Väntan

Kan inte tiden bara rulla på lite fortare? Måste den gå långsammare när man verkligen ser fram emot något? Synd att man inte bara skulle kunna snabbspola sitt liv lite ibland, nästa stora uppfinning?!


29 juni-Human

Nyfunnen låt som jag gillar!

Jon McLaughlin-Human



After all, we're only human,
always fighting what we're feeling,
hurt instead of healing.
After all, we're only human.
Is there any other reason why we stay instead of leaving?


Filmtips

Fick frågan om ett filmtips, och tänkte att det kan jag väl ge er!

Jag föreslår ju starkt att man kollar på Just go with it, med Jennifer Aniston och Adam Sandler! Sjukt rolig hela filmen igenom och bara bra helt enkelt! Kan förgylla en lite trist grå o regnig sommardag, som ju faktiskt är rätt vanligt att det händer hemma i Svedala :)



Fler filmtips kan komma lite då och då!


Schokeladee

Chokladprovning på agendan idag tydligen, tackar man ju inte nej till ;) Bara det att det enbart finns en sorts choklad att provsmaka, men bättre än inget.

Marabou mjölkchoklad - Caribbean
med smak av banan och kokos

Ja vad ska man säga (har ju aldrig gjort detta innan!)..? Den va god, chokladälskare som man är så går nästan all sorts choklad ner, men Marabou är såklart bäst! Liksom smälter i munnen! Men åter till Caribbean, lagom mix av banan och kokos i chokladen. Ibland smakar det lite samma, men det gör inget. Man känner ändå mycket choklad, vilket jag gillar. Jag vet inte vad det är för sorts "banan" i chokladen, men den smakar lite fejk ;) Förstår ju att det inte kan va riktig banan i kanske, men ja...! Hehe, tur iaf att det inte smakar "tandläkar-banan-kräm-fejkbanan"! Då hade den legat på minus, för banankräm hos tandläkaren kan va nåt av de äckligaste man kan någonsin kan smaka på! Men denna banan smakar som sagt helt ok så det går ju bra! Både kokos och choklad, och banan och choklad tycker jag ju går väldigt bra ihop så det är en bra mix ändå. Skulle kanske kunnat tänka mej att mango och banan elr nåt skulle kunna va gott ihop också, för att få det lite syrligt också. Men det är ju bara vad jag tycker och kanske egentligen inte har med denna recensionen att göra ;)
Men Marabou Caribbean får nog 3,5 av 5 chokladkakor i betyg. Inte den godaste chokladkakan av alla jag har smakat, men helt klart godkänd!



Nöjd Sara?!


SÄRA

Sara, bara för dej ska jag göra en recension, men det får bli senare för mina ögonlock är tunga som cement just nu! Men det ska bli en bra á la Fritiofsson ;)


28 juni-Fix you

Bara för att jag vet att Coldplay idag/igår va i Sverige och spelade, oc för att jag absolut inte visste vilken jag skulle ta idag! Den här låten kan man alltid lyssna på och den är en av dom bästa låtarna i världshistorien! Och solot i mitten är ju bara att buga, bocka och ta av sig hatten för! Herrehjärtanes!

Coldplay-Fix you




"If you never try, you'll never know"


Till Pappa

(Mest för att se om min lilla pappa kanske t.o.m kan klura ut hur man gör för att skriva en liten kommentar här på bloggen, så jag förväntar mej inte så mkt!)

Såg du pappa att det va en Can-am jag hade tagit kort på i race-inlägget?!
Är 'thor' (crossmärket) ett svenskt märke? Eller finns det över hela världen? Jag grämer mej lite över att jag inte kollade upp vem som va med och tävlade från Sverige, men såg en mc-förare med "thor" på och tänkte om det kunde va han...!

(Så, nu får vi se hur det blir med kommentar! Det kan du fixa pappa, med enbart pekfinger funkar också!)


Somar o sol

Så skönt att det är ihållande bra väder nu! Och att är man i solen här hände det lite mer än hemma! Inte för att man är jättebrun, men mer än vad jag har varit dom två senaste sommrarna typ när jag jobbade rättså mycket, och bodde i Sveige ;) Och en del har man ju jobbet att tacka för detta också, bra med barnen att man kan va ute så mkt! Idag va vi i splashparken igen och hängde lite och skvätte oss i det kalla vattnet, men som sagt så är det väldigt varmt här också så det är rätt skönt att bara splasha sig lite med det kalla vattnet och sen sätta sig lite till. Sen när barnen sov kollade jag ett avsnitt av Ensam mamma söker, nu när jag har börjat på ny säsong! Saknar ändå svensk sommar en hel del, med allt vad det innebär. Men det lär väl komma flera!
Nu ikväll va jag ute på en liten rajd och kollade lite på Walmart och sen lämna pengar till Laura för biljetten i söndags!
Det va väl denna dagen i kort, i morron kommer en ny!


Längtar fortfarande så jag dör till den 18 juli, snappa sej liiiite va!?



I'll see you then


27 juni-Hometown glory

Denna kan Sandra intyga att den nog kan stämma som dagens låt, för den satt jag och sjöng en mening på under hela vårat samtal ungefär. Med någon minuts mellanrum mellan varje gång då såklart!
(Och lite undermening med den också)

Adele-Hometown Glory


Mammis!

IDAG kom mitt efterlängtade paket från mamma, bara sådär 1,5 månad efter att det skickades! Men det va ju ett litet trevligt innehåll iaf, när man väl fått upp paketet efter att ha sprayat halva golvet med det smuliga, tidningspappers-liknande innehållet i själva vadderade brevet, men då vet man va den fyllningen ser ut som iaf ;)
Innuti fanns iaf en puderrosa "pippi-tröja" och en chokladkaka av nya varianten Caribbean, smakar rättså gott och lite somrigt sådär. Om man då gillar banan och kokos! (och inte tycker det smakar/känns som snor, kanske?! Nämner inga namn, Sandra...!) Hehe ;) Ne men jag gillade annars de två senaste årens sommar-limited edition, först den med jordgubb och förra året med passionsfrukt, och chili tror jag! Men ja, helt ok som sagt :)



Det syns inte särskillt tydligt på bilderna att den är rosa, men lite sådär mjukt rosa :)


För övrigt är man väl inte världens bästa bloggare just nu, men det är en del annat man håller på med och inte är det nåt särkillt intressant att skriva om heller för den delen! Kan ju hoppas man får tillbaka lite inspiraion snart!


I'll see you then


Laddar!

OJOJOJ, här händer det grejer!!


26 juni-Rock you like a hurricane

Den här låten har jag sjungit på nu ikväll, tror jag hörde den i bilen på väg hem!
Och så är det jag känner just nu också, någon har skakat om mej som i en orkan...

Scorpions-Rock you like a hurricane


Paul Walker

Han har jag sett idag!! Fräckt va?! Han körde själva startbilen för racet idag så man såg ju inte så mkt, men om man zoomar på bilderna så kan man se att det är han! Haha
Loppet va roligt att ha sett, och jag har ju inte sett ett billopp som det innan så det va ju också kul och nytt. Men långa stunder va det väntan när det hände nåt, och va man inte nära nån med en radio visste man ju inget va som hade hänt, men det är sånt man inte vet när man åker dit första gången! Men med massa snabba fordon, sjukt mycket solsken, ett nytt tidsrekord upp till toppen och trevligt sällskap så, så är en kort förklaring en väldigt bra dag! Är så otroligt trött så det blir bara ett kort inlägg!


