Jag vill röra på min kropp

Det var visst inte så lätt att hitta den andra låten jag ville ha med... Typiskt, den är ju så bra! Och en sådär kitchig melodi också, som bara gnager sig fast i hjärnan och vägrar sluta irritera! Klart man har rörelser till också, SJÄLVKLART! Men dom etsar sig inte fast riktigt så hårt.. 
Men här kommer den iaf, fast vi har två verser till när man smyger tyst på tå och sitter lugnt och still också!


Jag vill röra på min kropp


Jag vill röra på min kropp för det är så härligt!
Jag vill röra på min kropp för det är så härligt!

Klappa, klappa händerna, klappa, klappa händerna
klappa, klappa händerna, klappa händerna.

Jag vill röra....

Stampa, stampa med en fot, stampa, stampa med en fot.
Stampa, stampa med en fot, stampa med en fot.

Jag vill röra......

Hoppa, hoppa runt omkring, hoppa, hoppa runt omkring
hoppa, hoppa runt omkring, hoppa runt omkring


                                          Källa


Jag hamrar och spikar

Jag har fått en låt på hjärnan. Inte en helt vanlig låt, som en man kan höra på radion eller så. Och inte någon jag tror att alla har hört. Man kan säga som så, jag tror att man nästan kan märka att jag jobbar på en förskola....!


(barnen på filmen har inget att göra med barnen jag tar hand om...)


Att jag alltid lyckas fastna för låtar som denna... Ska försöka hitta en till jag alltid går runt och nynnar på när vi har sjungit den på jobbet ;)


Kära dagbok...

Det är lite halvdåligt med bloggande just nu, men jag har ju lite granna annat att göra också! Jag jobbar en del, ganska stor del kan jag tala om, försöker vårda mina relationer en gnutta och sen försöker jag få lite rätsida på framtiden också. Vilket inte är det lättaste. Och så ska man hinna med att äta-sova-träna-tvätta-städa och allt annat vanligt också. Phjuuu, en 21-årings vardag....


Heja Danmark!

Final i handbolls-em mellan Danmark och Serbien, och jag hejar såklart på grannarna i söder! Ser bra ut än så länge :)


Va göru?

Vad händer på eran söndag?


Nisse

På vägen hem besökte jag Maria och lille Nisse. Jonas var på fjälläventyr så dom var själva hemma. Det är första gången jag träffade Nisse och han var mycket trevlig och VÄLDIGT söt! Dock svår att fånga på bild :)


"Hästlever"

Med lite "hästlever" (chokladpudding) på det och man är i matkoma!

Det där med hästlever är ett internt skämt...!


Lax-dax

Det serveras fin mat! Ugnsbakad lax med quinoasallad och räk-o-romsås!


Smålands mörka skogar

Befinner mej ute i skogarna i Småland och har kvalitetstid med min kära kusin! Myyys en lördag :)


28 januari-Some die young


Helskön låt


Laleh-Some die young


24 timmar?

Idag har dagen gått så himla fort! Skulle jobba några timmar på fritids från 10-14 och det svischade förbi fort. Sen fika med Malin och Jessika på Lager, plus dra en sväng runt i butiken. Då blev vi sittandes där ett tag och bara tjötade om ditten och datten! Tiden tickade på. Sen kom spontan-Malin och spontan-Mia fram och vi bestämde oss för att åka hem till Yttergården och färga hår! Först mata fåren också, gjorde Malin bra ;) Sen satte vi alltså igång med håret. Malin hade några bilder på lite koppar-guldiga hår och vi la först botten och massa blek-slingor. Sen när det var färdigt på med nästa färg, och även den i 2 olika "faser". Så det tog en stund men nu är hon ett litet steg närmare slutresultatet :)
Mamma hade, när vi var färdiga, börjat skala räkor så vi började med såsen, riset och salladen till. Då var klockan närmare 20 och kvart över ungefär hade vi satt oss för att kolla På Spåret och äta Räkor i het sås. Smaskens! Lite efter 10 åkte Malin hem och jag och mamma hängde kvar lite i soffan och nu är jag nerbäddad i sängen, redo för lite Sofias Änglar som jag har börjat kolla på.

Tiden går så fort så man inte hinner tänka! Är det verkligen 24 timmar på ett dygn?


Ulliga och gulliga

Igår eftermiddag var första gången jag var utanför huset sen i måndags. Hade gärna gått ut en sväng när vädret var så fint i tisdags, men kände inte riktigt att jag orkade eller att det va en bra idé med febern och magen. Men igår gick jag ner en sväng till våra ulliga och gulliga vänner och gav dom lite mat och kärlek. Maten var nog mest uppskattad. Även om dom gillar besök också!


Man känner sig ganska uttittad när man går. Alla blickar på en och massa bräkande!


In ut + - moms o skatt, bläsch....

Betala räkningar, räkna ut momsdeklaration och ringa skatteverket. Egna företagarens mindre glamorösa baksida! Men det är ju sånt som ska göras, och så lite som det ändå är mot jobbet man gör så är det ok :) Bara mer nu vid årsskiftet när man får hela årsredovisningen och allt det där liksom.. Jaja, något ska man ju förgylla sin torsdag med. Förutom några timmars jobb ikväll då :) Jihoo, I'm back!


ÅÅÅÅH

JAG VILL HA SOMMAR, NUU!



Ser tillbaka på gamla härliga bilder, och kan inte annat än längta...! Sommar och dess känsla in my <3


Helgen som gick

Hände inte så mycket men lördag kväll spenderades hos Elin, med god matt och fint sällskap! Mer myskvällar åt folket :)


Det man inte vet....

...har man inte ont av. Så sant. Speciellt i det jag nu ska berätta för er. Jag mår nu lite bättre, men har varit upp några gånger inatt för att besöka "the lou". Väl sittandes där hör jag en sådär riktigt äcklig och jobbig fluga surra någonstans vid fönstret. Efter en liten stund ser jag den också. Den flyger in i det öppna toaskåpet. Flyger vidare till spegeln. Och den flyger och sätter sig på... MIN TANDBORSTE!!! :S BLÄÄÄ. Och så riktigt gnuggar den sina "framben" sådär som flugor gör och riktigt ser ut att tänka; 'Mmmmm, gott det ska bli att hugga in'. Yuck... Tror ni jag kommer använda den tandborsten igen? Aldrig.

