Då kör vi!

Sitter här nyduschad och taggad i sängen. I morron/om några timmar lyfter planet och jag är på väg mot Flårida och JOSSAN! Väskan är packad och jag ska bara lägga ner en fulladdad mp3 och sen kör vi!
Idag har jag hunnit med massor. Först upp och göda dom små frukostälskarna, sen fixade vi kläder och precis innan vi åkte klädde vi dom i finkläderna. För idag skulle dom ta påskkort, så då åkte vi och gjorde det hos en fotograf. Efter blev det lite väntetid på att bestämma vilka kort hon ville ha, och sen till Gymboree. Där va det inga mer än vi så vi lekte bara med alla grejerna där och fortsatte sen till lunchen. Hem och tvätta den egentliga morrondagens tvätt och snabb-skype med mamma. Fortsätta tvätta lite och sen började jag fylla i min 'claim-form' jag ska skicka till försäkringsbolaget så jag får tillbaka pengarna för läkarbesöket. Fixa sista tvätten och sen åka till Target och köpa solkräm och ett par flip-flop för $2,50 (ungefär 15 kr). Kom dock senare på att jag ändå inte kan ha med den solkrämen för jag kommer bara ha handbagage på vägen dit, och den va på 177 ml! Surt, men den lär väl komma till snvändning senare när man åker till Florida igen i sommar.. Jaja, sen åkte jag iaf till classen och hade 3 3-vliga (:P) timmar med mina små vänner. Hem o ringa Jossan, äta pannkakor från igår och snacka med Ashley. PHHJUU, hunnit med en del som sagt, och då har jag ändå inte nämnt att jag har tagit en skön dusch nu på kvällen (bara en liten kommentar överst för densom va väldigt uppmärksam, och med bra minne..!) och dessutom rakat mina ben. Så man inte bara ser ut som en hårig bleking som kommer ner för att bränna sig i de soligare breddgraderna! Kan väl va trevligt för omgivningen, och man känner ju sig faktiskt liite fräschare :) Plus att man luktar gott nu när man smorde in sig i min Victoria's Secret lotion!
Nehepp, dags för några timmars sömn innan man är på't igen. Men inte mej emot! Kändes skönt, och konstigt, att säga "Ses i morrn" till Jossan innan!



Kan ju inte bli bättre!

Hej svejs



I'll see you soon


Jordgubbspannisar

Lite uppdatering om snön bara: den är borta nu. Skönt.



Idag har jag inte heller gjort mycket mer än att ha jobbat. Vi va på biblioteket en stund på förmiddagen och sen hem o äta lunch o lägga barnen. När dom vaknade lekte vi lite o så innan A åkte iväg på ett möte och sen gjrde vi svenska pannkakor, och typ hälften med färska jordgubbar i! Har inte prövat det innan, men det va helt ok. Sen skickade jag ungarna i säng och hade egentid med mej själv.. Försökte planera upp mitt liv lite. Vet inte om det gav nåt vidare resultat! Men i morron ska jag iaf packa lite och göra färdigt det sista innan resan och så har jag förmodligen jobbig class på kvällen.. Men sen bär det av mot sydligare och varmare breddgrader! GILLA GILLA :D DUBBELGILLA TOM. KANSKE! Jaja jag tror ni fattar att det ska bli kul!





Fin kvällsmat må jag säga, och mätt blir man också! Plus att kidsen gillar det VÄLDIGT mkt, men det måste va rullat på rätt sätt :D

Ett avsnitt av Världens bästa hotell och sen är jag redo för sömn.
Hej hopp



I'll see you soon


WHAAAT??!

Nog för att jag nu har lärt mej att vädret här inte är att lita på, men nu hade man ju iaf kunnat tro och hoppas på att vintern verkligen va över för gott för denna säsongen... Jo men visst serru...... Såg att det va lite snö utanför mitt fönster men tänkte att det går ju bort under dagen. Det gör det väl förmodligen också, men när jag kom upp va det ca 8-10 cm snö utanför!!?! Fluffig och blöt snö som nog har lätt för att försvinna, men ändå, DET SKA INTE KOMMA MER SNÖ NU!! Dock känns det rätt gött att om det fortsätter, att bara lämna skiten och dra ner till solen :P


Jaja, tillbaka till lekandet!


Hejje

Idag har man väl inte gjort något så värst mycket mer än vanligt.. Musicclass, lite skype och leka.. Typ.
Har taggat ännu lite för den kommande långhelgen, ska bli SÅÅ KUUULL!!!!! Kul att träffa Jossan, skönt med lite värme och trevligt att träffa lite nytt folk och få festa till det lite :) Och H&M!! Tack H&M att ni öppnade en affär precis vid Jossan, det är ju perfekt ;) Kommer va bankrutt när jag kommer tillbaka söndag kväll! Hehe!










Här är lite bilder från min lilla foto session idag på rosor som A har fått. Hur fina är inte rosor egentligen? Väldigt, tycker jag! Och så har hon köpt en hyacint ocjkså, så det luktar väldigt gott, och nästan lite juligt då mamma alltid köper hyacinter på jul :) Och så satte jag ner blommorna på golvet lite för att få bättre ljus, och såklart kommer ju dom små hårbollarna och vill va med! Mina små gosekatter! Bara att den ena, den sista på kortet, som nös så mkt innan. Hon dräglar nu ist när man klappar henne för hon tycker det är så skönt :D Så man blir typ helt blöt om man inte lägger henne på nåt bra sätt så man inte får det på sig! Dagens I-landsproblem :)

Nu ska jag sova så jag orkar med den här veckan, måste ju va utvilad när jag ska semestra. För den här semestern lär inte bara va en avslappningssemester om jag känner oss rätt :)


Hejje!



I'll see you then


Buttered popcorn

Idag är väl som en av mina typiska söndagar. Sovmorron och sen inte göra alls mkt förrän nåt på kvällen. Enda skillnaden va väl att jag tidigt vaknade på morronen och vände lite på mej och minuten senare ringer min telefon. Trevligt sådär med ett litet kusin samtal, kl halv 6 på morronen ;) Men det va skönt sen att kunna somna om. Och sen blir det lite facebookande och skype, för att sen ta en dusch och möta upp Mila på Starbucks och sen åka o kolla på bio. Idag kollade vi på Red riding hood. Det va en vuxenversion av rödluvan med Amanda Seyfreid som huvudpersonen. Och den va väldigt bra :) Rekommenderas den också! "Problemet" med att kolla på film är ju att det alltid är snygga killar med som man alltid blir kär i.. Och det värsta är ju att dom snygga finns ju aldrig ute i verkligheten liksom! Och i denna filmen va det två snygga med, en som tjejen skulle gifta sig med och en som hon va kär i, tänk att behöva ha sånna problem, att välja mellan två snygga killar..! Det skulle jag kunna leva med tror jag ;)

Slog till på popcorn idag också, och då får man frågan om man vill ha smör på.. Idag tog jag liite för att smaka, men det kunde man ha varit utan! Känns ju genast oerhört mycket mer onyttigt, och kanske lite mer kladdigt, när man häller på smält smör över..! Men man är ju i landet med det lilla extra så är det nån som blir förvånad...?! Nej jag trodde inte det :)

Här är själva smörpumpen om man vill ha mer smör efteråt. Till kan man även ta jalapeño, elr varför inte lite senap.. Som sagt, alltid det lilla extra.. Inte konstigt att folk ser ut som dom gör här.

Hej hopp kaffekopp


I'll see you then


Skrutten

Nu är jag här hemma själv med denna lilla skrutten!







Det va så roligt, hon fes och så sa jag "Carolinee!! Va va det?!" Och så säger hon "GAAAAAAASSZ! Excuse mee!"
Avslutar dagen med lite dans och nu är det läggdags :)


Natti från Caroline!


Mr. Bigg's

Det är där vi har spelderat några timmar nu idag. Vi har lekt på piratskepp, i hoppborg och spelat spel o bowling. Det är ett ställe med massa olika underhållningsgrejer av olika slag. Åkte mini-gokart gjorde vi också, kul! Så när jag kommer hem ska jag köra riktigt gokart :) Men sen bowlade vi, och denna gången kom jag tvåa, orkade inte riktigt köra på mitt rätta esse som jag brukar.. Men det är ju uppvärmning om vi nu kör bowling ikväll också! Skadade typ mej på en av kloten också, den va liksom sönder i tumhålet så skavde mej där på tummen så det brände en stund... Inte bra för min karriär...! ;)



Två förväntansfulla grabbar, fatta vad besviken B blev när han inte fick köra. 11 årsgräns..











Softarn






Mästerfotografen själv har varit i farten!

Hej hopp


I'll see you then


Mammisen

Ja då va den sista i familjen, förutom jag, ett år äldre och den smockfulla födelsedags-mars är snart över. Och denna gången va det ju såklart mamma då. Mamma, lilla mamma :) Tjattanten nummer ett, men samtidigt min bästa mamma! Har ju inte prövat nån annan, men har man en bra vill man inte ens pröva en annan. Det är från henne jag har fått min pysslighet och fingerfärdighet. Och lite kreativitet också kanske. Och rumpan är mammas ;) Och vi har mycket roligt ihop också, och jag hoppas på en Stockholmsresa snart igen. Elr iaf en tjejresa då min mamma inräknad. Och hon har gått från stark facebook-motståndare, till att ha blivit omvänd och är snart en riktig facebook-stalker! Efter att vi har haft X antal kurser tillbara :) Och snart har man en slöjdlärare till mamma också, samtidigt som det är tråkigt att va borta det året du läser så är det väl efteråt det roliga börjar.. Då kan jag ju komma o pyssla hos dej i nån skola :) Och genom skypen får jag ju se allt du gör ändå! Ibland så får jag värsta mamma längtan här, och jag vet att jag är väldigt dålig på att säga det nu när jag är så långt borta, men jag saknar dej mamma! Och dom andra också såklart, men ibland blir man ju bara lite mammig.. Och jag vet att ni inte har det samma där hemma utan mej heller, både för och nackdelar kanske ;) Men tänk när jag kommer hem, då kommer ni önska att jag hade stannat lite längre kanske ;)
Men nu så är du iaf ett år äldre, vare sig du vill elr inte! ;) Och jag hoppas att Lisa gjorde nåt lite speciellt för att det va din födelsedag iaf, lät dej lyssna på låten på hennes Spotify kanske!