Ser ni honom där inne?!



Samma bil här under, en kurva och bara några sekunder senare :S







När vi kände oss redo att gå så va det "bara" lite motorcyklar kvar, och fick ju lyckorus igen bara av att höra det underbara ljudet! Sen åkte vi hem, några kilo tyngre av allt damm man hade ÖVERALLT som yrde runt där, och ett ansikte som nu hade intagit en lätt tomat-röd färg av både sol och värme! Men roligt va det, och för att avsluta lite fint ska jag även visa hur det kan se ut när man har några chokladbitar i väskan hela dagen, i 35 graders värme...

Inte fullt så släta som dom va när jag la ner dom i väskan! ;)


God natt katt och god morron "florron"



I'll see you then


25 juni-Michelangelo

Fortsätter med födelsedagsandan för fröken Axengren! Detta kan va en typisk favoritlåt för bruden, väldigt typiskt svenskt ska det va när det är som bäst!

Björn Skifs-Michelangelo


Sköna böna

GRATTIS TILL SNYGGASTE BRUDEN I GAÄLLSTAD!!!
JOSEFINE
, dej är det omöjligt att ha tråkigt med, iaf om man heter Mia! Humårr'n är alltid på topp och det slår aldrig fel! Du har varit en stöttepelare här i katt-landet och jag är så glad att jag har en bra vän som du :) Vi har ju hunnit med en del i våra dagar, bara ljusglimtar enligt mina ögon! Man kan ju för att nämna några bara säga, photoshoots både i snö och vid klippor, resa till kungliga hufvudstaden med hela svenska fotbollslaget och lite paprikadip, annan resa till ofrån Sälen i förorenat fordon, allmänt pingisspelande på nyboholm med VBG-bor, och den tillhörande tandkräms-kuppen! Och sen alla otaliga filmer vi diggar ihop, våra fina timmar jobbandes ihop och ALLA andra gånger vi kilar stadigt tillsammans! Jag är så glad att jag har dej Josefine :)



















Snyggbilden får avsluta detta lilla inlägg, snygg som få!

Hoppas din dag har varit underbar i bra vänner sällskap, med en o annan paket såklart!
PK Salzitcha


Taggad

Så underbart med detta vädret! Det är mer stabilt nu och håller sig på en 30 grader och är soligt! Jobbade några timmar på förmiddag medan A va o gjorde lite ärenden, men det va rätt soft då vi gick till parken och kidsen lekte av sig lite. Vi körde lite "ta" också och det är ju fasen jobbigt ;) Spec när det då som sagt är runt 30 grader också! Sen gick vi tillbaka och åt lite lunch och jag skypade sen med mamma o pappa, Kajsa och Ninna, vilket alltid förgyller min tillvaro :) Sen blev det lite klädombyte och vi stack iväg till några vänner till familjen och åt middag, smarrigt och jag är mätt som en plätt!

Nu är jag nyduschad och ordentligt taggad inför morrondagen då jag ska på motrotävling uppe i bergen!! Ska bli sjukt fräckt och roligt och hoppas på massa snyggingar ;)

God morron där hemma!




I'l see you then


24 juni-En kväll i juni

Sandra gästbloggar genom mej ifrån VA! Hon fick äran idag att välja dagens låt, och här kommer den!
Vi båda kom fram till att Lasse är en stor favorit och att Allsång på Skansen va favoritprogrammet i lite ynge år, och man kan ju inte annat än att gilla denna kramgoa lilla gubbe :)

Lasse Berghagen-En kväll i juni


Midsommar

Jag önskar att man hade varit hemma en helg som denna. Inte för att jag har varit midsommarfirare nummer 1, men man blir ju måttligt avis när alla skriver på fb att dom åker till kusten för att fira midsommar, man dansar runt blomsterklädd stång, äter äkta svensk liten nyodlad och färsk potatis med salt o god sill, massa gräddfil och gräslök på det! Och sen ej att förglömma jordgubbarna med grädde, elr en smarrig jorgubbstårta med jordgubbar som är söta och goda och helt färska. När man inte har det saknar man det desto mer.
Dagen började sådär också med att jag fick migrän när jag körde barnen till skolan.. Så när jag kom tillbaka gick jag och la mej i hängmattan och sov till typ 12. Det va bra för när jag vaknade hade det värsta gått över och istället hade jag "bara" lite ont i huvudet. Sen skypade jag med familjen hemma som hade finbesök av familjen Dahl, ett evigt tjatter som vanligt! När dom hade tjötat på ett tag och jag under tiden hade gjort mej i ordning så sa vi, typ, adjö och jag och min värdmamma begav oss för att hämta barnen, äta lite och sen gå och kolla på nya Cars-filmen. Den va som en animerad version av en vuxenfilm, va ju knappt så jag hängde med i handlingen! Men den va säkert bra i barnens ögon också för dom satt som fastklistrade :) Sen åkte vi hem och la två trötta barn, och nu dejtar jag här vid datorn igen! Sandra borta i Virginia denna gången och vi roar oss med att kolla in varandras Svenska hus på Google Earth, så nu har jag både varit på en snabbvisit uppe i Granbo och Götåkra på mindre än en kvart, NICE ;)

Hoppas alla där hemma hade en bra midsommar i år, och va beredda på att jag nästa år kommer köra dubbelt in!



I'll see you then


PPIHC

Förresten, det här ska jag kolla på på söndag! Lycka infinner sig i hela kroppen :)
Någon som är avundsjuk???!!

Pikes Peak International Hill Climb
("inbäddningen" funkade inte på denna heller)

Plus att någon ifrån Sverige ska va med också, vem det är har jag dock inte kunnat hitta dock. Men det ska jag nog kunna luska ut på söndag! SKA BLI SÅ HIMLA KUL :D


23 juni-Oh vilken härlig dag

När solen är uppe när man kommer upp vid 7, när det är 20 grader vid 9 och under eftermiddagen ligger det på runt 32 grader och det har varit helt klarblå himmel nästan heeela dagen, då kan man inte klaga på det Coloradiska vädret! Plus att detta är en av mina absolut favorit sommar-låtar, så härlig!

Jill Johnsson-Oh vilken härlig dag


Tangled

Det är favoritfilmen just nu, alltså Trassel på svenska. Men det faktum att den går ofta här i huset nu gör inte så mkt för den är faktiskt väldigt rolig! Och kan man bli kär i en tecknad person så har jag nog blivit det ;) Killen där skulle vart riktigt snygg om han va en riktig människa, och såg man ut som tjejen hade jag INTE klagat, söt som socker! Men men, så kan det va i filmernas värld :)
Annars har dagen bestått av tvättning och städning och allmänt facebookande och skypning. En helt vanlig torsdag med andra ord. Lagade såklart mat också, mums som vanligt! Haha och så lite svensk gjorda chokladbollar på det satt inte heller fel! Fick ett sånt himla sug efter det så slängde ihop en halv sats och det blev lika uppskattat som vanligt!

Nu har jag och Ellen-bellen-banan haft skype-dejt i över en timma, trevligt värre!


Natti natti!


Soliga Colo

Skönt väder här nu, varmt och soligt och jag hoppas det håller i sig lite :) Runt 25-30 grader och det är verkligen sommar så det gillas. Juli närmar sig och jag hoppas det går jätte-jätte fort till den 18e!



