Träning

Jag säger bara AJ!! Träning + ganska otränad = TRÄNINGSVÄRK
Det va ingen jättehård träning men det kändes ändå i kroppen att man inte har varit igång riktigt under sommaren, även fast att jag har varit rättså duktig faktiskt med motionen. Det hela kanske inte blev så mkt bättre av att jag idag fick ett ryck och cyklade till crossbanan, den lilla sträckan på ca 1,8 mil! Men det va faktiskt ganska skönt, även om benen blev ganska stumma efter färden, som 2 trädstammar...

Nu ska jag ligga och slappa framför något bra på tv:n

Pussohej


Surprice 2

Här kommer nästa surprice, inlägget skulle blivit hur långt som helst annars!

Den andra surpricen var egentligen under hela lördagen. Elin hade sagt innan att vi skulle hitta på något så jag fick inte boka upp något på lördagen. Sagt och gjort, inget var uppbokat förutom en hemlig dag med Elin. Hon skulle hämta mej vid 9-halv 10, och lite efter halv kom hon i en okänt bil, men jag såg att det va inte bara hon utan Malin och Stina va med också. Kul överraskning det också tänkte jag, och jag överraskade dom lite också genom att ta ett kort precis när jag öppnade dörren.

Hej hej!
Sen fick jag sitta med ögonbindel under hela bilturen, som jag räknade ut bar mot borås. Till tjejernas förtret!

Snyggt...
Vi gick den på marknaden i Borås och jag kände mej sådär snygg med halvsmutsigt hår och mascara runt hela ögonen efter ögonbindeln!

Jag fick en fin Kitty-heliumballong som hängde med hela dagen på marknaden och va i vägen mest hela tiden och lyssnade inte alls på vad jag sa! Här provar vi mössor på Åhléns, Kitty var för thockskallig så ingen gick på henne tyvärr.

Vi åt på Oliven

Det va såå gott!

Kitty var med såklart!
Sen regnade det så pass mkt så vi gick bara till Systemet så jag fick inviga min köprätt där och sen åkte vi ifrån Borås. Ögonbindel på givetvis.
Sen åkte vi och lämnade av Stina och bytte bil o så. Badkläder hada jag blivit tillsagt att ta med, och dom kom till användning när jag med tvång skulle kallbada. Det va inte sååå illa, men kallare än så som det va kommer jag INTE bada i. Och nu va det ändå 14,5 grader i vattnet! Sen gjorde Malin och Elin sig i ordning för "Elin skulle jobba" och "Malin skulle till Jessika och sen till Jonatan". Och jag tänkte ju att eftersom att jag kommer få va själv i Elins lägenhet och vänta på henne så behöver ju inte jag byta om och sminka mej, det kan jag ju göra sen. Vi åkte och bytte bil och tog lite turer runt och under ögonbindeln förstod jag att vi plockade upp Stina igen, fast hon sa ingenting. Vi skulle åka och lämna Malin och det "gjorde" vi också, bara att jag hörde och kände att hon fortfarande åkte med när vi åkte därifrån! Sen åkte vi lite till och jag tappade typ bort mej när vi åkte i rondellen, men kände att grusvägen vi sen åkte på sen, den kände jag igen. Och ganska uppenbart vart vi var blev det när bildörren öppnades och det första man hör är BBBBÄÄÄÄÄÄÄÄHH!! Vi har ju liksom varkt-får, så här kommer ingen hemligt förbi! :D
Dom ledde mej mot dörren och när den öppnades sjöngs Ja må hon leva. Då fick jag ta av mej ögonbindeln och såg hela släkten där framför mej! Det va en överraskning vill jag lova :) Då ångrade jag att jag inte sminkade mej lite iaf! Vi körde lite 'Fångarna i Götåkra' och sen åt vi. Jag bytte sen om och sminkade mej! Sen skulle vi köra en liten lek, jag tror ingen kundå låta bli att skratta!
 
På med hatten 



På med öronen



I med tänderna

I med ögonen

och sen är det färdigt..

SÅDÄR JA!

