Solhäng

Just nu gör det inte ont att leva, detta är livet! Ligger i trädgården i solen och kollar lite på datorn, fixar bilder som ska skrivas ut till ansökan o så.


Såhär bra har jag det nu!

Har hittat lite andra fina bilder också.... ;)






Sofia som jag gjorde i ordnig till balen



Jag och Jossan har kul ute vid klipporna












Från flum till inflyttning... 

Allt vi gick upp 4 trappor med, och då är inte nåt av det riktigt tunga med...!

Jossan ska hjälpa till med dammsugaren

Färdigt resultat efter allt kånkande, sov gott den natten kan jag lova!

Nu ska jag gå och göra mig i ordning för att jobba en stund också... Att man alltid ska behöva jobba dom fina dagarna....

Skeppohoj sommarskoj



Nyår.... eller va det midsommar??!!

Jag har sagt ett antal gånger att jag ska fira nyår istället för midsommar, men det är ialla fall midsommar som har firats! Dagen tillbringades hemma med litte pill och pyssel och jag tog även lite kort på våra nya kompisar, och den vanliga midsommar-middagen bestående av sill och potatis, MUMS! På eftermiddagen var det dans runt midsommarstång, men den hann inte jag till för jag gjorde en krans (som blev så stor så det blev en halskrans!). Sen åkte jag till Åvalla där familjen va, och spenderade kvällen där med ett gott och glatt gäng, barn blandat med vuxna. Vi spelade brännboll (och fick ett väldigt snyggt blåmärke efter det, från att pappa skulle skjuta iväg bollen och träffade rakt på mitt ben...!) och passade med fotboll och åt jordgubbar och grillat. Väldigt trevligt :) Eftersom att jag jobbade dagen efter, igår, så blev det inte så sent men åkte ändå en sväng till stan på natten för att köra hem Lisas kompis med familj.


Ulla

Bääää

Bräääk

Haha









Våra ulliga-gulliga får :)


Mitt blåmärke samma kväll, det syns ju liksom vart bollen träffade!

 
Igår

Taget ganska nyss.

Igår jobbade jag alltså, nästan hela dagen. Åkte sen till familjen Dahl och tjötade lite och åkte sen hem och sov.
Idag har det också varit jobb hela dagen, och det har varit väldigt mycket att göra båda dagarna. Och det känns verkligen i hela kroppen. Mest i fötterna som har stått och trampat och stampat i mer än 10 timmar i sträck i 2 dagar i rad...

Nu ska jag ta och sätta på en film och bara slappa.

Bilder ifrån STHLM kommer inom kort

God kväll och pussokram


Underbart

Det är så himla skönt att vakna av att solen lyser utanför fönstret! Man känner att det kommer bli en bra dag för allt blir så mkt roligare bara ava att solen lyser. Jag har redan hunnit med att klippa lite och pratat med Telia och betalat 2 räkningar. Jag ska strax byta om och äta för att åka och jobba några timmar. Ännu senare ska jag fira in ännu en 20-åring, vilket kommer bli trevligt! Just nu känns det väldigt bra.





Pussokram


Thinking over

Låten jag har försökt hitta på Spotify, och äntligen har jag hittat den! Jag har hört den i en film innan och har tyckt att den är bra, och förra veckan hörde jag den på radion och kände att jag måste hitta den nu. Lättare sagt än gjort, även om jag visste på ett ungefär vad den hette, men den kom inte upp när jag sökte på det. Så idag kollade jag eftertexten på filmen och fick fram artistens namn också, MYCKET LÄTTARE! Nu har jag ju iaf äntligen låten efter frenetiskt letande :) Dana Glover-Thingking over.
Två andra favoritlåtar just nu är Dancin on my own och Cry when you get older med Robyn! Efter att ha köpt Robyns skiva uppe i STHLM (för att hon själv skulle kunna signera den :P ) så har den spelats ett antal ggr och den är riktigt bra. Men dessa två låtar är alltså favoriterna! När jag ändå är inne på musikspåret slår jag även ett slag för Sheryl Cole. Har hennes senaste skiva och den är också spelad några ggr :)


Det är från denna filmen jag har hört låten. Filmen är för övrigt mysig och smårolig, en chik-flick-movie! Dessutom är ju John Corbett med, dock inte lika snygg som i SATC! Men Kate Hudson är bra som i de flesta filmer jag har sett med henne.
Fyra av fem toasters :D


Skivan som inhandlades i STHLM, min har ju däremot en snygg signering på omslaget också!



