31 oktober

Kan ni fatta att det redan är November i morron?! Jag kom ju typ nyss hem från USA andra gången och då va det augusti!! Åter igen ställer jag mej frågan, vart tar tiden vägen?! :O


Från Halvdansken

Älskar din kommentar Emelie..!


Halvdansken om Totalt slapp:

Haha, ja tänk vad man kan ändra åsikt på bara ett år! Knepet är att inte försöka höra så går det mycket enklare ;)

Totalt slapp

En måndag har flutit förbi i en hast också... Vart tar egentligen all tid vägen? Jaja, jag har i alla fall spenderat den lite hemma, gått en lite promenad till grannen och matat katten vi är kattvakter åt. Om man kan kalla det kattvakt när vi bara matar den i några dagar..!? Sen har jag jobbat, promenarat med Jossan och snackat lite inredning i allmänhet..! Även hunnit glömma både plånbok och mina inköp hos Jossan. En påse äpplen. Nu ikväll har jag BARA SLAPPAT. Gjorde mej lite go-gröt och kängde loss totalt framför TV:n. Började med ett mycket kulturellt och vetgirigt program, Vem vet mest?. Bytte sen ner mej en smula till ett mer mys-program, Halv 8 hos mej. Vidare sen till ett totalt IQ-befriat TVprogram, som man iofs får sig ett gott skratt till, på tv6, Waterwörld. Sist men inte minst ett lite mer spännande program, Den som dräper. Sistnämnda kan man också skratta lite till, om man försöker att bara lyssna på vad dom säger. Det är ju skrattretande att ens försöka ge sig på att förstå danska! Förstår inte hur du klarar dej Emelie!?

NU har jag bäddat ner mej och ska kolla på dagens EMS. Ingen tankeverksamhet behövs då heller, skönt!


Jossan på promenaden. Hon är ena schnögger frun-timmer! Haha


Allt handlar om tid...

Ja är inte direkt en helgbloggare, då man egentligen borde ha lite extra tid över. Men nej, det blir inte av. Massa andra grejer man vill hinna med så datorn kommer i andra hand. Igår va det ju iaf som sagt kalas för hela slanten. Inget speciellt egentligen, same old, same old! Men jag gillar det, det är mysigt med släktkalas lite då och då. Idag har jag bara tagit det lugnt, diskade lite och kollade gårdagens repris av Så mycket bättre och började kolla på en film. Sen in till stan och handla lite karramelli till bion vi skulle se senare. Vi hann dessutom en sväng till ishallen och såg en del av Jonatans lags match, innan vi sen åkte till borran. Vi kollade på In Time, en film med Justin Timberlake och Amanda Seyfried. Den handlar om att allt handlar om alla människors tid, tiden alla har kvar att leva. Och det är det allt handlar om, istället för pengar handlar dom med tid. Dom "fattiga" får hela tiden kämpa om att jobba ihop tid så dom kan leva några dagar till, och dom "rika" har flera hundra år på sitt 'konto'. Lite samma som dagens samhälle, bara att där är det pengar det handlar om. Bra film iaf..! Nu ska jag sussa, klockan skulle ju trots allt va en timma mer om vi inte bytt tid! (se där, nu handlade det om tid här också! Tur jag fick en extra timma att leva just idag ;) )

Natti natti


Ett 'chiligt' tips

Pilla inte med någon sort av chilifrukt med fingrarna, och sen inte tänka på vart du för fingrarna. Helst inte någonstans nära ansiktet. Typ näsan. A no-no-combination. Fasen va det bränner och svider.


Kalajs

Mitt i kalaset, vi har ätit lasagne och fått riktigt svullna magar (iaf jag). Och nu är det snart dags för dessert, dessa smarriga muffins! Och ja just det, en tipspromenad har vi hunnit med också :)


Idol

Jag hejar på Molly och Robin för dom sjunger ju så grymt bra. Plus att Robin är sådär lite gullig också, svärmorsdröm OCH megabra på att sjunga. (Mamma vill ju att man ska hitta nån som är lite användbar, typ elektriker eller snickare.. Men en sångare vore väl mysigt :) ) Och tänk om man kunde ha Mollys röst när man är typ 16 år. Maj gad.