Mina farbröder

Kusin och giftasfaster

Snygg-Elin
          ARG    

    GLAD      


Pappa hade på 'ögonen' så länge så han började imma igen ;)


Sen va det presentöppning och tårtdags



Alla mina fina presenter
                           
                             
Hänge av Emelie

Från Ninna

Från Stina och Elin

Mitt 'porslin' som jag samlar på, fick 3 av varje av, blandat av mamma och pappa, familjen Dahl och kusinerna i Sandared.
Sen fick jag en elvisp av Jonas och Maria och pengar från mormor och morfar och kusinerna i Timmele, massage från Marie och Håkan.
Vid 10 ungefär så kidnappade tjejerna mej igen och vi åke in till stan för att gå till det nya Coco Thai. Det var som det samma gamla Ulricehamn, bara nytt namn på krogen.

Igår var jag och Elin på frisörmässa i Skövde, den var en besvikelse mot vad vi trodde. Den var pytteliten och kostade väldigt mycket. Inga av de stora märkena var där och ställde ut och det var allmänt lite segt, ingen fart liksom. Vi har ju varit på mässa i GBG och JKPG innan och dom har varit väldigt bra, så detta var inget i jämförelse. Jag köpte iaf 4 produkter från REF och fick lite prover från Nak. Mamma och pappa fick några av dom, pappa ett hair and body schampoo och mamma fick 4 olika små prover, och dom var glada :)

Detta är en helg som kommer minnas LÄNGE och jag vill tacka alla som var med och gjorde den så underbar som den blev, så

TACK!


Surprise 1

Vilken vecka! Den har varit helt kanon. Inte såå speciell men ändå speciell :) Vardagarna var ganska vanliga, förutom att jag fyllde 20 i onsdags och det firades med tårta såklart. Men förra helgen var fullt uppbokad, det stod dop, sigges och röstning på schemat. Till att börja med blev det inte bara ett dop utan, som vi misstänkte(!), även bröllop! När dom skulle gå in i kyrkan började bröllopsmarschen spelas och alla blev typ helt chockade och tysta och tittade på varandra och brudparet som kom gåendes längs gången följt av faddrar med dopbarn! Erik, som skulle döpas, gillade inte riktigt orgeln så han skrek så mkt att Petra fick ta honom(the mum and bride)! Det hela var väldigt mysigt och fint och roligt, inte ofta man går på bröllop ;) Efteråt firades det med släkten och jag gossade lite med min söta, nydöpta kusin! MYS! 

Bröllop

Dop

Nygifta, och dom ser ju ganska nöjda och glada ut!
 
De små fina brudnäbbarna

Eftersom vi inte hade förberett med ris till kyrkan fick det bli vid festen ist!



Erik va inte riktigt på humör....

Men efter att ha gått runt lite så blev det bättre :) hur söt är han inte!? lik sin kusin tror jag allt..!




Efter bröllop och dop-fest åkte jag till Sigges med Elin, Linnea, Sara och Stina och vi hade jättekul!
Elin höll på att villa bort sig i Gislaved på vägen hem bara, men jag fick leda henne rätt och det gick till slut bra ;)


I onsdags fyllde jag ju som sagt 20. Jobbade mellan 7-15 och åkte sen hem och fick göra tårta. Farmor och farfar kom och jag fick lite presenter och vi åt lite grillad korv o så, en helt okej födelsedag :)


Min goda tårta

Presenter från Jonatan..!

Lisas present

Örhängen från farmor och farfar+ pengar



Såhär ser en tokig och glad 20-åring ut





Sex And The City

Om man möjligen kan få serie-abstinens så har jag eventuellt fått det!
Jag gör dagen som vanligt, hinner med massa grejer men sen på kvällen blir det typ alltid samma. Äter, kollar lite på tv, gör mej i ordning för sängen och kollar lite på datorn. Sen SATC! MINST ett program om dagen (är bra för magen) :) Såå.. nu har jag kollat lite på datorn och är redo för sängen.. Ni kan ju gissa vad sysslan nån timma framöver kommer att vara :D