Älskar Mamma på denna bilden, hur besviken hon ser ut för att jag satte mej framför så att hon inte syns så bra ;) haha


Så GRATTIS lilla Mammis, vi hörs i morron på skype! <3


I'll see you then


Blondie

Måste bara visa mina fina skapelser från igår, det börjar ju gå mot en 'tradition' nu att jag har en liten mat-uppdatering om min torsdags-mat. Igår blev det ju som jag har skrivit fyllda paprikor. Fick inte så jättemkt smak på själva köttbullarna, men med lite salt på så smakade det primus!


Mumsisch!


Och idag så blev jag alltså då av med min icke så smickrande utväxt. Vet att det typ bara är jag som tänker på den, men det är väl sånna yrkesskador man får räkna med i yrket man har! Och samma frisyr kan man ju inte ha för länge heller :) Nästa gång blir det nog dock bara färg o inte klipp. Denna frisören är duktig o så, men hon kan nog inte bara toppa! Och inte för att det gör så mkt, men vill man spara håret lite är det ju en fördel om man kan ha nåt hår kvar att spara på liksom ;) haha. Så nu smackar vi på med lite egobilder på mej och min nya frilla. Kör på lite kortare på ena sidan nu igen, händer ju lite iaf då..! Bl





Sådär, då va det gjort också. Nu ska jag ta o få mej lite skönhetssömn så jag orkar mej morrondagen. Blir väl inget superpåfrestande men ändå. Vi ska till ett lekställe i morron förmiddag med typ hoppborg, klättersaker och bowling m.m. Sen är jag lite ledig för att sen på kvällen va själv med lillan medans A och B (orkar inte skriva namnen hela tiden. Lite komiskt att dom börjar sina namn med A, B och C också! En liten notis bara...) ska på nån typ kvällsvandring på djurparken. Sen blir det förmodligen... BOWLING! Otippat.. Blir tradition på det också nu ;) Och förhoppningsvis ska det bli en liten skype-dejt med Gulle-Fillan på morronen också! På tiden :)
Ja, så ni märker att jag måste sova nu!


Grattis Mamma!!! 
Ska skriva ett litet inlägg till dej också under min lediga tid på eftermiddagen där. Phjuu, äntligen är alla födelsedagar klara i familjen för denna gången! Dröjer ett halvår innan nästa ;)


I'll see you then


Najs

Nu ska jag ta o slänga ihop en pannkakssmet och grädda lite tunna pannkakor till mej själv till lunch :) Det ska bli gott! Sen fortsätter jag med lite till tvätt och ev en film innan jag ska laga min kvällsmat. Har bokat färgning idag också, så i morron ska jag bli helt blond o fin igen! Får se om man hittar på nåt roligt också kanske... Man vet ju aldrig ;) Men denna gången tillåter jag bara henne att klippa TOPPARNA, ska spara lite nu och se vad jag ska hitta på! Aldrig samma förlänge här inte, som många där hemma vet tror jag :)
Jaja, mot mjölet och äggen och mina pannisar!


Höres



I'll see you then


The Lincoln Lawyer

Idag har jag varit iväg på utflykt med lilla familjen. Vi va uppe i Boulder några timmar och hälsade på en kompis till A's mamma. Och så kom hennes dotter och barnbarn dit och lekte med våra små yrväder! Det va trevligt och dom va väldigt trevliga allihopa :) Vädret va super och här tar det 20 minuter ute i solen och så har man fått färg typ! Bara för att man bor såpass högt upp. Såg i spegeln när jag gick in och skulle gå på toan att jag hade fått lite fräknar på näsan! Sen efter lunch åkte vi hemåt iaf, och jag tog lite bilder på flat cliffs (tror dom hette så) som vi åkte förbi där uppe i Boulder. Det kommer folk från hela värden för att klättra på dom sa 'värdarna'. Det är väl helt enkelt klippväggar som är rätt raka och ser ganska lodräta ut också. Och vi körde igenom Golden, en liten by, och det brinner där uppe i bergen för att det är så torrt och så blåser det väldigt mkt så det slocknar liksom inte. Och själva branden såg man inte men röken syntes tydligt på lång väg.




Såg ända ner till Denver downtown på några ställen där uppifrån


Kolla vad jag hittade på vägen också! Syns inte så jättetydligt men.. Det är iaf en crossbana :) Men den är alldeles för norr ut för att bara åka dit o kolla.

När vi väl va hemma sen så åt vi god riktigt hemlagad kvällsmat, kändes nästan lite svenskt! Det va en gryta på kött, potatis, morötter o sås o så ihop. Som hade stått hela natten igår och dagen idag och lagat till sig i en typ eldriven gryta.. Den kan liksom stå på låg värme och lagas av sig själv! Bra förklaring känner jag ;)
Sen åkte jag iaf och kollade på bio med Ana, The Lincoln Lawyer. Den va bra och rekommenderas :) Det va med snyggingarna Matthew Maconahey och Ryan Phillipe. Mums :P Ne men den va liksom bra hela vägen, men tröttnade inte på den innan den va slut. Sen körde jag hem Ana och mej själv och är nu redo för lite sömn.


Fanns en bild på bion på mej med min blivande baldejt tydligen... Plus att jag av nån anledning är mörkhårig också!



Och så tog jag två bilder på södra delen av Colorado Springs. Det är verkligen inte så fint på bilderna som det är i verkligheten!

I morron ska jag göra köttfärsfyllda paprikor till kvällsmat, blev så himla sugen på det härom dagen! Så mamma kan du skicka recept på det på mailen elr nåt. Om det är nu är nåt spec som ska va i :)


Pussar hem

I'll see you then


Mustang GT i rosa

Ingen särskillt extra spännande dag.. Vi ska iväg till Boulder i morron, en stad lite norr om Denver, och A ska träffa en kompis och hennes och 'våra' barn ska leka ihop. Så därför blir det ingen Gymboree i morron, så den körde vi idag. Sen när barnen skulle sova pratade jag med mamma o pappa, och lite senare med Malin. Trevligt att prata med henne, lite för sällan enligt mej bara :) Sen lekte vi och sen dinner och lite bad och diverse nattnings aktiviteter. Sen kollade jag på One born every minute, En unge i minuten fast på enegska! Och efter va ett program om fyrlingar, elr om en fyrling-syskon-skara. Lite roligt, och dom såg nästan precis likadana ut :)




Asså hur cool är inte denna bilen då?! Och hur bra skulle inte jag passa i den?! ;) Det är grannens söta och fräcka Mustang GT. Smått avis, men hon sa att jag inte fick låna den.. Hon sa nåt om att jag va för stor. Vet inte, lyssnade inte så noga. Ville nog inte höra ;) C va nöjd me datt åka med iaf!

Nu ska jag fortsätta att bonn-chatta med Jossan!


I'll see you then


Världens bästa hotell

Ligger i sängen och kollar på ett program av Världens bästa hotell från TV3 :) Det handlar om 5 personer med någon sorts handikapp elr att dom är lite utvecklingsstörda, som ska få jobba på ett hotell i 7 veckor. Det ska visa på att även fast att man inte är inom gruppen "normal" utan är liite efter i utvecklingen så behöver man faktiskt inte göra ett sämre jobb. Helt klart sant! Jag gillar sånna program, man får sig ett gott skratt av alla härliga och ärliga kommentarer, men samtidigt så ser man faktiskt hur duktiga dom är :) Många tror ju att bara för att man har lite svårt för att lära sig för att man t.ex. har Down Syndrom så är man inget att ha inom arbetsvärlden. Men så är det inte! Om någon som ser "vanlig" ut men har svårt för att lära sig så är det inte ett så stort bekymmer, man ger personen lite extra tid. Men så fort man ser på en person med lite 'typiska' Down-drag så är det en helt annan sak.. Varför? Varför kan inte alla bara få samma chans? Detta programmet visar verkligen på det :) Världens bästa hotell ger dom här duktiga tjejerna och killarna en bra chans att visa vad de går för, och dom ger allt! Härligt :)

Rolig också när killen i receptionen ska prata engelska med gästerna, försvenskar engelskan lite bara! Kör det svenska ordet med lite engelsk brytning bara så är det klart! Men det är klart, det är inte lätt om man inte har lärt sig det innan :)


Födelsedag

Kan bli en bra födelsedag i år, inte för att dom andra jag har haft har varit dåliga men..! Men Elin har tydligen kollat på flygbiljetter för att komma o hälsa på mej i September....!  HUR GLAD ÄR JAG!!????! Det vore ju såå bra! Vi ska gå ut o festa, då när jag får det, och så lite bowling såklart och vem VEEEET va vi ska hitta på isf :) Inget är ju bestämt, men det vore ju såå kul!


Köra lite moppe safari här uppe i bergen!

I'll see you then


Jag glömde

Fick ännu en snilleblixt för en liten stund sen; jag har ju ett brev att öppna från familjen Dahl uppe på Soläng! Det skulle ha öppnats den 10 mars, men bättre sent än aldrig. Så nu sitter jag här ute på baksidan och har läst det första av mina 4 brev som jag fick med mej hit till staterna :) Och man tackar, alltid sådär lite trevligt med något svenskt i vardagen här! Dock tror jag inte riktigt på det där med att våren börjar komma hos er, inte riktigt än vad jag förstår! Och det jag ser utanför mitt fönster... Det är våra grannhus och så ser jag även lite av slätten åt andra hållet.. Inga kossor elr traktorer som hemma, men det kan kanske komma :) Och JA, det finns även vykort här, tro det elr ej! Kanske tar o skickar ett en dag.




