I detta nu

Nu har vi varit i Colorado några dagar, lördagen uppe i bergen, igår hade vi söndag och bara tog det rätt lugnt. Slappade på förmiddagen och sen mötte vi upp med Amanda och åkte till Cherry Creek Mall och gjorde lite shopping! Sen åt vi kinamat och kände oss spyfärdiga och gravida, och badade bort lite av det i hotellets pool :) Idag hade vi inte heller så mkt planerat, åkte till en cross/motoraffär och kollade runt lite, gjorde en spännande upptäkt! Sen till Target och kikade där och köpte lite småsaker. Sen på eftermiddagen badade vi lite till och fixade oss sen för att åka iväg och kolla in lite fler affärer. Köpte då rostade majs med chili och limesmak som va väldigt goda :) Köpte med mat från Noodles & company och åt här på rummet och nu har det bara blivit TVtittande.

Dagstrippen till bergen, mer bilder kommer


Gårdagsförmiddagen, + en dator och mammas sällskap


Dagens fina upptäckt, här finns verkligen allt! Ett pulver så man inte ska få skav av svettig hud mot svettig hud när man kör cross typ ;) Alltså, anti-aperöv som pappa så fint sa! Hahaha

Och här är mina goa majs, gott som ett litet snack sådär. Bör dock ätas med sked för man blir "chili-g" överallt på fingrarna!


Nu ska jag joina resten av familjen i lite nattssömn, redo för att möta nästa dag i bergen :)

Nattis


Skriv en kommentar!

Kommentera :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0