Förmodligen har detta hänt innan också, flugor har suttit på din tandborste. Men då vet man inte om det och då blir det inte så farligt. Nu när jag själv har SETT det så blir man äcklad! Usch, en såndär äcklig spyfluga va det dessutom :S Tur jag ändå skulle byta borste snart!


Dag 2 i soffläge

Har fortfarande lite feber och förmodligen en liten släng av magsjuka också... Gillar det inte men inte mycket att göra åt. Har inte så mycket ork så det blir till att se på film och diverse program på tv ;)


Nu laddar vi on

Nu känns det liiite bättre, ibumetinen som verkar antar jag! Har fått ett paket som lyste upp lite, och nu laddar jag om inför handbollen ikväll. Hoppas på vinst för grabbarna, och inte en match som den i lördags!

Hej hopp


Ont i hela kroppen

Uppdatering från soffan. Ligger här och frossar och har ont i kroppen, hej feber :S


Kladdkaka med After Eight

Emelie önskade få receptet till min klassiska kladdkaka spetsad med after eight. All right!

Kommer inte ihåg precis vilket recept jag använde till just den kladdkakan, men här är ett jag brukar använda ibland!

-2 ägg
-3 dl socker
-100 gr. smör
-4 msk kakao
-1½ dl mjöl

Smöret smälts och låt svalna lite. Ägg och socker blandas pösigt och sen rörs resten ner.
Och grejen med after eighten i är att man häller upp hälften av smeten i en rund och smord form. Därefter täcker man smeten med after eight-rutor, efter tycke och smak! Och sen på med resten av smeten och sen gräddas ca. 45 min i 150 grader. När man sedan har tagit ut kakan lägger man direkt på ytterligare några rutor med after eighten på toppen som sedan får smälta lite granna under tiden kakan svalnar. Vill man ha ännu mera mint smak (det blir rättså mycket ändå, men..) så kan man blanda i några droppar pepparmyntsolja i smeten :)


Så, bara att ge sig till att baka en liten kaka nu!


21 januari-Wild ones



Flo Rida feat. Sia-Wild ones


Yra

Nu har jag jobbat några timmar och precis stoppat i mej lite mat. Nu ska jag bara slappa och titta ut på snöyran innan handbollen börjar och sen åka mot Elin i stan! Bra lördag :)


Augusti 2011, COS forts.

Året tickar på, man hinner knappt tänka innan det byter månad och nu är vi redan inne i augusti. Den månaden började i USA, och slutade i Svedala! Här kommer fortsättningen från Colorado Springs.



På väg till Aspen

Här bodde vilda Kolibries, ganska svåra att ta kort på då de kommer flygandes superfort mot "matbordet" och fladdrar snabbt förbi där och slurpar i sig lite näktar och sen svischar vidare! Men fick några bra :)

Lånade toaletten i Aspen i ett miniköpcentrum. Liten nyckelhållare ;)

Tre kameranördar. Man ser ju vems kamera som är fetast iaf!

Fick ta hur många hoppkort som helst på mej, lyckades alltid få till nån grimas på varenda kort! Denna blev ändå ok, och jag har lämnat marken med båda fötterna dessutom ;)

Biffig bror...

En björn gjord av enbart spik!



Vägen precis längst ner i dalen

Molnen är precis så mörka som dom ser ut, typiska thunderstorms-moln. Kommer ofta under eftermiddagen en solig dag och då får man även se riktigt häftiga blixtar. Sånna som man kan se i tidningar/böcker, som 'grenar' sig och som nästan stannar kvar någon sekund!

Måste ändå kännas rätt säkert att bo där, i Hartsel. Med det poliskontoret och det fängelset..?! Haha

Jag och mamma köpt billiga klänningar! 20 spänn, som hittat ;)

Lite lagom med shopping att få med hem...

Hade lite kul i mörkret ;) "bevittnade ett mord"

Blixt fotograferad från hotellfönstret



Till den toppen ska vi

Har frågetävling på väg upp. Bra fråga!


Vi kör bokstavligen 'in i dimman'!  /molnen

På toppen av Pikes Peak





Tåget man kunde åka upp till toppen med, vi åkte dock i våran fräsiga orangea Dodge ;)


Köpte mej en till kompis!

Åt "Pez" och såg sedan ut såhär.. Färgämne, I LOVE IT ;)

Åt på supergod italiens restaurang (samma som sista restaurang besöket med värdfamiljen!) och blev proppmätt+fick doggybag!

Sista kvällen i COS, åt middag med min kära extra-familj! Sista gången jag såg dom IRL för den gången, men ska hälsa på dom snart igen! Det SKA jag göra! Måste bara spara lite cash först..

Ser ni dom dubbla regnbågarna?!

Go glass med tillbehör som man plockar som lösvikt och väger sen och betalar för mängden i vikt! Synd att det inte finns här, är supergott! Fanns först massa olika glassorter att välja på och sen får man plocka till sig godis, strössel, kaksmulor, färsk frukt och massa olika topping på glassen och sen väger man och betalar alltså för vikten av hela altet. Bra då man kan välja hur mycket man är sugen på för dagen och man betalar liksom inte extra för varje tillbehör man vill ha på, som här hemma typ.

Firar sin 16-åriga bröllopsdag i staterna! <3


Mätt med inslag av huvudvärk

Idag har jag haft en dag med allmänt frisörande. Åkte först till Borås och handlade lite färg och produkter, och även lite mat. Sen hem och plocka av diskbänken innan en hel eftermiddag med klippningar satte igång. Så runt 7 var jag färdig för dagen, i salongen. Jobbet fortsatte i köket då jag lagade lite mat. Närmare bestämt lax med potatis och romsås. Satt inte fel kan jag lova :) Hade dessutom gjort i ordning efterrätt, ett nytt experiment! Maten fick smälta lite och sen klämde vi i oss ett glas med mousse. Eller knapp, det tog emot i slutet så va så ofin (får man va när man själv har gjort det ;) ) och lämnade lite på botten. Idag gjorde jag två olika mousser som sedan serverades ihop, de var smaksatta med lakrits och citron. Det var väldigt gott ihop, både salt och sött och lite syrligt!


Juli 2011, Colorado Springs

 Juli blev plötsligt den längsta månaden, iaf den med mest bilder! Men jag är av det slaget att jag älskar att ha minnen i form av bilder. Varje litet moment ska helst finnas med på kort för att man senare ska kunna titta på bilderna och komma ihåg allt och lite till av det man har gjort! Allt man kommer ihåg ändå, och alla detaljer därtill :)

Här kommer den sista delen av juli, den som spenderas i Colorado Springs. Mitt andra hem.