Det här ser lite mörkt ut, men det va ljusare i verkligheten, bilder från klockan 8 ikväll då solen fortfarande inte riktigt hade gått ner bakom bergen!


22 juni-Sex on fire

Asså hur glad blir man inte bara av denna kille som gör en sjukt bra version av låten!? Man får ju gåshud bara av att titta på dett, skulle gärna vilja sitta i publiken :)
Just på denna versionen va "inbäddningen" inaktiverad så ni får bara trycka på länken och kolla filmen där helt enkelt, inga större problem hoppas jag!

Jamie Archer-Sex on fire


21 juni-Be mine

Erik Hassle & Ellie Goulding-Be mine (Robyn cover)


Glöm inte bort att komma ihåg

Ja jag hade nästan glömt av att jag bad min enorma skara med läsare att fråga lite frågor för ett litet tag sen. Kan ju kanske bero på den även fantastiska mängden frågor man fick! ;) Men här är ännu en chans att fråga några frågor som jag senare i denna vecka ska svara på. Så fråga på nu, jag vill ha meeeer frågor!!
Och man får fråga om allt man skulle vilja veta om mej elr kanske om mitt au pair liv, elr ja skriv va sköven ni vill! Hehe :D


Geee mej lite spänning!

Här lunkar dagarna på i vanlig takt. Inget direkt häpnadsväckande händer mer än att vädret ändras och barnen älskar nu att göra näsegoss! Gjorde potatisgratäng från en ask igår. Låter väl lite konstigt kanske men asså det va en papplåda med en sås-mix och en påse med typ frystorkade potatisskivor som man då fixade i ordning och fick till slut en potatisgratäng..! Ja jag säger då det, här kan man nog knappt aldrig sluta förvånas över hur mycket konstigt, i Svenska ögon :), det finns! Nog för att man har sett färdig potatisgratäng på påse som det bara är att hälla i form och värma, men detta va nytt!
 
Här är alltså lådan med innehåll som ska föreställa potatisgratäng..!


Innehållet, en påse såsmix och en påse med nån sorts torkade potatisskivor


Man blandade såsmixen med vatten och lite mjölk och lite smör, och sen i med potatisen och skjuts in i ugnen och vänta en stund...


...och sen kom det ut såhär..! Va ok god, men kan ju säga att ajg föredrar hemmagjord potatisgratäng med färska potatisar och lite grädd-mjölk, lök och svartpeppar o salt typ! Tar väl liiite längre tid, men blir också smarrigare, så det går jämt ut!

Idag har vi varit en stund i en splashpark och splashade runt lite, dock inte jag så mkt, vattnet va väldi väldi kallt!


Väldi spännande inlägg detta ;) Men så skrev jag ju att jag inte hade mycket spännande att berätta om också!


20 juni-Sommar i Sverige

Skulle gärna vilja ha...

Sven Ingvars-Sommar i Sverige


Mhm

Orkar inte skriva mkt, men kan sammanfatta dagen kort i pott-träning, ett biblioteksbesök och playdate..


19 juni-Utan dina andetag

Den här låten somnar jag till ikväll.

Kent-Utan dina andetag


29 dagar

Nu är det verkligen nedräkning till den 18 juli när jag äntligen får träffa min älskade familj igen! 29 dagar kvar, och jag hoppas dom går fort :) Saknar er såååååå!



<3


Rollercoaster

Livet går verkligen upp och ner, och idag har det varit båda! Skypade en del på förmiddagen och sen började jag kolla på en film och pratade lite med Maria i Vegas. Sen skulle vi iväg o äta och barnen va hur gulliga som helst :)
Och nu på kvällen har jag pratat med min värdmamma, så det känns rätt bra nu! Kämpar på ett tag till och hoppas på det bästa ;) Haha
Och så sitter jag här i min säng och är lite irriterad på syrsan som sitter utanför fönstret och tycker han gör fina ljud.. Kanske kan va mysigt att höra syrsor på kvällarna för att känna att det är sommar, men inte när dom sitter precis utanför fönstret där man sover! :S Tur man inte har svårt för att sova ändå!

Ska nog ta o kolla på nåt TV-program innan jag slocknar och laddar för en ny vecka i Amerikatt!




I'll see you then


Söndag

Nu är det gjort.... Ja nu är det gjort!


Vet ni för övrigt vilken film det kommer ifrån?


18 juni-Wonderwall

En av dom bästa låtarna som har gjorts, kan aldrig lyssna för mycket på den.

Ryan Adams-Wonderwall


Tjolahopp

Vet inte vad jag ska skriva om riktigt, kanske sammanfatta dagen lite kort..
Sitter nu hos Olja och skriver pa hennes dator sa det blir inga "a, a och o" hehe! Men jag tror ni ska forsta :)
Hade lite sovmorron i morse, vaknade dock av att nagon va nere i kallaren och lekte, sa honom skickade jag upp till overvaningen och kunde somna om lite till. Sen vaknade jag och tog en dusch och fixade mej for lilla skype dejten. Trevligt att se lite slakt (hehe) och fa va med pa lite fodelsedagsfirande :) Saknar alla sa himla mkt.
Sen skulle jag ju ta mej till upp till carnevalen men host-mor hade bilen sa jag fick vanta lite och fordrev tiden pa facebook och lite skype och sen borjan pa ett TV-avsnitt pa datorn. Sen nar bilen kom hem akte jag och motte upp dom andra och vi akte upp till "carnevalen". Det va val inget speciellt sa, lite talt med reklam och lite karuseller och annat smatt o gott, men inget sadar jatteroligt. Madde inte sa bra heller, hade huvudvark och lite ont i magen och efter sista karusellen (vi akte 2), sa madde jag illa och mitt huvud kandes som att det va helt fyllt av bly. Tror det va for att det va vaderombyte och askan hangde i luften. Vi akte till en kladaffar och kollade lite och jag fick trotthets-ryck och flamsade och holl pa, men jag madde iaf lite battre av att va inne. Sen gick vi och at pa Chipotle, mumsich! Och sen till en annan affar dar jag kopte en sot klanning och ett par solglajjor. Och sen alltsa hit till hennes hus dar vi nu ar och hon packar infor en resa till CA i morron. Far se om vi tar och kollar pa en film sen.
Det va min dag, och sa saklart lite hemlangtan ocksa! Va vore en vanlig dag har utan hemlangtan?!

Nu ska jag val ta och va lite mer social, och beundra mina permanentade fingerhar! HAHA :D
(Hon hade nan harbortagningskram som man ska ta pa benen innan man gar in i duschen och sa far den sitta nagra minuter innan man tvattar av och da foljer haret med. Sa jag tog lite kram och tog pa mitt tum-har och lite pa pekfingret for att prova. Jag vantade val lite for kort tid for att haret helt skulle forintas, sa halften kanske gick av och resten blev liksom rufsigt och som slitet har pa huvudet! Och sa luktar kramen som permanentvatska, det ar ju sakert jattebra :D)

18 juni-Long train runnin

Jag visste inte vilken låt jag ville ha idag, men denna hörde jag för någon dag sen i bilen och hängde med lite i texten så den får det bli idag :)
Det är ju lite så mitt liv känns just nu också, man sitter på ett lååångt tåg som sakta men säkert tar sig frammåt. Om det bara kunde gå liiiite fortare, TACK!

