Trött och Tråkigt... 25/6

Den 25:e ska ju annars vara en uppiggande dag, men nej den har bara varit lite krävande. Så nu är jag trött och har ganska tråkigt. Jag gick upp vid lite innan halv 9, och det var jobbigt redan då eftersom att jag slutade jobba vid kvart över 12 i natt och gick ju alltså inte och la mej innan runt 1. Sen bytte man bara om lite, åt och sen skulle jag köra Lisa till Tinas Friskvård i stan för hon skulle kolla ryggen. Det hade jag lovat i måndags, innan jag visste att jag skulle jobba i dag också. Så ja snabbt in till stan och Lisa skulle handla lite resegodis inför hennes resa till Arvika med fotbollslaget idag, sen till Tina och sen hem igen. Där blev det lite disk-plock och snabbt byta om och fixa lite och så iväg igen. Väl på jobbet är det ju typ 100 grader varmt och eftersom att maten som skulle med på båten inte var färdig så blev ju allt jättestressigt på slutet. Men sen va vi iaf iväg och det var väl ett gott gäng fårn Skanska, i Skara tror jag. Bara massa gubbar och män. (Det var bättre igår på båten när det var en Söt Snygg och Snäll kille som var med, dock förlovat/gift och hade en liten son.... TYPISKT! Men han trodde att jag va 24, hur ska man tolka det? Är det bra eller dåligt?!) Efteråt blev det lite plock och grejer som vanligt, och ett också vanligt besök på ica. Väl hemma gjorde jag iordning en smoothie, en fralla och satte mej framför TV:n, och jag ska vara ärlig och erkänna att det blev barnprogram en stund! Repris från sommarlovsmorgon, faktiskt med ett program som är ganska bra, typ ungdomar i min ålder som surfar och så.. Lite söta och vältränade killar är bäl inte fel att titta på! ; )
Nu sitter jag här och har betalat två räkningar och funderar över om det ska bli bröllop på lördag.. Vi får se hur det blir.
Nu ska jag nog läsa lite och sen  när det har blivit ännu lite svalare går jag nog en liten power-walk! Jag har blivit så nyttig nämligen=)

Pussokram skumbanan

Jag blir så trött 21/6

Trött, trött, trött.... På mamma. Hon ska ju gå på Elton John ikväll i Borås me jobbet, och dom skulle vara hos en jobbarkompis i Gällstad nu innan. Då sa jag att jag kunde göra en musiklek till dom innan om åker. Och det har jag nog sagt i en vecka nu, och så började jag göra den nu efter maten och stressade lite för att den skulle vara färdig, och när jag kommer ner säger hon att  `vi får ju se om vi kan göra den för jag har ju inte pratat med dom andra om det´.. Nehe men nu har jag ju gjort den, fråga dom andra och hör av dej så fort som möjligt då. Ring `du, vi struntar i det...´ jaha och varför? Ne men vi (jag) kände inte för det, jag sa ju det innan. Nej du sa innan, när jag var färdig med det att du inte hade frågat dom andra. VÄLDIGT SJYST! Nu när jag har suttit och satt ihop allt och skrivit ner alla frågor och låtar och allt.
Men hon är ju bara som vanligt...
Nu ska jag nog läsa lite och kolla på Moulin Rouge, för att bli lite glad igen!

Pussohej

Mobilnördar 21/6

Syskonen har fått mobiler, och har förvandlats till 2 mobilnördar. Det är deras första så det är väl inte så konstigt, sån var man väl själv.. Men jag tror inte jag var sån riktigt. Dom har fått 1000 gratis sms också, så vi har suttit och skickat sms till varandra nu, och kollat alla inställningar och fixat och trixat det mesta, med dessa lite smått gamla telefoner. Men vad kan man tänkas få för 199 kr på ICA?! =)

