Lite lyckorus!

Äntligen är min, före detta, utväxt igenfylld och tillfixad! Det va helt klart på tiden, tror knapp jag har gått såhär länge utan att färga håret. Men nu är det alltså gjort och det känns väldigt bra :)
Blev också som jag skrev innan, cirkus. Det va mysigt, även om det inte va alls som man hade föreställt sig. Ingen såndär cirkus i ett stort tält, det va liksom på en liten 'arena' med alla sakerna uppställda redan när vi kom. Men det va bra, för det va så länge sen man kollade på cirkus ändå! Det va akrobater, clowner, jonglörer, elefanter o allt det där man räknar med. Men det bästa va när en cross-cykel kom in!!! Värsta lyckoruset bara spred sig i kroppen av att höra ljudet, det va ju så länge sen sist! Och det dom gjorde va skitfräckt, först körde en kille in med crossen i en stor "galler-boll" typ och började köra lite upp och ner på kanterna, och sen runt runt fort! Bara det va ju coolt. Sen kom en TILL kille på sin cross och skulle köra där inne, jösses tänkt man ju då ;) Men det gick bra då också, och såg fräckt ut. Då tänkte man ju att, shit va coolt liksom! Då hör man en till cross komma utkörandes, och dom ska alltså köra TRE crossar inne i den där lilla kulan! Den va väl inte så liten som den såg ut, men liten för att tre stycken rättså stora crossar ska köra runt där inne! Såg så jäkla häftigt ut, och jag blev ju bara så glad av att höra ljudet också! Så nu är jag definitivt på hugget med att hitta crossbana här! Så det va alltså min höjdpunkt på cirkusen, inte det mest tippade inslaget kanske ;)
Här kommer lite blandade bilder från kvällen


Fina tigrar, dom hade 3 vita som va superfina. Ring of fireTre rephängande sjöjungfruarEldjonglör, elr hon jonglerade med mer men just här eld!


Det här va rättså fråckt också, han sprang liksom inne i hjulet för att få fart och så gjorde han lite konster o så. Och efter ett tag va han på utsidan och härjade och sprang lite och hoppade hopprep!


HALLELUJA MOMENT!


Här är det först en, lite svårt att se men vi va på för dåligt håll.


Och här i är det nu 2.


Och här kommer cyklist nr 3 och joinar. Och på bilderna under är det alltså 3 stycken motorcyklar med förare som kör junt junt! Det skulle ni ha sett alltså!
Lite luftakrobati


En svart-björnLite suddig den här sista, men fatta hur otroligt det egentligen är att elefanten här ställer sej "på händerna" liksom, och stöttar sig mot snabeln. Hur jäkla starka är dom inte egentligen?!

Jaja, det får va bra för denna gången. Är nog fortfarande lite cross-hög, och kommer förmodligen drömma om crossar och grus inatt ;)


Puss och kram, när jag kommer hem ska jag köra cross hela dan!I'll see you then


Skriv en kommentar!
Postat av: Anonym

Trodde nästan att det var "Ariel" den lilla sjöjungfrun som var bäst!? Det var ju en favorit när du var liten :-) Det ser inte ut som den där kulan är så stor... tre crossar?? Kram Mamma

2011-05-22 @ 15:46:53
Postat av: Lilian Skattberg

Vi leder visst lite, vi såg en sån crossglob med 6 motorcyklar inne samtidigt. Det var 5 killar och en tjej i den glob vi såg i Peking

2011-05-22 @ 22:19:48

Kommentera :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0