Bilder härifrån fortsätter, men det hinner slå om till augusti innan man hinner tänka så lika bra att samla resten där!


20 januari-My own worst enemy



Robert Pettersson feat. Helena Josefsson-My own worst enemy


Det gick sådär....

...med våfflorna jag skulle göra till handbollen ikväll. Våffeljärnet la av totalt och både handtaget gick av och allt brände fast.. Nu blir det stekt våffelsmet ist, går lika bra ;)


19 januari-Princess of China


Coldplay feat. Rihanna-Princess of China


På G

Fortsättningen på juli är på väg, håll till godo!


Juli 2011, Denver and mountainside-part

Efter NY åkte vi vidare, mot Colorado och 'Centennial State'. Först en aningens förvirrad kväll, på olika vis. Hotellstrul och händelsen på Utøya, samma kväll. Men det löste sig och vi fick en trevlig vistelse i soliga Colorado. Med inslag av regn och åskskurar och annat typiskt Colorado-ianskt. Shoppade lite grann (ca 2 resväskor) och hängde en hel del i bergen med den vackraste utsikt jag har sett. Mådde toppen! Första delen från CO är från första veckan i Denver, kommer ett till om COS för jag upptäckte att det fanns väääldigt många bilder! Bilder, bilder, bilder... I massor!


Invigning på IKEA i Colorado! Coolt ;)

Nån som känner igen?

Korven på bilden är alltså inte i verklig storlek.. Nähe?!?

Ölbryggeri i Golden, världens största








Notera cigarren i hans mun...

Ett äpple eller två?!

Vi tog den "lilla" drickan, den man nästan kan drunkna i.

Inte varje år man kastar snöboll i juli



Mallet där vi hängde lite, shoppade en del!

Premiär!

Yummie in my tummy!


Invesco Field, där Broncos spelar. Colorados football-lag som är med i NFL.

Pepsi center, där Foppa spelade sina hemmamatcher.

Ett vanligt "dasslock" i amerikatt...! Tihi ;)

Lite annat än vägarna i Götåkra. Skillnaden är ju att vi har en till på höjden här...

Här åkte vi ner till COS, redan då va bilen rätt fullpackad... Vänta bara..


Colorado Springs nästa!


Äntligen träningstisdag!

Idag har jag bara haft det lugnt. Klippt farfar, tvättat lite och sen en snabbis på banken på väg till jobbet. Efter jobbet åkte jag till lager och fixade några små grejer och sen hem och nu ätit. Dags att packa väskan för att snart åka och träna, äntligen träningstisdag!


Juli, the homecoming and NYC part

 Fortsätter nu med mitt 2011, näst på tur är juli. Det var den hemlighetsfulla början av månaden då jag kom hem från USA! Sen hade jag det super i 2 härliga veckor hemma i Sverige innan jag åkte tillbaka till USA för semestrande. Eftersom att det blev så himla många bilder från NY så får det bli ett nästan eget inlägg om det från juli!



Åt på restaurang näst sista kvällen innan jag åkte hem och jag fick fina paket.


Dagen jag åkte, massa tårar....



Hängde med lite svenskar innan jag flög från CO.

Åka flygplan över Atlanten.

Hemma!

Åkte en sväng till sommarfina Gränna.

Åt på La Copita med fina tjejer.

Blir tvungen att meka lite...!

Drar tillbaka till staterna och semestrar i 3 veckor, med början några dagar i NYC!




Fortsättning följer....


Söndag

Lördagen är inte mycket att skriva om, jag gjorde ju inte så mycket! Men igår, söndag, var jag åter igen ute på vift :) Då var jag ännu en gång i GBG och på make up studion, men denna gången fixade jag lite hår. Jessika och klasskompisarna hade nån form av 'redovisning' och sminkade modeller som sen fotades. Jag fixade då håret på de sminkade modellerna. Det blev inte så många för Jessika hade 2, och så gjorde jag lite på en till.


Sen hämtade jag mammas grejer på utställningen och fullkomligen fyllde bilen. Två bord i baksätet och en stor hockeytrunk i bagagen...! Jag bytte en väska på stan som hade gått sönder och hittade ett par byxor. Ooops...! Sen gick jag och mötte upp tjejerna igen och vi åt på Bee. En stor hamburgare senare och en något mer svullen mage knappade jag in nästa adress på mobilen och åkte till Linnea uppe vid MUNKEbäckstorget (intern incident) och där blev jag bjuden på en husesyn och helt nybakta kakor! Supergoda :) Sen skulle det tydligen grillas marshmallows också, gick bra över ljusen!



Sen åkte jag ner mot Korsvägen och plockade upp Emma och hon åkte med till Borås, och jag fortsatte sen hela vägen hem i röda faran. Där hemma blev det mjukisbyxor och tofflor på och kolla på handboll!

En väldigt mysig söndag!


Fredagen i lite bilder

Här kommer bilder från fredagen, en dag i GBG!


På make up studion hos Jessika och har precis blivit sminkad som Marilyn Monroe.

Ovan Marilyn, under 2 bilder på bröllopssminkningen


Några av bilderna från vernissagen

Mina något otrevliga, luddiga och skavda fötter. Smart drag hade varit att INTE ha sina nya skor på sig när man ska till götet och gå en hel del! Men... det kostar ju att ligga på topp ;)



Flirty malin

Dagens verk, än så länge. Malins hår!


Idag....

Det har varit en lugn dag idag. Jag och Lisa åkte till stan och gjorde lite ärenden, och mestadels var det åt mamma... Köpte lördagsgodis och Lisa köpte mat till sin matlagning nu ikväll. Sen åkte vi hem och åt lite och fixade med disk och annat skoj. Plockade ihop mammas blombukett och sen spelade vi lite spel när mamma och pappa kom hem. Mysig lördag bara :)


Aaaand the winner is.....

Idag har finalen i halv 8 hos mej gått av stapeln och Lisa var värdinna och bjöd på god mat! Vinnaren presenterades också.... Vilken spänning det var!

Här va det vi tävlade om, stora summor ;)







Och vinnaren blev......



















