Augusti 2011, från Colorado till Götåkra

Nu fortsätter vi med resten av året 2011. Vid det här laget har vi nått den dagen det är dags att lämna mitt andra hem, CO. Vi åkte tidigt lördag morgon till NY för att sen byta flygplats och hitta vårat boende för den sista natten. När vi flyttat in i vårat lilla boende slappade vi lite och såg en liten taxi-incident från fönstret!

Mannen i blå skjorta är chauffören, de andra två har precis blivit körda. Nu bråkar dom om priset och hur mycket de ska ge i tip! Såg så roligt ut, chauffören liksom står ute med handen och väntar på att få sina pengar, som de andra inte vill betala ;) haha

Den kvällen gick vi en promenad i området för att hitta någonstan att äta. Inte världens trevligaste område kan jag tycka, men för en natt var det ok! Vi hittade iaf ett Burger King, där vi fick drickor stora som simbassänger, typ.. Allt är verkligen det där superstora i USA som man tror.

Försökte hitta bra grejer att jämföra storlek med. Lyckades väl sådär, men man ser att dom är stora iaf!

Macken i området hette "Getty". Får mej att tänka på ordet... Ghetto. Kändes lite så där!

Förstår ni om vi hade lite problem med att få med all vår packning? Ser ut som det hör till 23 personer ung. Vi var 5.

På JFK fixade jag och Lisa våra naglar på en salong där, och dessutom hade dom supersköna massagestolar vi fick njuta lite av!

Kära mor och far

Underhållning under flygningen hem

Soluppgång från ovan molnen, där den är som bäst!Nere på säker svensk mark igen. Åh vad jag saknar USA nu!


Skriv en kommentar!

Kommentera :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0