Haj haj

En annan del av Bromma 18/6

Boken alltså, av Martina Haag. Hon skriver väldigt roligt, och jag har läst hennes tidigare böcker, det är nog två eller tre stycken tror jag. Det är lite skön sommarläsning, egentligen bäst när man ligger på beachen vid sjön/havet. Men det funkar att ligga inne också när det är lite halvdåligt väder..
Så var man kamera-ägare också! Det är inte helt fel, alltid kul att ta kort. Speciellt eftersom att den är så pass bra! Det är en Canon EOS 1000D för den som vill veta, och för den som bara vill veta vad det är för sorts kamera så är det en digital systemkamera. Svart med 10,1 megapixlar. Mina första bilder tog jag på crossbanan och det var väldigt roligt att känna sig lite som en riktig fotograf när man stod där i det höga gräset, lite under hoppen för att kunna ta lite roliga bilder. Alla blev väl inte supperbra, men några blev lite tuffa! Eventuellt kommer kanske nån bild vara med i STT (Svenljunga Tranemo Tidning) nästa vecka för det var en mamma till barnen som tränade som skulle skicka in nån bild dit, men hade glömt att ladda batterierna så jag fick äran med min fantastiska kamera! Längtar tills man ska göra något så man får ta lite bilder, på annat än blommor och familjemedlemmar här hemma.. Har även skickat efter lite skivor och filmer från CDON.com och dom anlände igår, så då satt jag och lyssnade på två the Killers och Madonna, och när jag hade jobbat färdigt vid lite efter 10 åkte jag hem och kollade på Step up 2 the Streets, och blev lite kär i en av huvudpersonerna, Robert Hoffman.. SÅ söt!


Nu ska jag nog läsa vidare.

Pussohej

Student igen någon? 14/6

Hoho, är det någon som vill göra om studenten med mej? Det va ju bara SÅÅÅ HIMLA KUL! Dagen försvann ju dock på typ 2 sekunder, men dom sekundrarna var nog dom roligaste i mitt liv=) Man var trött och slö och fick lite huvudvärk på eftermiddagen när man va hemma och inte gjorde nåt. Nästan så att jag hade lust att stanna hemma och bara slappa, men studenten är ju bara en gång så det va bara att pallra sig iväg. Och tur var väl det att man åkte, för SÅ himla kul som det va, det är nog nästan svårt att ha igen!
Just nu är klockan lite mycket men jag hade tänktskriva mer utförligt om vad som hände just på studentdagen.

Pussohej


Vill man kan man också kolla in oss frisörer på nyhetskanalen.se där vi är med på ett lokal-tv-inslag från studenten!

(Vet inte länken men man går in på nyhetskanalen.se, väljer lokalt och borås, sen får man välja lokalt igen och borås. Då kommer det upp en `artikel´ om "Studenten- dränktes i gråt och skratt" då trycker man på länken under, väntar lite och vipps så kommer vi!!)

Svensk mästare och Val till Europaparlamentet 7/6

Svensk mästare i Champs of Logging, alltså typ hantering av motorsåg!

Och Pappa vann! Lite coolt tycker jag allt! 


Gårdagen blev en mycket trevlig och lyckad dag kan jag tycka! Jag började först jobba vid 9, och det va kul för vi åkte ut till Hofsnäs för första gången och gänget som var med var väldigt trevliga. Och eftersom att `kaptenen´ hade fått reda på att en av delägarna till båten som skulle åka med från Hofsnäs och tillbaka till stan fyllde år just igår så blev det till att plocka lite blommor och duka upp fint i båten efter den goda sill-lunchen, för Leifs skull då! Det var trevligt på hemvägen också, och tydligen hade jag gjort något som var tillräckligt bra för att förtjäna två kramar från två gulliga äldre herrar! =D Efter jobbet åkte jag hem en stund och tvättade till håret lite och bytte lite kläder, åt och packade ner lite smått och gott så bar det av till Måstad, närmare bestämt Månstad-parken där det spelades fotboll (på storbildsTV!) Matchen slutade ju som de flesta redan vet 0-1 till Sverige.. =S Efteråt va det iaf liveband och dans och det blev några svängom:er, jag är ju inte direkt någon stjärna på bugg men det skulle en del killar envisas med att dansa..! När det var slut vid 1, tror jag(?!) så pratade vi med några av Stinas systers kompisar och beslutade att åka till en efterfest i närheten hos Bror och Maria(?!) Dom hade iaf en söt katt som hette Tarzan(Dolf)! När solen började vända på sin bana gav vi oss av hemmåt! 

