Suck

Lite dåligt med uppdatering de senaste dagarna, men vad ska man skriva om när inget särskillt händer..? I söndags va Amanda från Denver/Sandared nere på en kort visit. Det är roligt hur liten världen är! Hon är bästa kompis med min släkting, vi bor ca 30-40 minuter från varandra hemma och en timma här, och vi åkte hit precis samma dag och flyg! Ja jag säger då det...
Men ja som sagt, inte mycket att rapportera härifrån alls. Vi bakade muffins med äpple och kanel idag, kul att veta va? Är lite inne i min depressions-period för den här månaden, den som infaller någon elr några få dagar varje månad då jag bara skulle vilja åka hem o träffa alla hemma, och man associerar allt man ser elr hör, elr en del iaf, med sånt man saknar hemma. Jag tycker på ett sätt det är väldigt skönt att känna så för då vet man att man kommer uppskatta allt så mkt mer där hemma sen, men det är ju samtidigt jobbigt att gå runt och känna så också. Just nu känner jag mej så utelämnad från Sverige liksom, man vet inte vilka TV-program som går på TV, vilka är låtarna som blir sönderspelade på rix fm just nu, vilka är toppskvaller-rubrikerna på Se o Hör, hur ser vitsipporna ut borta i hagen detta året och vad händer egentligen hemma i lilla staden som gör rubriker i UT?
Men jag vet ju att "dvalan" varar i typ 2 dagar och sen är jag på topp igen, och va fasen, nästa vecka har jag varit här en tredjedel av mitt år, vart har den tiden tagit vägen?! Dagarna springer förbi rätt fort ändå, men man hinner definitivt med att sakna också. Och så hör man kompisar som kom hit samtidigt som planerar att åka hem tidigare än året är över för att dom längtar hem lite, och då tänker jag ju på att jag också längtar hem lite! Men jag vet att jag VILL stanna hela året och tänker definitivt göra det, men jag måste bara skriva av mej lite ibland och visa att det inte bara är en dans på rosor att leva livet! Det hör man ju förresten på uttrycket, "att dansa på rosor" att det inte alltid kan va så kul.. Tänk på alla taggarna man måste trampa på liksom ;) 
Ja jag kunde ju inte hålla mej till ett bara allvarligt inlägg, sån jag är bara!


Nu ska jag svenska till det igen med Ensam mamma söker, familjesemester detta avsnitt för den som ville veta..


I'LL SEE YOU THEN 


Skriv en kommentar!
Postat av: Elin Lind

Ett tipps lyssna på Veronica Maggios nya skiva Satan i gatan. Mer svenskt än så kan det inte bli" :)

2011-05-04 @ 07:23:24
Postat av: A-M

Hallå, Mia. Kan meddela att vitsipporna inte mår så bra för det är frost på nätterna och en iskall vind på dagarna. Skulle egentligen putsa fönster nu men måste värma händerna lite och det gör man ju bäst framför datorn :)

Ha det gott!

2011-05-04 @ 10:29:58
Postat av: The news anker!

"Is Sweden the most boring country on earth?"

http://www.dailymail.co.uk/news/article-391602/Is-Sweden-boring-country-world.html"More things I hate about sweden"

http://lostinstockholm.com/2011/01/25/more-things-to-hate-about-sweden/"Conan O'Brian hates Sweden"http://www.dailymotion.com/video/x1dq47_conan-obrien-hates-sweden_funHmm, kanske inte är ett så bra ställe ändå....

2011-05-04 @ 11:19:08

Kommentera :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0