Och här är en del av utsikten, vet knappt om det syns något men det får duga! Mobilkameran är inte den bästa.

Var även igår kväll och bowlade, även denna gång vinst! Så jag är ledsen mamma, det är nog inte bara nybörjartur! Kanske lite, men inte BARA! Det blev bestämt sent igår, strax efter äppelpaj-inlägget :) Så nån gång vid 10-halv 11 gav jag mej iväg och skulle bowla. Fick bli en supersnabb-fix innan jag åkte, satt nämligen osminkad med smutsigt hår och i joggingkläder innan dom ringde! Men sen en 10 min-en kvart senare va jag redo för avfärd. Gulle-killen jobbade också och kom ihåg namnet så lite intryck hade man nog gjort ;) OCH vi fick spela gratis, utan att använda våra gratis-biljetter! Hehe bra jobbat tycker jag! Kom alltså hem rätt så sent, men kände mej lite pigg fortfarande så satte på ett program av Ullared, kuligt! Men somnade sen snabbt och hade en sköön sovmorron i morse, och pratade med en stolt lillebror som har fixat skype-app på telefonen! Grattis till vinsten också :) Och så låg jag och drog mej i sängen och kollade lite på datorn o så innan jag gick upp och åt frukost/lunch, en god sallad med kalkon. Läser min nya bok också här i den ljumna vinden. Är ca 20 grader ute idag, sol och molnigt om vartannat men det är lagom varmt iaf! Detta gör mej mer sugen på att stanna kan jag säga, längtar INTE efter snö, kallt och slask!

Pusspuss, här åker man inte buss


I'll see you then


Lugn lördag

Lekte lite när barnen hade vaknat o sen bakade jag en liten äppelpaj! Barnen gillade den och jag ska nu avnjuta den med lite film :) Barnen sover och allt annat är fixat så det känns fint nu!




Smarrigt!

Pussohej


I'll see you then


Sunny side

Sitter och väntarpå min lilla släkt som ska ringa på skypen. Nu gjorde dom det! Och nu är samtalet avslutat.. Svänger fort här! 
Nu på förmiddagen har jag tagit hand om barnen medans A va och handlade.. Vi lekte o grejade lite, inte så mkt speciellt. Kollat på en stor lastbil som står på courten då några här ska flytta. Har nog dock inte träffat dom nån gång så ingen större förlust för min del ;) Det är skönt väder ute också så ska gå ut o sätta mej en stund och introducera mina lakans-ben för solen! VARNING!! för alla grannar, solglasögon på :P Inte för att jag tror att dom läser men.. Ikväll blir det nog lite jobb också, ska väl leka, laga lite mat och sen kolla nån film elr nåt.. Inte så svårt jobb :)

För övrigt Mamma, du är bara avundsjuk för att du aldrig vinner när du spelar bowling! :D Jag slog faktiskt flera strikar, och vi hade inte några rännor uppe som jag är säker på att någon (mamma) skulle ha kommenterat något om om jag inte skrev det! Men får vi fler gratisomgångar kommer ja kanske bli ett riktigt proffs här borta! ;)

Och mamma, och Åsa också kanske, som är lite pyssliga. Hur gör man när man blåser ur ägg till påskdekoration? Vi ska göra ett svenskt påskris så vi får väl måla lite ägg o hänga i :) Det börjar märkas i affärerna här nu, det är mkt påskgrejer och godis och chokladkaniner m.m.

Säger det för sällan, men jag SAKNAR VERKLIGEN ALLA DÄR HEMMA JÄTTEMYCKET!!! Ibland mer och ibland mindre beroende på vad jag gör och hur jag mår, men saknar er gör jag iaf :)


I'll see you then


Discobowla

Rättså nyligen hemkommen från bowling, vilket va väldigt trevligt! Va där med Lucian och Monika och hör och häpna, jag vann igen! :O Känner mej riktigt skillad faktiskt.. ;) Flörtade till oss en två gratisomgångar också av den söta killen som jobbade där, så vi skulle komma tillbaka, plus att han bara tog betalt för en omgång idag när vi körde två! Trevlig prick den där, gillar honom redan ;) Kommer däremot inte ihåg va han hette så sådär superstort intryck gjorde han kanske inte ;) Ne men så kan det ju va...
Har för övrig grejat lite och gjort några ärenden idag, och lånat filmen 'Valentine's day' på biblioteket. Så jag fixade lite guacamole och nachos chips och hade Mia-mys nu på eftermiddagen, mysig film ocskå. Plus att jag har pratat med min fina och ulle-gulliga kompis Josefine två gånger under dagen, nån gång där mellan hennes 22 nappningar  ;) Den bruden är en riktig sovare! Men jag gillar't ;)




Tog bilderna med I-phonen så därför de är så dåliga!
Här kommer en rolig bild på katterna idag också, dom busar o bråkar lite ibland och idag lekte den ena katten med den andra kattens svans också, såg väldigt roligt ut!


Nu ska jag krypa ner i min nybäddade och sköna säng och få välförtjänad skönhetssömn!

Pussokram saknar er där hemma <3


I'll see you then


Torsdag kväll

Barnen är lagda, disken är diskad, mamman är hemkommen och jag är trött. En torsdagskväll i Mars. Nu ska jag ta och fira denna inte alls speciella dag med ett skönt bad med massa av mina gott luktande bubblor :) Bearnaisesåsen var god och jag är nöjd emd mitt köp! Caroline gillade det också, slickade av det sista på tallriken så det måste väl va ett gott tecken! Läste den medhavda Pettson och Findus-boken som god natt saga också, mysigt :)

Hejsan hoppsan


I'll see you then


Vackert

Om man skulle ta ett sista ryck med att hänga upp kläderna och sen ta en promenad i vårsolen och den sköna ca 22-25 gradiga värmen! Till o med vindarna är ljumna! Åh va bra jag har det i Colorado just nu :) Förutom tvätten då, men det är ju typ färdigt strax.


Bea

Väldigt fin kommentar mamma!

Har en powerpaus i tvättandet nu och vill bara meddela att jag nu har införskaffat mej två påsar med Knorr's Bearnaisesås! Kan bli så att jag fixar till en av påsarna ikväll med lite ris och kyckling! Ska va själv med barnen för A ska iväg på nåt.. A hade smakat på det innan, men vet inte om barnen gillar det, men det är ju deras förlust isf! Haha :)  M M M ska bli gott iaf!



Hej hopp


Salzitcha

Nu har jag snackat med Jossan en bra timma och vi har lyssnat på lite musik och bara haft det allmänt trevligt, som alltid! (Hoppas på att hon tycker det också så hon inte bara gör det för att va snäll!)
En låt vi lyssnade på va Aerosmith-I don't want to miss a thing och den väckte nåt i Jossan och hon fick väldig inlevelse när hon sjöng med :D






Tack för det min kära vän <3

Puss


I'll see you SOOON!!


Att göra en buffel

Uttrycket "Att göra en pudel" har väl dom flesta hört, men idag har vi gjort en buffel! Jag vet inte vad det skulle kunna ha för innebörd om man jämför med pudeluttrycket, men bildligt talat så har vi gjort en buffel :) Britton skulle va utklädd till något djur på savannen idag på sina typ "kyrkans barntimmar" och han ville va en buffel av alla djur... Han har en liten svamp i badet som är en buffel så är väl därifrån han fick det, men ändå! Så Ashley köpte lite kartong och ansiktsfärg och garn och vi skulle göra en buffel av det. Resultatet blev rätt bra faktiskt! Kom med dom smarta ideérna och det blev sketafint alltså. Jag såg inte det helt färdiga resultatet med kläder och ansiktsfärgen för jag åkte ju iväg på classen, som för övrigt va väldigt rolig :)



Utan och med kläder och ansiktsfärgen! 

Så läxan och facebook plus buffeln va eftermiddagens utmaningar. Talet blev inte riktigt som jag sa det heller, det va mer om hela världen ist för att bara dra upp hur mitt liv i framtiden ska se ut! Det kändes mer lämpligt när MLK:s tal handlade om en mer rättvis och jämlik värld. Så körde lite på det spåret också, men det som stod i förra inlägget är fortfarande det jag vill och drömmer om :)

Hej då alla glada, och ni andra också!


I'll see you then


i have a dream

Ja det talet ska jag nu läsa igenom, och sen göra min egen variant av det. Skriva ett tal om mina drömmar i framtiden. Vad kan det va? Ska försöka komma på nåt lite kortfattat så jag kan skriva ett på engelska sen.
-Jag ska göra färdigt mitt år här, och sen ha semester i Californien innan jag åker hem!
-Jag ska bo hemma några månader och jobba på förskolan och öppna upp i källaren igen.
-Beroende på hur och när jag hittar en lägenhet ska jag flytta till Jönköping elr Huskvarna och därmed bli en snål smålänning, som jag redan är 50 % ;)
-Jag vill ut och resa mera, Australien, Nya Zeeland, Kina och Thailand typ. Helst med Jossan också då som vi har bestämt!
-Jag ska jobba som frisör, antingen börja som anställd i en salong elr flytta min lilla verksamhet till ny lokal. Jag vill iaf förr elr senare ha mitt eget.
-Jag ska skaffa man, barn, hus och bil. Kanske hund? Och vill ha en hängmatta att gunga i på sommaren också, har jag kommit på! Vet dock inte om jag behöver skriva med det i mitt tal...!

Sen vill jag se mina barn växa upp, få barnbarn och flytta till nåt lite mindre och pengarna som blir över ska jag resa upp :) Kanske komma hit och sen mina små värdbarn vuxna med sina familjer! Och så har jag som motto att bli en glad gammal tant, sån som alltid är glad och gosig och som alltid har en skål med godis redo för sina gäster! Är det nåt av detta som låter rimligt, jag har inte jättehöga krav så nåt måste väl kunna uppfyllas!?

