Världens starkaste barn.....

Helt sjukt! Jag sitter och kollar på ett TV-program om världens starkaste barn.... En sjuåring är med i en tyngdlyftningstävling, inte det jag tänker på när jag ser en sjuåring precis. Helt sjukt är vad det är. Det är flera barn som är med och det är papporna som vill det. Kan man inte bara låta barnen få vara just BARN? Bara för att papporna har misslyckats med sina egna sportkarriärer så måste man väl inte tvinga barnen att uppfylla drömmarna åt dem..? Det är inte naturligt för ett så pass litet barn att öva tyngdlyftning, det är ju inte bra för kroppen som inte är färdigvuxen än, det har man ju hört att styrketräning inte är bra för barn.

Den här killen är 5 år och gör 140 armhävningar om dagen

Gå in på länken och kolla på filmen
http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article5921835.ab 


Bara en överskrift

Ibland är fantasin slut på överskrifter så denna får bli bra.
Sitter nu och har kollat lite på facebook, hjälp va man kan sitta och kolla där länge! Man kollar en sida och det leder till en annan och sen går man in på en till och läser ett meddelande och sen in på nån sida igen och kollar lite kort och....... Men nu ska jag lägga upp lite bilder från alla hjärtans dag och från helgen när vi skottade av taket och hoppade därifrån ner i snön :)


Alla hjärtans dag var lugn och avslutades hos Rebecca. Det var jag, Malin, Rebecca och Cissi. Vi åt väldigt god mat och pratade en hel del, spelade ett spel och lyssnade på gammal svensk musik, med konstig text ;)

VärdinnanDen utsökta efterrätten!
När det i helgen föll ett antal decimeter med snö och det va prat hela tiden om tak som föll ner så fick jag i uppdrag att skotta ner snö ifrån taket på våran utbyggnad. Ett ganska roligt uppdrag med tillhörande takhoppning ;)Jag hann med lite skönsång också!Jonatan skulle ta kort när jag hoppade, men missade själva hoppet.... Men det syns iaf hur mkt snö det är!Fin "istapp" ifrån näsan ;)    
                           
                             
En 3.60


Jag älskar ju himlen på vintern, vilket kanske har märkts tidigare också!?


Nu ska jag går och äta lite och sen jobba en stund.

Pussokram


Jaja, fortsättning då

Mmm fortsättning av min lilla bildrensning/bildvisning här på bloggen!


Nyår, en trevlig kväll med ett snörpligt slut!


Vi körde tipspromenad med tillhörande uppdrag... Har ett jättesnyggt kort på Sara men känner att det skulle va lite elakt att lägga upp den bilden här :D

Pricka flaskan

Redo för hemfärd, bilden tagen med självutlösare det är därför vi är väldigt ihoppackade! Men alla syns ju :)


Fjällsemester, allmänt väldigt dåligt med bilder men iaf bevis på att jag åkte bräda och ett kärt återseende av Elin


En helg i STHLM


Snyggaste lakarnen och våra inköp första kvällen :)
 
Jossan kan tänka sig att betala lite för att pussa på Mellberg ;)

Flum innan bion


Och såhär snygga blev vi efter att ha fixat oss ;) Avatar var bra!


En helg i Lutarp, med en doft av med Ninna och katterna!
Mysigt som vanligt´att vara i Småland och denna helgen träffade jag också två nya tjejer, på fredagen kom Madde till Ninna och vi åt gott och pratade en hel del. På lördagen blev det lite jobb för min del (som vanligt där!) och det blev enligt kunden MVG ;) På kvällen åkte jag och Ninna in till den stora staden och hälsade på Frida och kollade på mitt första och sista Robinsson-program detta året, finalen, som Ninna redan hade gjort klart sen innan att hon SKULLE se på :) Men det var iaf en mysig kväll med ett bra avslut uppe på en kulle, kommer inte ihåg vad det hette, men det var iaf utsikt över hela fina Jönköping.
 

Lekte lite med katterna

Skorpan blev sur för att Smulan bara tog leksaken hela tiden!

Det har varit det stället som försörjde hela jkpg med vatten innan har jag för mig att Ninna sa. 
På söndagen åkte vi till mormor och morfar för att åka skridskor på fotbollsplanen utanför deras hus. Först var skridskorna väldigt trånga när jag hade raggsockar under, men när jag tog av dom blev det mycket bättre! Efter skridsko-sessionen spenderade vi resten av förmiddan och halva eftermiddagen på a6 och jag köpte ett par byxor bland annat.

Ninna ville ta en bild där hon va i action..... Mycket action här va...?


Nu kommer de sista bilderna, på hur vårat kök såg ut för en vecka sen och våran lek i snön och så hur fin himlen va igår när jag kom hem ifrån jobbet :)
Djupt med snö

Detta är enav de bästa bilderna från den kvällen! Jossan tar i ända från tårna :D


Snömonstret


En 1.80

Den BÄSTA bilden!
Nu är det mesta visat, lite av varje :)

Nu ska jag gå och äta och kolla vad det va som lät nyss.... Tyckte det va nåt men såg inget när jag kollade ut genom dörren till rummet. Jag har väl blivit lite paranoid av att sitta vid datorn ;)

Pussokram skumbanan


Uppladdning

Ja, kamera-urladdning! Massa bilder som inte har blivit av att det har lagts in bilder på datorn. Blir väl så när man kan ta ca 1600 kort utan att kameran blir full! då knäpper man bara av och tänker inte på att lägga över. Men nu är det ju iaf gjort så jag tänkte lägga upp en del och visa vad som har hänt nu ett tag, i bilder :)


 
Jag och mamma


      
En dag i JKPG med Jossan för julklappshandlande, två riktigt snygga bilder!
(va nog rn riktig pudding hon såg tror jag ;) hehe)


  
Kusinen har fyllt år och hon fick ett mycket uppskattat KITTY-KIT!

Och se så glad hon blev!På julafton höll granen på att välta, elr ja den välte.... 2 gånger dessutom! Så sen blev det ett helt företag av att snöra fast den så det inte skulle hända igen! Tur att farmor och farfar kom ;)Jultomten kom också!


 


Kusin-vitamin fick även på juldagen en fin gåva, ett förkläde, som vi upptäckte var i barnstorlek! :D

Kul med tänder


Inlägget blev visst väldigt långt! Nu har jag och Jossan varit ute och lekt i snön en bra stund också, så bildinläggningen får fortsätta i morgon! Då är det bilder på bland annat nyår och mitt besök hos kusinen i helgen! Förmodligen en och annan bild på snömonstren vi träffade ute innan ;)Nu ska jag sussa för att orka upp i morgon för att börja jobba kl 7... :S

Pussokram skumbanan


RSS 2.0