Kram hela dan


I min lilla låda

Skön dag som har gått i lagom tempo. Lite sovmorgon hos kusinen och tog det sen väldigt lugnt på morgonkvisten, åt lite yoghurt, kolla datorn m.m. Sen in o tjöta lite hos moster och färga hennes hår. Laga lite mat och sen äta den. Åkte till mormor och morfar och snackade skit och fikade och åkte sen hem och klippte Stina. Riktigt shnögger ble hon! Sen kolla Idol och öppna paket :D
Hann iofs stanna lite på Biltema på vägen hem, tänkte att jag skulle köpa en ny lampa till bilen för den är sönder, men det är ju inte så smidigt att man bara kan ta en av dom som är där, för det finns ju typ 100 lampor att välja mellan. Ringde till pappa och tänkte att han kanske vet vad man ska ha för lampa, men ne.. Inte lätt att veta det om det finns så många att välja på :) Men då tänkte jag att; jag får väl kolla den som sitter i då. Kollade instruktionsboken och tänkte att det här ska nog gå bra. Kollade bara på fel sida förstod jag sen när jag hade varit ute i typ 3 sekunder och försökte hitta likadana delar som i boken! Som tur va kollade jag också på klockan och insåg att jag va tvungen till att åka hem för att hinna till halv 6 då Stina skulle komma. Had jag bara haft tiden hade allt löst sig fint och jag hade nog allt kunnat fixa ut lampan, men också med vetskapen om att jag typ stod med rumpan ut i vädret rakt mot vägen i eftermiddagsrusningen gjorde att jag inte riktigt kände för att försöka öppna lamp-luckan! Men i morgon ger jag mig på det igen, dock på våran lite mindre trafikerade gårdsplan ;)
När jag häm,tade posten blev jag dock lite besviken. Fick igår ett sms från posten där det stod att mitt paket va på väg till mej, trodde att jag skulle få det i lådan. Men nej då, det skulle hämtas i affären. Så då fick jag åka och hämta det också, men det gjorde jag gärna!







Det efterlängtade innehållet! Nu behöver jag inte snylta på Emelies längre! Och på tal om Emelie så fyller min lillla kära vän, min äldsta vän, hela 20 år idag så GRATTIS SÅ JÄTTEMYCKET!! :)

GRATTIS <3

Tog även lite bilder hos Ninna, blev inte många men jag hade fin modell ;)



Skorpan va svårare att få en bra bild på, han ville bara kela :)

Söta Smulan

Nu ska jag inviga min box

Pussohej


Tripp

Jag är ute och far i vida småland, kanske lägger in en lite text mot kvällen :)


Resultat

Resultatet av dagens arbete är en lite mer fancy vägg med tre hyllor rikare, smått torra händer efter inte allt för skonsamt skurmedel och en ren och fin butik i Timmele! :D


Fint med nyuppsatta hyllor

Lite finare med lite möblemang på också, nu ska det bara fixas bilder att sätta i ramen.

Här är mina fina verktyg som jag använder när jag ska leka snickare! Och inte bara är dom fina, hammaren är VÄLDIGT finurlig också. Det är inte bara en hammare, den kan förvandlas till 4 skruvmejslar också! Fatta, vilken grej liksom ;D vet inte om den sista skruvmejseln riktigt kan kallas för just skruvmejsel, snarare är den nog bättre som tandpetare! Haha




Här är också en bild på mina stämpel/tuschpennor som jag gillar SÅÅ :)

Nu ska jag bädda ner mej ordentligt och ladda lite inför morgondagen, ska på intervju i Värnamo och sen till kusin i Svarttorp och sova över.

Peace


Händig

Tvättar, sågar och skruvar. Lite inredning och jag känner mej duktig, ohja!
Sen ska man städa på pappas jobb och kanske träna, ännu bättre.