Jaja, nu är det hög tid att fatta pennan! Hörs sen :)


Inge tournament

Jag bestämde mej idag för att inte va med på turneringen. Fick ännu lite mer info och försökte hitta flygbiljetter och så under eftermiddagen, men det bara gick inte att få ihop så det blev bra. Det fanns inga riktigt bra flyg, och fanns det ett bra för att flyga dit så funkade det inte med hemflyget och tvärt om. Så sen kollade jag på separata flyg, men på den ena sajten fanns det då inga flyg som gick hit till CS utan man fick åka till Denver. Och att landa där vid 11 elr halv 12 på söndagkvällen, hämta väskorna och sen åka ca 1 timma hem, det funkar inte riktigt.. Och det skulle blivit dyrare än planerat nu också, priserna går väl upp nu när det är spring-break och allt. Men tränaren skrev att dom skulle ha en turnering i april och en i maj, så det finns fler chanser! Plus att den ena är här i CS och den andra skulle va närmare så det är ju bra! Och kanske är bra att jag får träna upp mej lite innan ;) Även om det inte va en så tuff träning i söndags så kändes det att det va ett tag sen man verkligen rörde på sig! Men så kul att va igång igen.

Idag har vi inte gjort så jättemkt, började kolla lite på film på förmiddagen och sen åkte vi till biblioteket för där va det sagostund. Och så lånade vi lite böcker och jag lånade en film, Dear John. Det är för övrigt därifrån meningen "I'll see you then" kommer ifrån, som jag har skrivit i mina inlägg. Mysig film med en riktig snygging i huvudrollen! Sen lagade jag lite lunch och försökte lägga barnen. En gick bra och den andra somnade aldrig.. Och det märkte man nu på kvällen att den lilla sovstunden gör skillnad! Vi kollade brevlådan idag också och lekte på gården innan maten, och sen åkte jag iväg och kollade lite på Target och Walmart och hittade lite smått och gott :) Nu ska jag ta och bädda ner mej, använda min nya nagelbands gel och läsa min deckare!

Ha det bra kära svenskar <3


I'll see you then


Jisses

Jag tänkte jag skulle påbörja ett litet projekt, att byta alla inlägg från USA från 'Allmän' till 'Mitt liv i USA. Tänkte att det kanske kunde finnas nån enkel metod att liksom byta nästan alla på en gång. Det gör det inte.
Jag har nu suttit och ändrat X antal inlägg "för hand", alltså gått in på VARJE inlägg och ändrat till den nya kategorin! Jag kan tillägga att det har blivit ett o annat inlägg sen jag kom hit. I snitt 2 inlägg om dagen ungefär, och jag har ju varit här i lite mer än 2 månader så man kan ju räkna ut själv (om man vill) hur många det blir. Och än är jag inte klar då, men klockan tickar på så jag ska sova.. Blir fortsättning i morron. 

Under eftermiddagen skypade jag lite med Ninna och Elin och pratade av mej lite om hemlängtan igen.. Så efter det har det bara känts bättre! Jag vet inte vad det är som gör att man längtar hem så, om det är det faktum att man vet hur långt det är hem, elr om det helt enkelt fortfarande är ovanheten att va hemifrån så länge i sträck. Plus det faktum att det faktiskt är en del olikheter från trygga Sverige. Alla valiga vanor, rutiner och aktiviteter. Allt man vet att man skulle ha gjort om man va hemma, alla man vet att man skulle träffa hemma. Känslan då i den deppiga perioden veta att man bara har gjort två månader av 12, istället för att i den glada och lyckliga stunden tänka att det bara är 10 månade kvar! Det skiftar så snabbt, och jag tror jag blir bättre för det går över fortare nu. Eller jag vet kanske att det inte är någon idé att jag bara tänker på det, för jag tänker inte åka ändå!
Jag vet att jag är uppskattad här och det är ju detta jag har velat göra jättelänge! Dock fanns inte dessa jobbiga tankar om hemlängtan med i mina förhoppningar och förväntningar, jag visste inte då HUUR mycket jag älskar hemma med familjen och vännerna! <3

Jag har snubblat och varit nära att falla några gånger men jag reser mej igen och sträcker mej högre för varje gång, och står fortfarande kvar. Jag är för envis för att ge upp, det finns inte i mina planer!


God natt


Lycka?

Jag är bara trött och grinig just nu. Att man inte kan ha nåt mellanting bara, lite lycklig hela tiden ist för att va antingen jätteglad över att va här elr nere på depp-botten för att man längtar hem.


mhmm

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2297011/miaskattberg?claim=3vw6ad95fr9">
Följ
min blogg med bloglovin</a>


Äntligen

Det är lite äntligen just nu. Äntligen är Jossan tillbaka på den amerikanske sidan av jordklotet, så man har nån i närmre tidszon att prata med! Vilket också betyder att det är närmare tills jag kommer till henne i WPB :) Wiiiee! Äntligen har jag gjort min handbollsträning och det va kul! Vi va inte så många idag men tjejerna va trevliga, och tränaren också. Det va typ som hemma, förutom, som jag undrade och bävade lite för, va att dom inte spelade med klister... Usch va ju som att börja om igen! Några bollar hade klister, men dom va väl av den anledningen upptagna hela tiden också! Så där va man med klister-vanan inne och kände hur musklerna i handen fick jobba så mkt mer utan! Men det är väl bara att vänja sig, ska nog gå! Äntligen är dagen över, för trots att vi ställde fram klockan en timma idag så är jag helt slut typ! Det är nog både att jag har varit mer aktiv denna helgen än sen jag kom hit, plus att lite spänningar har släppt för att ha längtat till träningen, plus att Jossan är här igen. Och sovmorronen i morse gjorde nog att man va hängig hela dagen också, elr rättare sagt så gjorde jag ingenting under dagen vilket gjorde att man är slöare.
Och med tanke på min brist på aktiviteter under dagen så tänker man ju igen.... Vilket betyde att man längtade lite hem, elr snarare efter familjen just nu. Syskonen fyller år och dom ska komma i sommar och vi pratade lite om det innan, så att få träffa dom igen bara LÄNGTAR jag till! <3 
Och jag vet att jag inte borde längta hem kanske för att det inte händer nåt speciellt där hemma elr för att jag har det så bra här, men vad ska jag göra åt det? Jag kan inte hjälpa att jag här verkligen märker hur mycket jag älskar och saknar Sverige och alla mina nära och kära där hemma. Dom här tankarna fanns inte med i mina förväntningar av året när jag satt där hemma och va lycklig för att få komma iväg, men jag tror det är bra, och dessutom borde ni väl tycka att det är bra att jag har hemlängtan så jag kommer hem efter detta året och klipper er! :D Men jag ska inte ge upp, jag vill ha ett litet år av mitt liv att minnas som den upplevelse det är och att va stolt att jag inte gav upp. Plus att ett år är en skit i rymden av ett liv! Ska försöka gaska och peppa upp mej så jag slipper dom här tankarna så ofta, bara att försöka hålla mej i gång så jag inte hinner.


Nu ska jag lägga mej på kudden och läsa min nya bok och sen sova min välbehövliga skönhetssömn (att det kan va så förbaskat skönt att sova!!) Äntligen!!

Pussokram SAKNAR er <3


GRATTIS!!

Jag tänkte också att mina kära små syskon skulle få ett litet inlägg för idag är det deras 14:e födelsedag! Elr egentligen är det ju 13:e födelsedagen, för den första föddes dom ju så inte en "födelsedag" som alla dom andra som firas med tårta, ballonger och paket :)
Men tänk va mycket roligt vi har gjort, va mycket vi har bråkat och hur många fler gånger vi har skrattat ihop! Och jag tror det är som man säger att när man bråkar så är det syskonkärlek, för nu när jag befinner mej på andra sidan jorden så saaaknaar jag er!! Och det hade jag väl gjort ändå också kanske, men vi är rättså tajta som syskon ändå och det tycker jag är skönt. Vet att det finns andra syskon som knappt är kompisar alls och så skulle inte jag vilja ha det, syskonen ska ju kunna va de allra bästa vännerna. Och det tycker jag vi har lyckats rätt bra med, även om vi som sagt har lite "syskonkärlek-stunder" ibland också :) Men jag kommer ihåg än vilken stolt storasyster jag va när ni föddes, två stycken små skrikande klumpar som jag mer än gärna va överbeskyddande över. Och hur jag sen när ni va lite äldre ville leka skola och va eran fröken och ni skulle läsa och skriva! Och det roligaste är nog när vi skulle spela in nyheterna, asså den fantasin ni hade och hur roligt vi hade, HELT OSLAGBART!! På nåt sätt måste vi kunna bränna över dom filmerna elr nåt till DVD elr nåt för det är sånt man vill kolla på när man blir äldre!





Tänk va gulliga ni va när ni va små, och lite har ju håll i sig ;)























Mina små små småsyskon! Ni är dock inte så 'små' längre, bara småsyskon!

Älskar er väldigt mycket! <3


Från eran jobbiga storasyster!


Class day

Ja då kommer bilderna från gårdagen här också. Det va en trevlig dag och vi hade väldigt roligt ihop allihopa :) Man kan säga att här är USA invaderat av tyskar! Vi gick på St. Patrick's day paraden inne i downtown och alla hade något grönt på sig. Annars blir man nypt! Och det gröna va tydligen ifrån att Irland kallas för den gröna ön bl.a.. Ja och dagen är för att fira St. Patrick som är ifrån Irland.












Riverdansare, tyckte ju det va så himla bra när jag va liten och lyssnade på riverdance-musik hos mormor och morfar!


