Tidsuppfattning

I söndags efter jag och Lisa varit ute på våran lilla träningsrunda på banvallen så frågade jag henne om hon hade kollat hur länge vi varit ute. Då vi hade haft på Spotify på min telefon, och fortfarande hade, så sa hon; "från halva Adele tills nu...". Lätt att veta hur länge det var ;)


Give me

Jag vill till New York C. Jag vill, jag vill, JAG VIIIILL!
Det var en så himla häftig och underbar stad, stor men ändå så liten. Där finns allt man kan tänka sig, man kände igen sig från så många filmer, folket är härligt och det finns såååå himla mycket att se! Plus, där finns Forever21 med massor av snygga kläder. Åååååh va jag vill dit! Någon?!


AJ LÖV IT


Euphoriaaaaaa

Musik-Sverige är ju gryyymt! Grattis Loreen och Sverige till vinsten i eurovision!


Greenhill

Har spenderat dagen uppe i Greenhill, som lekledare på en station under grönahögsmarschen! Det har varit en kanondag som har fyllts med världsbästa sällskapet, apbra väder, tävlingsinriktade människor och en hel del skratt! Skulle lätt kunnat stå där en dag till, dock dröjer det ju ett tag till nästa gång ;) Har numera även intagit en lite mer brunröd färg på överkroppen, i form av ett linne. Fattar inte hur solen kan ha tagit så mycket, för jag stod mer än halva dagen med banden nedrullade på linnet och ändå ar man fått en rätt osnygg kant... Jag har iaf inte brännt mej så jag har ont av det, bara att det är himla fult ;) Men det är la knappt så det syns, eller va säger ni?!

Ps. Solkräm är allmänt överskattat... Ds.


Schlager och rosa dricka

Det är fest hos Hellqvist, med schlagertema! Rosa dricka, snacks och silverlinne, it's on!


Wonderful

Vilken värme det är..! Ligger på en filt och rastat på jobbet, härligt!


Måndags-ex?

Skulle ha publicerats i fredags kväll, men teckningen va inte på min sida då...!

Titta va min godispåse hade att erbjuda. Kan godis komma i måndagsexemplar, då har jag fått ett!


20 maj-Turn the tide


Älskar.


AiluCrash-Turn the tide


19 maj-Du är på repeat

Hörde denna låt på radion för ett tag sen och tyckte den va ok. En låt man får ge några gånger för att riktigt gilla. Å andra sidan behöver man inte lyssna många gånger för att få den på hjärnan! Vaknade i måndags och den första tanken på morgonen var denna refrängen, som sedan hängde med en bra bit in på dagen...! Just; "Du är på repeat-peat-peat-peat-peat i mitt huvud".... Kul strof att gå på repeat på en hel förmiddag.


Little Marbles-Du är på repeat


Jag presenterar...

...en av världens vackraste utsikter! Uppe på Huskvarna-berget är det man ska hänga en solig kväll som denna, då mår man vill jag lova!


Enastående

En helt enastående låt!

(finns tyvärr ingen youtube-version så fick bli spotify)


Linnéa Henriksson-Enastående


Love in star

Det är illa det här. Uppdatering sådär en gång i veckan, bra blogg liksom!
Idag har jag varit på marknad, en sväng på lager och har nyss kommit hem från lite 21-årskalas hos Sofia, vilket va väldigt trevligt!
I morron ska jag visa vad jag bakade igår, något väldigt smarrigt :)


New tattoooo

Har idag varit inne i staden och fått mej en ny tatutering! Bild kommer senare då den nu är packeterad i plast :)


Jo men så att...

Här händer det inte mkt.. Men det gör det däremot runt omkring bloggen! Har hunnit med en massa sen sist, bl.a. varit på konfirmation, hängt lite på Bryggan, firat Valborg och spelat premiärmatchen i fotboll! Det gick sådär men va himla kul :) annars rullar väl allt på och nu har solen hittat hit och jag har fått lite solexem.. Känns ju bra ;)

Ikväll är det träning så laddar nu upp med makaroner!
Hörs


RSS 2.0