The Doobie Brothers-Long train runnin


Fiiint

Här kommer en bild på " solnedgången" idag, när den har gått ner bakom bergen och det lyste upp jättefint!


Better

Ja det har ändå blivit till en rättså bra dag idag. Fixade och pulade lite här hemma och fixade ett paket som ska skickas iväg till lilla landet lagom i morron! Sen fixade jag i ordning mej för att åka och kolla på ett par skor till lillebror, får se om det va rätt storlek han sa för annars tar jag dom! Min storlek också nämligen ;) Köpte lite smått på VS också på rean, men inget särskillt roligt.. Ett par bomullsshorts och ett linne, 2 ögonskuggor och en liten tub med hudkräm som får bli en hand-väske-tub! Sen åkte jag till Olja och två andra tjejer kom också och vi har suttit och pratat och skrattat tills för en stund sen då jag kände att den tidiga morronen satte sina spår..! Så jag "pös" hem och nu är jag ombytt och redo för sängen :) Lite sovmorron i morron innan det blir skype-dejt med lite släkt då farmor och farfar har kalajs för att fira sina jämnt fyllda år i år!
Sen blir det nån sorts carneval elr nåt med tjejerna så vi får väl se hur det kan gå till också!



Ne men nu får det va nog för idag då så jag kan gå och dejta käre John :)



I'll see you then


Trött

Fruktansvärt trött på denna jobbiga hemlängtan som hela tiden förföljer mej. Det går inte en timme utan att man tänker på hemma och jag saknar allt så fruktansvärt. Vill bara att tiden ska gå så jag får träffa min familj och bara kramas i 3 veckor.


16 juni-Empire state of mind

Inspirerad från min nyss bokade NY-flygbiljett! Längtar som en tok till den 18:e juli och tills jag äntligen får träffa min älskade familj igen <3

Jay-Z ft. Alicia Keys-Empire state of mind


Favorit

Här är en bild på mitt nya armband jag köpte i Florida som nu sitter bra runt min arm (kan också va så att jag inte kan få av det själv...! Hehe)



Va tycks? :)


Favorit

Här är en bild på mitt nya armband jag köpte i Florida som nu sitter bra runt min arm (kan också va så att jag inte kan få av det själv...! Hehe)



Va tycks? :)


Skajp

Det är en fantastiskt fantastisk uppfinning det där med skype! Att det funkar så bra som det gör, över hela världen och ibland med högst bara några sekunders fördröjning liksom :) Det har nog varit min räddning här tror jag, annars hade jag nog inte blivit så långvarig.
Har nu 3-skypat med 2 fina tjejor från Schweeden som också är bosatta här i Amerikatt. Den ena "emigrerar" dock tillbaka till Sverige nästa vecka och man är ju aningens avundsjuk! Riktigt trevligt iaf att prata lite svenska såhär på kvällskvisten, nu när min kära Florida-vän har flytt fältet över sommaren.
Lugn dag för övrigt med tvätt och skype i det stora hela. Och så toppar vi med lite matlagning också, pasta och hederlig ta-vad-du-har-hemma-pastasås :) Mycket gott, och speciellt med egengjord äppelpaj efter också!

God natt alla glada (god morgon kan man ju också säga)




I'll see you then


15 juni-Jag får liksom ingen ordning

Säger bara, JAG FÅR LIKSOM INGEN ORDNING PÅ MITT LIV!

Lars Winnerbäck-Jag får liksom ingen ordning


Ninna, min Ninna!

Vill bara uppdatera min bästaste kusin Ninna om att väskan/påsen jag fick av henne har använts flitigt nu dom senaste veckorna! Den har använts som pool/strandbag och har varit min näst bästa vän :)


Funkar bra och är i precis lagom storlek för en handduk, lite tidning, bok och solkräm, och det viktigaste man behöver ha med sig för en stund vid vattnet! Tack för den söten <3


I la lo

Så säger Caroline I love you.

I LA LO FAMILJEN!

Family
The ones who  1. I love the most in this world. 2. Teach me to laugh at myself. 3. Drive me crazy. 4. Keep me sane. 5. Remind me where I came from. 6. Watched me grow. 7. Tell me that I'm loved.


ZOO

Vaknade och saknade allt jättemycket och kände inte alls för att gå upp. Hoppade segt ur sängen ändå och tog en dusch och fixade mej lite och gick sen upp. Fixade frukost och slängde iväg lite sms om playdate i nån park typ, men nappade ist på idéen att gå till djurparken vi är medlemmar i. Har inte varit där innan och det va ju ett tag sen man va på zoo, så det va lite mysigt :) Klappade giraffer och matade fåglar i väldig fart innan vi åt lunch och körde hem två trötta ungar. Pratade med kära Elin och fnissade lite allmänt åt min blondaste kompis, både till utsida och insida! <3
Lilleman hade fortfarande inte somnat efter vårat samtal så la mej jämte honom och blundade lite, lite länge kan man säga! Skönt att man har små barn så man kan lägga sig och vila lite middag ;)
Sen lekte vi ute i värmen, ja det va skönt igår när vi landade och kom ut från flygplatsen och det va riktigt varmt och skönt! Helt klarblå himmel hela dagen idag typ, göttit! Och sen lasagne, bada barn och titta på Disney-film. Det va min dag i det stora hela, har packat upp väskan nu också.. Nu är jag i bättre mood, men saknar fortfarande allt så otroligt mycket.






Elefanternas utsikt, dom har det rätt bra! Lilla, lilla downtown här i COS skymtar precis till höger om taket typ.


Ligan, minus en


Stolt kille som tycker det va coolt med en fågel på axeln...

..medans andra va mer skeptiska!

Och här är det moi som håller i pinnen! Lilla pippin :)

Och i en av de sista burarna vi gick förbi satt någon som va ruskigt lik min kära lillasyster..! ;D Hehe, men den va otroligt söt!



I'll see you then


Glömde jag säga..?

Att när vi va i South Carolina fick jag två hajtänder!? Två riktiga gamla hajtänder som A's pappa hade hittat när han hade varit på något ställe i närheten. Platsen hade för länge sen legat under vattenytan så därför kunde man hitta tänder och benrester och grejer från havslivet :)



14 juni-Välkommen

Hörde denna låten på flyget på min mp3 och den är ju så himla sommarskön! Det är inte rätt kille som sjunger, inte den "riktiga" versionen, men snarlika så det duger :) Får mej att tänka på svensk sommar, att ligga på gräset i solen och bara ligga. Tänka härliga tankar och bara njuta <3

David Backe (Stefan Andersson)-Välkommen


Tyckte nästan först att det såg ut lite som en kontaktannons typ, mailadress i början, har värsta hunkbilden typ och han sitter och sjunger välkommen! Hehe, men det va nog snarare musik-kontaktannons  :)


Bye bye

Träffade Ana för sista gången idag då hon nu har gjort sitt år här i Amerikatt. Min sköna mexicanska amiga :)





Det är allt bra konstigt

Ja, att man aldrig kan va nöjd!
Jag har haft en hemlängtansdag idag också, alltså saknat allt liiite mer än vanligt alltså. Har haft värre dagar också, men ja nåt mittemellan-hemlängtan liksom! Va ju uppe tidigt för att flyget gick vid 10 så det är tröttheten som mest är boven i dramat idag. Men det är ju aldrig direkt skönt att känna såhär, det enda som är lite positivt med det är ju att man förhoppningsvis kommer uppskatta det man saknar som mest här lite mer när man väl kommer hem :) Men det är allt bra konstigt att man hemma i Sverige, i Götåkra(?!), längtar efter att komma iväg och prova på nytt, och när man väl är iväg längtar man hem som en tok!?! Som det är med allt annat förmodligen, har man rakt hår vill man ha lockigt och är det vinter längtar man efter sommaren, ja ni vet :)
Förmodligen kommer det va samma visa när man har varit hemma ett tag, då längtar man tillbaka till det man hade här, men då har jag iaf vågat mej iväg och det ger nog mersmak så man kan dra iväg nån mer gång och veta att man klarar det fint! Då kommer jag däremot inte åka helt själv tror jag, och inte boka upp ett helt år för det, det är helt enkelt en för lång tid för mej att sen innan ha BESTÄMT mej för att stanna, för lång tid utan min familia! Förutom de 3 veckorna dom ska komma snart. Känns som det skulle va bättre att åka nånstans och sen åka hem när man känner sig färdig med det äventyret, 1 månad, ett halvår elr 2 år, vem vet!?