Bra när man kan hoppa ur bilen och gå jämte den! Det är ju som Långben, Musse och Kalle Ankas bil på jul :)





Det här va nåt för dej pappa, du skulle hört hur den lät! Hur gött som helst!


Så gick vi till en Irländsk pub som va smockad






Darth Vader i sin bil, då har man sett honom också!



Hela gänget






Herre på täppan






Ana


Efter det åkte vi hem och jag slappade lite som jag skrev igår, och sen åkte jag och åt med Ana och Jade. Efter att vi va färdiga så åkte vi och bowlade, och jag vann! Fick rätt många strikes faktiskt och va riktigt imponerad av mej själv :D


Här kommer till mamma: Gissa bajset



Och så måste jag ju skriva nåt som ajg glömde av igår! JAG FICK ÄNNU ETT SVENSKT BREV!!!! Innehållande farmorprylar och ett litet bidrag :) Får väl se om det kanske blir att jag startar upp en liten verksamhet här åt lilla farmor, men då får ni verkligen se till att komma hit :D

Nu ska jag ta o äta lite så jag kanske kan piggna till lite innan jag ska iväg och introducera mej för de amerikanska handbollsspelarna. Plus att jag försöker få tag på min lella vän som ska komma tillbaka till Amerikatt idag :)

Hej svejs


Snilleblixt

Här kommer bilder från igår vid vattenfallet och några från au pair träffen. 






Monika, hennes tyska vän Nina på besök, Lucian och jag


7 falls


Vi va ganska högt upp, stället vi är uppe på syns på den första bilden






Monika och hennes ena host-barn Ashlyn


Ana och Ashlyn



Hur söt är hon inte!? :)





Här är på pysselstället, jag kan tänka mej att åka dit igen bara att det va rättså dyrt! Här är area directorn Emily och Tamara från Tyskland.


Ainslie, från Nya Zeeland



Min mosaikplatta, så ser den fortfarande ut men jag ska lägga på fogen i morron :)


Och kvällen avslutades med bio, 1,50 dollar är ju liksom överkomligt!

Nu har jag suttit och skumkollat på Kings of Leon på TV när dom uppträdde på Roskilde festivalen, så rent praktiskt har jag också sett dom spela live nu! Så nu har vi nåt att prata om Elin när du har sett dom i juni ;) haha
Plus att jag fick en positiv uppenbarelse innan idag, det är ju inte nästa helg cuppen är, det är om två veckor! Vilket betyder att jag hinner träna iaf 2 gånger, om jag inte kör med killarna också :) Gött att få sånna snilledrag ibland! Nåja, får väl börja med att ta första träningen i morron!
Får nog bli att jag lägger upp dagens bilder i morron, för nu ska jag göra mej i ordning och sen åka och äta med Ana och Jade.

Hej svejs


Bloglovin

Nu kan ni följa bloggen på Bloglovin också! Inget måste, men följer man några olika bloggar kan man hålla sig uppdaterad där när bloggen är uppdaterad :) Mest bara en kul grej jag kände för att göra nu, men får väl se om det är nåt som kommer va kvar! Klicka bara på Eifeltornet på vänstersidan och så måste man bli medlem och sen är det klart. Kan va så att man får ett mail när det uppdateras, vet inte exakt hur det funkar!

Kram


Gäsp

Det blev visst en ganska sen kväll! Inte för att vi gjorde så mkt, men ändå! Va ju först på au pair träffen, där vi va 4 pers först, efter en stund när det nästan började va slut så kom 3 till som inte hittade!  Jag gjorde en mosaikplatta, dyrt men lite roligt :) Sen hörde jag med Ana, en annan au pair om hon hade slutat jobba så vi bestämde att mötas på en bio. Så vi möttes där, och kollade på bio för ca 10 kr! Inte illa pinkat :P Vi kollade på The Fighter och den va bra. Inte den bästa jag har sett, men bra liksom! Killen som va med va ju rätt vältränad och hunkig också, så jag överlevde helt klart :D Plus hans mörka bruna ögon!

Nu ska jag sova så jag orkar med class i morron och St. Patrick's day-parad! Blir nog spännande.

Hej svejs


20 grader

Man kan inte klaga när det är 20 grader ute och solen lyser! Har nu på förmiddagen/lunchtid varit vid Seven Falls som finns här i Colorado Springs. Det va liksom 7 vattenfall i ett stort fall liksom, 7 små som bildade ett långt. Tog en del bilder, men dom lägger jag upp senare för nu ska jag ut o sätta mej för att försöka få till lite färg på benen. Mer än den typ vita som är just nu! Kan ju va kul att inte behöva blända alla nere på WPB-stranden(West Palm Beach) när jag ska dit!

Jag känner också just nu att det nog kommer bli cuppen, beroende på hur det känns på söndag med alla i laget o så. Jag har ju inte träffat dom nån gång ens! Men ja, jag tror det skulle va väldigt roligt iaf. Och, jag tror inte jag skrev det, men det är i New York! Inte mitt inne på Manhattan men ändå, man får ju se lite :) Men jag kommer skriva här på bloggen också såklart hur jag gör!

Hej hopp


Orange County

Jag har haft en effektiv dag idag, och det känns! Nu är man som tuggat tuggummi i huvudet. Skönt då att det finns program på TV:n där man absolut inte behöver tänka, bara bli underhållen av människorna i programmet. Just nu är det nämligen om Real Housewives of Orange County, vilka jobbiga liv dom verkar ha! Intriger, yoga, fixa håret med sin egna stylist.. Och ja vi får ju inte glömma allt skvaller och att bråka med sina "vänner". Inte riktigt som i O.C i serien, men ändå lite likt om man tänker Julie X 5, för dom som har sett!
Innan va vi och åt på Red Lobster igen, lite för att fira att jag varit här i 2 månader. Åt goda jätteräkor, nåt för dej det stället mamma! Bara skaldjur och fisk :) Och nu avslutas kvällen varm choklad och lite Ballerina, och några Girlscout cookies som Ashley köpte för ett litet tag sen. Det är nåt som är här varje år, och det är girl scouts som säljer dom. Jag ska fråga Ashley i morron vad pengarna går till. Den sorten jag åt nu va den i det gröna paketet, typ mintkex i choklad.



Här va kvällens måltid, grillade jätteräkor med vitlök! :P smarrigt värre!


Och så även mitt kvällsmys framför TV:n

Nu ska jag läsa lite innan ögonlocken faller ner helt och hållet (programmet har hunnit ta slut under tiden jag skrivit!) ÅÅH va skönt med sovmorron! Ska förhoppningsvis bli lika bra väder i morron som idag också, vilket betyder runt ca 20 grader ute så jag ska nog ta en promenix också, och allmänt bara slappa innan vårat au pair möte på kvällen. Då ska det pysslas och greja, det som jag tycker är väldigt kul :) Kanske skulle va keramik också, vet inte riktigt, men då kanske jag ska härma moster o göra en kopp!? Va sägs om det? :)

Pussokram


Nummer 2

Nu är andra omgången med tvätt i maskinen och jag ska preppa 2 av mina vita linnen, som inte är helt vita längre.. Har haft dom under en ny svart klänning som har torrfällt så dom är lite sådär dassgråa och härliga. Sen är det dammsugning och lakansbyte. Jag kör både dagens och morrondagens jobb idag för jag ska va ledig hela dagen i morron, ååh va skönt med sovmorron! Det va ju typ 2 veckor sen och jag är en sovmorron-människa så det kan inte bli annat än bra :)
Är det nån mer än jag av mina läsare som ttycker att det är galet att jag har varit här i 2 månader?! Idag är det exakt 2 månader på datumet och exakt 8 veckor i Colorado. Jag tänkte på det igår att hemma känns två månader ändå rätt lång tid, tiden går ju fort också, men ändå lite längre än det har gjort här! Och som det känns just nu, man är här ett år, 12 månader, och nu är det 'bara' 10 kvar. Jag känner fortfarande lite hemlängtan stunder då o då när man läser nåt elr kollar på några bilder, men jag tror jag har kommit över det värsta och känner att jag ska verkligen ta vara på året, det är ju snart slut ;)



Så med det i tankarna, tränaren för handbollslaget jag ska träna med på söndag frågade om jag ville hänga med på en cup nästa helg. Vore ju skitkul, men här är dilemmat. Det kommer kosta rätt mkt, några tusen svenska kronor, och jag vet inte hur jag ställer mej till det.. Jag vill ju få ut så mkt så möjligt av året, men till vilket 'pris'? Ska jag satsa allt, när jag ändå är här, elr ska man ändå spara lite för att ha till andra grejer? Det är ju inte nån liten struntsak bara, som att gå och shoppa, utan jag får ju en upplevelse och träffar andra, men ändå! Såå, nu är det dags PÅ RIKTIGT att ni kommenterar och "gör eran röst hörd", för för mej betyder det mycket! (Även om man läser för första gången elr om det "bara" är familjen där hemma!)