Haj haj


Fartfylld helg

Samtidigt som det har varit en lugn helg har den varit fylld med fart, mest för att den mestadels har tillbringats i närhet av motocross på lite olika sätt! Först va det ju den fantastiska kvällen på Ullevi, helt klart väldigt häftigt och coolt :) Trodde det skulle va lite mer folk, men tydligen va det lite mindre i år än förra året, enligt källor ;) Hemresan gick bra också, höll på att köra på både ett rådjur och en hare, men det va innan vi ens kom till Sandared och det va inte för att jag va trött ekr så, och Felicia va dessutom med också! (Även om det nu inte hade hjälpt för jag såg båda djuren själv tills dom redan va ute på vägen!) Sen sov jag ganska länge på lördagen och packade sen väskan för att åka till crossbanan en stund och hjäöpte till att räkna lite varv, och sen åkte jag och jobbade några timmar på Bryggan, elr på båten rättare sagt. Ett trevligt litet sällskap som firade födelsedag :) Sen åkte jag hem och åt thaimat och kollade på en film på tv:n.
Idag va det desto tidigare uppstigning, klockan stod (först) på 06.45 (sen blev det 07.05 ;) ) då jag gick upp och gjorde mej i ordning för en dag på banan igen, vilket betyder att man packar ner ett gäng med olika kläder! Allt från regnkläder till t-shirt, vädret ändrar ju sig oftast väldigt mkt när det är tävling av nån anledning ;) Sen åkte vi iaf dit och det blev lite mjukstart, jag hade inte behövt va där förrens senare egentligen men jag pulade runt lite där. Uppgiften för dagen va iaf att räkna varv. I fall inte datorn skulle funka elr så så är det lite back-up. Jonatan körde bra och slutade 7a allt som allt. Sista heatet låg han sist efter att ha ramlat 2 ggr i rad, men han körde upp sig rejält och tog sig nog från 23:e/24:e till en 11:e plats så det va riktigt bra gjort ;) GÖTT brorsan! Man blir lite trött i skallen efter att ha kollat massa nummer i x antal timmar, vet inte riktigt hur många det blev men det va 12 heat och snitt-tiden ligger väl på ca 15-20 min på varje heat så det blir ju en stund! Men kul har det varit iaf :) En kille som ramlade dock och slog sig nog en del.. Fick åka ambulans därifrån och det är ju aldrig kul...
Men men, som sagt en trevlig helg! Nu väntar bara att se vad veckan har att erbjuda, hoppas på lite frisering :D
(och att ett eftertraktat paket ska komma)


Den enda bilden jag fick med en synlig åkare på, trodde inte man fick ha med kameran in och tog därför inte med den alls... Tråkigt nog! Ovanför pilen är han iaf, tror det va han som vann freestylen, Dany Torres från Spanien.


Hej svejs


Trötthet

Jag ät trött. På mej själv för att jag inte började fixa alla grejer att packa ned och tänka på tidigare. Och bara allmänt trött som man skulle kunna va när man har jobbat ett ordentligt arbetspass och varit i skogen några timmar o så. Och nu stresstänkt lite vad man ska packa ned och vad som kommer att behövas användas under morgondagen. Det blir nog en hyfsat tuff men bra dag. Först upp alldeles för tidigt för att få kallas dag och jobba mellan 06.00-13.00. Inte glömma att ta med maten till jobbet. Inte heller väskan med ombyte, påsen med jackan, påsen med färger och diverse för färgning av Felicia, färgkartan och jackan till jobbet. Glöm inte heller extraskorna... Sen åka till Borås, förhoppningsvis komma ihåg och hinna springa in på frisörbutiken och köpa folie och silvershampoo. Hämta Felicia 13.50 på Bäckäng. Åka till Sandared och färga i überfart. Powernappa i typ 20 min medans färgen verkar, skölja och sen kanske blåsa håret elr så gör min lilla kund det själv och jag byter om! Åka lagligt men fort till Götet och lyckas hitta parkering.... det kommer vara ett skämt :D Sen springa bort till Ullevi förmodligen, annars äta lite innan och komma lite sent till arenan. ÄNTLIGEN LITE LUGN, elr man får sitta ner och inte behöva tänka så mkt iaf :) ! Det lär ju inte bli lugnt! Men OHH SÅÅÅ trevligt! hade nog suttit fint med en öl där men kanske ej att föredra när man ska köra hem sen också!
Sen får vi se när man kommer hem, köra fort så man kommer hem fort, elr köra sakta för att minska skadorna om nåt skulle hända...? ;) hehe!





DET ÄR IAF SUPERCROSS SOM GÄLLER FÖR HELA SLANTEN I MORRON!!!

God natt!


