Kristall

Börjar bli trött nu, har varit en effektiv dag idag igen! Började jobba vid 8 i morses, kände mej rätt nöjd med insatsen innan jobbet också, vaknade runt 5 i halv-halv 8 och låg kvar nån minut och va ändå på jobbet vid 8 ganska prick! ;) Vet att jag hörde att larmet på telefonen gick, men stängde nog av den i sömnen för det har jag inget minne av, ingen snooze heller... Men men, det gick ju som sagt bra ändå!
Jobbade sen till halv 4 och åkte hem och skrev i tider i almanackan och fixade innan klippkunder kom vid halv 5. Klippte då 2 personer och hängde, plockade ner och la in mer tvätt i maskinen. Bytte om och tog en träningsrunda på en timma ca, duschade och åt sen årets första kräftor för att fira päronens KRISTALL-BRÖLLOPSDAG! 15 år sen de stod i kyrkan och va hur fina som helst och lovade att finnas för varandra i ur och skur, och det har ju gått rätt bra! <3
Själv tyckte man väl att det mest kunde kvitta, sitta där i kyrkan till ingen nytta och hålla lite blommor och gå fram o tillbaka längs kyrkogången bara.... Och inte fick man prata massa elr så heller, nepp bara sitta och VÄNTA och VÄNTA. Satt vid sidan av altaret och gick fram till mamma och pappa tre elr fyra gånger och frågade om det inte va färdigt snart! Men festen va roligare, dramatiskt som bare den! Emelie (bästa kompis) bet John (kusin) för att han hade tagit "hennes" ballong, som egentligen va hans! Ja, herregud, det va tider det :) Tur att Emelie har lugnat ner sig lite, HAHA!
Hjärta
Körde blåa glas dagen till ära, kristall??

Nu ska jag iaf sussa och sen försöka vakna lite bättre i morgon innan jobbet vid 8!

Peace love and understanding


Skriv en kommentar!

Kommentera :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0