Min kära morsa

Hon är nu färdig slöjdlärare efter ett års pluggande! Igår va alltså vernissagen för att visa saker hon och klasskompisarna hade gjort nu till avslutningen. Massa fina grejer fanns att kika på :) Här kommer lite bilder från mammas 'träd'



Här är blommor mamma fick av mej när hon kom hem idag från götet! Mamma, lilla mamma :) <3


Morgonstund har guld i mun

Om man skulle ta o pallra sig upp kanske? Men det är ju så varmt och skönt och mysigt i sängen...!
MEN, idag är det lördag och det betyder lördagsgodis så kanske skulle ta o dra sig upp ändå! (lät som en femåring med att få lördagsgodis, men jag ska bara äta godis på lördagar nu och då är det är ju nåt att sträva efter!)


Vernissage

Nu är jag på nästa 'event' för dagen, vernissage! På bilden är mammas lilla "hörna" med hennes grejer hon har gjort.


Lavendelbröllop

Nu har jag fått en sminkning till, en bröllopssminkning! Jag är "modell" för ett vinterbröllop med lavendeltema och har lila ögonskugga. Kanske det jag ska ha när det är dags på riktigt :)


Red lips

Sitter nu och har blivit sminkad som Marilyn Monroe. Röda läppar.com!


13 januari-Is there something on your mind?

Andra låten från The Drowners. Någon som känner igen den från en svensk film?!


Nu jädrar

Jag har varit igång heeela dagen idag, jobbat mellan 8-20 och sen äta 2 mackor snabbt och sen vidare till sen träning mellan 21-22.20 i stan. Hinner bli lite mör i kroppen då det är premiär för mej i stora fotbollshallen! Aningen större än Gällstadhallen, men bara lite lite. Och sen ska man hem och äta lite, men först kan det va bra med bensin i tanken. Så ner och försöka tanka och inse att det inte går för en man har tryckt på 'nödstoppen' till tankarna då handtaget till spolarvätske-pumpen hade lossnat och han fick en fontän av spolarvätska rakt över sig. Skön-t. Kommer nog stinka gott ett tag. Så åka vidare till nästa mack och tanka, och sen hem med tre fnissiga tjejer i baksätet som sjunger allmänt falskt... ;) hehe, trots sånglektioner tydligen..?!
Väl hemma micra lite mat och bli tvungen att hjälpa mamma med att stryka lite, skön syssla runt midnatt sådär! Och nu har jag bytt om, borstat tänderna och kollat bussar för morgondagen i typ 45 minuter ungefär. Lite lagom att sluta dagen vid 01.00, NÄSTA dag!

I morgon ska jag iväg och bli sminkad i GBG av Jessika som går sminkskola och sen ska jag till mammas skola(?) där hon och hennes klasskompisar har vernissage för grejer dom har gjort! Ska bli kul :) Tror dessutom vem som helst är välkommen så det är bara att kika in på kvällen! Om man är sugen kan man ju skicka sms/ringa, för jag vet knappt själv vart jag ska så ingen idé att skriva här vart man ska gå...! Smidigt.
Men alltså är det hög tid att sova, blir en riktig heldag i morgon också.


Hej hopp!


12 januari-On the radio

Här är en av låtarna på skivan jag fick från familjen i USA! Det var ganska svårt att hitta deras låtar men hittade denna och en till som jag kände igen från innan. Men den andra kommer i morgon! Tycker skivan är bra, i min smak :)

The Drowners-On the radio


Juni 2011, andra halvan

Här kommer resten av juni, när man kom hem till det lugna vardagslunket igen. Inte så himla mycket händer, förutom att jag där någonstans i slutet bestämmer mej för att åka hem och därmed avsluta livet som au pair. Ett beslut jag både ångrar och inte ångrar. Just då var det det enda jag ville med hemlängtan och diverse, men nu hade jag ju gärna varit kvar när vardagen här hemma är som vanlig mellanmjölk igen. Det visste jag redan då att jag skulle längta tillbaka, men jag vet också nu att jag förmodligen inte hade mått så mkt bättre av att stanna heller. Jag åker tillbaka snart istället....! :D


Ana åker hem till Mexico

Jag är bruuun.... Skillnad från nu, typ.

Jag och kiddosarna och Irena och hennes Wyatt hände med våra kompisar på zoo:t

COS







Gör potatisgratäng från en låda.. Only in America


Hänger en del i Splash park:en

Snackar med en härlig smålänning!

Är på PPIHC, Pikes Peak International Hillclimb och gör min pappa enormt avundsjuk!

Ser kändisar i annars ganska kändistomma Colorado Sprins, och när det ändå är en kändis kan det ju va en bra sådan.. Paul Walker från Fast and Furious-filmerna, rätt snygg liksom!

Får leverans från Sverige, i form av min kära Pippi-tröja och den nyaste chokladen :)


Annars spenderade jag så mycket tid som möjligt med min underbara värdfamilj sista dagarna innan jag skulle hem.


11 januari-Breathe Me

Fin låt


Juni 2011, en semesterfirares fotoalbum

Här kommer bilder från de första 2 veckorna i juni, alla ifrån "The sunny state" Florida!


En av de finaste stränderna i Florida, tydligen! Och fin va den ;)




Firade Sveriges nationaldag på bästa möjliga sätt, och ställe!

Hade det ganska gött....

Åkte på båttur en dag....


...och såg massa delfiner!!!




Stannade lite vid Crab Island



Rockor

Vårat lägenhetshus


Mitt certifacate jag va tvungen att ta för att åka vattenscotern.. Jädrar vilken tid det tog att göra, för att få köra en timma. Men det av det värt!








Mina underbara värdungar <3

Åh vad jag längtar tillbaka till de tre veckor vi hade i Florida, helt underbart!


Med risk för att bli kallad tant...

... så erkänner jag att jag tycker att det är ganska mysigt att lyssna på vad alla pensionärer (mestadels) har att säga i Karlavagnen på p3 på kvällarna! Sätter mp3:n på sovtimer och har på Karlavagnen på i en halvtimma tills jag somnar :) Det händer inte varje kväll, men ibland när jag känner för det. Och nästan varje gång är det nån tant/gubbe som är med och ska berätta om något och vill ALDRIG sluta prata!


I'm sky-high

Som sagt så kom äntligen min låda jag beställde förra veckan! Blev alldelles till mej när jag åkte hem på rasten idag för att kolla om avin för att hämta ut boxen hade kommit, och den HADE det! Så jag stannade i affären för att hämta ut den på vägen tillbaka. Tji fick jag.. Då hade ju inte leveransen kommit till affären än. Suck och stön och jädrar. Bara att åka upp och jobba färdigt och SEN åka ner igen och hämta. Tiden gick ändå fort och jag kunde åka ner och hämta ut den! Väl hemma kom jag bara in till köket innan jag packade upp innehållet, blev väldigt nöjd över det jag fick se! Enda minuset är klänningen då... Men den ska jag nog skicka tillbaka så kan ju hitta nåt annat för dom pengarna! Hehe



Klänningen, ser ju lite tråkig ut på galge men såg inte mycket roligare ut på ;) Den va väldigt genomskinlig och hade ett konstigt hål mitt på framstycket över brösten, det va 2 delar på det stycket liksom... Såg ju så fin ut på bilden!