Idag har jag nog utnyttjat tiden ganska bra skulle jag vilja säga. Efter att ha kommit hem nån gång runt 4 i natt, när det började ljusna igen, så va jag ju ganska trött. Och så vaknar man ju så klart runt halv 8 och har svårt att somna om. Jag sov väl lite småstunder till typ halv 9 och sen ropade pappa att jag kunde komma och äta frukost. Jag låg kvar lite till och segade mej sen upp. Efter frukosten kollade jag ju som sagt lite politik och sen ringde Camilla G och undrade om inte jag kunde klippa lite på förmiddan. Helt ok, och ca. en halvtimma senare var dom här! Klipp, klipp och sen va klockan typ 12-halv 1, äta pizza-rester, byta om, packa ner det som behövs, åka till stan och jobba kl. 1. Och jobbade gjorde jag på båten idag med ett mycket trevligt litet gäng! Sen blev det städning och kollade scheman och Gud vet vad! Efter hej då till iaf Frida blev det vidare till ICA och inhandla lite frallor och saltade solrosfrön, som är jättegott! Och sen hem, och nu är jag här!

Och så har man varit och röstat också, det va ju en spännande upplevelse! Jag fattade typ ingenting men det blev nog bra till slut iaf! Hoppas jag, dom som satt där såg väl mej som en riktig idiot, men samtidigt såg dom nog att det va ganska nytt för mej, så gammal ser jag väl inte ut! Men ja, det är gjort nu iaf=)

Vi hörs, om ni törs!

Haj haj

Shoppingguide

En Shoppingguide från GeKås hemsida!!

Shoppingguide

Förberedelser:
1.
Inventera ditt hem; Garderoberna, skafferiet, verktygslådan, o s v.
2. Skriv en inköpslista.
3. Ät en rejäl frukost och ta på ett par bekväma skor.
 
       Shoppingguide

Parkering: Fri parkering för mer än två tusen bilar och femtio bussar inpå varuhusknuten.

Kundvagnar: Det händer ibland att kundvagnar förväxlas. 
Tänk därför på att märka din kundvagn så att du känner igen den.
Lägg aldrig privata tillhörigheter (handväskor, plånböcker, mobiltelefoner och jackor) i kundvagnen!

Håll reda på din plånbok/handväska. 
Det finns alltid en risk att råka ut för ficktjuvar i stora folksamlingar.

Sist men inte minst: 98 % av våra kunder lämnar varuhuset med ett leende på läpparna. 
Gekås Ullared är mer än en bra affär. Välkommen hit!



Nu vet jag precis hur jag ska göra, så nu kan jag inte skriva mer.. Ska inventera mitt hem!
Haj haj


Kyotoprotokollet/Ullared 3/6

Ja, det är det jag har ägnat största delen av morronen med. Att skriva en diskussion till mitt arbete om varför USA inte skriver på protokollet. Men jag har också gjort en smarrig smoothie med av jordgubbar och filmjölk och socker. Inte helt fel till frukost! jag ska snart ta en liten dusch och snygga till mej lite för om en stund kommer Elin och senare ska vi åka till..... (Trumpetfanfar)    ULLARED!!! WWIIIHOOOO!! Stället för alla shopoholics!

Men det är ju faktiskt en viss känsla att komma in där på GeKås och bara känna och klämma på alla prylar! Haha ;-)
Jag vet inte riktigt vad jag ska kolla på, men ska nog iaf gå in på skobutiken jämte där och kolla på ett par skor som man kan ha på studentkvällen. Sen ska jag nog kolla på:
  • Någon skiva, eventuellt Några Skivor
  • Någon cool tröja kanske
  • Lite tvål är ju alltid bra att ha
  • Ett par träningsbyxor och ett par bikinitrosor till min kusse (hon ringde igår och blev jätteavundsjuk! Då ville hon ju även att jag skulle `köpa ut´ åt henne och snäll som jag är gör jag väl en olaglig handling då... Eftersom att hon hade tvättat sina bikinitrosor i lite för varmt så dom tydligen hade blivit lite konstiga!)
  • Lite solkräm, brukar vara billigare där
  • Sen vet jag nog inte mer, det blir ju alltid något!
Man får ju se hur mycket pengar det blir som man gör åt. Jag behöver ju ha kvar lite eftersom att jag har en bilskada att betala.. Vet inte hur mycket det kommer bli men det lär ju inte vara gratis. Plus att det ska slängas ut 2000 kr till försäkringsbolaget. Inte alls kul. Och sen väntar ju en kamera på att jag ska köpa den också, PENGAR.... Synd att inte pengar växer på träd... Hade jag nog önskat om jag fick önska mig vad jag vill!
Men nu jag har ju iaf gott sällskap när jag åker idag så man får ju ta det som en trevlig utflykt bara!

Pussohej tack för mej


 


RSS 2.0