"Hemkommen"

Ja tänk när man får säga det på riktigt, HEMKOMMEN! Men då till gamla Svedala. Hoppas det går fort dit..
Men nu är jag iaf tillbaka i Colorado, och det är med blandade känslor. Det hade ju varit skönt att stanna längre i solen och slappa vid poolen, men samtidigt skönt att komma tillbaka till det man är van vid och ha vänner nära och veta vart man kan åka och hitta på grejer. Och förhoppningsvis kan man ha flugit ifrån hemlängtan lite också kanske.. Den hänger efter mej som en svans och gör sig allt som oftast påmind på ett eller annat vis.
Nu efteråt har dom här 3 veckorna gått rätt fort, men mitt i det va det rättså långdraget vissa stunder. Det är konstigt med tiden, ibland känns minuterna som timmar och man undrar om dagen aldrig ska ta slut, men så vänder det och man undrar ist vart alla dagar tar vägen.. Nu när det fortfarande är "uppförsbacke" i mitt dags-räknande efter att komma över halvåret så går det rätt segt, men hoppas det vänder.

För att kortare sammanfatta mitt syfte med detta inlägg: Jag är tillbaka i bergen, säker och välbehållen men med något brunare baddy! (kropp på göteborgs-engelska! ;) haha)


13 juni-Ride on time

Kände för att lyssna på lite go 80-talsmusik sådär och kom på att jag ville ha just Black Box och fick höra remixen på Spotify, men letade förgäves efter just den på youtube. Men hittade en annan bra varsion istället. Så dagens låt blir i två versioner, båda bra dock, men en på Spoty och en på tuben så det blir till att lyssna på båda för er som har Spotify också :) Lite partysugen blir man allt, och det är väl aldrig fel på en helt vanlig måndagkväll?!

Spotify/ Black Box (feat. Loleatta Holloway)-Ride on time


Vattenscooter

Jag säger bara, DET VA SUPERHÄRLIGT OCH ROLIGT!! Susa fram över ett turkost vatten superfort (det gick inte så fort som det kändes...! Men ändå!) med vinden genom håret och bara känna lycka, det är grejer det! Det va full fart nästan hela tiden, förutom några minuter när min lille man fick provåka också, fast han ville köra fort också så det gick undan då också :) Så Pappa, när jag kommer hem fixar du väl en sån så vi kan köra den ute på nån av sjöarna nära oss? :) Kan ju dock va risk att vi kommer behöva mer än en med tanke på att avunsjuka uppstod innan när lillebror såg en bild på mej och min lilla ride! Men Can-am har säkert nån bra vi kan slå till på..?! Såg för övrigt en reklam för Can-am förra veckan här. Bara en parentes sådär..!





Härligt kan jag säga! Man kan ha det sämre.


Sista kvällen

Japp, väskorna är packade och h-päronen fixar sista för att lämna kojset i morron. Iaf 4 av 5, då värdpappa åker tillbaka till Irak för ett tag till. Det har varit två långa och korta veckor här i sunny Florida. En del stunder har varit långa och man har velat att tiden ska gå fortare, och så nu dom senaste dagarna har gått fort för att man vet att det snart är dags för hemfärd förmodligen. Det har iaf varit skönt att va här och få lite sol och semester med bad o slapp. Bästa dagarna va nog dagen på båten och idag, elr snarare timmen med waverunnern idag! ;)
Samidigt ska det bli skönt att komma "hem" till Colorado också och komma tillbaka till lite vardag och ha sitt schema och veta vad man kan göra när man är ledig, och även kunna ta sig dit! Plus att träffa vännerna och inte bo så trångt och tätt inpå de 4 andra som här :) Och så att kunna få ha sovmorron nån gång snart också!!! Det har liksom varit runt halv 8-8 varje morron här för då kommer barnen från sovrummet och vill leka här ute i vardagsrummet där jag sover... Har väl gått nu i 2 veckor, men inte jämt! DET är en ting jag fasar över med att få barn, att dom ska bli über-morronpigga! Dagens I-landsproblem här, men jag är ju en solklar nattuggla så jag hoppas ungen isf får mina gener och också kommer hålla sig till att vakna sent :) Inget jag behöver oroa mej för än kanske, men tänkte bara om ni ville veta...! Halkade ifrån ämnet igen, som vanligt! MEN, det har iaf varit en bra resa hit ner till södern.





Jag och mina små apor

Nu blir det strax nattning för mej så jag orkar med en flygdag i morron.


Nattis


Våg-springare

Dagens stora, en timma med en waverunner!


Mer bilder kommer sen :)


12 juni-Who you are

Väldigt fin låt, med bra text.

Jessie J-Who you are


Prov

Ja vi kollade på att köra jet ski idag, och för att få göra det va man tvungen att göra ett 'litet' prov. Typ ett körkort för sjön kan man säga. Så gick in på hemsidan man skulle göra det på, och såg att det skulle ta ca 3 timmar..... Kul sätt att fördriva tiden på liksom..?! De tog dock inte riktigt 3 timmar för en smart blondin som mej, men man va ändå tvungen till att först göra 6 olika mindre prov indelade i olika ämnen typ, för att sen göra ett final exam med 75 frågor blandade från de andra kategorierna.. Och de första proven fick jag göra dubbelt några gånger för jag orkade ju inte läsa igenom all text för varje avsnitt, så jag "kuggade" dom och sen körde igen! Och det stora provet stod att det skulle ta ca 40-60 min, men den tiden spräckte jag nog också, och klarade skiten på 2 försök på en timma typ :) Kändes fruktansvärt onödigt att lägga ner så mkt tid på att köra jet ski i en timma, och "lära mej" massa om stora båtar och massa regler om flytvästar, registrering och annat kul som man redan har glömt typ ;) hehe! Men så har jag ju detta certificat hela livet nu också, så kommer jag tillbaka så kan jag bara KÖRA!


Dock blev inte körningen idag utan vi ska upp i morron och dra en sväng på haaavet!

Det va väl dagens stora händelse, vi åt svenska pannkakor till kvällsmat också och det va lika stor hit som vanligt :)

Nu ska jag sussa så jag orkar med en timmes fortkörning i morron!