Lugna gatan

Ja det är både mycket och lite på gång nu. Tar det väldigt lugnt fast det är ju lite på gång ändå, en del som ska göras. I morron blir det jobb, vidare ner till det eventuella extra-jobbet och sen hem och klippa och färga. Plus att jag behöver åka till stan och handla inför lite kalajs och det vore ju skönt att ha det gjort i morron. Sen lite mer städning, dammsugningen är ju nästan färdig från i morse iaf! Plus en liten extra grej jag tänkte köra på lördag :)

Idag har jag iaf jobbat också, mötte Jossan och vi tjötade lite efter barnen hade gått hem. Sen åkte jag hem och jag och Elin klippte varandra. Blev kort, men det växer la snart ut igen! (Fortfarande lite sugen på du-vet-vad Elin!) nu har jag myst ner mej i sängen framför SATC, igen :)
GOD NATT


I städartagen

Har börjat min moron rättså lugnt med att kolla ett avsnitt av SATC och nu ska jag dra igång med städning. Lite får man väl anstränga sig när det ska bli lite kalas i helgen! Men det är iaf skönast att göra det när man är själv hemma och ongen springer runt och stör eller sitter provocerande slapp i soffan. Plus att man kan ha sin egna musik spelandes högt i bakgrunden, då går det lätt! Musik-freak, jag vet.

Nähepp, inte tid för detta nu!


Go-gröt

Gjorde supergod gröt i morse, superenkelt och gott! Havregrynsgröt med äpple och kanel. Jag rev i lite äpple och hade lite kanel i gröten, och sen hade jag mjölk och kaneläpplen uppe på. Kunde nog haft äpplebitar istället för de rivna uppe på, det hade gett mer "motstånd". Men det lär bli fler frukostar som denna, dålig frukostmänniska som jag är, trots att jag har massa tid på morronen för det mesta :)





Nämen så att...

Det va inget direkt jättehäpnadsväckande som hände innan, även om det kanske verkade mer så än vad jag menade i mitt förra inlägg! Fick ett samtal och ringde ett annat om ett eventuellt jobb. Men det är mycket som måste lösas med det. Företag hit och dit. Anställd och extrajobbare.. Hann inte direkt tänka igenom det innan jag ringde så det är mycket jag inte vet än. Men det lär va löst inom en vecka typ isf. Då lovar jag att berätta mer :)


WWOAAAAA

Fick ett samtal som får tankeverksamheten att snurra runt, runt... Jösses.


Från USA

Fick lite godis med i paketet från USA, bland annat Halloween-KitKat..
Färgämnen? Nej då, nothing like america..!


25 oktober-Titanium

Spelar och minns helgen!

David Guetta ft. Sia-Titanium


Roligare tillvaro

Här kommer följande några tips på hur man kan liva upp vardagen lite granna:

-Vråla okontrollerat i falsett när du ser en hårborste.
-Hävda att din e-postadress är [email protected]
-Ställ sophinken på bordet och märk med en lapp där det står Inkorg.
-På lunchtiden: sitt i din parkerade bil med solglasögon på. Peka på förbipasserande bilar med en hårtork. Se om dom saktar in.
-Fem dagar i förväg talar du om för dina vänner att du inte kan komma på deras fest för du har huvudvärk.
-Fråga folk vilket kön dom tillhör. Skratta hysteriskt när dom har svarat.
-Skrik när pengarna kommer ut ur bankomaten: "Jag vann, jag vann! Tredje gången på 5 minuter!"
-Be dina arbetskamrater tilltala dej med ditt gladiatornamn, typ: Rock, Hard eller varför inte Snöret (för Jossans del, DEATH)
-Varje gång någon ber dig göra något, fråga om de vill ha pommes frites till det.
-När du lämnar Skansen/Djurparken spring till parkeringen samtidigt som du skriker: "Spring för livet, dom har rymt!"
-Specificera att din drive in-order är att "ta med".
-Hoppa istället för att gå så ofta som möjligt.


Tycker dom är extremt bra, pröva gärna nån och kommentera sen hur det gick ;) haha


Go kväll!

Både 'God kväll' och go kväll, dubbel mening där alltså! Bra dag idag. Jobbat dubbelt och sen provade att baka helgens dessert till kalaset. Blev godkänd så den får det bli, ska bara göras igen alltså :) Sen laddade jag för träning, och den här gången lär det mog kännas ordentligt i morron.. Bävar redan lite för att ta mej ur sängen..! Men kanske en liten promenix med Jossan på eftermiddan?? (hoppas du hinner läsa innan jobbet i morron ;)) Nu kör vi på med lite kvällsmat och gårdagens EMS (Ensam mamma söker). Dessutom ska tilläggas att jag, enligt Saras principer, är en lite osmartare människa då jag pillar bort mestadels av det vita på clementiner...! (Hon hade läst det någonstans att undersökningar hade gjorts på dom som inte pillar bort så mkt av det vita, och dom som hade gjort det. Dom icke-pillande hade alltså vunnit, varit liiite smartare...!) Haha, men det är jag hellre då för det är ju inte ens nå gott!



Laddad för träning


Kvällsmat, leverpastej-knäckisar med passionsfruktsyoughurt och en HELskalad clementin, fint ska´re va en tisdag! (funderar på om man ska lägga denna kulinariska måltid under kategorin 'Mat och bak'..?!)


Jag med?!