Återgår till tvätten och min musik så hoppas jag få läsa många kommentarer sen :)


Lilla Pappsen

Det är ju egentligen lite tidigt för mej, men med tanke på att klockan är en bra bit över 12 där hemma så är det ju högaktuellt där! För tro det elr ej pappa, du fyller faktiskt år idag (snart idag för mej!) trots att du knappt visste det själv :D Kan det bero på att du börjar komma upp lite i åldern och helst vill förtränga?! Du har ju iaf inte några gråa hår som avslöjar dej, så det är ju bra :)

GRATTIS MIN LILLA PAPPA!!!
Jag hoppas att du får en bra dag och att du säljer många motorsågar, vinterkängor elr 4-hjulingar, elr vad det nu är ni säljer mycket nu! Och jag hoppas också att familjen fixar en marängtårta med bananer och choklad som jag vet att du gillar! Kanske blir det en o annan paket, men innehållet kan ju variera vet jag med erfarenhet från mina kära småsyskon t.ex. Plus att det alltid är skitsvårt att köpa present till dej då du ALDRIG önskar dej nåt, mer än en ny bil elr snälla ungar... Att du aldrig lär dej att det inte är nån idé! Jag kanske, dagen till ära föröker få reda på lite mer om jag kan hitta nån crossbana här som du kan få i födelsedagspresent att besöka när ni kommer. Nu sa jag vad det är i mitt paket ju, men hoppas det går bra ändå :)  (och tecknena jag gjorde nu är inte bara "kolon" och en "parentes", det ska föreställa en smilis! Som min kära pappa lärde sig för första gången, sådär 1/1,5 år sen när han fick ett sms och undrade varför killen hade gjort en kolon och en parentes! :D ) Men man lär sig nåt nytt varje dag, och just den dagen va det att göra icke grafiska smilisar på mobilen, elr det fanns väl inte på den mobilen (tror det va den fantastiska Samsung:en då!)! Elr hur det kan se ut, jag tror knappt att du vet hur man gör sånna ovaliga tecken som kolon elr parentes, då ett typiskt sms från pappa kan se ut såhär: "Ok". Men det är ju tur att jag gillar dej ändå :) För du är ju faktiskt min goa, roliga och knasiga pappa som för det mesta ser positivt på allt och som älskar allt med motor kan låta och ta sig frammåt! Ju högre ljud och ju större maskin, desto bättre :) Men det har jag väl dej att tacka att jag också tycker att det är väldigt roligt med en del meckande och diverse olika fordon. Kanske blir så när man va pappas assistent ute i verkstaden resan vid unga, väldigt unga, år och mekade med både blåa och gröna jeepar, och andra fordon med kängru-bensin! Och du har väl fått stå ut med en hel del frågor om hur motorer funkar också, och vad det är för skillnad på en 2-taktare och en 4-taktare, elr varför inte vad en drevaxel gör! En del har nog gått in i huvudet och stannat, men en hel del har sprungit rakt igenom också :)



Ha en toppendag pappa, älskar dej!

Hej hopp


Syskonkärlek

Nu har jag läst ut boken, och den va bra. Lätt att läsa och typ lagom långa avsnitt.
Sheila O´flanagan-Syskonkärlek.
 Jag gillar hennes böcker, har typ läst 3 andra elr nåt och dom är lika på ett vis, men hon byter liksom ämne och problem i böckerna. Denna handlade helt enkelt om tre syskon som är på väldigt olika platser både i livet och på jorden. Dom tänker helt olika och har aldrig riktigt varit nära som syskon. Men när mamman får problem med ryggen så kommer först den ena systern hem och ska ta hand om henne efter sin operation, och senare också det andra systern som har problem hemma hos sig. Brodern bor redan nära mamman så helt plötsligt är alla samlade igen och familjegruffet kommer typ upp till ytan igen, efter alla år. Och så får man följa dom och alla lever lyckliga i alla sina dagar, elr nåt!
Men ja, hon skriver liksom ofta om lite olika personer som antingen hänger ihop på nåt vis elr så träffas dom efter ett tag. Dom flesta har iaf typ ett syfte, att hon poängterar nåt problem elr en känsla, som många kan känna igen sig i.
REKOMMENDERAS!




Det funkar

Men asså, jag trivs ju rätt bra, sitter nu i linne i solen och ska ta o läsa lite. Det blev ingen läsning igår för det inlägget tog lite för lång tid och klockan hann visst bli sent! Men vi kör på att läsa ute den idag ist! Men asså från att ha varit ca 1-2 cm snö på marken i förrgår till att idag sitta i linne på samma ställe, det är ändå rätt coolt. Det är väl det typiska Colorado-vädret :) Det första pappa såg när vi pratade på skype innan va, men va är det för väder ni har då?! Jadu, rätt soligt och skönt sa jag då! Vi va på Gymboree på förmiddagen och nu har jag som sagt skypat med pappa och lite med Jossan. Denna gången skulle hon gå o lägga sig nu, inte som det brukar va här inte! Då har hon som jag ett antal timmar kvar till läggdags, men det va ju trevligt iaf att prata med min lilla salsitza ;) hehe



Lite uppdatering angående våra små plantor vi planterade några veckor sen, igår såg vi första tecknet på att dom faktiskt lever! Det vå en liten grön knodd som kom upp, och i morse började en till i samma mugg visa sig :) Så slutsatsen av att odal kärnor i "collegemuggar": JA, det funkar...!


Svar till Ellens kommentar: Ja, kanske, men det är inget jag skryter med...
Ne men om man skulle ta tag i det däringa läsandet nu då


Versace

Asså jag måste bara börja med att säga att jag gillar min kära kompis Elin :) En ren och sann vän, i ur och skur och vi har ALLTID kul ihop! Sen att hon fortsätter vara en så bra kompis när man själv befinner sig på andra sidan jorden, det är så skönt att veta att inte ens 1000 och åter 1000 mil inte kan stoppa våran vänskap!
När barnen vaknade gick vi till brevlådan och hämtade posten, och det va inte bara amerikansk post idag! Det va ett stort kuvert med mitt namn på och jag visste vem det va ifrån utan att ha hunnit läsa på det. Det luktade nämligen väldigt välbekant och underbart gott :) Det kändes som att Elin kom smygandes någonstans ifrån och va nysprayad med sin Versace parfym! Jag gick som på moln på vägen hem med ett stort leende på läpparna, och nästan direkt när jag kom innanför dörren så öppnade jag brevet och fann till min glädje två olika påsar med godis och ett rosa och som sagt väldoftande brev! Läste det, skrattade och fick nästan några glädjetårar/lyckotårar av lycka av att ha en sån gullig och fin vän som jag uppskattar nåt så oerhört. Hoppas du vet det Elin, att jag har sagt det så tillräckligt många gånger för att du iaf ska ett hum om det <3
Barnen fick en halv bubs var, men sen snålade jag lite och ville spara in så jag kan avnjuta det själv vid ett väl valt tillfälle! För övrigt smakar t.o.m godiset lite parfym, trots både plastpåse och papperspåse, så jag kan ärligt säga att jag verkligen fick smak av dej Elin :D haha Ska nog låta brevet ligga jämte mej i sängen också nu när jag ska sova, så känns det som du sover över här inatt :)
Tänk vad mycket vi har gjort ihop, scrolla ner och njut!

Sätt på den här låten och kolla bilderna nedan
(hinner den första låten ta slut kan du ta denna!)



Alltid lika snygga ihop!
Stina är med på ett litet hörna också, som jag önskar lycka till här, i Irland! Du kommer få en så härlig dialekt och jag kommer bara vilja prata engelska med dej när jag kommer hem!
Som sagt...
































Tänk vad mycket vi har gjort ihop, och det är tusen ggr mer än vad dom här bilderna visar, för det blir så när man är dålig på att komma ihåg kameran! Men bl.a
-Gått tre roliga år ihop i skolan, avslutades med bal och student
-Gjort ett fabulöst projektarbete, med betyg: MVG, såklart!
-Varit på semester, där började förkärleken för barnglasögon!
-Flugit ur huset, typ 2 gånger!
-Kvällen när hippien mötte Marilyn
-Alla sommarkvälla, och allt vad det nu kan innebära! ;)
-Resor upp till huvudstaden
-Lekt 70-talare
-Firat nyår ihop
-"Tävlat" om vem som kunde se mest gravid ut :D
-Varit på konsert
-Gått olika promenader och marscher ihop, i olika utstyrslar!
-Varit på foto session i höstväder
-Blivit kidnappad och varit kidnappare, mer än 1 gång!
-Varit på "endags semestrar", ex Visingsö
-Tagit och fått yrkesbevis ihop
-Delat allt och lite till med varandra, och SÅÅÅ mycket mer :)




Inte nog med det, när jag ordnade lite i brevhögen och la brev och reklam tillrätta så upptäckte jag att det fanns ännu ett brev postat till mej! Även detta handskrivet, men däremot från Småland och med en annan väldigt välkänd handstil! Detta då från mormor och det va också väldigt roligt att läsa, tur att ni inte förändrar er för mkt hemma! Elr jag tror inte morfar kommer ändra sig alls dom närmaste åren, alltid lika envis och kär i sin Opel (från 1842) som nätt och jämnt fungerar med han egna ihopsnickrade uppfinningar! Och förkärleken till stråkinstument ska man ju inte prata om! Mormor som alltid är den snällaste och mysigaste att komma o hälsa på, och som alltid "har en bulle i ugnen" och är redo att servera den när man kommer! Och inte nog med det, när hon kommer o hälsar på så tar hon hand om städningen åt slarviga frisörer med dammiga hyllor :) Vad mer kan man begära av sina kunder! Kanske nåt man ska introducera för alla, "I priset ingår också en avdammning av hyllorna här!" Ni kunder som läser, skriv gärna en kommentar om vad ni tycker ;) hehe (och ni andra också)
Och för mamma, kusin elr moster så får ni gärna vidarebefordra denna information till de lite äldre, datalösa omnämnda i detta inlägg. Och hälsa att det va VÄLDIGT uppskattat :)

Detta är en lyckans dag, med två brev från Sverige och två barn som har skött sig fint i 3 dagar. Och när man känner att självförtroendet är boostat till toppen för att man har klarat av att va ensamstående mamma i 3 dagar utan utslagna tänder elr brutna ben på någon av de inblandade, elr att varken katterna elr hunden har svultit för att de har glömts av att bli matade. Och genom att tänka på att man har varit här i knappt två månader och får detta "uppdrag", då måste man ju ha gjort något bra iaf. Med tanke på att föräldrarna lämnar sina mest värdefulla och älskade ägodelar i MINA händer i 3 hela dagar! Känner mej stolt över mej själv, både för 'bedriften' och för att jag över huvud taget är här :) Vet att jag har skrivit en hel del om superjobbiga dagar med hemlängtan och diverse, men idag är inte en av dom! Även om jag vet att det kommer fler dagar av det andra slaget igen under resten av året också.