Här är mina värstingskor jag kommer bryta benen på...! Me 12 cm:s-klackar så är jag sky-high! Så Malin, WATCH OUT ;)

Matchande skor till plånboken!


Tänk, igen!

Ja jag skulle lägga upp ett snabbt inlägg innan jag åkte och jobbade i morse, men det gick ju inte så bra. Gav er tydligen bara en uppmaning att TÄNKA. Som om ni inte redan gör det?!
Det jag mest tänkte på var att jag för ett år sen, just den tiden i morse, satt på flyget ner till Tyskland, för att sen hoppa på atlantflyget till USA. För exakt ett år sen just nu hade jag rättså nyss kommit till hotellet i NJ och förmodligen precis kommit till rummet. Shit va trött jag va då!
För exakt ett år sen var en stor dag! Det var första dagen på det bästa året jag har haft. Har lärt mej otroligt mycket, gjort och sett så otroligt mycket och vuxit otroligt mycket. Nästan så jag skulle kunna kalla mej vuxen nu, fast nej, kommer nog aldrig inträffa... ;) Kul skämt..?

Men den 10 januari kommer för alltid vara en speciell dag för mej!


Sneakpeak

Här kommer en liten tjuvkik på en av grejerna i lådan...! Mer kommer sen när jag har tränat :) väldigt nöjd med mina köp iaf, även om den efterlängtade klänningen va en liten besvikelse..!


Wihooo!

Mitt paket har kommit!!! Nu ska jag hem och SLITA upp det :D


Tänk...


Kära läsare

Kära läsare, jag vet att ni har mycket upptagna liv. Men när ni ändå är så gulliga och kikar in på min blogg och ägnar lite av eran värdefulla tid på att läsa gojan jag kladdar ihop varje dag så kan ni väl bara ta och skriva en kort liten kommentar när ni ändå är här? Det blir så mycket roligare att blogga om man bara får en liten kort notis om vem det är som läser och så :)


Tack på förhand, erat största fan!


Cute cupcakes

Efter en liten stunds arbete kände jag för att baka. Det va ett tag sen nu, så kände lite "bak-sug"! Eller om det nu är särskillt korrekt att skriva så..!? Bakade gjorde jag iaf. Regnbågscupcakes. Med massa färger. Och limesmak. Och vaniljfrosting. Och lite strössel! Dom ser lite giftiga ut, men dom är väldigt goda :)



Blev dom inte söta, så säg? :)


9 januari-The Writer

Älskar denna låten, och har lyssnat på den nu i en veckas tid (blandat med andra också då!).

"I try out a smile, and I ame it at you. You must have missed it, you always do."



Bättre sent än aldrig!

Kände att jag kunde berätta lite vad vi gjorde på nyår, det har inte varit nåt alls om det!
Jag började med att färga hpret på Lisa, sista timmarna i salongen för det året! Sen skulle jag åka och handla lite mat och grejer till kvällen, blev till att åka till stan för det. Lilla affären i G-town hade stängt en liten stund innan jag kom dit... Sen städade jag lite och Stina kom. Då började vi fixa med maten så den skulle va nästan färdig när Elin kom. Jag fixade mej och sen satte dom andra sig till bords medans jag satte ihop förrätten. Det blev Räkcocktail med sting! Den blev god och tjejerna åt med god aptit, även om en hade svårt för att sluta tjattra och äta ;) haha
Sen serverades potatisgratäng och stekt ytterfilé med en sallad, smaskens det också! Som vanligt blev det massa prat och skratt, oundvikligt med oss! Vi smälte maten lite och jag serverade sen en supergod Dumlemousse som blev lite av en favorit till dessert tror jag nog! Tiden bara sprang iväg så efter desserten packade vi ihop oss och gjorde oss redo för att åka ut i skogen för lite fest. Blev en lite sightseeing först mitt ute i skogen när vi körde fel, men humöret va ändå på topp :) Väl där kände vi oss som aningens uttittade objekt som inte riktigt hörde hemma i den blandade skaran av människor som va där. Massa raggare och rocka billy människor! Men vi dansade och hade roligt ändå och firade in 2012. Frammåt småtimmarna gav vi oss av hemåt och jag gick nog och la mej runt 3-halv 4.
Tackar mina kära Elin och Stina för en rolig och mysig kväll!





Det spökar på bloggen

Håller på att fixa med maj månads inlägg, men det vill sig inte riktigt och spökar med bilderna så jag ska försöka i morgon förmiddag igen. Hoppas det har rättat sig till då så det funkar som det ska. Har för övrigt idag tagit det lugnt. Vi va på kalas hos mina kusiner som fyllt år och sen direkt till Jonatans hockey. Han spelade bra men dom förlorade tyvärr.. Sen åkte vi hem och åt lite och eftersom jag inte hade mycket planerat för kvällen så hängde jag och Lisa med när pappa skulle spela hockey bockey (?). Rättså bra underhållning det där! Ett gäng med grabbar/gubbar som lattjar lite på isen, och en del som inte har ett förflutet som hockeyspelare typ glider omkring som en stabil variant av Bambi ;) Där vanns matchen och det va en rätt nöjd pappa som sen slängde sig i soffan!

Nu har jag skrivit av lite recept och halvtittat lite på TV och tänkte jag skulle sova, lite tidigare än de senaste 2 nätterna när jag inte somnat förrän långt efter midnatt. Helt utan anledning, bara inte trött. Vilket jag blir väldigt trött på, att INTE VARA TRÖTT på kvällen när jag ska sova! Men nu ska jag stänga av datorn och ta fram min bok, för då blir jag alltid trött!

Mycket sömnigt snack, GOD NATT! ;)



Maj 2011, del 1

Det blev aldrig något inlägg igår morse, som kanske ni märkte! Men här kommer första delen av månaden maj 2011.