När jag färgade Lisa blev jag också riktigt sugen på att färga mej mörk men vet inte riktigt... Isf vill jag nog klippa mej kortare också, och det vet jag inte heller om jag vill. Ska ju spara!?! Dagens I-landsproblem..

Iaf så tänkte jag ju att jag kunde kolla på ett mycket fantasifullt och inovativt sätt hur jag skulle va i mörkt hår...!


Såå, va säger ni?!


Ändring

Min lilla syrra, från blond till brunett och hon passar super i det! Igår blev färgen helt ok, men jag va inte helt nöjd så idag la vi i en färg till. Blev bättre och tror iaf hon blev nöjd också, men ännu mer guld hade inte skadat :)


24 oktober-Superstition

Har fått den på hjärnan, och älskar "funket"!

Stevie Wonder-Superstition



 Och Moa gjorde en bra version på låten i Idol i fredags..


Shake it out

Här är bilder från helgen, kan komma flera sen som togs med telefonen men här är kamerabilderna.


Jossan får hjälp med att stoppa ner sin skjorta, så den inte blir 'korvig'!

Tjejfix


Typiskt en lägenhet invaderad av tjejer?!

Vi åt supergod vegetarisk lasagne med soyafärs och aubergine och squash istället för pasta. Så himla gott så det blev renskrapade tallrikar!


"Desserten" blev ost och choklad, vuxenpoäng där!


Snygg-Sara

Sara Kristin och Linnéa hade gjort värsta låten, skitbra!


Musiktävling

Mina goa tjejer, tack för helgen!!


Sen dansade vi upp oss lite innan vi gick för att göra staden osäker

Gillar! Elin snyggdansar :D


Sen drog vi iväg på en go utekväll med 'thumper' på en bar, som förhöjdes av blonda och tröga göteborgare, och norska raggare. Vi kom inte i säng förrän seeent, men vi hade jädrigt kul!

Tack igen brudar!


Gäsp

Det har trots allt varit en lång dag, ögonlocken ramlar ner när som helst så jag ska ta och sussa nu. Men i morron kommer en liten återberättelse från helgen med tillhörande bilder :)

God natt


Jobbar.....

Under process...


Slapp-söndags-häng

Vilka himla bra helg det har varit! Världsklassstämpel på det. Idag har vi tagit sovmorron, ätit mastodont frukost (brunch) och klarat oss ur väg-virrvarret i centrala götet utan några som helst problem! Hann stanna för en sko-koll i Borås på vägen hem också, dock inga inköp. Sen jag kom hem har jag bara slappat, kollat läget med resten av nötterna här hemma och kollade Fångarna på fortet på datorn. Mindre kan man knappt göra, men söndagar som denna är såå sköna! Nu ska jag färga håret på Lisa, hoppas på nåt kul ;)


Norrmanshistoria

"You look so sexy from behind. En norrman, det är fan ingen gentleman det där!" ;) Citat från Stina!


Gettin' ready

Just nu är det dags för mat! Snygga brudar


Fest á la Götet

Ja egentligen har jag ju inte prövat det än, men det är ju vad som komma skall! Jag, Sara och Josefine sitter nu och myser medans dom andra kände för att ta en promenad och inhandla lite lördagsgodis. Under dagen som har gått har vi hunnit med en massa redan. Packa och stressa mej igenom en hel lista med grejer som skulle tas med och göras. Pust. Åkte varm och laddad vidare för att hämta Jossan. Sen hämta Stina och vi drog mot storstan. Han med en snutt av julmusik på vägen och irrade sen oss vilse litegranna i jakten på Casa de Sara y Kristin. En med kartan i hand, som funkade sådär, en i baksätet som försökte styra oss åt fel håll och en chaufför som inte visste vart vi skulle men ändå höll humöret uppe trots all körning på spårvagnsspåren. Ja kul va det men det är ju detta som förgyller vardagen ;) Vi hittade till slut iaf och packade ur bilen, och sen planerade vi framtiden en kortis och jag och Jossan åkte till Kajsa på fika. Mycket bra att man kan bjuda sig in så bara, fast i utbyte fick hon ju trevligt sällskap och en klippning! Sen åkte jag och min sällskapsdam tillbaka till Högsbo och nu börjar snart kvällen på riktigt. Vi ska äta och dricka gott och mer uppdatering om vad som händer i Högsbo församling kommer ;)



Trevlig fortsatt lördag på er
(och inte minst mina trogna stalkare Sara och Josefine)


Mys!

Hur mysigt ser inte detta ut då? :) sämre kan man ju ha en fredagseftermiddag!


Let me

Jag har ju mina aningar om vem som skriver dom anonyma kommentarerna, men LÅT MEJ SAKNA! Jag va med om så mycket, något helt annat än det 'vanliga' klart man saknar det också. Jag har inte skrivit något om mitt beslut om att åka hem, jag vet att jag förmodligen skulle åkt hem om jag hade stannat lite till, men jag SAKNAR det jag hade.