Dagen har spenderats mestadels på Bryggan, och sen i Timmele några timmar. En ganska effektiv dag. Jobb mellan 8-16.30, och sen åkte jag till pappas jobb och körde en ordentlig och välbehövlig tvätt av bilen. Nu blänker den som en rubin i solljuset! Väl hemma vid 8 ung. så gjorde jag typ ciabattabröd med creme cheeze, lufttorkad skinka,. mozzarella och soltorkad tomat, i ugnen och en liten sallad till. Det blev väldigt gott och mätt blev man också :)

Jag ska lägga in bilder och skriva om våran Sthlm-resa snart, onsdag kanske... Kort sammanfattning av den blir iaf; bra sällskap, kändisar, god mat, shopping, sightsing och mycket folk! (vi räknade alla kändisar vi såg och kom upp i 15 kändisar på 4 dagar!)
Idag har jag för övrigt sett två till kändisar, Colin Nutley och Helena Bergström. :) Vi i sthlm-gänget bara DRAR till oss kändisar ;D

Nu i efterhand känns det som ett väldigt blandat inlägg, allt från filmmusik, till resor och vidare till varma smörgåsar!

Men...... god natt då!

Pussokram


MAT!

Nu är det dags för lite matlagning en söndagskväll som denna! jag har egentligen inte ätit något ordentligt idag så man är lite hungrig ;)
Dagen har spenderats mestadels på crossbanan där pappa och ett gäng smutsiga nissar till körde för fullt. Serietävling stod på schemat. Sen hämtade jag lllasyster hos hennes kompis Elin och sen ner till ICA för att handla. Det blir faktiskt thaisoppa denna veckan också, den var väldigt god och enkel att bara slänga ihop egentligen. Ändrade lite på det 'ursprungliga' receptet från kusin Ninna men jag tycker det blev bättre så faktiskt! Kokosmjölk är ju bara SÅ gott att ha i thaimat, nästan ett måste! Lite lime va också gott att ha i.
Kvällen hoppas jag kommer tillbringas framför en film, men jag skulle behöva skriva på mina ansökningar. Det tar ju ett tag för mig..... Men komma iväg, det SKA jag!!

Ne, sopp-dags :)

Pussokram


Hur ska man hinna..?

Ja det är frågan. Egentligen är det ju länge kvar innan man ska åka men det vore ju skönt att få lite sömn! Det är alltså bara ett snabbt inlägg innan jag lägger i den högsta växeln och kör igång och packar. Har varit fulllt upp hela dagen och när det väl ganska sent lugnade ner sig lite skulle man skynda på igen! Skulle färga mamma och började med det vid 6 typ och blev väl färdiga runt 8, då göra thaisoppa, som blev fantastiskt god(!), och sen ville Malin bli färgad så har gjort det nu. Jaja snabba sig lite nu kanske!? Man ska ju upp om knappt 6 timmar igen.... ;)


Hejhej


Städning och tvättning på schemat

Tänkte att jag gör något kul innan jag drar igång med det mindre roliga men VÄLDIGT behövliga..! Det ska städas i hela huset och framförallt i mitt rum och under tiden får tvättmaskinen gå med kläder som ska med till STHLM. Nu är det ju bara 2 dagar kvar tills vi ger oss iväg och det ska bli skönt att komma hemifrån och va lite ledig för en gångs skull, jobben går i ett.

'Längtar' också till den 22 då jag ska gå och kolla upp min handled, igen.... Ibland gör det så sjukt ont och man känner sig helt svag och orkeslös i handleden. Det gör ondare och ondare också så det är inte så kul. I princip alla rörelser i olika vinklar ömmar och det känns sådär.... :S

Ok nu kan jag väl kanske inte fördriva tiden längre utan får snällt öka volymen på stereon/CD-spelaren och sätta igång med min lördagssyssla, och hoppas att det blir lite fint besök av några tjejer ikväll :)



Pussohej 


Nytt, mitt.....

JAG har varit och shoppat lite idag. Nåt så billigt och litet som en dator..! Det känns väldigt bra, kunde ha varit lite större, men den är väldigt smidig och ser väl helt ok ut också. Dock upptäckte jag en grej innan som jag inte riktigt kan sluta tänka på, det går inte att sätta i skivor m.m i datorn.... :S BIG PROBLEM känns det som! Jag tar ju musik från mina skivor och lähgger in på mp3 och mobil o så och det lär ju inte gå nu då alltså. Men sent att tänka på det när man har packat upp och haft igång den en timme.... Som tur är så har jag ju en mamma med en dator där det funkar, och goa vänner som jag tror skulle låta mig kopiera över lite musik o så! :)



Nu ska jag strax lägga huvudet tillrätta på kudden som nu är ryggstöd här i sängen, och jag kommer sova både skönt och länge!

Pussokram lakrits-skumbanan


RSS 2.0