Nu ska jag gå och kojsa och förhoppningsvis läsa ut min braiga bok :)

Ha det så suuuperbra alla där hemma!


I'll see you then


P!nk

Sitter och väntar på att barnen ska bli färdiga med lunchen så dom kan sussa en stund, och jag också!
Och under tiden lyssnar vi på Pink, det sitter aldrig fel :)
Nu på förmiddagen har vi kollat på Robin Hood, elr mest barnen då såklart! Och så har vi gjort en bild/målning/välkommen hem-"skylt" till mamsen, och jag tror det kommer bli uppskattat :) Barnen hade roligt när dom gjorde den också så dubbel-bra där! Ska ändå bli skönt att hon kommer hem så man kan komma ur huset lite, man är ju lite fast här i huset och man blir oerhört rastlös och sitter bara och glanar på facebook och vill att tiden ska gå.. Och som sagt, när jag inte har något vettigt att göra så tänker jag lite för mkt och längtar hem en aning.... Det är inte så illa som det har varit, men fortfarande jobbigt att ha känslan lite hela tiden.

Nu ska jag iaf ta tag i mitt liv och lägga barnen, skypa lite och ta en promenad på promenadbandet tror jag.

Hörs sen


[jå'rde-gubaar]

Myser till det lite ikväll och käkar några chokladdoppade jordgubbar! Det sitter ju aldrig fel :)





Nu ska jag ta o kojsa, det lär väl bli en tidig dag i morron också. Nackdelen med mina små gulletussar, föör morronpigga! Den ena iaf :) Men rätt söta ändå! ;)
Det va så roligt idag på morronen förresten, jag behövde tvätta håret, men kände att jag inte ville duscha och har ju bara ett badkar där nere utan ett löst munstycke liksom, så jag sätter mej ner på knä och ska börja tvätta håret och Britton som precis har varit på toan och håller på att tvätta händerna tittar konstigt på mej och säger att jag måste ju ta av mej kläderna! Haha, han tyckte jag betedde mej jättekonstigt, först att dyka i badet och dessutom med kläderna på :)

Pussokram


WHAT??!

SNÖ?? Det borde inte få exsistera nu! Men det är vad jag ser utanför fönstret nu.... Det är en sak om det är lite kallt ute, men inte snö för hell-'skotta'!

Och ja Elin, jag kan försöka hitte några likadana glasögon att köpa och skicka hem, jag vet ju att du har en förkärlek till barnglasögon! :D


PS.

Vad hände med att kommentera?

Även om det bara är en liten kort rad är det roligt att liksom få lite bekräftelse på att det iaf är nån som läser!

DS.


Det går fiiint

Ja det gör det faktiskt, barnen sköter sig bra och jag mår bättre. Blev väckt i morse vid 7 av en morronpigg kille som sa att det faktiskt är tid att gå upp och vakna nu! Så jag satte på TV:n åt honom och vaknade till lite.. Trodde han skulle komma tidigare under natten som han brukar hos mamma, men jag vet inte om han liksom fattade att hon inte va hemma så det inte va nån idé att gå in till henne utan sov hela natten i sin egen säng :) Så åt vi lite frukost och lekte lite innan vi åkte till music class och slipade lite på sångrösten ;) Hem o leka lite och fixa lunch, jag kände mej nyttig med en sallad och med bitar av det grillade köttet från förra veckan och det smakade prima! Nu har jag skypat lite och fått uppdateringar av Sara/Leo i GBG. Om man skulle ta o powernapa lite innan dom små knottarna kommer upp och kräver energi!?



Han ser ju för rolig ut, som en riktigt liten farbror :D

Här är bilder från igår när barnen provar leksaksglasögon, det är till en "potato-head" i Toy Story så dom är lite små, men det går ju att få på dom på ett mindre människohuvud också! Dock svårare med dom lite 'tjockskalligare' ;)



Här är min goda lunch för dagen



Skriver kanske ikväll :) Hej å hå


Friends

Ja jag vet, det är illa, men blev så "sugen" på att lyssna på en låt av gruppen Friends igår! Det va typ mitt favoritband en period när jag va liten och jag lyssnade på dom jämt då :) Men såå illa är dom faktiskt inte! Haha :)
Här är iaf låten

Nu sitter jag och chattar med en av dom andra au pairerna på facebook, och har matat djuren, dragit för gardinerna/persiennerna och diskt upp disken. Va det nåt mer innan man kan gå ner och få sin skönhetssömn..? Tror inte det, ska bara ta medicinen också! Jag är själv hemma med barnen nu tills på tisdag kväll för Ashley va tvungen till att åka iväg till South Carolina. Så i morse åkte hon och vi har varit själva hemma hela dagen, och har typ bara slappat. Jag har varit lite hängig o så så barnen har lekt lite o vi har kollat på film o vi har busat lite. Men det har gått väldigt bra faktiskt! Rätt snälla barn jag har ändå! Pratade en kortis med farmor innan också, alltid trevligt och jag är stolt över min faktiskt tekniska farmor! Bra jobbat, t.o.m Ashely va imponerad av dej att du klarade det, det gör INTE min pappa sa hon :)

För övrigt vet jag inte om jag har nåt speciellt att säga... JO, min lilla kära familj har tydligen bokat resan hit till staterna nu!!! Längtar liiiiite smått till sommaren, då ska jag åka och se NY och jag ska få ta med min familj hit och visa dom min amerikanska familj :) Jag har planerat att åka till en amerikansk crossbana (ska bara hitta den först, men det är nog inte så svårt..) och så ska jag ta med mamma och Lisa till Denver, shoppa och äta på Cheesecake Factory! Pappa och Jonatan får väl gärna hänga med också, men det är mest för dom 2 sakerna jag vill dit! Vet inte när IKEA öppnar där, annars blir det väl det också!


Nu ska jag ta o dra mej neråt mot mitt lilla krypin, ska bara ställa ut soptunnan som jag på att jag skulle göra också! Vilken bra hemmafru jag är :) Iaf om det bara gäller för 3 dagar ;) hehe

Pussohej


Sabariel

På elvish, alltså älviska så betyder mitt namn Mine(engelska) och jag heter Sabariel.
Hittade det på en hemsida och fick ideén från på en annan blogg jag läste.


Mia
Mine
  Sabariel
(Sah-bar-ee-ell)


Nu är det väl inte så att det är något som liksom är helt bestämt och bara är så, för jag kollade på andra sidor också och det blev ju inte precis samma namn! Men tyckte det va ganska fint och ville dela med mej av min upptäckt :)


Wiihooo

Med gårdagens tidiga och deppiga avslut så kunde det ju inte bli sämre. Sov bra och länge och kände mej lite piggare på morronen, dock fortfarande lock för öronen och lite ont i ansiktet. Vägen upp till Denver va inte så farligt, men sista 20-25 minuterna ville jag bara va framme, vet inte om det va med höjden elr va det va men trycket va riktigt illa och jag hörde knappt nåt så mådde rätt skit då! Men väl uppe så kunde jag både snyta mej och få frisk luft o allt och träffade dessutom lite nya svenskar vilket va trevligt :) Vi gick runt lite i stan och skulle svara på några frågor och lite så. Åt lunch på Noodle company och det va starkt kan jag säga! Sen gick vi snabbt på konstmuseét och sen skulle vi tillbaka till själva "skollokalen" och det va hej då. Väldigt rolig dag faktiskt, trots att jag mådde som jag gjorde. Men kul att träffa lite annat och nytt folk :) Nu på kvällen åkte vi till en restaurang ganska nära och åt lite mexicanskt.




En fin kyrka vi va inne i, alla fönster hade så många fina färger och det va väldigt vackert faktiskt.



Hela gruppen framför the State Capitol, jag är längst ner till höger.


Luciana på lunchen

På lunchen, Joyce, Christina, Poo, Monica och hennes tyska kompis som va på besök.


På konstmuseét, dom är konst... ;)

Hela gruppen igen, framför museét

Såg två väldigt fina hus på vägen tillbaka till skolan, skulle kanske inte själv vilja bo där... Men det andra har ju iaf bra fäger om man är svensk ;)



Fick ett roligt mail i morse också, elr hon skickade väl igår kväll kanske men såg det i morse, men det va iaf om att det fanns ett handbollslag här i "Springan" och att jag va välkommen att komma och träna! Såå roligt och jag blev glad, och det är träning i morron men Ashley ska iväg så vet inte om jag bara  ska ta med barnen och kolla in vart det är och hälsa på dom som tränar o så.. Det återstår att se! Men iaf roligt att komma igång och träna och träffa lite amerikanska fränds! Plus att jag tror det är en del tjejer från Air Forcen, vilket kanske är positivt, om man får komma dit upp o hälsa på så kan det ju leda till mera kompisar. Plus att det va ju där det fanns lite ljusglimtar på söta-killar-fronten ;) hehe!


Det här va innehållet i mitt kära paket jag fick igår:
En skvallertidning, tidningsutklipp om Elin och Evas bebis, Dumle, Ballerina, Bubblizz, en handduk i hjärtat i mitten där, mitt kära knäckebröd (undra om det skulle gå att skicka hushållsost..!? ;) ), några av mina älsklings'bubs', och en halvt uppäten chokladkaka :D Paketet kunde ju inte kommit lägligare än det gjorde, och jag tackar och bugar så väldigt mycket!

Nu ska jag nog ta o sätta på TV:n och bara ha en lugn och återhämtande kväll så jag kan bli av med skiten nån gång.. Kanske mysa ner mej med katterna lite!

Kram och puss bomullstuss!