JUST LET ME....


Ooops

Hoppsan, det blev inget bloggande igår men det sto inte högst på 'att göra'-listan! (inte för att jag gjorde mycket annat viktgt, men..!)
Nu ska jag ta tag i en frostbiten dag och ladda inför en awesome helg i Götlaborg!


En saknad..

Nu har USA-saknaden kommit. Den jag visste skulle komma. Saknar min extrafamilj på andra sidan jorden och önskar att det skulle va lite närmare! Tänker på alla grejer vi gjorde, alla minnen jag har vilken upplevelse det va. Vill träffa familjen igen!


19 oktober-Bullets

Har blivit lite dåligt på "dagens-låt-fronten" men nu kör jag lite igen. Med denna laddar jag lite inför helgen...!

Rebecca & Fiona-Bullets


Gillar

image description

Om än tagen med en mobilkamera, men jag gillar bilden (och motivet) starkt!


Jusy the way you are

Händer inte mycket här. Har tvättat, fixat med telefonen och jobbat idag. Och kollat Bonde söker fru. Det va typ det, så ni märker ju vilket händelserikt liv jag har just nu..! På ett vis är det ju skönt att ha lite lugnare perioder ibland också men jag är ju alltid så uppe i varv och gillar att ha massor att göra. Så jag ser fram emot en händelserik helg istället! Ska försöka börja skriva lite CV och grejer snart också, för att kunna fortsätta mot JKPG som jag vill sen. Bara det att både försöka hitta tid och ork till det, och sen vad man ska skriva. Men man ska väl bara skriva om sig själv, JUST THE WAY YOU ARE.


EMS

Började titta på årets säsong av Ensam mamma söker, så denna låt går jag och nynnar på nu. Lite sent med tanke på vad dom sjunger, men go och klämcheck är den ju.




Nu ska jag börja titta på det 3e avsnittet. 3 avsnitt på 24 timmar, rätt bra ändå ;)


KUUUL!

Nu är jag hemkommen från dagens höjdpunkt, och det blev verkligen en höjdpunkt! Det va skitkul och gick faktiskt, hör och häpna, rättså bra ;) Inte så farlig första träning liksom, passade som uppvärmning och sen spelade vi typ resten. Skönt att det känns som det va fler än jag som inte satte alla passen och va liiiite som Bambi på hal is. Bollkänslan har jag nog i mej! Kroppen sa att det va ett tag sen, precis som jag trodde. Men eftersom vi ändå körde såpass lugnt så lär den säga ifrån värre senare när man verkligen ska behöva ta i :) Jaja, det får bli ett senare bekymmer. Nöjd med dagens stapats!


KUUUL!

Nu är jag hemkommen från dagens höjdpunkt, och det blev verkligen en höjdpunkt! Det va skitkul och gick faktiskt, hör och häpna, rättså bra ;) Inte så farlig första träning liksom, passade som uppvärmning och sen spelade vi typ resten. Skönt att det känns som det va fler än jag som inte satte alla passen och va liiiite som Bambi på hal is. Bollkänslan har jag nog i mej! Kroppen sa att det va ett tag sen, precis som jag trodde. Men eftersom vi ändå körde såpass lugnt så lär den säga ifrån värre senare när man verkligen ska behöva ta i :) Jaja, det får bli ett senare bekymmer. Nöjd med dagens strapats!


Gaaah

Är lite orolig över kvällens bravader, hur ska detta gå? Har ju inte tränat ordentligt på suuuperlänge! :S Men jag ska nog överleva, ska lägga fram leggins och en oversize tröja att ha på mej i morron, allt för att göra träningsvärken så lite påtaglig som möjligt..! Om jag ens kommer ur sängen så jag ens kan få på mej kläderna ;)
JÖSSES....


Oplanerat

Veckan är mestadels oplanerad, bara en hejdundrandes helg som jag ser fram emot! Den ska spenderas i GBG med de bästa, kan ju inte bli annat än bra :) Men annars är det jobb som gäller, och inte så mycket klippningar heller. I morgon däremot... Jösses, jag ska träna fotboll. Har ni hört på maken, JAG och TRÄNA FOTBOLL i samma mening. Bådar inte gott, eller?! Ne men jag har ju inte gjort det på.. Nu ska vi se... Typ 15 år.. Ja ni märker ju! Men det ska bli kul och jag ser fram emot en härlig onsdag som kommer regeras av en förbannad träningsvärk. Hej o hå, här ska tränas!

Nu ska jag fortsätta titta på Hollywoodfruarna.


Snart är det jul...

...eller? Är det för tidigt att börja lyssna på julmusik i oktober?