Stjärnklart

Denna veckans lill-lördag (lillördag såg väldigt konstigt ut att skriva fast det kanske egentligen är så det borde skrivas! ;) ) är snart över och det har varit en riktgit bra dag! Jag har bara gjort roliga grejer, förutom att tanka bilen, men det har väl sin charm också! ;D
Jag tog lite sovmorgon i morse och sov nog till nästan 9 och gjorde mej sen i ordning och drog iväg till Jönkan. Första stoppet blev min absoluta FAVORITAFFÄR....... BILTEMA!!! Njae kankse inte min favorit men top 100 kanske...! Där införskaffades torkarblad, vilket var väldigt behövligt upptäckte jag senast typ göteborgsbacken ner mot jkpg! Så det kändes rätt så passande faktiskt!
Sen åkte jag iaf till IKEA och köpte lite smått o gott. Lite hyllor och cd-lådor och en ram till mitt gesällbrev. Även typ stämpelpennor, sånna jag hade när jag var ca 10 år, men dom är faktiskt lite kul :) haha
Sen gick jag till en annan av mina favoritaffärer, H and fucking M!! Där är det farligt att gå in... Iaf för plånboken..
Även där hittade jag lite fina grajer. Det var Denim-days så jeansen va lite billigare, och jag kanske egentligen inte hade behövt ett par till byxor men jag köpte ett par för säkerhets skull! Och dum som jag är så prövar jag inte dom förrän här hemma, dom va lite trånga, men jag fick på mej dom och kommer nu gå in dom litegranna för att få dom att sitta som en SMÄCK. Köpte också ett par vinterstövlar eftersom mina favoriter har börjat ge upp... :( men men. Åt lite på SOYA och kollade sen lite i andra affärer.
Köpte också nåt medel till mina silversmycken för att ta bort smuts o så så dom blir lika glansiga och fina som dom va i nytt skick. Tänkte laborera lite med det i morgon efter jobbet! :S
Sen körde jag hemåt, elr rättare sagt mot U-port city och hämtade Elin hos päronen och vi åkte sen gemensamt mot Resia och kollade lite på vart vi skulle kunna ta oss ut i världen. Vi kom inte jättelångt i vårat sökande men fick lite olika alternativ. Kollade lite hemma också och vi kom fram till att Teneriffa elr Dubai i princip va våra enda valmöjligheter med dom datumen vi hade valt! Ne, Sharm el sheik kunde funka också. Men vi får väl se..
Sen åt vi gott och kollade på film, och man kan ju inte annat än bli lite kär i huvudpersonen när det är en riktig karakarl som Gerard Butler..! Oh my GOD kan man säga ;P


Men hur snygg är han inte då...?! :D M. M. MMM

När jag kom hem till mitt och kollade upp fick jag ett leende på läpparna och hjärtat slog ett dubbelslag, för SHIT va fint det va! Jag älskar när det är helt stjärnklart. Och idag tror jag dessutom att jag kan ha sett alla universums stjärnor, det va SÅÅ många.



Nu ska jag sova så jag orkar upp i morgon, och sen fixa lite med mina nyinköp.


PEACE OUT


Idol

Första programmet av idol idag, och det verkar ändå lite så numera att det inte är lika många 'dåliga' som visas och juryn är inte alls i klass med vad den var för några år sen. Då var det typ tävling jurymedlemmarna mellan med vem som kunde lägga dom elakaste kommentarerna och hur många dom gjorde ledsna, men det har kanske med att göra att det är ny jury och det har kommit en hel del kritik om elakheterna. Men nu har alltså hela cirkusen kört igång igen och det visar väl sig i december vem som är Sveriges nya sjärnskott, och om det är en stjärna som kommer lysa länge eller om den kommer lysa lika svagt som en del av de andra 'stjärnorna' som har vunnit de senaste åren. En del lyser ju verkligen starkare än andra, lika väl vinnare som top 10-deltagare.

I morgon blir det en tripp till JKPG och IKEA, kanske köper mej ett par jeans på H&M också, och sen ska jag till Elin och äta och kolla på resor! Hoppas jag lyckas få med henne på en liten holiday, kanske Marocko? :)



Lyssnar just nu på Robyns nya skiva, låter bra än så länge!

Hej hej


Dålig fantasi...