I'll see you then


Fy fan

Ni där hemma vet att jag inte är någon som svär i "onödan", men det är såhär det känns just nu. Det har varit en riktig skitdag, vädret va kasst, jag har mått kasst och det hände en tråkig sak i släkten här i USA. Allt har gått i moll och varit grått typ. Det kändes rätt bra på förmiddan o så liksom men sen blev jag rastlös igen, och började såklart tänka på allt där hemma. Och när nu även min enda svenska vän (förutom au pairkompisarna) har gett sig av hemmåt också för en kortis, så kändes det inte bättre. Jag tog en dusch och tänkte på annat och mådde bättre, men när jag kom upp för att vi skulle åka iväg så kom ett tråkigt besked, och vips så blev det sämre igen. Sen kändes det bättre när jag slutade tänka på hemma igen. Och min förkylning har ju inte blivit bättre så Ashley tyckte att jag skulle gå till doktorn nu också, det är ju fredag o så så kanske bra att få det gjort. Bävade lite för att det skulle kosta, men vi ringde mitt försäkringsbolag genom au pairen och jag kunde bara skicka kvittot så skulle jag få tillbaka det, nåt bra iaf! Så åkte dit och fick klart för mej att jag har typ inflammation i hela huvudet, nästan! Inte riktigt kanske men iaf öroninflammation som har kommit av min förkylning. Och nu det senaste har det nästan känts som om det är lite åt bihålorna också. Hämtade iaf medicin på vägen hem.
Och så stannade vi vid brevlådan också på vägen hem, och då fick jag nästa gråtattack, dock av glädje denna gången, när ett grön paket fanns där! JAG ÄLSKAR ER  <3
Öppnade det och fick lite goodiesar från hemma, ska ta kort i morron.
Det är inte så illa med mej som det låter, jag är fruktansvärt trött och har ont i hela huvudet och det är tryck för öronen fortfarande, och har inte ätit ordentligt innan idag så det är väl därför. En kombination av allt gör att det till slut bara blev jobbigt, men nu kan det ju bara bli bättre när jag är väldigt tidigt i säng och har dessutom fått medicin. Bävar dock lite för morgondagen som nog kommer bli väldigt lång. Ska åka härifrån vid halv 9, och sen slutar inte klassen förrän 4, och så en/en och en halv timma hem i bil. Hoppas det blir bättre med öronen annars kommer bilturerna bli rena mardrömmen så ont som jag har haft nu ikväll.

Saknar alltså er, men tänker inte ge upp än! Har en så underbar familj här också så dom tänker jag inte lämna än :)

Tusen pussar


Å så vänder det igen

Ja som jag skrev igår va allt bara solsken o värme. Idag har det vänt och är grått och kyligt ute, och vi hade tom en liten hagelskur innan. Inte för att den varade länge, men jag vill poängtera(?) själva väderombytena liksom.. Så nu har jag suttit vid datorn typ hela förmiddagen, framför en film.. Skypade lite och har försökt hitta nåt passande lag här i närheten, verkar inte gå så bra. Det finns två olika sorters handboll här i staterna, nån rack-handboll och team handboll, som jag vill ha. Det enda som verkar finnas liiite i närheten är uppe i Denver, och jag vet inte om man känner för att åka ca 3 timmar varje vecka för att träna 2. Plus att jag vet inte om jag får ha bilen ända dit upp varje vecka. Och jag har ju jobb till ungefär 8 egentligen och skulle isf behöva sluta runt halv 6.. Inte det mest optimala, men jag är så fruktansvärt sugen :) Har skickat ett till mail och hört lite så vi får väl se. Ska skicka till Olympic training center också och se om dom vet nåt.
Förkylningen är inte direkt bättre, har gått över lite till att torrhosta också, och snyter mej 158 gånger i timman ungefär. Och bara att åka bil är jobbigt, med dom "locken" jag har för öronen så blir det tryck i hela huvudet när man stänger in sig på den täta lilla ytan. Fortsätter med min medicin, och bara hoppas att det kan släppa snart så man kan höra klart, och inte som att man håller händerna för öronen hela tiden!



Gillade förövrigt Denices kommentar om osten här i USA:

du hittar ingen ost som går att jämföra med den svenska! bara artificials i. Om du rullar ihop osten till en boll studsar den, så illa är det!

Och ja, här är det liksom ingen ost med hål i, den är "fabriksgjord" och typ ihoptryckt till en tjock massa. Och tjocka skivor är det också, så som jag skrev till Jossan så även fast det va en väldigt mild ost jag köpte så va det väldigt ostigt, för den blev så mkt ost ändå liksom!


I'll see you then


Halli hallå

Nä men om man skulle ta och ta en promenad i det fina vädret.. Inte så att man längtar hem precis när termometern står nånstans mellan 15-20 PLUSGRADER och det står en starkt lysande sol mitt uppe på en klarblå himmel. Jag har det bra.



(För den som har riktigt bra ögon ser att jag har fått med det passerande flyget på båda bilderna!)

Hej!


Bra dag

Känns som en bra dag idag! Barnen va glada, vi va på gymboree, åt god lunch på Panera -dom serverar rätt nyttig mat som hembakat bröd i olika former och med olika innehåll och soppor och så, inte massa panerat som det låter på namnet! Och sen skypade jag lite och har även lyckats få min kära lilla moster till att skaffa skype nu, så det va ett trevligt samtal med henne också. Klagade lite på håret också, men frisören har ju lämnat landet så det är klart att det är inte lätt nu! :) Sen åkte jag för att lämna tillbaka den icke svensk-dvd fungerande DVDspelare och körde sen direkt till classen. Och trots att det inte låter som en så rolig kurs om invandrandet och folket m.m i Colorado Springs, så är det faktiskt ganska intressant och vi har roligt ihop, ett bra gäng brudar ;) Och roligt att kunna berätta och dela med sig av hur det är i mitt land och min kultur också, precis som det är spännande att höra de andra. Sen ska vi göra ett sista arbete om olika "amerikaner" (kommmer inte ihåg om jag har skrivit om det innan) och jag ska ju ha om Svenska-amerikaner, och att leta fakta o sånt tycker jag ju är rätt kul så :) Plus att läraren sa idag att det typ fanns nån svensk grupp elr nåt här också, så ska maila henne och höra lite om den, kan ju va kul att träffa nån mer svensk och nån som inte är au pair..!
I morron ska jag ha barnen själv på morronen då Ashley ska jobba hemifrån för en gångs skull, men ska ju bara göda dom lite och köra till skolan så ska nog gå fint! Sen kör vi på med tvätt-torsdag och kan va så att jag hänger med en annan au pair till djurparken också, kul :)


Colorados state flag

Kom förresten på nu en lite rolig grej som Britton sa häromdagen innan baddax.
Han har börjat ta lite ledarroll över Caroline ibland iaf, och Ashley sa att dom skulle ta av sig kläderna och sockarna och allt, då säger han några gånger: "Take your socks of, Caroline" och sen en gång la han till "Take your socks of, SWEETHEART!" Tyckte det va så gulligt ändå att han sa det till lillasyrran :)

Hej o hå, här kämpas det glatt på!


I'll see you then


Flora







Är inte blommor bara så fina? Rättså tacksamma att ta kort på också :)


I'll see you then


Det hänger på osten

Har för övrigt fått höra att Provolone-ost ska va ungefär samma som äkte svensk hushålls, så köpte ett paket idag och i morron bitti blir det upp till bevis tillsammans med knäcket :D


Det här är riktiga grejer det!

Sov gott


Ojsan!

Kom på nu mitti mitt bloggläsande att jag själv inte hade uppdatera idag, av nån anledning! Har gjort lite annat och dagen går ju så fort på nåt konstigt vis. Vi va på biblioteket en sväng i morse och eftersom det har varit så bra väder så va vi i parken också. Har nog varit en 15-20 grader idag och det va riktigt varmt i solen! Och ni hade snö hemma va, elr hur va det...? ;) Barnen åt och skulle nappa, jag skypade lite och handlade lite efter. Skulle skriva på min hemläxa medans barnen sov men lilltjejen vaknade tidigt så blev till att fixa det lite pö-om-pö. Vi gick till brevlådan, och inget idag heller... Vad skrev ni för adress på egentligen?! Det verkar inte va min iaf! Vi lekte lite ute medans 'morsan' lagade mat och jag fick mej ett träningspass, elr tog tillvara på det när jag hade chans rättare sagt! Vi sprang runt här på gården och lekte ta typ och race-ade med deras små bilar, jag tackade och tog emot att dom höll ut så länge som dom gjorde ändå ;) Ingen intensiv träning kanske men mer än ingenting, som det typ är alla andra dagar.. Blir liksom inte så mkt tid över när man jobbar halv 8 till 8 typ, med kanske 2 timmar av mitt på dagen för att kunna skypa lite.. Men ska väl försöka ta tag lite i det dära nu och använda löpbandet här hemma lite, även om jag inte riktigt gillar att springa inne.. :S

Nu ska jag sova, så min alldeles förkylda och täppta kropp orkar med tre till arbetsdagar, plus en lördag i Denver med classen! Kan tillägga att jag har snytit mej ca 50x1000 gånger idag, och köpte mej även lite halstabletter då jag har börjat hosta lite också... Alltid är det nåt!


Hej hopp från Snäckan (internt!)

I'll see you then


Racing

Det känns som man inte har så mkt roligt att skriva om numera, jag har liksom kommit i vardagen så det är samma "gammla" vanliga som händer och jag är ju inte ute på så himla mycket så det blir liksom bara det vanliga! Men lite nytt är det väl ändå, detta har vi gjort idag bland annat




Gillar denna bilden! Caroline satt jämte och vinkade som drottningen och va typ överlycklig :)


Tuff brud


Hjälpa lillasyrran med bältet


Cool dude


Och rättså fort gick den också, blev lite chockad när dom drog iväg först!

Blåste lite såpbubblor och gick till brevlådan också, men utan glada nyheter... Fattar inte vart det har tagit vägen Mamma!! :S


I'll see you then


RSS 2.0