En liten del av våran samling... Några ligger ju i bilen och så också..! Tror inte vi behöver några fler julskivor, EGENTLIGEN. Undra hur många versioner av Jingle Bells och andra favoriter vi har egentligen?!



Denna sitter i spelaren nu, favorit från när jag va liten. Då spelade vi alltid denna och den är så mysig (än)  :)


Pyntat träd

Jag gjorde ju ett litet betong experiment. Gjöt in en gren i en klump med betong, sen tänkte jag pynta det och så. Tog bilder på resultatet i fredags men glömde, under min mycket upptagna helg(??), att lägga upp dom, så here they come!




Det syns inte jättetydligt, men det är sprayglitter både på 'foten' och på några av grenarna. Ett extra pynt!




Såhär ser det nu ut utanför ingången till min salong.


Blev ganska bra tycker jag, men skulle vilja ha mer pynt för det ser fortfarande lite glest ut! Men fick ju en idé när jag gick in i salongen, som står om här ovan. "Hmmm, lite sprayglitter borde ju piffa till det lite..?!" Så jag tog hår-glittersprayet och sprayade på lite ;) Funkar la!? Men det ser iaf ganska inbjudande ut när man kommer och ska klippa sig :)


Perfekt kväll!

Åkte efter 4 för att möts Elin i stan, plocka upp henne och åka till Borås. Där tittade vi på Crazy Stupid Love på bio. Mysig film, och Ryan Gosling är ju bara så snygg så man kan smälla av..! borde va förbjudet att se ut så, men så säger dom ju i filmen också; 'Seriously? You're like photoshopped!' haha så skönt! Sen hade Malin skickat ett sms och skrev att vi skulle komma till henne på jobbet så det gjorde vi, och blev serverade smaskig mat :) sedan infann sig matkoman. Gick till bilen med en känsla av att vara en svullen ko, smällar man får ta om man ska äta gott! Men trevligt var det iaf :)


Big girls don't cry

Precis kollat färdigt på Last Song och jag har lipat som ett litet barn, igen. Jag är verkligen en "bölare", gråter av lycka och av de flesta filmer.. Många iaf! Känslosam? Kanske, men ser det som nåt bra :)

Go natt!


Behov av nya?

Nja, jag vet inte det jag...! Rensar ur skogarderoben och inser att visst har rättså många.. Har inte räknat än men ska göra det när jag plockar in. OCH påsen som står där är full med skor också. OCH jag har slängt och skänkt några. Plus att alla inte är här... Jösses, skomani.


Nåt könstigt

Jag har nu sett att jag har missat att se flera kommentarer som skrivits. Bland annat en hel konversation mellan massa grabs och the one and only Sara! Väldigt underhållande läsning Sara ;) Om ni vill kolla, är det detta inlägget. Och det ska tilläggas att det bland annat är kommenterat av Edward Cullen, Colin Firth och Aragorn...!
Och sen hade Felicia frågat vart en tröja var köpt, som för övrigt sitter på i inlägget från ovan (kolla, kolla!)
Annars är det denna.. (gissar jag?!)

Den är köpt på Gina :)


Huvudvärk

Om man skulle dra täcket över huvudet och släcka lampan tro? Precis det man känner för att göra en lördagskväll kl halv 10.. Men huvudvärken säger annat. Släcker lampan och trycker igång en film att somna till kanske, allt för att dryga ut tiden lite :)

God natt kära läsare


Paket!

Mamma kom hem med en avi från posten och nu har jag hämtat ett paket, skickat all over Atlanten! Mysigt :) fick lite goodies och lite sen födelsedagsgratulation, saknar min extra familj lite lite granna!
Annars mår jag väl sådär, allmänt hängig och lite illamående så vi får se hur kvällen spenderas.. Vill ju träffa gänget lite.


NU

...är det läggdags, 'tanterna' har åkt hem och dom har nog haft en mysig kväll. Jag hade en musiktävling och jag satt med sista stunden och det är ju precis som när jag träffar mina fina söta vänner, man kan sitta och tjöta hur länge som helst och om allt möjligt. Kvällar som dom kan man leva på länge :)
God natt!


Oktoberfrost

Är det såhär det kommer fortsätta nu? Minusgrader i oktober, kallt! Snart blir det snö tror jag allt..!


Spela en omgång?