..med att komma på nån bra överskrift. Tänkte uppdatera lite och skriva vad som händer o lite så. Jag jobbade en del förra veckan med lite olika saker, förskolan, fritids, färgade och klippte. På fredagen var jag ledig och tog en skön sovmorron och lyckades komma upp ur sängen precis innan elektrikern nästan kom in i mitt rum för att leta efter proppskåpet elr nåt....! Kan tänka mej vilken syn han möttes av när han såg mej, håret smutsigt och spretigt åt alla håll o iklädd i luvtröja och ett par shorts! Men jaja, han lär man väl inte träffa så många ggr till precis så det bjur jag på ;) Senare plockade och fixade jag lite och fyllde i min nya ansökan och planerade en träff med Malin under eftermiddagen. Runt två åkte jag och hämtade henne och vi åkte ner till Vegby och kollade i mysiga Willa Stenhamra, där det säljs en hel del fina inredningsprylar. Malin köpte en fin blommig kudde och jag öppnade inte min plånbok alls faktiskt. Sen åkte vi ut till Blidsberg och käkade en god räkmacka och fikade lite. Rebecca tog en paus i sin städning och hälsade på. Vi satt och pratade och skvallrade lite och kollade in ett helt fotbollslag som kom insläntrandes senare ;) Sen fick jag mej en ordentlig åktur av Malin som skulle pröva att köra min automatbil, vilket inte borde vara så svårt kan man tycka, men bromsar man med vänsterfoten så kan det gå som det gjorde. Höll på att få whiplashskador efter att ha kört typ 2 meter framåt, när Malin plötsligt TVÄRNITADE för att det började ringa i hennes telefon! Ca. 500 meter senare när vi skulle svänga in hos Rebecca gjorde hon nåt liknande in på garageinfarten! Men på vägen hem gick det prima. På kvällen gick jag, Lisa och pappa med grannar till de ganska nyinflyttade andra grannarna och åt lite grillad 'inflyttningskorv' och kollade in det nyrenoverade huset. Allt va inte helt färdigt men det va jättefint. Vi gick hem vid 9-halv 10 och jag loggade in för skoj skull på skype och för första ggn va jag och Jossan inloggade samtidigt så jag ringde upp henne och vi pratade en liten stund innan hon skulle iväg på träning. Sen blev det lite SATC och god natt.

I går hände inte jättemkt, jag slappade lite först och hängde sen med pappa in till stan för att promenera ut till crossbanan. Gick en liten men trevlig omväg och tog också en sväng nästan ända upp till toppen på skidbacken innan jag till sist vandrade sista biten ut till banan. Kollade lite där och åkte sen hem och pratade med Jossan på skype igen, denna gång ca 45 min, innan jag fixade hamburgare och duschade. Åt hemma och åkte in till Stina och gjorde mej i ordning för att gå ner till Bryggan på säsongsavslutning och bartömmningen. Det va trevligt och väldigt mycket folk där. Sov sen hemma hos Stina och vi låg och småpratade en bra stund innan vi somnade. På morgonen va vi dessutom 3 st som delade på sängen, Findus hade också kommit upp och ville gärna sova bekvämt också och vi tre tog nog ungefär lika stor plats när vi vaknade... Trots att katten är ungefär i storlek som ett huvud..! Vi åkte ner till ICA och köpte färska frallor och lite mjölk och fixade varm choklad när vi kom hem.
Sen åkte jag hem och gjorde inte mkt innan Stina kom och hämtade mej och vi åkte ut till Hofsnäs och kollade på lite bakluckeloppis. Jag kom undan rätt billigt. 40 spänn kostade jag på mej. Köpte 2 flaskor att ha olja och vinäger i och sen köpte jag en flaska med cola när vi skulle 'fika'. Var lite mördare och misshandlare en stund också, fångade getingar i colaflaskan och skakade dom tills dom blev helt snurriga och sen lämnade dom att drunkna i sista cola-slatten i botten på flaskan.... HE HE HE!


Kvällshimlen för några timmar sen



Våra små vänner


Nu ska jag bädda ner mig i sängen som är nybytta lakan i och sussa så gott :)

Hej svejs



Här igen

Det är lite dåligt med uppdatering här känner jag, men det är fullt upp hela tiden så att blogga ligger inte högst på att-göra-listan. Jag har iaf jobbat en hel del och hunnit vara på 50-årsgalej och sen haft en städdag som avslutades med myskväll och en väldigt bra film. Idag gäller jobb och en liten tripp till borås, för jobbet också. Ska handla lite blekning till salongen, och kanske hittar nåt annat roligt också när man är där.. Igår bestämde jag och Elin också att vi ska åka på frisörmässa i Skövde i september och det ska bli väldigt kul! Undrar om dom kommer SÄLJA brun-utan-sol-sevrvetter där också, som i GBG första ggn vi var på mässa där...? ;D HAHA! Vi som för första gången va på mässa tyckte det va helt fantastiskt att man fick ta små produktprov i olika montrara och i början på mässan och mitt i extasen så stod det en skål med BUS-servetter som vi glatt norpade åt oss några av. När vi sedan gick förbi samma ställe lite senare såg vi att det då satt en prislapp på skålen.. Dom servetterna vi tog och trodde va gratis kostade typ en tjuga styck egentligen... :D men polisen har aldrig kommit efter mej så det kanske är glömt...?

Nu ska jag iaf göra mej i ordning för att åka iväg.


RSS 2.0