Time out

Tjena, som vi säger här, jag ock barnen! Lutar lite åt sidan höjer en flat hand och säger tjena! Det är det nya. Plus att Caroline (2,5) korsar armarna och säger WORD, som dom gör i en preview till en film på TV! Haha, så skön unge :)
Lugn dag idag också, otippat? Icke. Gick till en park i närheten en stund, innan vi gick hem för att vi höll på att dö av värmeslag elr nåt. Iaf jag, och jag bestämmer ju.. :P Svalka sig lite i poolen och sen luncha och skypa. Sen va typ den eftermiddagen borta också. Hade barnen lite på kvällen och gödde dom och duschade innan det va fyrverkerier. Gick och kollade lite på en mysig strandgata typ innan det va pang-pang dags. Och hur gott luktar det inte efter fyrverkerier då?? 'Älskar' är ju lite mycket kanske, men jag gillar verkigen doften av fyrverkeriad krut! Sen åkte vi hem igen och jag tog mej en dusch och det va den dagen, torsdagen den 8e juni 2011. Mer spännande och händelserika dagar kan man ju ha, men det är väl detta som kallas semester kanske..

Nu ska jag kolla på lite klipp från TV-programmet Time out och somna med ett stort leende på läpparna, kanske rent av somna med ett skratt :) Så himla bra!


I'll see you then


Skriv en kommentar!

Kommentera :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0