Detta ska ställas ute på sommaren egentligen. Alltid stå framme på ett utebord, kanske på balkongen, redo att spelas en omgång eller två på!
Såg detta i min min inspirationsbok och tyckte det såg så mysigt ut. "Mysa in" spelet utomhus bland lite växter och annat på uteplatsen och ta alla tillfällen att ta en omgång med lite luffarschack :)
 Färgen är bara 'på prov', har inte prövat att måla något innan så blev vad jag hittade i källarlagret bara :)



I LÖV it



Helgen får gärna fortsätta i detta ljuva väder! Just LÖÖV it ;)


Homemade








Mums

Detta bådar inte gott för mej. Kommer blogga stup i ett nu när jag kan göra det vart jag vill med telefonen..! Men just nu vill jag uppdatera om att jag och Jossan fin-fikar på lager. Tog min kära pastasallad som vanligt :)


Färgkick

Höstdagar som denna, och gårdagen, står högt upp på min 'feeling good' lista! Älskar att vakna av solen som lyser in genom mitt fönster och utsikten från huset är denna. Man kan bara må bra av detta :)


L.O.V.E

My dear phone is back in my life.
Ne jag skojade bara, så starka ord använder jag inte för min telefon. Men den är väldigt välkommen tillbaka, speciellt då det är min allt i allo i-phone. Sms:a, ringa, kolla väder, Facebook och ALLT jag behöver. Allmänt viktig bara alltså ;)
Här med mitt snajsiga skal jag köpte för en billig penning i staterna!


Höstbak

Ja, det är dagens tema. Det här med höst! Har varit en så himla härlig höstdag och jag har varit ute en hel del. Vädret har varit toppen och har gjort sköna grejer. Och så en bonus också då att jag fick tillbaka min kära ajfån!
Och vad är väl inte mer höstigt än en nybakt äppelpaj?! Bakade en sådan, och kompletterade med egenpåhittade muffins. Äpplemuffins med kanel och mandel, vilket var väldigt gott :)






Muffinsarna ser inte allt för aptitliga ut, men fick gott omdöme från min kära lillebror som sa att dom va "SVINGOA JU". Måste ju va bra va?!


Höstfärg

Vad gillar ni mitt nya höstlack? Tycker det är en höstig och fin färg!


What?!

Klockan är 20 över 8 och jag ha varit vaken sen 8, och varit helt utvilad så jag inte ens orkade vända på mej och försöka somna om! What?! Va händer? Somnade ju tidigare såklart också så det kan ju ha nåt med det att göra, men ändå! Bara bra för mej, då hinner jag med mer på dagen :) NU, mot promenad och "trädfix".


Efterlysning!

Någon som vet vart jag lagt mitt ena par av gympadojjor? Inte jag heller... Suck.


Promenix

Efter jobbet stannade jag kvar en stund. En ganska bra stund. Typ en timma... :S Gjorde det frivilligt och hade mycket trevligt under tiden! Sen åkte jag hem en kortis för att sen åka tillbaka till storstan för att promenera med Jossan. Hade ett till ärende annars hade jag ju inte åkt hem emellan, men va som sagt tvungen. Så vi hade en mycket trevlig promenad genom byn pch tog oss en schwäng, så att säga, i en gunga på en lekplats på vägen. Fick några frågande blickar. Vaddå, 21 år och gungar? Va är problemet?! Jag kommer aldrig växa upp, dricker ju inte ens kaffe för sjutton ;) (tydligen ett vuxenhets-tecken!?) Men på vägen hann jag spendera hela 30 kr till mina guckor jag gjutit, och för den enorma summan fick jag faktiskt en hel del "plåtter". Mycket bra att ha! Sen handlade jag lite mat och hem och tillaga den, de blev tacogratäng idag. Inbillar mej att taco är jättenyttigt, köttfärssås och massa sallad måste väl va bra? Just idag lyxade vi ju till det med creme cheese också då, men... Unde tiden vi åt hann matchen börja, Sverige-Holland. Är inte största supportern i Sverige, men hejar såklart på MITT land! Gött att dom vann också, då är det kul att kolla!







Vi i ett nötskal! Och jag gillar't :)


I morron kommer bilder på lite klumpar med betong!


Ny dag, nya möjligheter

God morgon!
Blir bara ett kort morgon-inlägg och nu ska jag göra mej i ordning för en dag på jobbet.

Hoppas alla får en bra dag!


Varning för djur

I går kväll va jag så trött så la somnade tidigare än vad jag brukar, fortfarande inte jättetidigt men tidigare än jag brukar! Alltså vaknade jag lite tidigare i morse också och kände mej pigg på en promenad. Så jag va ute och gick och sprang lite, sen kollade jag mina grejer jag gjöt i helgen och slängde skräp o så. Letade fram lite färg till mitt gjutna spel och målade det som skulle målas. Duschade och fixade mej för några timmar jobb och sen direkt efter en sväng till Borås. Skulle köpa grejer till salongen och sen träffa Malin och vi skulle hitta på nåt. Bara det att när jag kommit halvvägs till borran upptäcker jag att jag inte har med min plånbok. Suck... Typiskt mej! Frisörgrejerna kan jag fortfarande köpa genom faktura, men inget annat ju. Så hämtar det jag ska, och lite andra roliga grejer (:P) och sen vidare till Malins lägenhet för att vänta. Hinner måla och sen tröttnar jag så jag bestämmer mej för att möta henne på vägen. Det gick ju som det gick... Det slutar med att jag hinner gå ända till hennes jobb och står i hemlighet och väntar på henne där, tills jag ser henne cykla därifrån från andra sidan huset. Suck igen, jag och mitt hemlighetsmakeri! Men jag fick mej en lite snabbare promenad hem igen och där möts jag av min goa Malin och systersonen Assar! Vi slappar oss sen igenom hela kvällen, med en paus för att göra och äta lite mat. Nu är jag nyss hemkommen från Borås och hann på vägen se 2 wild:a animales, varav en va en räv.