-Började med att en kändis dog, Usama bin Laden.
-Amanda kom och hälsade på en snabbis hos mej.
-Hemlängtan....
-Höjer dagens teknik i höjden, då min glömska är på botten!
-Startar 'Dagens låt'!
-Solar en hel del!
-Fredagen den 13 kollade jag på min första riktiga baseball game, glad att jag gjorde!
-Fick svensk chips dip från Florida!
-Festade i Denver.
-Bowlar med barnen.
-FÅR SKICKAT LAKRITS TILL MEJ!!! Lycka!! Märker sen vilka kräsna värdbarn jag har, som inte ens gillar LAKRITS!?! :O Konstigt, vem gillar inte det liksom!?



Maj 2011, del 2

forts.

-Fick mycket efterlängtad låda med beställt godis från Sverige, lösvikt och MMMMARABOU in my <3
-Gjorde supergod fiskgratäng att servera amerikanarna.
-Va på cirkus, och fick cross-abstinens!
-Packar inför 3 veckors semester.
-Får mitt i all stress inför resan halsfluss OCH öoninflammation. Lagom kul. Mådde SKIT.
-Är på en och samma dag i 4 stater!
-Har några mysiga men jobbiga dagar i South Carolina, hälsade på Ashleys släkt och var på graduation. Och vi bodde ute i skogen där det inte fanns internet, vilket va väldigt jobbigt när hemlängtan kom smygandes.
-Åkte sen vidare till Florida, solen och fick träffa min värdpappa :) Fiskade krabbor och badade i poolen dagarna i ända!







Detta är början på en härlig semester i Florida, fler bilder därifrån kommer i juni!


Najs

Sitter och myser med lillen på kalajset!


I morgon...

Jag ska försöka få till mitt maj-inlägg i morgon också. Kan hinna det på förmiddagen innan man åker på födelsedagskalas och hockey kanske!


Halv 8 hos mej

Vi har de senaste dagarna kört 'Halv 8 hos mej' här hemma och det är väldigt roligt! I onsdags hade mamma sin dag och bjöd på Toast Yttergården aka skagentoast, lax på bädd av grönsaker och sist en supergod pannacotta med vanilj och vit choklad och toppad med jordgubbar. Pappa bjöd på Jörgens Specialtoast aka toast med brie, lufttorkad skinka och rom och lite mer. Till varmrätt blev det oxroullader med ungsstekta grönsaker och till efterrätt citron fromage med jordgubbssås. Dock fick han ett litet minus för efterrätten, det var "köpe-fromage"! Iågr va det då min tur och jag hade en heldag i köket! Började med att göra min glass, sen havreflarn till det och att koka min Mango Chutney. Allt från scratch! Glassen har jag aldrig gjort innan, men den kommer göras fler gånger! Blev supergod och va enkel att göra! Havreflarnen va också nya och väldigt goda, åts som snacks idag dom som va kvar ;)
Min meny var:
Förrätt: Fylld avocado med parmachips
Varmrätt: Kycklingspett marinerade i hemmagjord mango chutney på fräsch sallad
Efterrätt: Hemmagjord mangoglass med havrestix




Det blev en väldigt god middag och jag kände mej nöjd, hoppas dom andra va lika nöjda ;) Vi hade även grannarna på besök igår så det blev 4 till att servera och dom tyckte också det va gott! Hoppas på höga poäng nu! Priset blir inte riktigt som på TV, men nära på.. Alla ska lägga 20 kr till vinnaren, så man kan skrapa ihop hela 80 spänn på detta, bra där! Kul är det iaf!
Idag hade Jonatan sin dag och han gjorde Champinjonsoppa till förrätt, baconlindad fläskfilé med hemmagjorda pommes och BIARNESSÅS, och sist fransk kladdkaka toppad med grädde och bär. Va en god middag det också :) Tyckte BIARNESSÅSEN va väldigt god också, förmodligen för att den hette just så på menyn...!



För den som vill ha recept kan det enbart ges till glassen, havreflarnen och Mango chutney'n. Resten är egenkomponerat, som vanligt när jag är i köket! Men man kan få tips om innehåll :)


Slush puppy

Är ute och promenerar/joggar i slasket, och har gjort den senaste timman. Jädra väder säger jag bara! Men luften är ju frisk iaf..


April 2011, del 2

Fortsättning på april månad

Haft hemlängtan.

Va på Drive in-bio.


Gjort regnbågscupcakes.

Fick saltlakrits-abstinens!


Firat påsk med snö och egghunt, och introducerat 'the easter-hare' för amerikanarna.


Kollat på Pippi Longstocking på teater!


Det va April det!


April 2011, del 1

Då har vi kommit till den 4e månaden på året, April April! Den började i varmare breddgrader och slutade med internationellt känt bröllop och snö, det vanliga i CO!
Mellan där hann jag:






Spendera några superroliga dagar i Florida, blivit försenad med flyg och fick därför spendera en natt i Texas.
 

Klappa en orm och få 'Certificate' från classen jag tog.


Blev Tant Mia till några små ulliga varelser.


Fick brev från barnen på förskolan här hemma!




Spelat min första internationella handbollsmatch ;) Och lite senare även en turnering som resulterade i att jag fick min första medalj i handbollen!


Do not disturb!

Planering på G! Framtidsplaner slipas på och massor att kolla upp, om det går som jag vill kan det bli kanon detta :)


Mars 2011

Lååångt inlägg, mååånga bilder!

Månad då hemlängtan börjar göra sig påmind. Jag har det lite jobbigt några dagar när jag har börjat längta hem och dessutom får öroninflammation mitt i allt. Som tur är lyses den lite jobbiga vardagen upp med en låda från Sverige med massa goa grejer! Som sen efter några dagar skulle påökas med ett tjockt vitt brev som luktade Versace! Gjorde ett långt inlägg till mitt <3, och mindes alla våra roliga, galna, fina, fnissiga påhitt :)
Märkte av det riktigt klassiska Colorado-vädret. Sitter ute i linne och solar när ni andra huttrade i raggsockar där hemma. Firade 2 månader i Staterna. Firade även familjen där hemma, som alla fyller år i mars, genom att skicka en lödda med godsaker härifrån, i HEMLIGHET!
 Jag va med 2 tyskor, en mexikanske och en 1-åring vid Seven Falls uppe i bergen. Men bangade alla trappor som va där, fanns ju hiss??! Kollade på billig bio, och då menar jag billig! Ca 10 kr, det ÄR billigt!
Jag firade St. Patrick's day med en drös andra au pairer down town, med parad i grönt. Gjorde även debut inom handbollen i USA!
Skriver ett tal inspirerat av Martin Luther King, I HAVE A DREAM, och funderar lite över framtiden efter tiden i USA. Gör en buffel... Bowlar en del, och vinner för det mesta ;) Hängt en förmiddag i Boulder, uppe i bergen och fick mej lite fräknar på näsan.
I slutet på månaden väcks jag tiiidigt av en kär kusin som förmodligen inte riktigt tänkte sig för och kom ihåg tidsskillnaden.. Men halv 6 är ju alltid lite trevligt att bli väckt ;) Gillar dej ändå Felicia!










