...

Pink va såå bra, bra förband bra Pink och bra show! Riktigt trevlig fredag. Började med jobb fram till 3, riktigt stressigt/tungt fram till 10 typ för jag fick bära in alla varor och fixa och dona. Men sen bar det iaf av mot götet och där fixade vi oss, gick till Parken och åt och sen gick vi mot Ullevi. Fulla av förväntan, och det med all rätt för som sagt, jäklar va bra det va!! Kunde ha hållt på längre bara ;) Sen gick vi till Lilla London och drack lite innan vi fick i oss lite 'nattamat' och gick tillbaka till hotellet.

Lördagen började bra, en bra frukost på hotellet och sen bar det av hemåt igen. Bokade bord på Bryggan inför kvällen och på vägen hem smiddes planer för dagen, vilket inkluderade 4 tjejer och en 'kidnappning'! Jossan fick typ en halvtimma på sig att packa lite och sen åkte vi mot stan och hämtade Stina och Linnea och Jossan fick åka resten av resan med ögonbinel :) Väl framme fick hon gissa vart vi hade kört och hon gissade rätt (har väl varit där allt för ofta innan ;) ), Ryfors godisfabrik i Mullsjö. Blev lite godis inköpt och sen satt vi och tjötade en stund. Väl hemma igen, efter lite mat, kollade vi på Sommaren med Göran och fixade sen oss lite inför Brygg-besöket. Vi åt, drack och njöt av varandras umgänge. Kvällen slutade väldigt bra, otippat men väldigt trevligt!

Nu har väl halva denna dagen gått också utan att man egentligen har fått nåt uträttat så det kanske är dags att hitta på nåt.. Städa rummet och ta en promenad tror jag kan funka..!
Sådär bra bilder med mobilen, men det är iaf PINK!

Hej svejs


Skriv en kommentar!

Kommentera :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0