Listen up

Åter igen lite gammalt, men jag säger bara, lyssna på
KENT-UTAN DINA ANDETAG
Jag tror nästan det är en av världens finaste låtar, den går inte lyssna på för ofta!

(Har förresten hittat lite mat, enkelt men OH så gott! Knäckbröd med leverpastej och lite youghurt till. Passar till en söndagskväll som denna :) )


Ny och Gammal

Ja jag har en NYhet och jag har helt enkelt kännt mej GAMMAL i helgen!
Nyheten får komma sist, så jag kör på det Gammla först! Helgen har varit lugn men ganska härlig.
I fredags jobbade jag hela dagrn och åkte hem en sväng och åt och sen vidare till Rånnaväg och va barnvakt åt 3 små goingar :) I går körde jag igång dagen med en bra träning, lite hård men rolig!
Sen handlade jag lite och åkte hem, åt karvade ur en pumpa och fixade diverse, mig själv o diskbänken bl.a.
Sen vidare till Frölunda i Gällstad och åt och intog en elr annan alkoholhaltig dryck med Sofia innan vi bar oss av mot stora staden och Elin Fröman. Där va det riktigt mysigt och vi drack lite till och vissa blev aningen fnissiga ;) Sen kom vi till den jobbiga delen av helgen då jag kom till en punkt i mitt inte så gamla (tycker jag) 20-åriga liv, då jag kände mej lite gammal... Vi åkte nämligen till en hemmafest och jag va typ äldst av alla där! Illa det där med åldersnoja när man bara är 20 år...!
Kvällen slutade iaf på Jamaica och till sist, som Sofia så fint sa, slaggade vi på soffan hemma hos Elin och somnade till ljudet av en hund som leker med ett ben mot ett parkettgolv. Det lät en del kan jag säga!
I morse ställde vi också om klockan och kände oss lite duktiga när vi dagens tid vaknade vid 8. Vi pratade lite och gjorde oss i ordning och åkte sen för att kolla på handboll. Mamma hämtade oss och jag lagade mat o senare spalade vi lite 'med andra ord' och guitar hero innan vi i familjen slutligen åkte till Nittorp och kollade på hockey-bockey där pappa spelade med Limmareds Elatek-lag, och som tur va så vann dom!

NYheten jag skulle dela med mig av är att jag äntligen, redan (...), har fått iväg mina ansökningar om USA! Nu är det väntan som gäller ett tag innan man förhoppningsvis har fått napp till någon familj. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om att åka till staterna, självklart vill jag åka dit och ska, men jag ska ju bo i en helt okänd familjs hem och så, det är det som känns lite konstigt! Man måste ju verkigen välja nåt som känns helt 100 % bra för det är en ordentlig omställning! Från lilla landet lagom till stora landet EXTRA! :D
Men herregud, jag överlever väl ;) kul ska det bli iaf.Här ligger jag och slappar och NU bär det av mot skafferiet för att försöka gräva fram lite föda :)


God natt och sussa sött alla sötnosar! Haha


Snö

Dagen D, första snön som faller för den här vintern. Jag hoppas ändå att detta ganska tunna lager med snö som har lagt sig på marken kan försvinna ganska fort och så kan det hela snöeriet vänta lite, om typ en månad kan det börja snöa på riktigt och sen kan det lägga sig ordentligt och ligga där ett tag. Det skulle va skönt med en vinter som den förra.
Undra hur fröken Florida har det....?! Snö där också mån tro? ;DNu ska jag sova så jag orkar med helgens bravader, i morron drar jag till Karlstad med ett gött handbollsgäng och stannar över till lördag. Det ska bli trevligt! Söndagen bjuder på släktkalas i Lutarp.

God natt


PEACE OUT


Session 2

Idag har jag och Elin varit ute och tagit lite mer fina höstbilder. Vädret var dock inte riktigt lika fint som igår men det blev en del roliga ändå.


Elins blivande man, hon ska gifta sig med honom.
Senare under resan kom vi fram till att hon skulle gifta sig i Tranemo kyrka och bo i ett tufft hus mellan Tranemo och Limmared, så den damen behöver inte tänka på nåt framöver ;)

Avslutar med det grymmaste kortet från dagen!

Halleluja, praise the Lord, ARMEN

Tack o hej, nu ska jag på hockey


Aj lööv Höstdagar

ÅÅHH vad jag älskar hösten med alla fina färger, dom härliga fina och sköna höstdagarna som är fulla av solsken men man myser ändå med en jacka, och såklart att man kan gå in sen när det börjar bli mörkt och tända ett mysljus!!
Josefine frågade förra veckan hur det såg ut ute här hemma nu, med tanke på hösten o så antar jag, men det var dock ganska mörkt så det enda hon såg när jag vände på datorn och visade ut genom fönstret var..... SVART.. Inte lätt att visa allt det fina jag beskrev innan då inte!
Men jag och Lisa var iaf ute innan den här underbara dagen och tog massa bilder, så här kommer en liten bildbomb:

 
Den här gillar jag

Lite konstig pose, men GILLAR bakgrunden

Min lilla lillasyster

Solnedgången...

...steg...

...för steg...

Look at the AWESOME sunset!

Så hoppas du nöjer dig med dessa bilder Josefine, jag tycker det visar ganska bra hur det är här hemma just nu! Har dock varit några sämre dagar också, men dom är lika illa som innan när du va hemma så dom är inge värt att ta kort på, som att kasta sand i geggamojja, helt onödigt... :D

God natt Sverige och ha en fortsatt trevlig kväll i Florida.

Hej hopp


Vad händer

Ja inte allt för mycket spännande saker. Har haft en lugn helg, gjorde lite ändringar på mina ansökningar igår och jobbade lite. Idag fick jag två ganska tidiga telefonsamtal och ett av dom innebar jobb i eftermiddag, sen kollade jag ett avsnitt av Svenska New York-fruar och nu ska man försöka göra sig i ordning lite. Mitt liv rullar på i sakta mak, jag hoppas kunna skicka in mina ansökningar nu i veckan så jag ÄNTLIGEN blir av med dom och kommer ett snäpp frammåt. Bara man visste hur man förminskar bilderna i datorn...? Någon teknisk människa som kan hjälpa mej? Och så spela in en video också såklart ;)


Undra om man kommer iväg nån gång?!
JAG VILL, JAG VILL


Hej hopp soppatorsk


God morgon

Ja idag känns som en God Morgon. Ställde klockan lite innan jag hade behövt och snoozade lite, låg sen efter en stund och kollade på den fina soluppgången. Har hunnit betala en räkning och ska nu alltså jobba om en stund. Måste alltså ta och göra mej i ordning nu! Men bild på soluppgången ska min lilla läsarskara få.Hej hej


RSS 2.0