Julen är inte över!

Eller jo, egentligen är den det, men jag fick nyss min sista julklapp! Och den kom ändå från Colorado :) I den fanns det varm choklad i olika smaker, en påse med choklad, 2 skivor och ett julpynt. Ashley skrev at dom har som tradition att varje år köpa nåt nytt pynt och ville dela med sig av traditionen till mej. Gulle :) Barnen hade valt pyntet och det blev i form av en snögubbe med glitter i och som lyser och byter färg. Och så stod det MIA på den ;) En av skivorna va Justin Bieber, inte min favorit men kanske blir?! Och den andra va från gruppen The Drowners, som jag aldrig har hört om, men så stod det på skivan att dom va från Sverige! Lite kul!



Miss my extra family!


Jordskred

Med Emil kom blåsten och regnet.. Damn you Emil, som bara kommer och våldgästar festen och sen bara drar utan att hjälpa till att städa upp det du har stökat ner! Jag som brukar sova som en sock vaknade en gång igår natt av att det blåste som attan, trodde ju nästan jag skulle få fönsterrutan i sängen vilken sekund som helst! :S Men jag klarade mej utan glas i sängen och avfluget tak. Dock kändes det när jag gick ut senare på dagen att Emil, förmodligen, va på efterfest nånstans här i närheten för det blåste fortfarande bra. Och dessutom hade han lämnat en liten glad överraskning efter natten. Våran väg till huset, en av dom 2, hade rasat en halvmeter ungefär som en sträng nerför hela vägen. Den va inte så djup hela vägen, men mellan 10-50 cm djupt ungefär och heeela vägen ner till asfalten. Där även det som rasat låg, nedflutet i diket med allt regnvatten.



Här är vägen....!

MEN, Emil fixade oss en pool. Alltid nåt


Februari 2011, del 2

Här kommer fortsättningen av februari!

-Åt Swedish fish för första gången, made in Canada...!
-Haft fotosession vid Garden of the Gods
-Haft en dag i Denver med Mila från Tjeckien och smått förälskat mej i Forever 21
-Blivit apglad över att ha hittat Vasa knäckbröd...!
-Sett Toy Story 3 femhundrasjuttioelva gånger.
-Bokat resa till Florida!
-Introducerade min familj för chokladbollar, även kallade bouncy-chocolet-balls
-Kollade på mer Air Force-hockey














Februari 2011, del 1

-Fick se hur lite snö kan förlama ett helt samhälle
-Klippte mej i USA
-Bakade svenska semlor, i USA!
-Åkte skidor i Rocky Mountains
-Kollat på Super Bowl
-Började min class
-Gjorde succé med mina 'rolling pancakes'
-Va och 'byggde' en björn på Build a bear
-Firade Valentines day

Snabbt sammandrag av halva min februari-månad 2011, nedan kommer bilder från det!





Januari 2011, resten

Sen fortsätter dagarna och det blir mer och mer vardag, även om allt fortfarande är nytt. Man lär sig mer om området, rutiner och om kidsen. Går på barnkalas, får en ny kompis av det tekniska slaget, min I-phone, Handlar för första ggn på VS, steker äkta svenska meatballs och gör succé och bakar amerikanska cupcakes. Jag får mitt "körkort" och får börja köra själv, vilket underlättar!


Nu kör vi!

Nya strumporna och pjucksen, nu blir det hårdträning!


Januari 2011, början på äventyret

Det va då mitt största äventyr började, när jag den 10e januari gav mej iväg till USA för att leva livet som au pair! Allt handlade dom första dagarna om USA och sen blev det snabbt den 10e och jag mamma och pappa lämnade lilla Götåkra för att åka till Landvetter. Jag fattade nog inte ens då vad det va jag gav mej iväg på. Hade sagt till mamma att inte hålla på att gråta och så på flygplatsen för det skulle jag också göra då. Så inga tårar, utan jag fick ett brev som mamma hade skrivit! Första gången jag riktigt började fatta vad jag gav mej in på var när jag satt i planet och det började rulla för take off. Då slog det mej och jag satt och lät några tårar rinna längs kinden medans vi lyfte och en stund in i flygningen. Trött va jag av bara några få timmars sömn den natten så det gjorde väl sitt till också! Såg soluppgången ifrån ovan molnen och längtade mer och mer efter vad som skulle komma. Älskar att flyga så det gick bra. Sen mellanlandade jag i Frankfurt och gick till nästa flyg som va ett väldigt stort, 3x3 säten och med dvd. Den resan va på 9 timmar så hade en stund att fördriva tiden på... Läste mammas brev och blev lite ledsen igen, plus att jag hittade ett kort från min fina Ninna som hon hade gömt! <3
När jag hade landat letade jag mej fram på den stora flygplatsen till baggage claim för att hämta väskorna, stod länge och väntade men dom kom aldrig. Inte lätt när dom hade ställt mina bakom några vagnar så man inte såg dom... Men sen gick jag iaf och mötte dom andra som skulle till au pair introductionen, vi åkte buss mot hotellet och man njöt av känslan av att veta att man nu va i USA!! Det är stort faktiskt, då det alltid har varit en dröm! Vi kom fram, typ skrev in oss och fick gå till rummen. Jag delade rum med en brasilianska och en från Ecuador. Kvällen va jag bara på mitt rum och kände mej som en urpressad disktrasa, första gången med jetlag och dålig sömn redan innan så det blev en tidig kväll. Morgonen efter skulle det ju va väckning vid halv 7/7 så det va bra ändå!


Fortfarande på svensk mark

Första anblicken av USA

Utsikten från mitt hotellrum

Trött, jetlagad svensk!