I'll see you then


Glädje

Ja tänk vilken dag detta va för 2 år sen, glädje, glädje, regn, finaste vänner, glädje, lycka och alltmänt festande! Jag firar två år som skolfri människa och det känns skönt :) Fasen vilken dag det va, minne för livet verkligen, och det är väl det just den dagen ska va också! Lyckorus hela dagen lång, synd att den tog slut så fort bara..

Bild från en väldigt lyckad bal också!   <3


Tänk om man kunde spola tillbaka tiden och få uppleva dom dagarna igen, lycka!


Strength



You never know how strong you are until being strong is your only choice.


Inget nytt

Verkligen inget nytt att rapportera, tydligen detta som kallas semester..!
Har suttit och kollat på youtube-klipp och skrattat lite nu på kvällen, efter att ha badat till typ 8 och sen ätit persika och blåbärs-crisp, typ paj.


Här får ni en bild på gårdagens solnedgång, bara för att...  :)


Saknar er där hemma



I'll see you then


11 juni-Someone like you

Den går på repeat


Adele-Someone like you


Ni kan spola till ca 1 minut för då har hon slutat prata


Nalle Puh

Kollar som jag skrev på klipp från Time Out och nån av gästerna där hade döpt sitt barn till Puh, från Nalle Puh.


"Men va har han presterat, Nalle Puh? Han är en kille utan underbyxor som är kompis med en gris!?" 

Haha så himla skön :D


Wiiihaaooooo

Jädrar i min lilla låda va jag är teknisk ;)


10 juni-Fallen

Volbeat lyssnar jag på lite då och då när jag känner mej för det, och just nu fick jag ett Volbeat-infall!

(Håller tummarna för att detta nu ska funka med videon!)

Volbeat-Fallen


5 månader i U, S and A

Och ibland har det gått fort som attan och ibland vill man bara att tiden ska ticka på fortare. Det känns som det har gått fort när man tänker tillbaka ändå, man minns ju än precis hur det kändes dagarna i New Jersey och jag kommer PRECIS ihåg hur jag kände när jag såg min värdmamma och ett av barnen på flygplatsen för första gången! Den känslan och synen har etsat sig fast nånstans inne i skallen och där lär den nog stanna för evigt ihågkommande :) Och tydligen är ju precis 5 månader 151 dagar också för den som inte visste det, typ jag! Allmänt bra att veta liksom..
Lika lugn dag idag, lite film på förmiddagen och sen skype på eftermiddagen. Visade Britton Jonatans video från crossbanan och han ville se den igen när den va slut! Jag tror Jonatan kommer bli hans idol sen när familjen har varit här för han kommer ha "10 frågor" med honom om crossar och 4-hjulingar och annat skoj :)
Ewa, eftersom jag vet att du läser, han fick se några video:r (?) med Hannes också när han körde, det tyckte han va fräckt! Att en sån "liten" kille körde.
Och ikväll har vi ätit Gambas, rättså typiskt här tydligen och det va en gryta med lite olika smått och gott i. Det va lite grönsaker och räkor och halva krabbor typ och sausage, och ja lite olika sådär. Och själva 'Gambas' kan vara vad som helst egentligen sa dom, det är alltid en gryta med sås och så men det kan va olika innehåll. Det kan va en gryta med olika grönsaker man har hemma elr olika sorters kött och kyckling. Ja, sås-världens motsvarighet till pyttipanna typ! Men det va gott iaf :)


Nu ska jag plugga på så jag kan lägga in ett filmklipp på bloggen så man inte ska behöva följa länken och gå in på ännu en sida för att se mina dagens låtar, får väl se hur det går snart!



I'll see you then


Jösses

..va varmt det är! Dör nog snart av överhettning. Ska gå in och äta en liten cookie och sätta mej där ist, nu när mina skype-sessions är över, och sen svira om till pool-hängs-kläder och dyka i!

Hej hopp pooldopp


9 juni-What are words

En otroligt fin låt där man måste lyssna på texten. Den är sjungen av Chris Medina som va med i amerikanska Idol, men som släppte denna singeln när han åkte ut. Den handlar om hans flickvän som råkade ut för en bilolycka 2009 och hamnade i koma. Läkarna berättade att hennes liv inte skulle gå att rädda, men Chris valde dock att låta henne leva och efter en och en halv månad så vaknade hon, men då med en hjärnskada som förändrade hennes och hennes närmsta bekantas liv väldigt mycket. En sån otroligt fin kärlekslåt.

Chris Medina-What are words


150 dagar senare

Tänk för precis 5 månader sen, den 9 januari la jag mej i sängen sent efter att ha gått igenom en lista i huvudet om jag hade packat allt jag skulle behöva för att klara mej en bit in i det helt nya livet jag va på väg och skulle pröva på. Full med förhoppningar och förväntningar på ett fantastiskt och roligt år! Trodde jag visste precis hur det skulle bli och att jag skulle klara allt lätt som en dans. En del saker har varit som jag hoppades, men så himla mycket MER man har lärt sig! Både om kulturen, om folk, om livet och framför allt om MEJ SJÄLV! Det här är inte bara en 'rolig' resa, det är en resa för livet då jag har lärt mej så mycket på så kort tid. Det har inte varit så lätt som jag hade trott, dansen blev mer till en snubblande gång. Ibland mår man som på toppen av ett berg och ibland tar saknaden och tankarna över och man faller ner i en grop för att sen klättra sig uppåt igen. Saknaden efter allt där hemma har varit stor hela tiden, hemmamänniska som man är! Men 150 dagar senare är jag oerhört stolt över mej själv att jag tog steget, jag gjorde mitt livs äventyr! Det tog tid innan jag riktigt tog tag i det och sen kom iväg, men jag tror ändå det va det jag behövde för att helt känna mej redo. Jag flyttade ju i och med detta också hemifrån för första gången, och inte till närmsta hålan precis! Ett helt hav och lite mer än halva USA skiljer mej numera ifrån min familj som jag tidigare har varit utan en vecka som längst :)
Men jag kämpar på och får se vart vägen jag går på leder mej.
Jag går så länge benen bär mej, och tror på mej själv!


Time out

Tjena, som vi säger här, jag ock barnen! Lutar lite åt sidan höjer en flat hand och säger tjena! Det är det nya. Plus att Caroline (2,5) korsar armarna och säger WORD, som dom gör i en preview till en film på TV! Haha, så skön unge :)
Lugn dag idag också, otippat? Icke. Gick till en park i närheten en stund, innan vi gick hem för att vi höll på att dö av värmeslag elr nåt. Iaf jag, och jag bestämmer ju.. :P Svalka sig lite i poolen och sen luncha och skypa. Sen va typ den eftermiddagen borta också. Hade barnen lite på kvällen och gödde dom och duschade innan det va fyrverkerier. Gick och kollade lite på en mysig strandgata typ innan det va pang-pang dags. Och hur gott luktar det inte efter fyrverkerier då?? 'Älskar' är ju lite mycket kanske, men jag gillar verkigen doften av fyrverkeriad krut! Sen åkte vi hem igen och jag tog mej en dusch och det va den dagen, torsdagen den 8e juni 2011. Mer spännande och händelserika dagar kan man ju ha, men det är väl detta som kallas semester kanske..

Nu ska jag kolla på lite klipp från TV-programmet Time out och somna med ett stort leende på läpparna, kanske rent av somna med ett skratt :) Så himla bra!


