Garden of the Gods

Jag tog en skön sovmorron i morse och gjorde mej sen i ordning för att åka och promenera och fote lite. Åkte till Garden of the Gods och tog massa bilder på dom röda klipporna. Klockan är mycket nu och ska upp rätt så tidigt i morron så ni får några bilder så länge att kika på :)

Dagen började med fint väder men det blev molnigare och molnigare och sen kom det t.o.m regn! Mitt första amerikanska regn ;) Men det gjorde inte så mkt, då va jag redan på väg hem.
Nu på kvällen va några kompisar till familjen här och åt o så, och vid 8 kom Mila och hämtade mej och vi skulle hitta på nåt så hon ringde sin kompis och frågade om han ville va med, så vi möttes på bowlingstället vi skulle varit på igår, men det va typ 25-30 min kö för att få en bana så dom orkade nog inte vänta så vi satte oss och pratade istället :) Men det va trevligt, och i morron blir det som sagt tidig morron och jag och Mila ska åka upp till Denver! Hoppas Sofia som bor där är ledig så vi kan möta upp henne också :) Så nu blir det natti natti, och snart god morron för er där hemma!


Hej svejs gnus o gnejs


I'll see you then


Skriv en kommentar!
Postat av: Anonym

Kul att ni hittar på saker tillsammans! Vilka annorlunda stenformationer och vilken färg! Härligt väder ser det ut som... Hoppas det kommer mot Sverige snart! Här -17,5 i dag på morgonen, ingen kortärmad tröja än på länge!! Kram Mamsen

2011-02-20 @ 13:55:48

Kommentera :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0