Augusti 2011, COS forts.

Året tickar på, man hinner knappt tänka innan det byter månad och nu är vi redan inne i augusti. Den månaden började i USA, och slutade i Svedala! Här kommer fortsättningen från Colorado Springs.På väg till Aspen

Här bodde vilda Kolibries, ganska svåra att ta kort på då de kommer flygandes superfort mot "matbordet" och fladdrar snabbt förbi där och slurpar i sig lite näktar och sen svischar vidare! Men fick några bra :)

Lånade toaletten i Aspen i ett miniköpcentrum. Liten nyckelhållare ;)

Tre kameranördar. Man ser ju vems kamera som är fetast iaf!

Fick ta hur många hoppkort som helst på mej, lyckades alltid få till nån grimas på varenda kort! Denna blev ändå ok, och jag har lämnat marken med båda fötterna dessutom ;)

Biffig bror...

En björn gjord av enbart spik!Vägen precis längst ner i dalen

Molnen är precis så mörka som dom ser ut, typiska thunderstorms-moln. Kommer ofta under eftermiddagen en solig dag och då får man även se riktigt häftiga blixtar. Sånna som man kan se i tidningar/böcker, som 'grenar' sig och som nästan stannar kvar någon sekund!

Måste ändå kännas rätt säkert att bo där, i Hartsel. Med det poliskontoret och det fängelset..?! Haha

Jag och mamma köpt billiga klänningar! 20 spänn, som hittat ;)

Lite lagom med shopping att få med hem...

Hade lite kul i mörkret ;) "bevittnade ett mord"

Blixt fotograferad från hotellfönstretTill den toppen ska vi

Har frågetävling på väg upp. Bra fråga!


Vi kör bokstavligen 'in i dimman'!  /molnen

På toppen av Pikes Peak

Tåget man kunde åka upp till toppen med, vi åkte dock i våran fräsiga orangea Dodge ;)


Köpte mej en till kompis!

Åt "Pez" och såg sedan ut såhär.. Färgämne, I LOVE IT ;)

Åt på supergod italiens restaurang (samma som sista restaurang besöket med värdfamiljen!) och blev proppmätt+fick doggybag!

Sista kvällen i COS, åt middag med min kära extra-familj! Sista gången jag såg dom IRL för den gången, men ska hälsa på dom snart igen! Det SKA jag göra! Måste bara spara lite cash först..

Ser ni dom dubbla regnbågarna?!

Go glass med tillbehör som man plockar som lösvikt och väger sen och betalar för mängden i vikt! Synd att det inte finns här, är supergott! Fanns först massa olika glassorter att välja på och sen får man plocka till sig godis, strössel, kaksmulor, färsk frukt och massa olika topping på glassen och sen väger man och betalar alltså för vikten av hela altet. Bra då man kan välja hur mycket man är sugen på för dagen och man betalar liksom inte extra för varje tillbehör man vill ha på, som här hemma typ.

Firar sin 16-åriga bröllopsdag i staterna! <3


Skriv en kommentar!

Kommentera :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0