I'll see you then


8 juni-Say hey (I love you)

Denna låten är ju bara en så skön sommarlåt! Man blir glad och hoppig av den liksom :) Plus att min lille kille går runt och säger "Hey mama, hey mama" hela tiden!


Michael Franti & Spearhead- Say Hey (I Love You)


"Rocka" loss

Jodå så det va en skön dag på havet, åkte runt lite först på 'utsidan' av där vi brukar åka med bilen och såg typ efter bara 10 minute delfiner! Och först va dom rättså långt bort, men sen typ 5 meter från båten!! Va dock inte så snabb i reflexerna mad att ta fram kameran så jag missade dom där.. Sen åkte vi till 'crab-island' där man liksom parkerar båten och sen hoppar man i plurret och då är det ca en halv-1 meter djupt så där brukar det ofta samlas massa människor som dricker och festar och går runt mellan båtarna! Sen åkte vi mot lägenheten igen för vissa behövde gå på toa och vi käkade lunch vis bryggan.

Mörka moln började hopa sig lite i norr men vi hoppades att moder jord va på vår sida och struntade i att börja dundra och braka. Det gick rättså bra en stund, solen gick lite i moln men det gjorde bara att temperaturen blev lite bättre så det va rättså skönt ändå. Sen såg vi delfinerna igen, och jag va snabbare fram med fotomaskinen denna gången så fick det lite förevigat! Dock kom molnen sen lite närmare dit vi hade åkt så vi åkte bortåt igen. Fick nog en liten ansiktslyftning också på köpet kändes det som, för vi åkte lite fort och rakt i motvind så det blev liksom "hårda" vindar rakt i fejan där jag satt i fören (se va jag kan!!), men det ser jag bara som ännu en förmån med att va här ;)

Sen åkte vi som sagt åt andra hållet där vi trodde va ifrån ovädret och åkte förbi ett "rock-stim"! Det låter ju som att det va ett gäng rockare där mitt på havet nånstans, men det va helt enkelt ett stim med rockor. Vilket va fräckt att se för det har jag aldrig sett några vilda innan! Och så försökte vi fånga nån av dom i farten med en håv, gick rätt dåligt. Sen åkte vi in i en liten lagun och kollade och sen ut igen när vi fick åskvädret precis efter oss typ så det blev snabb färd hem och in i poolhuset innan spöregnet började också! Löste lite korsord och tog sen en nap i en solstol vid poolen när det slutat regna. Efter det svalkade jag av mej och snorklade lite i poolen och hittade mitt tappade örhänge (har legat på botten sen vi kom hit typ, så det va helt klart en win-win situation idag när vi åter förenades! Örhänget slapp ligga och rosta mer i vattnen och jag kan nu ha en diamant i BÅDA öronen ;) )

Sen har vi bara ätit o städat undan lite och så.




Det fanns några små båtar


Och på en brygga finns det båtar man kan åka ut med och fiska, så när dom kommer iland hänger dom upp fiskarna och kan fota lite och sen filéar dom


Crab-island


Inte världens charmigaste bild, men bjuder på den. Sämre kan man ju ha det, åt dock så mycket vattenmelon så jag nästan mådde dåligt..!







Här va i den lilla viken vi åkte in i, husen va tydligen till salu. Flytta mamma?!


Rockstimmet




Gillar vattnet! Och för övrigt är det i det vita huset vi bor :) Helt ok..

Min dag har varit bra, älskar att åka båt!


I'll see you then


En båtlåt

Kör ett snabbis-inlägg nu på denna soliga onsdagsmorgon. Blir en dag på havet på en hyrd båt! Solkräm och cowboyhatt på, solen tar som attan här, och inte blir det sämre när man är omringad av reflekterande hav :) Ska bli kul med lite båtande och havsbad iaf! Hörs sen!

7 juni-Where to start & The Limit

Egentligen har jag gått runt och sjungit på Veronica Maggios 'Jag kommer' hela dagen, men den låten har redan fått vara med en gång så jag tänkte tipsa om ett band jag aldrig har hört innan.
Denna låten hörde jag på nåt TV-program igår morse där dom sjöng live och tyckte den va lite härlig så kom ihåg gruppnamnet och kollade upp de lite. Helt ok!


Tommy & the High Pilots-Where to start

Dock är denna låten bättre, men det finns ingen bra version av den på youtube.. Så här får ni den bästa jag hittade på yt och en bra från spotify.

The limit (Youtube)
The limit (Spotify)


I detta nu...

...ser det ut såhär hos mej!


6 juni-Du gamla, du fria

Ska det va så ska det va! Saknar Sverige lite extra idag, och att höra denna "svenska" låten, med fiol och nyckelharpa o vad det nu är gör det ju bara ännu mer typiskt svenskt!


Du gamla, du fria


Heja Sverige!

Nationaldagen till ära så går jag klädd såhär



Heja på, gul o blå :)

Caroline sa innan också när vi skulle äta, "Jag gillar din tröja!". Bra unge :D


5 juni-Wonderful

Idag tänkte jag egentligen ha haft en Kings of Leon-låt för det lyssnade jag på innan. Men så gick jag in på Spotify och såg den här låten och blev kär efter första lyssningen! Himla bra och ändå lite i KOL-stuket, med en schnögger sångare :P

NJUT!

Olle Hedberg-Wonderful


Hajar som hajar

Inget speciellt har hänt idag heller. Varit vid poolen och ringde till morfar som fyllde år, honom och mormor pratar man inte med så ofta! Sen lunchade jag och pratade med pappa och bror. Dom avlöstes med Sara och sen Ninna, samtidigt som jag chattade lite med Elin och Sofia..! Så nu har jag fått prata av mej lite och har inte riktigt lika mycket tankar på gång :) När dom vaknade åkte vi till en riktig man-affär. Trodde det skulle va fiskar o så, jag hängde bara med för att komma ut lite, men det va ju inte det roligaste jag har gjort! Bara massa fiske och jaktgrejer, i hela butiken.. Jaja, nu har jag varit där iaf.
Utanför hänger en stor haj, en STOR haj!




Lite svårt att visa med bilderna hur stor den är, men ja den är väl typ 3-4 meter lång elr nåt!


Haj haj  (!!)



I'll see you then


4 juni-Thunderstruck

Tyckte denna passade idag med tanke på hur kvällen var! Och så kan man ju inte mer än älska "gitarriffet" i början ;)


AC/DC-Thunderstruck


Hej hej hallå

Jag vet att det har varit problem med att kommentera innan, men det ska gå bra nu igen. Så in och kommentera med er! Och vad har hänt med mina läsare? Vart tar ni vägen? Jag har haft problem med att se hur många läsare jag har haft också, men när jag kollade såg jag att det har blivit mindre..!

Glöm inte av att ställa frågor på detta inlägget också, tänkte svara snart så lägg gärna till lite fler :)


Hus-skak

Blev en heldag i solen idag också, elr i poolen rättare sagt. Ner dit några timmar på förmiddagen och sen upp och göda och lägga barnen och sen äta lite själv och prata med la familia nere i Varberg helgen till ära. Elr dom som är hemma och inte är ute i världen och far! Sen åkte vi till affären och vandrade runt lite. Och sen hem igen och på med bakinin och massa solkräm på axlarna och hoppa i plurret igen! Sen va det uppdukat för en god kvällsmat med egenfiskad fisk och färska räkor och krabbor och grejer, smarrigt! Sen en väldigt god och (o)nyttig kaka efteråt. Mätt som en plätt är man nu!