Klart slut för denna dagsrapporten, i morron ska jag försöka komma ihåg bilder på mitt betongfix :)


Natti


Nytt 'pimp'

Pimpade mössan lite till idag, efter en fabolous idé av Jossan ;)



Tofs skare'va


Blondie x3

Japp, jag, kusin och lillasyster utgör denna trio, och jädrar va bra vi är! Snygga också....



"Betong med guldkant"

Igår va vi alltså i gjutartagen, betong is the shit! Kreativiteten och tankeverksamheten flödar, nya ideér ska hittas på, och helst ett anvndningsområde/ställe att använda alla grejer på också..!


"Kreativitetshörnan", mysa ner sig i halmen och leta inspiration!



Och ett litet hittepå prov! Vad jag har tänkt med det återstår att se om ett par dagar :)


Vi höll på i några timmar och sen gick vi in i huset och värmde upp oss igen. Hösten är på intågande OH JA!


Ledig men busy

Jag är inte jätte-busy, men har inte bloggen som första prio just under helgen! Igår efter jobbet kom Ninna och vi slappade lite innan vi åkte in till stan och mötte upp mamma för att äta på kinan. Mysigt! Hem och kolla mellan idol och doobidooodelidooo. Och sen kolla på Sally, en av de bästa serier som spelats in i Svedala! "Ännu en dag i paradiset...!"
Idag har vi gjutit, ätit glass och jag klippte Ninna. Sen åkte jag till affären och handlade med Jossan, sen hem och vi lagade lyxresturangmat och bjöd Lisa och mamma. Potatis med citron och vitlöksmarinerad lax, romsås och parmesanbakad sparris, sug på den ni!! Gott var det, och det va trevligt att laga :) Sen mys framför TVn hela kvällen, bättre kan man väl inte ha det?!

Bilder från idag kommer i morron (idag!?) men nu ska jag kolla färdigt på SATC avsnittet jag har knäppt på, NATTI NATTI


GRRRRR

Jädra skitdator, internet, facebook och F** och hans moster. Men bara just nu när det inte funkar.


6 oktober-Slave to the music

Skön låt, men för att göra den rättvisa länkar jag till Spotify för där finns den akustiska versionen som är bättre tycker jag!

James Morrison-Slave to the music (acoustic version)


Meee

Jag idag, i min nya tröja!




Någon som tvivlar?



Någon som börjar fundera på vilket land man egentligen är i? Kolla ut genom fönstret... Regn? Då är det Sverige. Tydligen. Tror aldrig det regnat så mycket innan som det har gjort sen jag kom hem. Får väl igen för att jag hade en superskön vår i CO. Staten med 300 soldagar/år....
Sverige, landet med 300 REGNdagar/ år?


Någon, anybody?

Sista minuten någon?!



Sol och turkost hav? JA TACK!


Mums



Detta va min kvällsmat som serverades för dagen. Det slank väldigt lätt ner! Kan nog bli fler gånger för det var både enkelt och supergott!


Snart igen?



Dags att åka snart igen eller?!


Segt

TELIA, kan vara något av det segaste. Alltid telefonkö, sega på att få fram en lösning och utav mitt samtal jag hade nyss har jag inte fått ut någonting. Skulle ändra abonnemang och för att göra det över telefon behövde hon göra en inspelning istället för att jag skulle skriva under på ett papper, bara det att hon fick aldrig igång inspelningen så nu ska hon skicka papper ändå. Vilket betyder att det kommer ta MYYCKET längre tid. Suck.


Nattetajm

Nyss kommit hem från en mysig kväll i stan. Dagen har gått i ett och jag ska gladeligen slänga mej i sängen nu och sova min skönhetssömn! Först jobbat på förskolan halv 9 till 3, direkt hem med en på jobbet och slinga och klippa ett långt och stort hår, klippa en till med MAAAASSSAA hår, och sen direkt till Elin. Väl där tog jag det baara lugnt iaf, skönt! Firade såklart kanelbullens dag med en.....

Mums!


