte jag till jobbet och jobbade då i lite lagom fart till kl 22. Lagom dag sådär.
I morgon ska jag klippa mer och se om man kanske ska kunna träffa kusin lite grann.

Ska sussa nu, men först lyssna på en av dom finaste låtarna som finns :)
Kent-Utan dina andetag


PEACE


Amerikat

Jossan, lilla Jossan, hon är nu på andra sidan jorden och jag avundas henne. Det blev ett tårdrypande farväl i fredags utanför Herrljunga, det kändes verkligen då att det va på rikitg, hon skulle verkligen åka dagen efter. Det blev en 'grå' hemfärd därifrån, jag visste att jag inte skulle få se Josefine på 4 månader.
Igår tänkte jag på dej Jossan, och undrade hur resan gick och hur du hade det. Att vid 9 nån gång så landar du och är på fast mark, på andra sidan jorden, flera hundra mil ifrån mej här i lilla Sverige. Jag tänkte på alla våra påhitt och mysiga filmkvällar, våran spakväll, snöbuset i vintras (x2 (nyår och i februari elr när det va!) ), modellbilderna från klipporna på studenten, våra tripp till o från stöten och alla andra gånger!
FÖRSTÅR DU HUR MYCKET VI HÄR HEMMA SAKNAR DEJ??!
Men jag skulle samtidigt verkligen vilja vara i dina skor, du kommmer ha det SÅÅ bra, lära dej otroligt mycket och få erfarenhet och minnen för livet :) NJUT och lev i nuet!












FRIENDS FOREVER


 










den bjuder vi väl på..?
























Denna bild får avsluta denna lilla Jossan-visning

Tänk vad mycket vi har hunnit med typ det senaste året, och vad mycket vi ska hinna med dom kommande!

God natt/god kväll
(kommer bli jobbigt att behöva tänka på tidsskillnader och allt nu....!)

Pussokram


Någon?

Jag är också jättesugen på att åka till Ullevi den 10:e september och kolla på Supercross! Ingen som vill hänga med? Kanske ska fråga bror också annars blir han nog lessen..!


Kom bara att tänka på det :) 

God natt


Kristall

Börjar bli trött nu, har varit en effektiv dag idag igen! Började jobba vid 8 i morses, kände mej rätt nöjd med insatsen innan jobbet också, vaknade runt 5 i halv-halv 8 och låg kvar nån minut och va ändå på jobbet vid 8 ganska prick! ;) Vet att jag hörde att larmet på telefonen gick, men stängde nog av den i sömnen för det har jag inget minne av, ingen snooze heller... Men men, det gick ju som sagt bra ändå!
Jobbade sen till halv 4 och åkte hem och skrev i tider i almanackan och fixade innan klippkunder kom vid halv 5. Klippte då 2 personer och hängde, plockade ner och la in mer tvätt i maskinen. Bytte om och tog en träningsrunda på en timma ca, duschade och åt sen årets första kräftor för att fira päronens KRISTALL-BRÖLLOPSDAG! 15 år sen de stod i kyrkan och va hur fina som helst och lovade att finnas för varandra i ur och skur, och det har ju gått rätt bra! <3
Själv tyckte man väl att det mest kunde kvitta, sitta där i kyrkan till ingen nytta och hålla lite blommor och gå fram o tillbaka längs kyrkogången bara.... Och inte fick man prata massa elr så heller, nepp bara sitta och VÄNTA och VÄNTA. Satt vid sidan av altaret och gick fram till mamma och pappa tre elr fyra gånger och frågade om det inte va färdigt snart! Men festen va roligare, dramatiskt som bare den! Emelie (bästa kompis) bet John (kusin) för att han hade tagit "hennes" ballong, som egentligen va hans! Ja, herregud, det va tider det :) Tur att Emelie har lugnat ner sig lite, HAHA!




Hjärta
Körde blåa glas dagen till ära, kristall??

Nu ska jag iaf sussa och sen försöka vakna lite bättre i morgon innan jobbet vid 8!

Peace love and understanding


MYS

Med mina underbara vänner nere vid Rånnavägssjön igår! Började dagen med att vara i sandared och hälsa på kusinerna, men åkte hem på eftermiddagen och packade ner saker till picnic.
Prat, grill, musik, mycket trevligt sällskap och alla atiraljer (?) man kan tänka sig att behöva och lite till fanns med bland min och Jossans packning :) Röda bilen var fullpackad när vi anlände till sjön och vi okuperade snabbt ett bord och ytan runt omkring. Blev först lite förrätt med vitlöksbröd i väntan på grillen. Sen tände vi på och la på köttet, och det va inga 12 minuter som det stod om på paketet ;) Dock kanske det måste va lite varmare och jämnare värme för att det ska stämma..? Njae...
Vi fick iaf gott grillat kött till slut och pastasallad i mängder var förberedd. Kunde ha räckt till några till.... ;)
Sen kom chokladen och marschmallows-arna fram och vi satt och tjötade massor som vanligt och grillade sen marschmallows för att slippa alla knott som invaderade och förmodligen ville va med i våran mysiga gemenskap. Något vi inte uppskattade lika mkt.

Här kommer lite bilder



Hightech (?) kvinnor som vi är, datorn är såklart med :P

Jossan hade som sagt allt o lite till med











Marschmallowsgrillning




 
Bränna läppen lite

Efter att vi hade grillat färdigt och allt körde vi lite photoshoot




Känner mej lite utanför gemenskapen ;)

Snygg stil!

Avslutar med den bästa bilden på oss <3



Vi är ett så jäkla gött gäng och jag hoppas vi kommer hålla ihop jämt, i ur och skur, och hur gamla vi än blir  :)

PEACE OUT PEOPLE


RSS 2.0