New York 2

Dag 2 i NY


Nya bygget på Ground zero, Freedom Tower och One world trade center


Helt ok båt

New Jersey

Brooklyn och Manhattan Bridge
Södra ManhattanEn butik som kändes helt rätt att gå in i denna årstiden! Där är det jul hela året om och dom har flera "prov-klädda granar" i olika teman. T.ex. en guldig och en silvrig, en med änglar, Coca cola-detaljer, fashionista-gran, en lila och en för irländare och några fler!
Ett trähus mitt mellan alla tegel elr glashus typ!

Brooklyn Bridge


En så söt och rolig ekorre i en park på ön. Först såg vi den komma skuttandes över en gång i parken med en stor valnöt i munnen, sen började den gräva i jorden där och satte ner hela huvudet några gånger och sen stoppade den ner nöten i hålet och började gräva tillbaka jorden! Sen visslade jag lite på den och förmodligen kände den att nöten kunde vara lite hotad, och att den själv va aningen iaktagen kanske, så den började gräva upp nöten igen och skuttade över gången igen! Bara det att på andra sidan satt en annan ekorre också, så den första ekorren la sig ner i positionsställning med benen rakt ut (mer än på sista bilden) och skyddade förmodligen nöten med sitt liv! Lite "Madagaskar-ekorre" över den :D
Chinatown, en park där massa gamla kineser satt och hände och spelade spel och hade lite musik på. Så vi satte oss lite i utkanten där och tittade lite också, och kände oss ganska utländska, av nån anledning...!


Vaktel-ägg i en butik i Chinatown, va man nu har det till..

Och hur äckligt ser det inte ut då med en nästan helgrillad anka?

Compact-parking, kan bli problem?


SohoOch såklart ska man "chipotla" lite också när man är här också! Introducerade familjen för denna goda och smakrika mat, men dom blev inte lika exhalterade som man borde bli! :S Konstiga människor... Men jag njöt till fullo av att äta det igen!


Det va dag 2,det va fullt upp hela tiden kan jag säga och vi gick huuuur mycket som helst! Det va en av dom varmaste dagarna där och den dagen vi såg mest tror jag. Vi gick runt nästan hela södra Manhattan och även om den inte är jättestor så kändes det lite överallt i kroppen när man kom hem! Äta, lite fotmassage och sen sova tidigt den kvällen. Ladda för nästa fulladdade dag i staden som aldrig sover!


Skriv en kommentar!
Postat av: Kajsa

Vilka fina bilder du har tagit! :) Och visst är staden heeeelt underbaaar!?

2011-07-26 @ 08:43:58
URL: http://taxodilen.blogg.se/
Postat av: Ronja

Bildrna är jätte fina!

2011-07-26 @ 09:30:37
URL: http://liveagoodlife.blogg.se/

Kommentera :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0