Lite färg har man allt lyckats få!

När jag gick upp för att duscha innan maten så kom det lite moln på himmlen, och när jag va färdig och kollade ut genom fönstret så öste regnet ner och det hade börjat blixtra och åska lite. Ännu lite senare fortsatte regnet att ösa ner och blixtrarna avlöste varandra en gång var 30e sekund och det va smällar som va så höga så huset skakade! Försökte förgäves få någon bild på blixtrarna, om jag siktade kameran åt ett håll blixtrade det på andra hållet, och flyttade jag kameran dit så flyttade blinket igen! Men nu var det ordentliga blixtrar som höll sig i kanske 2-3 sekunder och inte bara flammade till och så va det färdigt. Häftigt :)

Grattis bästa lillebror till dina insats i ditt första SM!! Bra jobbat, storasyster är STOLT över dej <3 Och lite tråkigt att man missade det, men nästa år så kommer jag heja högst, bäst och vackrast av alla! ;)

Hej hopp, plopp är gott


I'll see you then


Sjukan nästa?!

Jag kommer få hjärnhinneinflammation elr nåt av allt tänkande!

3 juni-Suspicious Minds

Jag vet inte varför jag kom att tänka på den här låten, men den här har jag suttit och nynnat på nu en stund. Så det får bli dagens låt! Hittade en version på Spotify av Björn Skifs som jag gillade, men den fanns inte på tuben så fick bli en annan svensk välkänd artist som fick leverera den i stället!


Carola-Suspicious Minds


Tankar


Det är mycket på gång nu. Tankar kastas fram och tillbaka så man blir helt galen. Dom snurrar runt runt och man är långt ifrån ett beslut. Ena stunden är det ena alternativet bäst, och nästa sekund gillar man alternativ två. Alla olika faktorer spelar in, men man vet ju inte vilka som i slutändan kommer bli dom bästa att göra sitt val baserat på. Ska man göra det enkla för att inte behöva välja eller ska man utmana sig själv och få kämpa lite mer? Fick idag reda på ännu en grej som spelar stor roll i funderingarna, STOR roll. Det här är nog nästan det svåraste, tuffaste valet jag har behövt göra än så länge i mitt 20 åriga liv. Det är inte lätt ska jag säga, och tiden börjar snart rinna ut. Galet att det ska va så jobbigt!


Back

Nu är vi tillbaka nere i lägenheten vid havet. Ska bli skönt med lite poolhäng och solande i morron!
När vi skulle åka hem från huset så började det regna och det blev värsta åskstormen, blixtrade och dundrade om vartannat en bra stund medans vi åkte. Och då är det inte små Sverige-blixtrar det handlar om, utan en del va ju så att hela hela himlen lystes upp! Nu får vi se om åskvädret letar sig hit också eller om vi slipper det här. Hoppas det kommer nu under natten så man slipper det på dagen, och så kyler det kanske ner vädret lite och även poolen lär ju va svalkande och skön :) Återstår att se.

God natt alla med hatt!


I'll see you then


Barnpool

Sovmorron idag igen, sen ut och sätta mej i hettan med en bok, med benen i solen och försöka bättra på färgen lite! Sen bad i poolen här..... (En barnpool, såndär uppblåsbar med typ 2,5 m i diameter...! Men fortfarande ett avsvalkande alternativ och precis lagom storlek för mej :) )

Nu ska jag ge mej in i en skypeduell med Sara, gillar't!


2 juni-Vem ska jag tro på



September-Vem ska jag tro på


Rastlös

Kan inte skryta med att jag egentligen har gjort någonting idag. Sov länge, kollade på Ensam mamma söker och har skypat. Gick till en pool i närheten och åt lite.. Kollade på Black Swan nyss också... Spännande torsdag va? Och just det ja, saknade Sverige lite också ja! Otippat när man har gjort det med!?! ;)
Ne men det är ju det som är det jobbiga nu. Jag är utslängd i en mini-by där tydligen alla känner alla typ och medelåldern ungefär ligger på 85, jag känner ingen, vet inget om vad som finns här, har ingen bil att ta mej nånstans med och det är nära på för varmt att va ute och sola. Känns sådär just nu, men hoppas det blir bättre när resten av "familjen" kommer och när vi ska tillbaka till lite civilisation och människor!

Black Swan va för övrigt en väldigt konstig film, trodde den skulle va rättså bra men den lär jag nog inte kolla på nån mer gång om jag inte måste!


Saknar alla jättemycket hemma   <3



I'll see you then


1 juni-Within my heart

Idag har jag rockat lite. Dead by april har några nya låtar så lyssnade på dom och fastnade för denna.


Dead by April-Within my heart


Minnie

Fick en liten present när vi kom hit till huset. Vet inte hur mycket den kommer bli använd, men den kan säkert komma till nytta nån gång!


En Minnie Mouse-handväska! Haha


Sleep in

Är det inte tokigt att det är 1:a juni?!
Ligger nu i en stor säng, i ett eget rum, i ett stort gammalt hus. Vi har åkt för att övernatta hos farföräldrarna några nätter. Först jag och barnen och sen allihopa. Sovmorron vare här! Det gillas!
Idag va vi på beachen och det va inte helt fel, vattnet va skönt och sen satt man i skuggan under parasolet en stund, härligt också när kroppen nu börjar jämnas ut i färg lite, och jag har fortfarande nästan 2 veckor kvar att bättra på den ännu mer! Aaaah, brunare än på väääldigt länge!!






I'll see you then


Husesyn

Välkommen "hem" till mej just nu. Här snackar vi compact living liksom!


Hallen där man kommer in. På vänstersidan är dörren till päronen och barnens sovrum men kan inte ta kort på det för barnen sussar där inne nu. Och där efter den andra dörren liksom, där väggen går in, där är toaletten för den som ville veta.


Köket, som ligger precis vid slutet på korridoren.


Och vardagsrummet/matsalen/Mitt sovrum, typ. Det va allt! Och den lilla balkongen också då ;)

Så, så har jag det!





31 maj- Walking on a dream

Empire of the sun lyssnade jag mycket på förra sommaren, den skivan där denna låten är med, och dom är sådär lite pigga och sköna sommarlåtar :) Videon behöver man kanske inte kolla på men, lite freaky..!

Empire of the sun-Walking on a dream


Lugna gatan

Ja här händer inget storartat precis. Vaknar ju rätt tidigt av barnen, upp o äta lite och sen ner till poolen. Bada och sola lite, upp o äta lunch. Uppdatera mej lite och sen gå en promenad, värsta tidpunkten på dagen att ta en promenad bara! Mitt på dagen med stekande sol=HOT HOT HOT! Höll på att försmäkta, men jag tog mej i kragen på min kraglösa tröja och klarade mej precis övert tröskeln här hemma innan jag dog! Satt och coolade ner och chillade lite innan jag hängde med till affären och köpte högre solkräm och after sun. Blev hatt-inköp också och lite vykort. Sen hem och bada igen innan middag bestående av grillad kyckling och majskolv! Det går ingen nöd på mej ska jag säga! Men jag måste smörja mej bra för här händer det grejer i solen. Börjar redan få en hel del färg och axlarna och ryggen och ansiktet känns att det behövs mera kräm på. Men nu väntar vi bara på magen och benen att det ska bli mera färg där också!
Men annars är det lugna gatan här i Florri.


I'll see you then


RSS 2.0