Go natt


If I could turn back time

Just i detta nu har jag en liten önskan att få vara tillbaka i USA... Bara för ett tag, uppleva lite mer, prata mer engelska och fira en ordentlig halloween. Visste väl innerst inne att det skulla va såhär efter ett tag här hemma, när den svenska vardagen blir gammal vanlig vardag igen. Om Amerikatt bara hade varit liite närmre....


Vem?

GLÖM INTE AV ATT KOMMENTERA, DET GÖR DET HELA SÅ MYCKET ROLIGARE!
BARA EN LITEN RAD RÄCKER :)



TACK


HANDverkare? Jo då

Inga problem med det där inte, mina händer används flitigt och är mina bästa redskap! Jag är en HANDverkare ända ut i fingerspetsarna ;) Hihi va jag är vitsig! Men skämt å sido, jag har nog det "problemet" att det alltid kliar i mina fingrar. Och inte bara fingrarna tror jag, kreativitets-delen av hjärnan också kan jag säga. När jag inte har pysslat på ett tag så sätter det igång, och det behöver inte alls ta lång tid utan pyssel för att dt ska starta :) Och det kan va inom vilket ämne som helst mer eller mindre, klippningar, gjuta, inredning, allmänd pyssel och fix, ta lite kort och göra det på ett kreativt sätt, och så slänger vi på näve med stickande eller hamrande på det. You name it!



Här är resultatet av en veckas stickning!

Ett stycke halsduk och ett stycke mössa, inte lär jag frysa i vinter iaf!

Nya ideér

(Tidsinställt inlägg, jag är ju på jobbet!)

Fick en idé på IKEA när jag va där, och såhär blev resultatet :)



Älskar ju att ha ljus tända och tycker det kan va lite fint, så på detta sätt kan man ha det framme, det är enkelt att ta fram ett ljus och det blir en dekoration. Tilll jul kan man ju lägga i röda ljus och till påsk gula, t.ex!

Köpte en växt på IKEA också, hoppas att denna ska hålla längre än den förra.....!



Tyckte det blev lite sött att sätta aporna i krukan, som för övrig är köpta i en mysig affär i Chinatown i NY! En häftig effekt också från lampan en hylla ner som lyser upp bakom hyllan och gör att kontrasten blir bättre på bokstäverna, dom gör liksom en skugga, rätt fräckt ;) Och vem har sagt att bokstäverna måste stå rakt?


Kort o gott

Ett inlägg om några av helgens inköp, kort och gott.



Och så köpte jag lite basgrejer också, linnen, leggins, strumpbyxor och en BH (som jag SÅKLART gick till botten med varför vi inte fick nån rabatt på..! Till Jossans förtret). Gick bra för mej att kolla på blått som var mitt mission... Syns speciellt nu när jag har tagit kort på det också, mest rosa va..? Skräll!
Köpte iofs ett par röda skor som ska få komma upp också, orkade bara inte gå ner till dom och fota dom just nu, SEN.
Sist men inte minst, här kommer mitt roligaste köp! Den gick jag runt i en sväng igår :) (mindre passande med en kitty-tröja till dock kanske..)

En hängsle-klänning, tänk när man hade det senast!?

Nu ska jag fixa mej till jobbet, höres


Stickande fingrar

Har inte gjort så mkt idag, men ändå haft fullt upp! Iofs tagit det rätt lugnt men haft "gäster" i form av ett sycke mormor och ett stycke morfar. Mormor kan även räknas in i kategorin "kund", alltså vi färgade och klippte lite idag. Sen lite allmänt häng, jag stickade lite innan jag åkte till affären och mat-shoppade lite och hämtade lilla syrran. Sen packade jag upp mina inköp från gårdagen och bilder på det ska komma, sen.... Gjorde varma mackor med svampstuvning, yummy in my tummy! Sen sa vi sdjö till di gamle och kollade på TV, och jag tog tag i stickandet igen, och vips så är jag numera en halsduk rikare! Mycket nöjd med resultatet, och när jag ändå va inne i stickandet så körde jag på och gjorde en mössa på en timme eller så också ;) (Bilder på även detta ska komma...) Söndagsmys vare här! Men all denna stickning har gjort att mina fingrar känns lite ömma, stickande fingrar i flera bemärkelser?
Nu är klockan WAY PAST bedtime så jag ska helt enkelt lägga mej tillrätta och bjuda in John Blund, i morron är det ju ändå jobb igen. Som tur är efter lite sovmorgon! Hoppas det blir kallt så jag får användning för mina nya grejer...! Fast ne, skriver jag de så blir det la skitväder för det... Fast oj, nu hade jag visst redan skrivit det ;) Övertrött?



GÅD NAJT


Over and out

Efter en svettig dag i Jönkan och en helkul ferre på gården så säger jag nu god natt och tackar för mej!
Over and out


RSS 2.0