En intressant deal

Fick ett förslag av Ellen igår angående VS fashion showen. Att vi ska ha en tävling fr.o.m mars om vem som går ner mest i vikt, och den som förlorar ska bjuda den andra på en resa till NY så vi kan se modevisningen live nästa gång! Låter som en mycket bra deal och jag ska satsa fullt ut på det, fast jag börjar lite innan tänkte jag. Ska bli kul att bli bjuden nästa vinter Ellen!! Haha


Det sa KLICK

Och vips så hade jag KLICKAT hem lite fina grejer..! Förgyller en vanlig tisdag, hoppas bara det går fort tills det dimper ner i brevlådan bara! Vad det är får ni reda på när det kommit så jag kan ta kort på det :) IIIIH, längtar!


Januari 2011, mot familjen!

Lååångt inlägg!

Dom första dagarna spenderades alltså i New Jersey på au pair introduction. Vi hade olika övningar och pratade om olika kulturer och lite om hur det kommer bli när vi kommer och ska bo hos familjerna. Vi hade HLR och Au Pingo och åkte en kväll för att strosa på Manhattan! Det hände så mycket så fort så man hann knappt blinka. Vi va på introduktionen mellan 8-17 och sen fanns ju inte jättemycket tid kvar att göra nåt annat på när man är jetlagad men det gjorde vi ändå! Den sista kvällen åkte vi till ett mall också och kollade i amerikanska butiker, jag handlade på H&M...! Allt va så himla surrealistiskt, roligt, stort, galet, nytt och kändes overkligt. Man fattade inte att man faktiskt va i USA nu, det jag har drömt om och planerat för så länge. Minuterna gick superfort och mycket skulle ändå hinnas med. Mycket tankar, fast man ändå inte hann tänka! Det är verkligen ett minne för livet, och då har vi bara kommit till dom fösta dagarna på resan än! Det är väl nu när man liksom utvärderar det som mycket kommer tillbaka, jag saknar det och vill tillbaka nu! Och det vet jag att jag ska en dag :)

Här åker vi in på Manhattan!

Times square á la vinter, har ju från sommaren också!

Sandra vid Rockefeller center

Här höll vi till mestadels av tiden på hotellet

Jag utanför hotellet

Au pairer från skolan, 4 svenskar och en norska

Mallet, med karusell där inne..! Släng dej i väggen a6  ;)

På torsdagen va dagen D (åkte dit på måndagen). Dagen då jag skulle fortsätta resan och flyga till familjen i Colorado. Först hade vi lite mer samling med alla andra 200(!) au pairer och sen lunch och sen skulle en del åka, bland annat jag! Märkte rätt snabbt på flygplatsen amerikas ibland överdrivna säkerhetssnack! Åkte sen ett litet plan till Washington DC där jag fick vänta några timmar på nästa flyg. Väl framme kommer jag aldrig glömma känslan när jag såg Ashley och Britton stå där och vänta på mej med sina skyltar och en bukett med blommor. Luften gick liksom nästan ur mej, på ett bra sätt, när jag såg dom i verkligheten och det kände ännu mer att det faktiskt va verklighet! Vi åkte hem till huset och eftersom klockan va tillbakadragen ytterligare 2 timmar så va jag rättså trött så dom visade mej mitt rum och gjorde en liten husesyn innan jag fick börja göra mej lite hemmastadd(?!) och sen gå och lägga mej. Första dagarna var lugna, gjorde inte så mycket och va med familjen och vi åkte runt lite och kollade runt i området och i COS. Blev introducerad för Walmart och köpte mig sen mina första "riktiga" Converse!



Notera även hur det ser ut utomhus här, inte riktigt samma som januari hemma förra året!




Minnena kommer tillbaka, SAKNAR!


Januari 2011

Här är en liten resumé från de första dagarna i januari, jag började sen skriva lite om hur mitt äventyr till USA började och insåg att det skulle bli väääldigt långt om allt skulle få plats i samma inlägg...! Så januari blir lite uppdelat, men det är så det blir när man har mycket att skriva av sig om ;) 

Året började iaf lugnt, allt handlade om USA. Jag började skriva på ett arbete jag skulle ha med mej till familjen, jag va kattvakt, hade pulkarace i backen med fina vänner och jag hade ett good bye-party för släkt och vänner. Och så hade jag såklart en hel del packande att göra också..!




Ellie Goulding

Jag har blivit helt insnöad på Ellie Gouldings musik, den är så himla bra! Har ju lyssnat på hennes version av Elton John's Your song, men lyssnade härom dagen på hela hennes album och det är jättebra :)
Här kommer ett 'smakprov'

Ellie Goulding-Starry Eyes


VS

Tänk om man kunde ha kropp som en Victorias sectret modell.....???! Det vore nåt det, dags att börja ta tag i träningen tror jag allt!



Men visst passar jag i sån kropp?! ;D Och så ska jag skapa en egen fashion show som ska heta Mia's Secret Fashion Show! Kommer bli SUCCÉ!!! 


2 januari-Make me wanna die

Så himla bra och rockig låt, har lyssnat hela dagen!

The Pretty Reckless-Make me wanna die


I morgon...

.. då tänkte jag ha en bloggdag! Göra ett långt inlägg om året som har gått, världens bästa, längsta och fortaste år tror jag...! Det känns långt bara för att jag har hunnit med så otroligt mycket, men det har gått galet fort och jag har verkligen hunnit med såå mycket roligt och spännande. Ett lärorikt år, på diverse olika sätt. I morgon kommer alltså en start iaf på året som har gått, jag kommer nog göra månad för månad för så himla mycket hände förra året att skriva om och 'analysera'!


Svårmatchat

Jag kan säga att det är inte helt lätt att få ihop 3 tjejers scheman....!


Vardag

I dag har jag klippt på morgonen, sen joggade jag till mamma i gällstad och är nu med henne när hon gör ärenden. Inte världens händelserika dag än så länge. Men i eftermiddag ska jag hänga lite med fröken Lind och sen joinar Andersson också. Blir lite reseplanering och bara allmänt mys :)


Slappdag

Det har blivit en slapp inledning på 2012. Bara tagit det superlugnt och kollat film och tvättat lite och lagat en riktig söndagsmiddag av älgstek och potatisgratäng! Nu sitter jag åter igen bänkad i soffan och där lär jag väl spendera mestadels av kvällen :)


I say WHAAAT!!

Kan nu fatta att det är januari?! Heeelt galet att ett år kan gå så fort, men tydligen är det så det är! Nu är jag hemkommen från en fest ute i skogen med Elin och Stina, och ett gäng raggare och rockabillys! Trevligt va det och mycket dansande och onda fötter blev det :) nu dags för kudden, måste sova och ladda för 2012!!!

Over and out!


RSS 2.0