Tack! 22/9

Tack alla som än så länge har grattat mej på min födelsedag! Ja då kan man ju `skryta´ med att man är 19 år. Om det nu är något att skryta över...?! Jag hade ju, som jag har skrivit om innan, släktkalas i helgen och jag tog lite bilder som kommer upp snart. Det var mycket trevligt, och ett helt vanligt släktkalas. Vi bestämde också (inte så seriöst precis ;) ) att vi i släkten på mammas sida ska/borde åka utomlands nästa år med tanke på att många fyller jämnt!  Jag och en kusin fyller 20, en annan kusin fyller 25, moster fyller 50 och morfar fyller 80. Mycket bra idé tycker jag!

Nu ska jag åka iväg om en liten stund och jobba en timma på fritids, men senare kanske jag skriver lite igen :)


Bild tagen av mamma

Tack och hej grattis till mej ;)


Städning och choklad-"sås" 18/9

Jajemen, så sant som det är sagt, städning på gång inför det stundande födelsedagskalaset i morgon. Dammsugningen var ett måste i mitt rum och nu är det väldigt fint, till och med bäddat! Elin har också varit här en sväng och hälsat på och smakat på en förlaga av den chokladsås jag hade tänkt göra i morgon. Blev dock inte så lyckad idag eftersom att jag sa innan jag började att jag skulle blanda i mindre sirap än vanligt, när vi brukar göra kola och den ska stelna. Men under bakningens/lagningens gång så hann jag glömma av det och resultatet märktes definitivt efteråt. Så fort man hällde den så kallade choklad-"såsen" på glassen stelnade den och blev väldigt klurig att äta med sked! Men den blev iaf god :P
Nu blir det nog lite mer städning innan vi åker in till stan för att skjutsa brodern till träning och för att handla det som behövs tills i morgon.

Haj haj


Stockholm 15/9

Ja jag lovade ju att uppdatera om hur Stockholmsresan var, och den var mkt trevlig! Vi skarattade och flummade mest hela tiden och var allmänt turistiga. Vi han se en hel del under tiden vi var där, slott, skatter, några få kändisar, skansen, ett antal "katter" och ett stort skepp m.m.  

Vi som var på resan


 
Moster äter smörgåsen med smörpappret emellan... SMART!
      
Denna lastbil elr vad det är såg vi när vi stannade på rastplatsen på vägen upp, och senare mitt inne i stan vid Sergels torg senare samma kväll!Turister :)


Vaktavlösning med en förvirrad moster i förgrunden
 
                                      Gamla stan                                        


I väntan på att Cats ska börja


Den stora, gamla båten
 
Kaknästornet

       Där åker man hiss i 30 sekunder till den 30:e våningen!
 
      Utsikt

GÄNGET!

Tack alla 4 för en rolig Stockholmsvistelse! Jag ock Marie har bestämt att vi ska göra om det :)
Tack och hej för mej, så länge!


Dåligt, jag vet! 3/9

Ja, jag vet att det har varit extremt dålig uppdatering men jag har liksom inte hunnit och har inte prioriterat min blogg som nummer 1. Jag kommer ju knappt heller ihåg vad som har hänt sen sist, men det har väl blivit lite jobb, kompisar i olika former, nån ritt och lite tatuerande. Har även sålt min pärla till bil i en väldigt snabb affär, och hoppas snart kunna en ny. Bilder ska komma men kameran har varit på lagning och hämtades igår och belderna har inte lagts in än. I morgon bär det av mot STHLM för andra ggn på lite mer än en månad! Med en kusin, en moster, en mormor och en mamma så bär det av i morgon bitti och vi stannar sen tills på söndag. Vi ska hinna gå en sväng på stan, upptäcka lite roligt kanske och sen ägna lördagskvällen åt att lyssna och kolla på CATS!! Ska bli jätteroligt :)
När jag kommer hem, kanske inte på söndag men, så LOVAR jag att uppdatera om vad som hände under resans gång och förhoppningsvis lägga upp några bilder!

Tills dess får de (få) som läser ha det bra! :)

Mjau mjau

(Katternas sätt att säga 'Ciao ciao'!)


RSS 2.0